В Босилеград арестуваха български лекари, докато преглеждат

Български лекари, пристигнали в Босилеград с хуманитарна мисия, бяха задържани днес в Западните покрайнини.

Обратно в новината

Коментари - В Босилеград арестуваха български лекари, докато преглеждат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГОСПОДА ДЕБИЛИ,АКО ДОЙДАТ ТУРСКИ ЛЕКАРИ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ ,КОЙ ЩЕ ГИ ПОСРЕЩНЕ

Защо сте ми блокирали сайта?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Патриотари отошли с апаратче за кръвно и стестоскоп да преглеждат болни българи...а хората сигурно се нуждаят поне от една кардиограма,от образна диагностика,за което е нужно да закараш съответната апаратура...Жалко за хорицата там,които заслужават по-сериозна държавническа грижа от нашето правителство...а не от лафове и пиар акции!

Едвин Сугарев гладува по времето на Орешарски

В Босилеград. Прекрасни,отзивчиви и родолюбиви. Между тях предатели няма. Два пъти бях там. Уважават си всички български традиции ,език и култура. Бориха се,учебниците на децата им да са на български език,но сърбите не им разрешиха.Хората са изоставени и от българското правителство и от сръбското. От много години,едно добро дело за тях от българска страна и веднага го спряха. На Борисов не му дреме и няма кой да се грижи за тях.

осребри лизачеството си към партията на бившите милиционери и мутри, които го биха през 89г на миналия век пред кристал, както се казва парите не миришат

Щом Едвин Сугарев се е захванал,случаят няма как да не бъде изяснен.

Къде са днешните новини ,в зоната на здрача сте!!!

Да не би проблемът да е в моя компютър:-)

От снощи нито една новина не сте публикували. НЕ ВИ ЧЕТА, АКО НЕ СА НА РАБОТА ДИРНАЛИСТИТЕ !!!

Сирурно са пристигнали в страната без разрешение на руското посолство за посещение на руската губерния Сърбия!

Гордият мнгл е на работа сега. Сам срещу род и родина, защото за 5 рубли ги е продал. Кога си ходил в Босилеград? Та там има карта на България с Македония, покрайнините, северна Добруджа и Одринско, там , в Цариброд, на ски курорта даже всички се определят като БЪЛГАРИ!!! Чешмите да е са боядисани в бяло зелено и червено в Босилеград. Кого ще убедиш с твоите безпочвени коментари. Та те говорят по- правилно от мен. Да се задейства външно!!!

В знак на протест, Едвин обеща този път не да гладува, а да се самоизяде. След 19.00 часа. За да го дават по кабеларките.

Това е следствие на предателската политика на "българската" управляваща класа. Нали вече сме врагове, от другата страна на барикадата. А що се отнася до Соросовите общества то сега им е последния напън. Той отдавна е пукнал, когато загуби доста милиарди, той затова успя Тръмп.

Предателската политика на комунистите руски подлоги.

Дебил!!!!

те да вземат да организират безплатни лекарски и зъболекарски услуги за бедстващите българи в България

А, там какви са бе неразумни..

Това което ми оправи впечатление е, че емблемата на този силов служител на държавата (кой е държавата?) съдържа символите показващи принадлежност към Библейският звяр излизащ от морето - папството. Има го червеният щит (род шилд) с равнораменният кръст, което е завъртяна на 45 градуса буква на измисления бог Хор - един от многото аватари на Луцифер. Има ги двете лаврови клонки, които символизират това обединение в лоното на папството (които можем да видим на много други места, включително в емблемата на ООН), което е получило своята сила и власт от змеят (Сатана) за да може чрез него лукавият да получи поклонението на света чрез налагане на единна задължителна луциферианска световна религия подпечатна с белегът на авторитет на папството (звярът) - неделният закон, който е в директно противоречие с четвърта вечна Божия заповед. Тази религия проповядваща беззаконие ще бъде наложена като "решение" на проблемите породени от неспазването на Божият закон, който е любов към Бога и нближният, което е абсурд. Тези които създават проблемите нарочно като предпоставка, ще предложат своето решение срещу тях. Има го и двуглавият орел (орелът е символ на езическият Рим), а двете глави сочещи в противоположна посока подсказват методи на установяване на властта на папството - Хегеловата диалектика, чиито смисъл е внедряване на две диаметрално провивоположни тези в обществото (и двете грешни) и създаване на конфликт между тях, за да се държи ангажирано вниманието на хората в грешна посока и да им се предлагат само фалшиви алтернативи с идеята да не могат да видят истинската. Чрез този конфликт се насочват настроенията в обещството в ибраната от тях посока. Тe искат да могат да контролират съвестта на хората като в тъмното средновековие в Европа когато е имало обединение н ацърква и държава, благодарение кна което са избити десетки милиони християни само защото са искали да живят според Божията закон и да не се покланят на телнният грешен човек.

Очевидно Сърбия е контролирана от масони както почти всички други държави по света и те ни водят към обединението на Вавилон - царството на Луцифер замислено за грешници. Светият, всемогъщ и всезнаещ Бог ще им позволи това обединение за кратко, за да се изявят гибелните последствие от грехът с пълна сила и да бъде изпитана вярата на всеки един човек на тази планета в най-тежката криза от началото на света, която ще го постигне много скоро. 1 Солунци 5 "1 А за годините и времената, братя, няма нужда да ви се пише; 2 защото вие добре знаете, че Господният ден ще дойде като крадец нощем. 3 Когато казват: Мир и безопасност! тогава ще ги постигне внезапно погубление, като болките на непразна жена, и никак няма да избягнат. 4 Но вие, братя, не сте в тъмнина, та да ви постигне оня ден като крадец. 5 Защото вие всички сте синове на светлината, синове на деня: не сме от нощта, нито от тъмнината. 6 И тъй, да не спим, както другите, но да бъдем будни и трезвени. 7 Защото, които спят, нощем спят, и които се опиват, нощем се опиват;"

Стига са ни обяснявали руските наглеци, че са ни освободили. Дошли са тука да си правят колония. След 20 години щяхме сами да се освободим. Османската империя е била пред разпад. Прав е бил Левски, че не е трябвало да се разчита на чужда помощ. Колкото поразии ни правят после подлите руснаци, когато виждат, че Задунайска губерния няма да има...

Ти по- добре знаеш защо са дошли БРАТЯТА, нали копелдак соросоиден? Като потомък на опълченец от 4-та дружина ще ти го напиша - ако прадядо ми беше жив, жив щеше да те одере!!!

Термина Задунайская губерния не съм го измислил аз, а тъй-наречените "братя". Завоеватери са те а не освободители. И после стават най-големият враг на България. А ти тролска сволоч си от най-противните руски боклуци тука.

Винаги съм се чудела, защо бяха театрите на Сугарев. Както и на други..... Е, потвърдено е

Ходи ли на промивка в лекарския кабинет на Ердю-дясното мъдо на миньона? Долни предатели, руски гъзоблизци!

БАЛКАНСКА ФЕДЕРАЦИЯ!

За сетен път се убеждавам, че проруските тролове са българомразци и готови на всичко, за да лижат задните части на Путин. Опорните им точки са, че сърбите и гърците ни са православни братя и, че трябва на всяка цена да сме срещу НАТО. Толкова са малоумни, че забравят, че сърбите и гърците са най-големите врагове на България, сторили най-много злини на българския народ. "Западните покрайнини" са изконно български. Същото важи за всички земи до Ниш, които бяха вероломно откраднати от мръсните сърби покрай войната от 1877-78 г - с благословията на Русия.

Казваш - турците и румънците не са ни врагове, а? Тъпако, ЗАПОМНИ:::::::::::: Не е далеч деня, когато пак България ще е извън колониални съюзи и пак ще чукате петимата соросоиди- предатели камъни в Ловеч, ама тоя път - с двойна норма! Колелото се върти!!

И за руската свиня идва Коледа

"Колелото на историята се върти" - това май е цитат от реч на престъпника Гошо Тарабата. А как един "европеец" и то "горд", може да обясни кристалната си мечта да бъда надзирател в концлагер?

Значи зависи как е било оформено всичко. Щото ако у нас, в някаква канцелария, някой отовори лекарски кабинет, то несъмненно ще има ядове с всякакви инспектори и полицията. То даже семки вече не можеш да продаваш без да е оформено документално по някакъв начин.

Акт на произвол и насилие от страна на сръбските власти. София би трябвало веднага да привика Посланикът им у нас,за да му нашока канчето и да му връчи нота до шефовете му в Белград.Само се подлагаме на всеки,пък после не ни уважавали.....

За случая е информиран генералният консул на България в град Ниш Едвин Сугарев, който е взел всички надлежни мерки за изясняване на случая. БЕЗУНМНИЯ ХАМСТЕР Е ОРГАНИЗИРАЛ ЦИРКА :)))

Лекари???Медицински прегледи на улицата или в канцелария???Без тапии че си мед.специалист???Като сме толкова загрижени за тези сънародници защо Министерството на здравеопазването не командирова поне една специализирана линейка с легални специалисти,а не някакви псевдопатриоти???Тук,в Пирогов,не ни приемат щото сме били за друга болница и умираме по пътя,а в Босилеград отиваме да преглеждаме на коляно...

"Македонска" статия... "dir"аджиите ще ме разберат

Най-големият враг на България са турците, а най-подлият - сърбите.

Най-големият враг на България са турците и руснаците, а най-коварният сърбите и руснаците!

Ако не бяха руснаците още щеше да си с фес. Освен, ако не предпочиташ да го носиш и сега - това обяснява защо са ти врагове.

извинение 3 грешки- досоа ми се

Ама сърбетата наистина са изкукали. Явно проверените методи на Удба не хвашат дикищ, та се хванаха с лекарите прегрждащи безплатно болни хора. Та всеки нормален и съ- страдателен човек ще рипне, каквито са европейците. Мало гадно, но трябва случаят да се пораздиха из Софийските посолства. Уведомете как можем да помогнем лично с труд и пари на тези хра.

Сърбите много добре знаят,че са на Българска тетитория и това с лекарите за тях е вид провокация. Кога ли ,ще ги подпукаме?

Смешници!простите дебили лесно се манипулират!дай им някой друг да им е виновен за положението им,дай им само някой да бъде мразен и да ги мрази!много прости хора сте!

Ходил ли си там? Питал ли си хората като какви се определят? Преди 18 години съм ходил. Говорил съм с поне 20 човека, само един каза, че е българин!!

търся значението на ГРЪМКАТА дума АРЕСТУВАН...

Мазния негър- комуняга, който се предстаея като "Горд европеец" е едно буре с лайна.

Европейските държави след ВСВ са с неделими граници. Защото не искаме трета световна война. Изключение правят сръбските смотаняци, които сами си го забодоха с войните и зверствата, които извършиха срещу съседите си. Сега сме в ерата на ЕС и бъдещето за Европа е по-светло от всякога. И макар ние да нямаме териториални претенции към Сърбия, никога няма да забравим предателствата им, и факта че заедно с руснаците са ни врагове.

На тебе може да са врагове. Българският народ си каза думата - направи ПАМЕТници на братята руснаци из България. Предател!!

Крайно време е България да си вземе отнетите от Сръбия територии до Ниш включително. Нашите политици да поставят това изискване пред ЕС като условие за приемането на Србия в ЕС

това е една наистина добра идеия. тъкмо ще седят по-дълго извън ес

Правилно предложение,но...в днешни времена и с тези политици няма шанс!

Време е да си върнем не само Западните покрайнини, но и Пирот и Ниш.

Що не ходиш да си ги вземеш? Ама ти лично, а не аз или детето ми да си проливаме кръвта за твоите незнам си какви амбиции! Нещо много станахте патриотарите!

Ей Лигльо

Никакви такива. Да си ги държат. Там и без това друго освен камъни няма. България си ни стига каквато си я имаме. Но не трябва да забравяме кои са ни враговете.

а какво ще кажете ако турция организира ден на северните покраинини и изпрати духовни лекари да се срещат и помагат на малцинствата в българия? или руснаците да организират ден на задунаиската губерния и да доидат да агитират за руския свят?

Нищо няма да стане, никой не ги спира. По-важният въпрос е, с какво пречат тези лекари, да преглеждат безвъзмездно в Босилеград!? Незаконно задържане (казаха, че не са им казали причините за задържането им), висене в ареста със часове, не е имало разпит, а просто така са ги държали? Освент, тук си в грешка - българи винаги е имало там, и дефиницията за турците съвсем не е по темата, която се опитваш да зададеш като питанка. Справка - нашествието на османската империя на балканския полуостров.

Турците не могат да имат никакви исторически претенции за нашите земи, защото Турция е нова държава от 1923г. и не е Османската империя! Но това, че ги учат в училище в обратното, е друга тема.

Какво толкова се е случило? Едвин Другарев нещо е проспал, горкия психар.

Долно сръбско племе! Све србе на врбе! Пак безпричинно се озъбили на беззащитни българи! Мам*вата им продажна и името им е такова слугинско, обслужващо! Малко им е било половин век българска власт при царете Симеон и Самуил, плебеи презрени!Малко е, тая шумадийска шума трябва да се изчисти и спомен да няма за нея!

И се пак : Когато в края на 90-те години , САЩ ни ПРИНУДИ да им дадем коридор за война с Югославия , НИЕ ТРЯБВАШЕ да си поискаме в аванс като компенсация - НАШИТЕ СИ ЗАПАДНИ ПОКРАЙНИНИ !!! И никой нямаше да ни упрекне в нищо ! Щото все пак СА СИ НАШИ !!!

Границите в Европа вече не се променят. Само сърбите губят територии, защото сами си го забиха с войната и зверствата срещу съседите си. Путин беше другия който сгази лука, и още плаща и ще продължава да плаща.

Защо бе готин, Путин да плаща? За дето не е дал Крим на Канада ли?

Що не ходиш да си ги вземеш? Ама ти лично, а не аз или детето ми да си проливаме кръвта за твоите незнам си какви амбиции! Нещо много станахте патриотарите!

Сърбия е рожба на ИРИ за да напада БЪЛГАРИЯ в гръб при войните ни с Византия. База и плацдарм за превратаджиите от новата ни история. Продажна и долна шумадийска сган.

Сърбите са подмолни комплексари и еничари. В битката при Никопол половин Европа се бие с нас срещу турските орди (унгарци, поляци, французи, германци, англичани), само сърбите се бият на страната на Баязид. Където ги хванем там ги бием като маче в дирек тия помияри, от 1300 години насам. И има защо. Викат "брато" ама само гледат да ти забият нож в гърба. 1885 с руска благословия ни нападат в гръб, но за 2 дни са изринати до Белград, и руските педали заплашват да ни нападнат в гръб ако не се върнем в България. После им дават Македония и Западните покрайнини и сърбите убиват и загварят десетки хиляди българи, каито отказват да се отрекат от родината си. Тези неща не трябва да се забравят и обясняват поведението на сърбежите днес, както и простащините на руските тролове тук.

Защото 1916 не ни нападат с онези другите където ни викат Братушки и все са ни братя маменцето им подло и мръсно !

Добре това е така, обаче война ли искаш със Сърбия? Всичко ли си оправихме та и във война за територии сме се засилили? Прав е човека по-горе като пита, а ако турците направят същото у нас?

Не,не искам война с тия педали. Не си заслужават усилието. Жал ми е за нашите сънародници в Босилеград и Цариброд но каквото било било. Обаче сърбите не ги искам в ЕС. Искам да си седят в руските лайна и държавицата им да продължава да се стапя. Мръсниците си получават заслуженото.

Турците не могат да имат никакви исторически претенции за нашите земи, защото Турция е нова държава от 1923г. и не е Османската империя! Но това, че ги учат в училище в обратното, е друга тема.

Както казах преди, Сърбия е под тоталния контрол на соросоидите! Не случайно не искат да ни върнат соросоида крадец Цветанов! Сръбския посланик да бъде изгонен от БГ! Да се връчи нота на Сърбия да ни върне престъпника веднага или прекратяваме всякакви отношения с тях!

абе какви соросоиди, каква сърбия, ти забърка тотална манджа с грозде и кисели краставички

За съжаление всичките паметници на загинали български войници са по чужди чукари да завземат Михаля и да ламтят за чуждото. Окупаторите винаги сме посрещали със хляб и сол и вазелин. Български патент - слънчогледите на Балканите!

Ти не си Разколников, а РЕШЕТНИКОВ

TIREX

защо тоя сугарев е там? а не в затвора?

сърбите никога не са ни харесвали. Дори гърците, дето им викаме византийци винаги са били в по-добри човешки и приятелски, а напоследък и бизнес отношения с нашия народ. Въпреки, че са много по-различни и като бит и език и истроия. Сърбите винаги са били на въпреки спрямо нас, дори насъскаха македонските ни братя против нас. Но всичко е до време.

Не ни харесват, защото знаят, че са ни обрали. Кога един крадец който те е обрал ще те харесва? Превъзхождаме ги морално, по трудолюбие, находчивост и умения и те го знаят. В в последните балкански войни освен като кръволоци, сърбите се доказаха и като пълни тъпанари и загубиха всичко, което можеха да загубят - Сърбия се срина от 252 хил. кв. км. до 77 хил. кв. км. и продължават.

Да се преклоним днес пред падналите в битката край Варна - 1444 г.и Полския крал Владислав Варненчик и унгарския войвода Ян Хуниади. БГ е била и е Европа.

то лекарите добре, знае се какво са правили там, ама ония малоумник Сугарев, какви ги върши в Ниш! сигурно гладува на Лесковачки Роштиль

Като го знам какви ги твореше като посланник в Индия, направо ми е чудно че не са обесили нашите лекари на мегдана ами са ги пуснали.

Западни покрайнини има в полукълбата на откачалниците. Това си е част от Сърбия. По същия повод ние ревем като вдовици за чеп ако от Анкара кажат нещо за Румелия ... кафа сикиме ...!!

Остави ги да пасат бе... Нямат нито работа, нито близки и търсят адреналин, като се заяждат в дир-а.

Не бе, те само са ги поканили да попълнят анонимен тест за евро-ценностна интелигентност и да потретят признават ли Косовската демокрация или не.

За румелия викаш, а знаеш ли какво значи това? Ромеи значи накратко римляни, а по наклон даден от един ингилизки историк, заради омразата му към гърци и православни им викат още византийци. Всъщност като ни кажат ромеи, а страната румелия, ни хвалят - още се помни, че Източната римска империя и България са две страни на една и съща монета, обединени в една култура, но завинаги в разпра. Сърбия е покрайнина на империята, а ние и гърците сме ромеите - наследниците на империята, която западните ни "приятели" отслабиха, а османците присвоиха.

Абе, нишанин. Ниш е бил български и Поморавието, даде ви го Русия1878 г. Винаги сте яли бой от нас но ту Русия, ту Франция ту Англия Ви спасяват. Сами Ви видяхме колко можете-2 мил.хървати Ви разказаха играта за 3 дена - операция Буря. И понеже сте п----- и. пак те ще Ви вземат поне западната част на Република Сръбска. Путин го забрави, по-добре е от пияницата Елцин и предателя Горбачов, ама олигарсите са на главата му