Когато България имаше посока. И хора, които да я чертаят

Всички българи трябва да помним Желю Желев. И не бива да подминаваме просто така деня, когато 4 български президенти се събраха заедно, за да почетат паметта му

Обратно в новината

Коментари - Когато България имаше посока. И хора, които да я чертаят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На коментиралите, които стоят зад продажното лайно Бедров, плуващо на ръба на "немската вълна" пасват думите от текста на "Машина за месо" на рок Милената ни.. - "...големи надежди от ниско ниво"...

На коментиралите, които стоят зад продажното лайно Бедров, плуващо на ръба на "немската вълна" пасват думите от текста на "Машина за месо" на рок Милената ни.. - "...големи надежди от ниско ниво"...

Първия демократично избран ПЪРВИЯТ президент на България беше Петър Младенов- танкиста! Всеки иска да е пръв! Първия демократично избран от бсп..... първия демократично избран от герб.... Това е историята и първите!

Ще го помня тоя Желю,дорде гледам. Не мога да забравя,как разката фамилията на Родината ми. Как превърна живота ми в ад,как ме осъди на гладна смърт,как избягаха децата ми,как ни натресе мутрите и псевдо- демокрацията. Как върна фсшизма. Ей,Жельо. Ако можеш да видиш от някъде,дали ще ти хареса това,че унищожи държавата? Дано си отнесъл със себе си и демократичните си идеали. Ще си дпомням за теб. Ооох,как ще си спомням. Ама,за починалите,или добро,или- нищо..... От мен...нищо от сърце.

...как двамата комуняги по средата,си пасват!

...по себе,си-двамата комуняги...един,до друг!

Как да го забравим Жельо , на Боянската ливада предаде , разцепи и закопа демократите още в зародиш, така забави започнатите рефрми с десет години , влкючително със свободно падане до един долар заплата, така осигури на червените свобода за пълно заграбване и окопаване в икономиката и властта до трето коляно, на всяко ченге, доносник, комсомолски активист и висша номенклатура, наследниците им , че дори и за бодигардовете , шофьорите и метресите се даде да си разпределят цялата власт на ниво поне на депутат и достъп до неограничени кражби и манипулации. Доведе хората до пълна липса на надежда, обезверяване , объркване ,загуба на перспектива и живот ден за ден без ясна идея за бъдрще и затъване в мизерия и битовизъм. Всичко това от предателството на Жельо. Все е едно дали го е направил без пари, като подставено лице, от себепревъзнасяне, от селска простотия или малко мозък . Никой опозиционер не нанесъл такава щета на бъдещето ни

затвора със изключение на Радев,той за сега е само кандидат затворник

затвора ,със изключение на Радев ,той за сега е само кандидат затворник

Помня Жельо Боянската ливада , който предаде разби и разцепи опозицията още в зародиш , така забави реформите десет години , влючително свободно падане до един долар заплата и осигури на червените цялата власт и икономика и уби надеждите и доверието на хората. Трябва всеки ден свещ да му палят боклуците червени , крадците , мутрите и ченгетата.

Koга България загуби посоката?

народът се пита всеки 4 години. Не предполагах, че Иво ще каже истината - народът е дебил - гласува за бКП-БСП. а и за ДСБ Абе и аз ли съм дебил - нали винаги БСП се кълне,че няма да бъде с ДПС и като няма с кого пак е с нея.

Това е човекът, който съсипа София. Премахна гражданството и всякаква измет дойде да дри...а. Не визирам нормалните хора от провинцията а амбициозните, безморални гниди дето поселяндуриха града. Thank you бати Желю.

Първо: за мъртвите или добро или нищо. Второ: не е премахнал "гражданството", а жителството. Също така се пише аморален, а не безморален. Явно въпреки, че се пишеш софиянче, си едно просто селяндурче. Трето: ако не е провинцията, ще ми ядеш кестените, кестенче глупаво.

И накрая се оказа, че и посоката и начертания път, ни доведоха в нищото. Същото като априлската посока и единствено правилният априлски път! Преписват и не се срамуват!

Срам за институцията не е Плев.,а доказния агент на ДС агент Гоце.

Да на Ж.Ж. България дължи много и още дълги години ще бъде споменаван като защитник на БКП. Който пое ангажимент пред БКП ако го подкрепят за президент, да не се стартират никакви наказателни процедури срещу ръководните кадри на БКП, чиито деца и роднини сега са едни от най-богатите хора в България, спечелили 'честно' своите пари.

депутатът Данчо Ментата не носи прякора си от подправката, а от лъжец. Човекът измамник на жаргон се нарича мента.

А кой попита народа тези 28 години? Кой чу народа когато искаше демокрация, но истинска?И досега се правите на разсеяни, защото знаете,че в БГ са останали само покорните рая.Вашите деца са на служба при Ротшилд, а душите ви служат на Дявола.

Автора на написаното - Иван Бедров е поредният платен драскач, на когото му се привиждат Кремълски заговори. Това показва близостта му с онези, презокеанските, на които също им се привиждат руски намеси. В общи линии крадеца вика дръжте крадеца. Американците се месят по целия свят, без някой да им е разрешил, създават конфликт след конфликт, а ревът за намеса на Русия в техните избори!?! Именмо и за това, списвача Бедров така "нежно" защитава и плевнята, че станал жертва на кремълски заговори. А ето и истината - чехльо стана жертва на собствената си продажна личност. Продаде нтересите на България на ул. Козяк - за 30 сребърника. И най-жалкото е, че още се води прецедент, а би трябвало да е в затвора.

Кефи ме онзи президент дето е най-вдясно на снимката,знаейки че ги снимат,вярно ли този предатавляваше всички БЪЛГАРИ цели пет години:((((

Снимката е супер,текста си е нормален,но ме напушва смях като виждам как само един от президентите гледа в камерата:)))онзи най влдясно на снимката-вярно ли той ни беше президент:(((

са морално провалени макар иначе да благоденстват без да се крият от заробения си народ

но иначе нагло благоденстващи тези костюмираните

тоя тича да му вдига паметници, дали за да му вдигнат и на него някой ден и събрал тези морално провалени костюмирани маймуни

Поредните глупости на Иван Бедров. Посоката на България след 10.11.89 се чертаеше от хора ИЗВЪН страната. Посоката бе ГРЕШНА - докара ни до изтичане на 2.5 млн българи от страната, разруха на икономика и селско стопанство, обедняване, неграмотност, болести и опростачване. Дивият капитализъм доведе страната до кривата круша и ужасяващи социални контрасти.

Опомни са ма Мери ли си блонде ли си , срамота е , да говориш за капитализъм и за гетоБГ...та там никога не е имало никакъв друг капитализъм освен този ВАШИЯ ЧЕРВЕНИЯ... САМИ СЕ ПРЕИМЕНУВАХТЕ САМИ СИ НАПРАВИХТЕ ПАРТИИТЕ, И САМО ВИЕ КРАДЕТЕ ПОРЕДЕЛИЯ БГ-НАРОДЕЦ...

Hе и Pосен плевнелиев. Tои е правилният президент!

Премахна кльона и софийското, защо да го почитам? Вижда се резултатът, страната се напълни с мигранти, София със селяндури.

И преди 10,11,1989г.знаех каква свинщина е капитализмът,но не очаквах лъжата ,фалша ,лицемерието и корупцията да са на такива висоти. А Жельо си беше едно простовато момче ,наивник и селянин по душа(Земята в реални граници). Нито идея ,нито визия за бъдещето. Впрочем поне трима от тези т.н.президенти са също прости селяни а четвъртият тарикатска пловдивска майна- Абе, тъпанари ,като сте толкова важни в какво състояние оставихте държавата си.

по-дирелтно и точно не би могло да се каже!! абсолютна истина.

:))))Това което ни казваха ,че ще бъде при комунизма излезе пълна лъжа,но това което ни обясняваха навремето за капитализма си е едно към еднокъм днешна дата:(((

Погледнете ги тези, те бързо ще бъдат забравени от историята, а ако някой си спомни, то ще е заради новото заробване на България и българите от чужди държави, за които имат принос тези слуги на чужди интереси!!

Измисли Боянските ливади за да попречи на антикумунизма,спря демократичното развитие.Какво му чествате,селянин тарикат.

Това че президенти и министри се събират да чевстват нещо или някого, да режат ленти или да говорят изтъркани клишета, не ги прави по-стойностни. Въпростните чествания и празници им дават повод да се измерват с хора патриоти, които са останали в историята с това че са ДАВАЛИ на България, а не ВЗЕМАЛИ от нея. Като тези на снимката например. Някои от тях слагат равенство на вземането и даването в политически смисъл и са си повярвали че са поредните строители на нова България. Да ама не! Просто простотията и алчността контрастира на направеното от предците ни. След тях за дълго ще остане само лошата миризма на мърша, на мъртви души.

БОЖЕ, НА ТОВА НИЩОЖЕСТВО ЖЕЛЬО ЖЕЛЕВ ЛИ СИ КЛАНЯТЕ... БЪЛГАРИТЕ СА ЗЛОБНИ И КОМПЛЕКСАРИ И СЕ КЛАНЯТ НА МИЖИТУРКИ БЕЗ ПРИНОС ЗА БЪЛГАРИЯ.

От 74 години България се носи без посока.

Пу-тьо- агент на ДС, Гоце- агент на ДС, Генерал Деси-кадър на ДС и Пешо Коня- патерица на ДС. Това са "президентите". Продажници и родоотстъпници. Червена измет.

Защо се чудиш,та те никога не са били други, а слуги на чужди държави!

Радев изби рибата с това изказване. Желката с нищо не го помня освен, че мънкаше като слаба ученичка на изпит и мърдаше с вежди като на дядо Мраз.

Посоката беше ясна от самото начало - надолу.

d4

Посоката, която ще доведе РБългария рано или късно до "двата метра" не е зададена от другаря Желю Митев Желев. Тук авторите на пасквила са сбъркали! Зададоха я господата Ран-Ът, пред които въпросния другар правеше чупки в кръста. Сделката за унищожаването на Родината беше сключена на "кръглата маса". Луканов - премиер. Желю - президент. за да се узакони тоталния грабеж и разсипването на държавата.

Когато Желев клекна на КГБ-Дс, създаде се ДПС и се гарантира индулгенцията на комунистическата върхушка. Когато бяха предадени надеждите на милиони българи, които виждаха ново начало за България!

Тоз Веселиновски ибрик ще се запомни като най-големия предател на България!поп Кръстьо пред него е ангелче!!!

Желев беше подлога на Луканов и след това дори и на ДС доносника Доган! В стамните страници на този период от историята ще останат неговите т.н. "Боянски ливади", когато Желев взе активно участие в ДС активното мероприятие срещу законното демократично правителство, подкрепяйки атентата на ДС-КГБ офицера, инсталиран за шеф на ... БЪЛГАРСКОТО НАЦИОНАЛНО РАЗУЗНАВАНЕ!?!?! Разбирате ли огромното падение, позор и гавра, ВСЕПРИЗНАТ И РАЗКОНСПИРИРАН ОФИЦЕР НА КГБ В България. Бригадир Аспарухов, КОЙТО Е ИЗГОНЕН, ОТЗОВАН ОТ АТИНА СЛЕД НЕБИВАЛ И НЕЧУАВН ПРОТЕСТ И СКАНДАЛ НА ВСИЧКИ ЗАПАДНИ ДИПЛОМАТИ ПОРАДИ ТОВА, ЧЕ АСПАРУХОВ Е РЕЗИДЕНТЪТ НА ... КГБ В ГЪРЦИЯ!?!?!? ТА ТОЧНО ТОЗИ Е МОНТИРАН ЗА ШЕФ НА НАЦИОНАЛНОТО НИ РАЗУЗНАВАНЕ (той след това открадва и досието на колегата си земляк, офицер от ДС и после КГБ и ВОДЕЩ ОФИЦЕР НА ЛИЦЕРТО СИМЕОН КОБУРГОТСКИ ДОКАРАН ПО-КЪСНО В БЪЛГАРИЯ ОТ ДС-КГБ МАФИЯТА И ГЕНЕРАЛИТЕ Й, ЗА ДА ДОВЪРШАТ РАЗГРАБВАНЕТО И МАФИОТИЗИРАНЕТО НА СТРАНАТА НИ... И него принципал е (бе) ... ПРЕЗИДЕНТЪТ ЖЕЛЪО ЖЕЛЕВ!!! И след като Аспарухов с помоща на желъвите Боянски ливади с подбрани ДС медии и догановите депесарски шутове след прекроявания на парлаМЕНТАрното ДС пространство успя да свали правителството си и премиера Филип Димитров с откровена лъжа, и Димитров НАСТОЯ ПРЕД ПРЕЗИДЕНТА ЖЕЛЕВ ДА ОСВОБОДИ НЕЗАБАВНО КГБ ОФИЦЕРА-ЛЪЖЕЦ, ВСИЧКИ, КОЕТО МОЖА ДА НАПРАВИ МИЖИТУРКАТА ЖЕЛЕВ БЕ ДА НАКАРА БРИГАДИР АСПАРУХОВ ДА СИ ПРИЗНАЕ, МАКАР И ПРЕЗ ЗЪБИ. ЗА ЛЪЖАТА И ДА СЕ ИЗВИНИ НА ДИМИТРОВ, СЛЕД КОЕТО ... ОТ ПОСТА СИ ЗАМИНА НЕ ЛЪЖЕЦА И АГЕНТ НА ДРУГА ДЪРЖАВА. КОЙТО БЕ ПОД НАДЗОРА НА ЖЕЛЕВ - АСПАРУХОВ, А ... НАБЕДЕНИЯТ ФИЛИП ДИМИТРОВ! Още тогава това бе ясен знам за внимателните ДА РАЗБЕРАТ КАКВО И ЗАЩО СТАВА И ИМА ДА СТАВА В България!

Желев бе и лично свидетел НА НЕВЕРОЯТНИТЕ ПРЕДАТЕЛСТВА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА АХМЕД ДОГАН ("Оня списък"), като заедно с хората си е гледал през онази цялата нощ въпросната касета, и след това е казал пребледнял, че "За Ахмед кариерата е приключила" НО ... нещо ДОРИ И СЛЕД ТОВА И ТАКИВА ОГРОМНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ПРЕДАТЕЛСТВА НЯМАШЕ ВЪЗМЕЗДИЕ И ОТГОВОРНОСТ! И "ДОСТОЙНИЯТ" И "ЧЕСТЕН" И "СКРОМЕН И БЕЗКОРИСТЕН" ЖЕЛЕВ МЪЛЧА И ТОГАВА ЗА ТЯХ КАТО ... П.ТКА!

Желев бе и лично свидетел НА НЕВЕРОЯТНИТЕ ПРЕДАТЕЛСТВА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА АХМЕД ДОГАН ("Оня списък"), като заедно с хората си е гледал през онази цялата нощ въпросната касета, и след това е казал пребледнял, че "За Ахмед кариерата е приключила" НО ... нещо ДОРИ И СЛЕД ТОВА И ТАКИВА ОГРОМНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ПРЕДАТЕЛСТВА НЯМАШЕ ВЪЗМЕЗДИЕ И ОТГОВОРНОСТ! И "ДОСТОЙНИЯТ" И "ЧЕСТЕН" И "СКРОМЕН И БЕЗКОРИСТЕН" ЖЕЛЕВ МЪЛЧА И ТОГАВА ЗА ТЯХ КАТО ... П.ТКА!

"А когато Кремъл реши да напомня за своя интерес в България, Росен Плевнелиев не отстъпи нито сантиметър от тази посока и понесе ударите на агресивната пропаганда." Бедров от бедрото си е изсмукал кремълската пропаганда... Дано е щастлив, че магистралите ни ще служат за военни цели, та да спре руската агресия!

Колко празни изречения може да бъдат сътворени от някои хорица. Достатъчно е да погледнеш тия снимки, за да разбереш че това са някакви си хорица, дето никой не иска да ги вижда и чува. В селата обикновено не става нищо интересно. И като дойдат такива някакви важни хора селяните се струпват да ги гледат. Тук най никой не се е снимал, освен някакви си господа в тъмни костюми. Просто те са никъвци. Това е резулаттът на тяхната дейност. Всеки се спасява поединично от погрома, до който го дакараха. И никой няма никакво желание да види когото и да било- Просто животът стана безсмислен.

Не трябваше ли на днешната черна дата в Българската история да се издигне паметник на другарят Тодор Живков и целият български народ да мине и да поиска прошка за да си изкупи греховете към най-великият държавник в историята ни !??

Няма неоплют българин.

Жеката, Филип Димитров, Бакърджията, Костов, Софиянски. А забравих за Мистър 10% (Сашко ми беше съсед) Айде паметник да им издигнем, бре!

Ха дано скоро се съберат всички на мястото си.Все някоя мастия ще им полива паметника

Когато не знаеш къде отиваш, пристигаш там, където не си искал. Евроатлантизмът няма посока, а целта му, ако я има изобщо, е нелегитимна, секретна и е набелязана от крайно съмнителни аферисти. Ако Желю беше жив, едва ли щеше да приветства посоката и целта, към които бодро се е запътило ЕС/НАТО, тласкайки и нашата нещастна Родина.

В селото това е една от малкото полуразрушени къщи а по пътищата вече няма и помен от асфалт. Да, Желю по една от линиите е турчин. ....... Стани Желю да видиш какво остави с твойта светла демокрация. Сега може би вече се въртиш в гроба но е много късно вече.

Желю Желев няма да влезе в историята на България, като най-подходящият за този пост на държавен глава политик. Но той беше достоен и почтен човек. Не беше корумпиран и нямаше офшорни сметки ...

Получи си 2х1