Полицията върна 22 000 лв. на три измамени жени

Полицията в Монтана върна днес 22 000 лева на три възрастни жени от Монтана, станали жертви на телефонни измами през тази година.

Обратно в новината

Коментари - Полицията върна 22 000 лв. на три измамени жени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не съ притеснявайте в наай скоро време пак ще ги дадът тия управия немат

Граждани, в някои градове на страната е опасно да се ходи без каска по тротоарите! Може да ви удари по главата падаща чанта с пари! Пазете се!

браво!

Твоята баба откъде има пари да дава на циганите? Нали на твоята баба пенсията и е малка и ходи в София с автобуси на БСП да иска увеличение. Когато твоята баба ги даваше , пита ли полицията дали трябва да ги даде, а сега видители полицията не си върши работата ,работи избирателно!

и на баба преди 5-6 год и варнаха парите, за това помогна таксиметров шоф'ор които беше пратен да вземе парите. преди да ги предаде се е обадил в полицията.

А на моята баба кога ще ги върнат?! Или МВР действа избирателно, само когато е засегнат техен близък или роднина?! Както стана във Варна след като циганин изнасили жената на полицай-последваха наказателни полицейски акции с побой и извършителят много бързо беше задържан! А на обикновения данъкоплатец се обяснява, че нямало пари за нищо и се демонстрира абсолютно безразличие!

От 17-ти август до днес парите на срочен влог ли ги държаха?

Май не трябва публично да се оповестява, че като се разчуе, че полицията връща парите, баба Пена глухата ще раздуха пред комшийките и повече ще паднат в капана. Иначе отличен за полицаите.

Полицията трябва много по-драстично да се заеме с тези изроди. Има достатъчно ресурс, и вместо милиционерите да се спотаяват по канцеларии, да излидат по улиците, да ловят бандитите и да пречупят на мафията гръбнака.

Гръбнака на парламента...

Нека и хубавите новини да се публикуват. Хайде плюенето да започне сега!