Летифов (ДПС): Вотът ще им напомни, че са слуги на народа

Вотът на недоверие трябва да напомни на управляващите, че са слуги на народа. Сега виждаме овластени националисти, официализиращи разделението на държавата.

Обратно в новината

Коментари - Летифов (ДПС): Вотът ще им напомни, че са слуги на народа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вотът за недоверие защо не се иска веднага и причината не е 3,8 млрд. долара в офшорни сметки на ББ? Или се притеснявате, че ще отвърне на удара и ще изкара на светло вашето имане. И цялата опозиция странно мълчи по темата. Пресата също, освен чуждата.

По-скоро вотът ще напомни че ДПС е в парламента. И дано да си остане там и далече от управлението.

БСП и ДПС - винаги заедно, винаги.

Сус бре, домус дупманларъ.

тоя смолянски помак много ги разбира нещата бе!

Xaxaxa:)))))

Ще ни напомни, че сте слуги на ДС! И езикът на омразата не е езикът на държавата, а езикът на БСП и ДПС!

Абсурдно е мюсулманин да се показва загрижен за християнска държава. Тези имат задача от Мека и от Анкара да подкопават непрекъснато нашия свят.

Да си българин, не си. Да говориш правилно български език, не говориш. Да провеждаш на български език предизборната си кампания, не. И това не правиш. Да се криеш в турското посолство, когато ти зададат въпрос. Да, първата ти реакция. Да подклаждаш омраза по малките населени места, където доминира турско население. Да, естествено. Е? Тогава от какъв зор въобще да ти слушам глупостите? Вън от парламента!

Що ще тоя читак в българския парламент? Веднага този и подобните му да се проверят за двойно гражданство и ако имат, да подадат оставка.

СЛУГИ НА НАРОДА! ПО-ТОЧНО СА СЛУГИ,НО НЕ НА БГ НАРОДА!!!СМЕШНИ,ЖАЛКИ ЧОВЕЧЕТА!!!

а вие господинчо на кого сте слуга ?

На народа, разбира се. Ама оттатък Капитан Андреево.

Не трябва ли да се казва- ЧЕ СМЕ СЛУГИ НА НАРОДА а не ЧЕ СА СЛУГИ НА НАРОДА.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия сме дълбоко възмутени от днешното управление. Освен език на омразата, в медийното пространство се сипят и обиди към българския народ. По Наше време такива неща нямаше.

защо в швейцария нямат 80 % дебили ?

са към 100%, но си имат отдавна уледена държава и не си въртят г...на всички посоки

държавата е като къщата -не я ли ремонтираш и чистиш редовно се превръща в руина и кочина ! който плаща ,той поръчва и музиката !

а бе тия в управлението защо не се заемат наистина със затъркването на тая партия,която и без това е извън законите на РБ

ДПС умрете, но гЕРП унищожете!!!

А пък вие от ДПС и БСП сте слуги на Сорос и САЩ, говеда такива!

goose

Ще ИМ напомни - тоест - слуги на народа са само тези, които управляват в момента, не всички дупетати ... И сега въпрос за големия джакпот - чий слуга е въпросния депутат? :-)

Тия вчера наричаха народа ДЕБИЛИ, днес говорят от името на народа.

Момченц, да ти обесним: 1. Такива, като тебе немат Родина, вие сте концептуално явление 2. Стига с тия сценки, минаха толко десетилетия!

Г-н Летифов, вашата партия е рожба на БСП, и във вече 28 годишния преход винаги заедно сте били в управлението. Затова, моля, напомнете на БСП, че сте "слуги на на народа"... и не е възможно депутат/слуга на народа/от БСП да обижда 80% от същият народ в дебелизъм и неграмотност. Същото важи за Дуганчо, местанчи и къркърдаянчо.....които публично"определят порциите" ...

с Иво Христов ? Я си вижте бюджета. Казал е каквото е казал. Само не знам защо трябваше да се извинява.

ГЕРБ и ОП да се махат. БСП и ДПС са по-добрите партии , народа иска те да управляват.

Народа казва на избори кой е по добре да управлява. Не пред клавиатурата.

НЕ СА РАЗБРАЛИ,ЧЕ ПОБЕДАТА НА ГЛОБАЛИЗМА И ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗМА СЕ ОТЛАГА...ЗА НЕОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ!!!И СЕ НАПИНЯТ,МИЛИТЕ!