Чужденецът, който спасява нуждаещи се българи

Името на Лео Кадели и неговият сайт "Приятели, помагайте", тези дни бяха осветени медийно, покрай трагедията на едно семейство от Кнежа, което остана без дом.

Обратно в новината

Коментари - Чужденецът, който спасява нуждаещи се българи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Авторката да каже, колко взе за тази статия. От километър се вижда, че това е платена статия. А този Лео, или какъвто и да е там, да престане с това двуличие. Уж помагал на хората, бил сърдечен, а в същото време наркотрафикант. Веднъж убива вашите деца, като им продава дрога, след това се прави че помага. Ай сиктир, бегай ли в Албания! За информация, четете тука: link и тука: link

От километър се вижда ,че този е авер с нашите мутри ! Трафикант на дрога и каквото изпадне !Прави си вятър с беднотията и си вярва сам ,че греховете му ще бъдат опростени ! Който не вярва да се разрови за него в мрежата !

Стари кримки в пенсионна и предпенсионна възраст са изловени с над 4 килограма хероин при спецакция на Главна дирекция борба с организираната престъпност в Карлово. Единственият по-млад мъж в групата - албанецът Леонидас Кадели /31/, е използван да наеме помещение в подбалканския град, където шестимата въртят цех за пакетиране на хероин от Турция през България, Косово, Италия до Швейцария.

Човека търгува с хероин ! Явно заслужава уважението на простолюдието , което цъка минусите !

Нещо във вида на този човек ме смущава - якостта му ли, лъскавото сако ли, съдраните фешън дънки ли, не знам точно. Но аз съм много интуитивен човек и често не мога да си обясня какво ме кара да мисля в противоположната посока на всички останали. Ето и тук е така, не знам защо, и грях ми на душата, ако човекът наистина го прави от добро сърце. Както и да е. Доброто си е добро и трябва да се признае и последва.

Човекът просто си е облечен по-официално, за разлика от нашите селски дебили. Ти как искаш да е облечен - шарена селска блуза на райета, самодоволна дебилна селска физиономия, 50 думи речников запас и 3 теми за говорене - ядене, пиене и ебане? Почти няма вече страни по света, които да са на нашето дебилно ниво, дори африканците са по-образовани и с по-развити мозъци. Кога нашенски селски дебил ще помогне на българин в друга страна? Неееее, той ще гледа ако може дори с 1 лев да го прецака и после да се хвали и смята за велик тарикат....

Не бързай да съдиш, Nexus! Интиуцията на човека май и този път не го е излъгала - виж кой е въпросният Лео-Белото ("Белото" е добавено от мен, за да ти подскажа в коя посока да дръпнеш конеца):))

Чудесно е че има кой да помага, но се питам, конкретно в тоя случай, таз журналистка дето така "сърцераздирателно" пише и коментира нашето безчуствие, някога помогнала ли е на някого или само съчуства с писане срещу съответния хонорар.

Тя май не е циганка, но се е хванала с мангал, защо й е било това ?!? Какъвто и да е Лео, все пак помогнал е, браво за което !

винаги коментирате хората..."хванала се с циганин"????? нали е вдовица...или не сте прочели... плювки и храчки по човека който помага.... ей, това злобата не умира...само плюнки

За малко да помисля чепедераста ковачки например помогнал

Помага - браво! За малко да повярва човек, че всичко е плод на една чиста и благородна личност с добри пориви. Но някак мазните шиптърски физиономии не будят у мен доверие, та реших да потърся информация за този изтъкнат алтруист. Господинът е осъждан за съучастие в наркоканал от Пловдивския съд през 2012-13. Освен това е бил собственик на чалготека в Карлово...албанец, чалга, наркотрафик, измислен бизнес с коли за пране на мръсните пари....класика в жанра! Най-жалкото е че в БГ хората са толкова отчаяни от беднотията, че всеки може да ги заблуди. На никой ли не му дойде на ума да потърси информация преди да му направи безплатна реклама?!

За съжаление, масата народ у нас е много лековерна и лесна за манипулация. После се сърдят на проф. Иво Христов...

То няма албанец дето да не се прави я на грък я на италианец... Понеже имат комплекси заради произхода си, си измислят какви ли не дивотии...

Няма отърване от селския дебилизъм, ей.... Нямаш пари за климатик висок клас, но можеш да направиш 20 пишлемета и имаш за цигари и ракия.... 21-ви век и дърва..... Дебили

Ман-гали, сър!

Защо ли ми се струва, че албански ром е помогнал на български роми. Много неща са премълчани в горното инфо, но професията "реже коли" много ми напомня на професията "бере желязо". А и бройката на децата, отглеждани в 1 стая... Изводите оставям на тези, които мислят критично и не се оставят на манипулативната антибългарска политика на този откровено антибългарски сайт.

мери ,ако обичаш ,разкажи ни някой подобен случай за взаимопомощ между българите !има толкова българи ,които комунистите фърлиха на боклука ,кой се е загрижил за съдбата им или се е опитал да говори човешки с тях ?освен да критикуваме и съдим чуждите нещастия ,опитваме ли се да подадем ръка на някой до нас ?

ДеДоВиЯ

Е света не започва и не свършва с теб. Ако ти и себеподобните не сте помогнали на никого, то не говори за другите.

Не е толкова важно дали си албанец, китаец или сингапурец, а дали си човек. Този е човек, и е много готин човек, защото помага с конкретни неща на хора в беда - евалла, и винаги от всичко да си има по много!

Комунягите убиха ганьовците, налага се дори един албански реотан да им помага.

Браво и поклон ! Да е жив и здрав !

а на мене минуси!? този албанец помогнал на едни .....роми, да ги речем! ми аз, със цялата ми рода, наше село, околията и цялата държава и народ им помагам ежедневно на тия роми, и на всичкото им племе вече 40 години! помагам им да не си плащат тока, водата данъците, помагаме им да крадат, обират и убиват, помагаме им с детски и социални и само за тях безплатно здравеопазване, безплатен градски транспорт, и за всичко туй, минуси на мене, а браво и хвала на албанеца!??? от утре закривам фирмата, и отивам и аз да режа коли като втория мъж на тази ромка!

си ЛЕО! Дано да имаш много последователи в бъдеще!

Уточни се, последователи или клиенти.

Който иска - прави. Който не иска - мрънка срещу държавата, че тя не правела. Толкова е просто, че ни би трябвало да затрудни дори 80-те процента. Даже си има приказка "Повикай неволята".

Ето това се казва Човек!

Срам... Наведете глава "горди" и " умни" българи.... Наведете глава и не коментирайте... "Албанеца" с италианско име помага безвъзмездно на българи " правоверни" и православни християни... Това контрастира разкошно с новината на първа страница , на която другите "правоверни" и "православни" християни си избират номера на трошляците си с еднакви цифри и дават пари... Засрамете се и не пишете....

Ти май знаеш само за една война... и мислиш че България, а и Русия са създадени 1945 г. А децата ги носят щъркелите.

изненадахте ме! кво плюете по човека, бе?! човекът помага - истински, ефективно, измислил го е. кво като е албанец?! докато си помагаме сме хора, ей! почнеме ли само да се плюеме - за нищо не ставаме вече... шапка му свалям на албанеца!

Всъщност голям кеф е да помагаш,опитайте,само че с нагласата да не чакаш признателност-почти като скок с бънджи

само в началото е така, после свикваш. и почваш да се чудиш защо другите не помагат...

колко българи е спасил, от какво и кога?

Два милиона лева събра българския народ, само за с. Хитрино. Нещо да се написа по въпроса, освен гнусни подмятания ? Този човек направил дарение, и на първа страница. Защото е албанец ? Антибългари и расисти, сър !

Напълно подкрепям мнението ви. Авторът на статията както и самият сайт дир.бг са откровени антибългари. В други времена щяха отдавна да отговарят пред закона за антибългарска пропаганда.

Това ПЛАТЕНА реклама от арабите ли е ??? Албанци НЯМА, не съществуват.. В Албания живеят- гърци, сърби, българи и най- много АРАБИ... Арабите останаха там, след Балканската ВОйна, когато Великобритания и Италия искаха да вземат част от Османската империя и накараха Сърбия и Гърция да се изтеглят от там, но ЗАБРАВИХА да изгонят арабите( които сега се наричат албанци)... СЪрбите също ЗАБРАВИХА да изгонят арабите и онези тръгнаха да им вземат областта Косово.... Тоя Албанец може да прави бизнес, като СЛОЖИ Българи за работници и БЪлгарин за управител на фирмата му. И да идва 1- 2 пъти в годината ( като плаща за ВИЗА и ТАКСА ПРЕСТОЙ- по 30 хиляди евро на месец)... В БЪлгария тоя арабин не може да живее... За да я има България сме ги убивал ивсякакви такива араби...А за да НАРАСТВА България, трябва ОТНОВО да ги убиваме.

Албанците са единствените останали от траките след като е минал от тук хуна Атила.По късно приели от османците религията но са чисти траки като Спартак.И много красиви,Понеже съм мъж ви казвам невероятни красавици.

Арабите в Албания може да се бели, щото са изнасилвали бели жени от Европа.

Албанците болшинството са АРНАБУТИ(АРНАВУТИ) наследници на Сефаридите-Евреи изгонени от Испанския крал и Португалската кралица 1492 година пресели се в Османската Империя (АЛБАНИЯ-Дуръс Вльора) Тесалоники Дедеагач-Гърция Измир ИстанбулЕдрине -Турция Улчини-Черна Гора.АРНАБУТ- АР-на иврит ГРАДСКИ пробуден НАБУТ-НАВУТ-на иврит СЪЗНАНИЕ .Даже столицата на Албания ТИРАНАх -носи името на демон от Вавилонския ТАЛМУД и значи нещо като вид плодово дърво.Възхода на АРНАВУТИТЕ започва в Османската Империя където според 1германски консул в Истанбул Арнавутите УЧАТ Султана на Черни Кабалистини Магии с които Султана да ограбва мъчи и подтиска Християнското население.Арнавутите албанци-дьонмета били НАЙ-върлите кръвожадни везири пълководци картографи банкери хекимяни бирници и подлагали християните на нечувани зверства и мъки.Заедно с еничерски черкезки корпуси се прочули с издевателства и кланета над мирни християни.НАЙ-видните представители на арнаутите -албанци сефарида Соломон Леви Явиш-Сюлейман Паша) Кемал АТАТЮРК родения в Афионкарахисар Сюлейман Демирел екс главно командващия Турската Армия ген.Илкер Башбуг зетя на Ердоган и сегашен турски министър Берат Албайрак боса на хероина Давут Кадировски завеждащ пси -опс операци към МИТ-Турското разузнаване депутата от АКР Рифат Сайд

Помагайте, та да се множат някои хора още повече, та после да има още да помагаме. Гениално. Като нямаш пукнат лев, за къв зор правиш 5 деца?

Как може да имаш толкова деца, а да живееш в една стая? Къде са социалните? Множат се като хлебарки, а после - памагайте.

трудно е да режеш коли!

Албанецът да продаде малко от дрогата си и няма да има проблеми!

Тъжното е на друго място... Това ли доживяхме, това ли дочакахме-албанци да ни спасяват... Тези, които преди години бяха на опашката на Европа... Не казвам нищо против човека, тъжното е, че от хора, които помагахме ни превърнаха в хора, нуждаещи се от помощ...

Преди няколко години ЕДИН БЪЛГАРИН загина , след като спаси дете от удавяне.Мисля в Англия беше. Аз лично присъствх на катастрофа , при която двама цигани пробягаха на спринт 50 метра за да помогнат на катастрофиралия. Човещината в България я има в изобилие и е премного , само по медиите рядко се вижда и чува.

Говоря по принцип...Никъде не съм намесвал цигани.Макар че знам едно село, на пътя на което зимата изкарваха маркуч от незаконните си чешми, за да замръзне пътя по нанагорното и който мине-20лв да го избутат!Та тия не ми ги хвали.

Един циганин веднъж ми помогна да сменя гумата, имам артрит на дясната ръка и трудно се справям. Е, дадох му 5 лв. накрая.