Какво предвижда бюджет 2018

Парламентът прие на първо четене законопроекта за държавния бюджет за 2018 г. В него се предвижда 3.9% ръст на икономиката, 8.2% безработица и 1.6% инфлация.

Обратно в новината

Коментари - Какво предвижда бюджет 2018 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече си преглъщам слюнката. От едната чешма ще тече мед,а от другата - масло. Хаирлия да е.

А как Румънците вдигнаха минималната си заплата с 200 български лева?

Смещници...щели да гонят държавен дълг 20% от БВП.....Ама парите за санирането не е държавен дълг...Само дето държатата го взе и го изхарчи....2 милиарда -тури им пепел!И силно оптимистичен бчджет ,амен-амен ще литнем....И като не стане ще се търсят хватки, не било врат ами било шия ще обясняват гербериетите....Изобщо не никакъв чеп не стават!

За управляващите крадене, за народа мизерия.

Няма такъв бюджет. Приходи 23,5 млрд. лева Разходи 11,9 млрд. лева Такъв бюджет няма никъде по света с приходи два пъти по-големи от разходите.

Mале, Mалелеее, на франция в милиарди€ на нас в милиони!!!...пак ви го нахендриха в брюксел догато ви целуваха и галеха по Hедебилските кратуни???!!!, няма страшно те ще изнасят злато и мед от нас за да има € за бюджета на франките!!! Bашата кожа тъпоъгълно паралелепипедна!!!

А със заема от 27млд лева какво стана които Борисов тегли?

...трябва по-подробно да ми се обясни, за да разбера за нашия бюджет!!! Предварително ви благодаря!!! Hа Франция бюджета за 2018 година е 424,7 милиарда€ за население 67 милиона!!! Hашия бюджет на България колко е за 2018(в цифри???, ясно и точно без да усуквате!!!) за население 7 милиона(по колко се пада на човек според БBП)???...искаме да напишете колко е бюджета в цифри и с разбивките за различните за всички сектори!!!! стига го крихте мошеници!!!!... чакаме да изнесете официално цифрите, така както правителството на франция пубикува буджета за 2018 още преди 1 месец с разбивки за всеки сектор - обучение ????!!!! - отбрана и гражданска защита????!!!! - наука и култура ????!!!! - солидарност и равен шанс ????!!!! - регионално развитие ????!!!! - трудоспособност и трудова заетост ????!!!! - здравеопазване и социална сигурност????!!!!

Един човек хванал риба на реката и я занесъл вкъщи да му я сготви жената. Казал й: - Ето ти една риба да я изпържиш! - Нямаме олио. - Тогава с мас. - И мас нямаме - ти от небето ли падаш, с какво да си купим олио и мас, нямаме пари! - Добре де, свари я! - И вода нямаме, сутринта ни я спряха защото не сме плащали от миналата година. Човекът се ядосал, върнал се на реката и хвърлил рибата обратно във водата. А рибата изплувала и започнала да вика: - Да живее правителството, да живее правителството!

d4

ей!.. дебелогъзите в парламента можели и да четат, бе!!! първо, второ, трето , N-то четене... тия освен да "четат" , чеп за зеле не стават...

Премиера-чудо Бойко гръмко вдигна пенцийте на бабите, а една Тодорка, се похвали въФес-бука, че си e купила Секиш хенд балон за клизма за 2 лева. За нов, 3,17 лв., нямала, а зор е имала! РБ целата се тресе в някаква Фърфория

Като не ви пащат, поне по Баничка с кафе да ви подават! Тук от достойнството, и заглавието ми ли искате, да ядете?

d4

така като гледам числата, комунизма е построен! от глад нЕма да умрат онези, които преживеят 2018 год. щото ще сме останали около 4 млн. ще има за всички!!!!

крадене от властващите докато еврогейския дава някакви пари ....Преди да коментирате дираджии да бяхте взели някой читав да ви разясни какво точно ''предвижда'' т.н. ''бюджет'' къде ЛИПСВАТ много важни разшифровки за харчовете им...

Предвижда: Цени на топлото с 30% нагоре. Цени на храните и услугите- съответно увеличени. Цена на водата- неизбежно/?/ също увеличена. Заплати в държ.сектор /несиловашки, несъдебен, недепутатски//- символично увеличени.Заплати в частния сектор- несимволично замразени.

Бюджета предвижда за всички циганска баница.Скромно но от сърце.