Доброволци откриха изчезналата болна жена

Трима доброволци откриха изчезналата преди пет дни в Стара Загора болна от Алцхаймер жена.

Обратно в новината

Коментари - Доброволци откриха изчезналата болна жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тук изказвам най-искрените си благодарности към десетките съпричастни старозагорци, които за миг не се отказаха да търсят Милка! Гордея се с такива съграждани!

Всичко се лекува, защото Бог ни е създал по свое подобие. Бог с Вас.

Хората в това положение не са дори като децата...Баба ми си беше разкъсала гривната още същия ден. При това беше изпаднала в ужасно състояние, защото видиш ли я третираме като куче....Много е трудно, който не го е преживял, само той не знае и умее да съди.

Дайте на жената един gps тракер че да не се щурате пак.

...a ченгетата в това време си бараха мъдурите както обикновено, когато е изчезнал гражданин. Нищо ново. Браво на заралиите, много се радвам, че историята е завършила така.

Страхотно е, че още има такива хора, като тези доброволци, спасяващи живот!

Браво на доброволците! Да се държи жената, дълги години живот и желая! Търпение на роднините и.

Аз вярвам, че това се лекува.

с обич и доброта всичко се лекува, но да няма самота

Бог да е винаги с Вас.

Бащата на мой приятел страдаше от някаква подобна болест или нещо на мозъка...А не бе много възрастен...около 63/4 г.А караше и кола,...Жигула имаха... Веднъж да я вземе и тръгнал към центъра на Варна от Младост,където живееха...беше преди '89-та г.Уведомяват милицията/така се казваше преди/ и го откриха за има/няма 24 часа на пейка край ж.п.гарата...милиционерите го откриха...по него време се патрулираше много и ...наистина! За колата трябваше повече време,тъй като и той не знаеше къде я оставил а жигулита по него време колкото си щеш...И нея намерха,акуратно паркирана и заключена в една уличка!Пак милицията я откри! Днес ми е странно,как цели 5 дни,с толкова доброволци,такива комуникации и с/ва за инфо не могат да открят тази жена,предполагам,която не е ползвала методи за укриване като нелегална...Не ми се мисли,как полицията разкрива истински печени бандити бягащи от закона?!

просто не ги разкрива

Когато обявят някого за издирване, то "издирването" е само на книга. Не съм чул полицаи да търсят някого -дали престъпник или болен. Там пада само едно голямо клатене на краката. Не е случайно, че почти всички престъпници след дълго "издирване" обикновено се оказва, че са в свои близки и не им пука изобщо. А в днешно време с тези комуникации всичко може да става много по-лесно, стига да имат желание- gsm-ми, социални мрежи...

Имам познат (осъден). В последствие разбира, че е обявен за нац. издирване - защо, като човекът си живее на адреса с жената и децата и не мърда от там, НЕ е ясно. Отива той в най-близкото РПУ и им казва "Обявен съм за издирване - ето ме, идвам да си лежа присъдата!" И се започва едно мрънкане: "Ама НЕ при нас, трябва директно в затвора да се регистрирате!" (никой не го пита за какво е осъден, нито го проверяват)...сагата в Централния софийски след това си е за роман! Те така - можеше да е изнасилвач и убиец, на НИКОЙ не му дреме!

По коментарите ще ги познаем!прав е професор Христов!браво на отговорните хора!

В първото съобщение пишеше, че жената страда от алцхаймер, но се питам без да искам да я нараня нея и близките ѝ проф.Христов независимо от диагнозата към коя група я слага.

Прав е професора и вие доказвате думите му за дебилите !!!!

Браво на доброволците!

тези хора не трябва да остават сами ,постоянно се изгубват ,ако са в състояние да се движат самостоятелно !близките им трябва да решат този проблем ,за да не ги търсят под дърво и камък .ако имаше и сняг ,жената щеше да е умряла от студ и изядена от кучетата !

Това е така, но обикновено семействата нямат голям избор. Налага се да си гледат и издържат и децата освен възрастния безпомощен човек и не могат да си позволят да не работят, че да има непрекъснато придружител, няма и адекватни места за настаняване (поне през деня)...

Тъжен факт е, че деменциите при възрастните хора стават все по-чести. Гледането им е голяма мъка за близките, които трябва да работят, а помощта за личен асистент - минимална.

Погледнете снимката на жената и снимката на проф.Христов - коментарите оставам за вас.

А очаква ли се от нас да сравняваме и снимките на бат' Бойко и Айнщайн да речем? На Цецка Цачева и Джулия Робъртс? Друго?

все пак имало и добри хора още у нас. Само питам тази жена - дебил ли е? И ако е такава, такива ли сме всичките 80% от нас?

Какво значи дали жената е дебил? Знаеш ли какво е заболяването й? Направо къртите с коментарите

Браво на хората! Супер е, че има такива доброволци, които помагат безкористно на съгражданите си!

... в близост до къщата на сина й... А синът й в близост до какво е бил?

Всеки случай не до такива малоумни същества като ВАС! Да му писне на човек от такива разбирачи,които не си мърдат пръста,освен да пишат в социалните мрежи!!!

Вие е сте дебил, но това не е новина, защото си го знаете !!!

Браво на хората!