Цеков: Във варварско общество никой не върви напред

Има ясни белези на дълбока обществена развала и оварваряване. Това коментира на фейсбук страницата си Борислав Цеков по повод на всякакви изцепки на политици.

Обратно в новината

Коментари - Цеков: Във варварско общество никой не върви напред | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цеков извини се веднага, че казваш истината. Така не бива.

Започна с идването на ГЕРБ на власт. Алчни,продажни,агресивни,еднокнижни и арогантни.Това са очевадните факти,а не език на омразата. Дано се махнат завинаги!!!!!

беше в ндсв, сетне кунева , после бсп, сега е при радев! тоя явно върви напред!

Каквито и да са политическите му пристрастия и колкото и често да се променят, едно е факт - човекът е прав, що се отнася до менталното ниво на нацията!

Със злобния си коментар само показваш, че нямаш рационални аргументи срещу тезата му и така само я доказваш.

Че то на бълхарина целта му не е да напредне, а да попречи на комшиите си да напреднат! Даже си е измислил поне две поговорки по въпроса! Така че с такива упреци не мож го изплаши нашенския тарикат!

ама кой да го чуе, кой ще го разбере. Ей сега в този форум разни умници ще го оплюят, ще му намерят мана. Истината е , че тоталното опростачване е стигнало много надълбоко, след като професори, публични личности, издигнати до депутати и директори на институти започнаха в публични изказвания безпардонно да плещят ругатни и използват просташки, каруцарски език.

Той Цеков е прав ама трябва ли и той да се извинява?

Коя е "най-умната", "най-образованата", "най-културната" чалгарска нация на света? Знай ли някой?

Нв ги издавай, че ще ти спрат центовете...