Създадоха ваксина срещу инфаркт

Вкарването на специален вирус в организма е достатъчно, за да сведе на практика до нулата риска от инфаркт, сочат резултатите от изследване.

Обратно в новината

Коментари - Създадоха ваксина срещу инфаркт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Генно-модифициран вирус да се вкарва директно в кръвния поток??!?!?!?!??! Тия хора нормални ли са?!?!?!?! И върху колко пациенти, на каква възраст и общо здравословно състояние са го изследвали колко години?! Имат ли някакво понятие за дългосрочните ефекти от тая потресаваща "терапия"?! Когато самите "учени-откриватели" си го вкарат на себе си тоя вирус, за да се предпазят навеки от инфаркти, може да публикуват такива статии, но дотогава - да продължават с изпитанията върху себе си, жените си, децата си, родителите си и другите си роднини ... Тъкмо ще им излезе без пари такова скъпо и скъпоценно "лечение", пък ако след двадесетина години има някой жив от тях, пак да зарибяват наивници ...

"подобно лечение може да се окаже значително по-скъпо от традиционните терапии." Ха, ха, инфаркта ще се лекува срещу бъбрек, черен дроб, костен мозък или милиони. Не че струва толкова, но е възможност за едно голямо, истинско изнудване.

"учените смятат, че подобно лечение може да се окаже значително по-скъпо от традиционните терапии" "предразположени към сърдечни пристъпи, ... забравят завинаги за здравословните си проблеми" едно и също ли е със " намалил сърдечната недостатъчност с 30 на сто" Типично за бялата мафия: рекламиране на скъпо "лечение" с думи като лесно, забравяш че си имал проблем, а всъщност генномодифициран вирус, имащ по техните най-оптимистични стъкмистики 30% успеваемост. Какво повече да им коментираме? ГМО-вирус да пази здраве? Да им пратим дресиран тигър-човекоядец да им пази децата - дали ще са съгласни, а?

Алилуя бейби, сега братята американо, ще могат да си плюскат наволя без да се страхуват от инфаркт. Няма да е нужно да се ограничават. Веднъж печелят лекарите, а после и хранителната индустрия, а последната значително повече !!!

а какво откриха Путиноидните учени, затворени като пандизчии в секретните си градове? откриха, че млякото им го докарват развалено, щото шапките не разбират от санитарни норми

А кога ще създадат ваксина срещу създателите на ваксини ?

Споко, това докато дойде до нас ще сме ритнали камбаната... Пък и да дойде, малцина ще могат да си го позволят...

В момента кардиолозите се къпят в разкош и богатство.Когото видят му забиват стента.6000 лв струва тази манипулация.По три на човек, а сметнете за какво иде реч.Яхти ,джипове,сейфове,вили на бахамите.. Да живее здравната каса на РБ,която създаде новите брутални парвенюта

учените смятат, че подобно лечение може да се окаже значително по-скъпо от традиционните терапии. - рабирай надяват се да смъкнат мног пари от това но да продължат да пеюелчт и от традиционнит терапии.

ВИРУС!!! Ами после другите усложнения? Мерси, не искам вирус.

Oу, щом е от Синай ясно...

TIREX

по скъпо - повече $ а ефект съмнителен, обаче народеца се надява...

когато са ти го подпрели изотзад и ти почваш да се надяваш. ходи пални свещичка за да не ти се налага да чакаш линейка когато те е ударил инфаркта.

Слушай и живей! Познато начало на ново заробване. Бяха наркотици, а сега са лекарства. Алчната част от човечеството прави всичко възможно за да постави здрави хора в зависимост. Нали не очаквате, че вирусът лекува? Не той ще се поставя на "застрашени" лица.

Щом е от Маунт Синай няма начин да не сигурно. Вие само си платете :)

"Никаква липса на странични ефекти" Прилича ми на любомото "Няма никакви проблеми, ти само си плати на касата".

"Никаква липса" .. Няма липса... Т.е. налични са всякакви странични ефекти.

И тогава алчните кардиолози, които направиха коронарографии на 2/3 от населението на България (като в 80% от случаите няма нужда) и източват най-много здравната каса, какво ще правят?

Вие сериозно ли мислите, че това е еднократен акт? Ще трябва да се възстановява "колонията", а това е по-скъпата част от операцията.

А този ензим - фосфатаза 1, няма ли различни функции в човешкия организъм и блокирането му да доведе до нежелани странични ефекти?.

А може ли да се пие алкохол след приемане на ваксината ?

Фармацевтичните хиени няма да го позволят!

Та нали това си е тяхна разработка за печелене на пари!

Не само фармацевтичните, но и големите компании от всякакъв род - не искат да губят работници.

Пълни глупости! Инфарктът не е инфекциозно заболяване, че да има ваксина срещу него. Как можете да пускате такива малоумщини?

Става дума за вирус, който се намесва в ДНК на клетките и модифицира точно определен ген, отговарящ за производството на този ензим - фосфатаза 1. Никой не е казал, че инфарктът е инфекциозно заболяване, става дума за генетична терапия

Ами тогава да не го наричат ваксина

Откъде намирате такива въпиещи глупости и ги тиражирате бе? Скоро не бях чел по- неграмотни и безумни писания!!!

"Изследване на английски учени, публикувано в "Дейли мейл", е установило, че противно на широко тиражираното схващане, че хидрогенираните мазнини се отлагат като плака по стените на артериите, те са изключително полезни за човешкия организъм. Изследването било спонсорирано от "МакДоналдс"