Едни от най-смъртоносните стрелби в САЩ от 2012 г.

След стрелбата в църква в американския щат Тексас Асошиейтед прес припомня някои от най-смъртоносните нападения с огнестрелни оръжия в САЩ от 2012 г.

Обратно в новината

Коментари - Едни от най-смъртоносните стрелби в САЩ от 2012 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно статистиката говори в "полза" на убийствата на американци от американци. Трябва обаче да минат столетия, за да може да се достигнат жертвите от атентата на Вселената приписван на ислямисти!!!

давайте посмотрим на данные статистики по России. Там в обращении имеется менее 13 миллионов единиц стрелкового оружия, в то время как в США их 300 миллионов. Получается, что в России на 100 человек приходится около 9 единиц, а в Соединенных Штатах 100. Последние статистические данные по убийствам показывают, что в 2009 году в России их было совершено 21603. По данным ФБР, в США в 2009 году было 13636 убийств, хотя численность населения там вдвое больше, чем в России. Более 80% таких убийств были совершены с применением оружия. През 2014 г. застреляните в САЩ са около 8400, през 2016 - около 9600, общия брой убити е около 13-14000 в същото време в Русия убийствата са повече при 2,5 пъти по-малко население....

Е то каубоите какво друго да направят, освен уестърн?!

Това е част от хамериканската мечта.

Колко народ избиват ежедневно американците по света, трябва и те да платят някакъв данък за деянията си.

природата си знае своето право - равновесието.

е имало в църквата? що за неграмотни мурзила :)

Стига стия американски аматьорски изпълнения, сво ни интересува кво става на майната си! Дайте нещо за нашите освободители, братушките, та русофилите да се зкефят от кеф! Сътласно данните от Росстат, всяка седмица в Русия стават 196 убийства, за месец 840, за година 10222! Това си казва истинска производителност! Само в Москва убийствата са около 1500 годишно! Защо се крият от нас тези истински доктижения на братушките?

дай ,малко разнообразие бре. стига с тва копи=пасте.

,,...Едни от най-смъртоносните стрелби в САЩ от 2012 г...,,??? от статистиката ,,виждаме,, че ,,стрелците,, стават все по ,,точни,,...!!!

Това е нищо за Русия. В щатите стават 33 хиляди убийства на година.

Само не разбрах защо трябва да ни интересуват терористичните изпълнения на американците.Тези "хора" не са като нас,те са пълни боклуци,защо трябва да знаем как се избиват?

боклук, гошиното :))

Отново едно масово убийство ,благодарение на корумпираните републикански свини!Оръжейното лоби в желанието си да продава колкото се може повече оръжие, дава милиони на републикански сенатори и конгресмени.Те от своя страна създават закони чрез които последният кретен може да си купи автомат и неограничено количество патрони .Благодари на републиканец като го ликвидираш със собственото му оръжие!

Доста повърхностно, ама какво да го правиш, демократ с мнение!

да бе донке в тази връзка таман във Yисkонсин приемат закон (републиканците) да се разреши на деца предучилищна вqзраст да могат до ловуват.

Много са прости краварите. Сами ще се избият.

за телето, всички хора са кравари.

Е тъкмо компенсират, че не са виждали война на своя територия вече век. Обикновенните американци и без това проспаха две световни войни и десетки конфликти по цял свят. Само ако са имали роднини войници или са бачкали във военните заводи. Затова днес като ги питат на Таймс Скуеър ЕЛЕМЕНТАРНИ въпроси за втората световна, ония се хилят и не им дреме, че не знаят нищичко.

Да продължават все така американците ....

Само да се преместят към пентагона

няма нищо общо с масовото убийство на хора с огнестрелно оръжие, ама малограмотните русофили от къде да знаят? :)

бе другарю милиционер ?

Казал слабоумния русофоб :)

ако вземеш да научиш малко български докато си пийваш боярищника, може и да разбереш :)

Още малко статистика. В САЩ живее 5% от човечеството, но там се случват 31% от масовите стрелби по света. Странно, но след всяка масова стрелба има бум в продажбите на оръжия. А това е класацията на 10-те най смъртоносни стрелби: 1. Лас Вегас 2017, 58 2. Орландо 2016, 50 3. Вирджиния 2007, 33 4. Санди Хуук 2012, 28 5. Съдърланд 2017, 27 6. Лъби 1991, 24 7. Сан Исидро 1984, 22 8. Тексас 1966, 18 9. Сан Бернардино 2015, 16 10. Едмънд 1986, 15

където църен суданец пак нападна църква, ма? вие рашистите много си падате по църното :)

Пак ни занимавате с отрепки. Не ни пука за тези

Нали сички ристиени искат да идат при Джисъс? Еми, нема кво да ги мислите... желанието им е изпълнено!

Хамериканска мечта.

продължавай да живееш циганистанската мечта и да береш боярищник :)

Ай, колко страшно! Що не се върнете направо до гражданската война или до войната за независимост?

Да се трепят. Това не бърка нормалните хора.