21-годишна жена се хвърли пред влак в Бургас

21-годишна жена се е хвърлила пред товарен влак на гара "Владимир Павлов" в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - 21-годишна жена се хвърли пред влак в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Под такива теми не трябва да се допускат коментари, според мен.

това е точно тъй, но идио.тите не могат да се спрат!

Поредната жертва на Демократизма.

Жената мразеш Путин и всичко руско. Бог да я прости!

Мизерията до къде води.Бойко Бойко,материяла ти си отива бавно но славно,както искаха твоите господари от Америка приятели за България и Сорос.

нещо не и е угодил и му е натрила носа....

Горкото момиче, какво ли го е накарало да вземе такова крайно решение... Толкова млада и така нелепо да остане без крака. По-добре да беше загинала, какво ще прави в нашия безсърдечен свят толкова млада - инвалид?! КАто чета грубите, вулгарни коментари, направо ми се доплаква. Вярно са много безсърдечни бай-ганювците...

Ами случват се такива неща. Хора сме ще си помагаме. Много тъжно. Колко много човешка енергия бива изразходвана в обществото по лош начин...

Тцтц, някои хора са готови на всичко, когато не им изнася. Когато някой е зарязан от половинката си - другият е готов на крайности. Убийства от ревност, от депресия. И млади, и възрастни. Жалко.. Лично според мен този случай е такъв. Явно е имало скандал и момичето си е казало " сега ще видиш". Питам се колко човек НЕ се обича сам себе си, че да е толкова жалък и да постъпи така.

сам си се разпитва и не можете едно изречение да построите ей Моника организирай курс по правоговор и правопис

ако беше се хвърлила под лимузината на тиквуний , неокомунистите щяха да я обвинят ,че клати държавата . да видим сега ,какъв пясък ще ни хвърлят в очите ...

А за теб влак ли няма или гара? Давай! Ти си смел, пък и крака не ти трябват - денонощно висиш пред клавишите. А и от разходи за обувки ще спестяваш. Давай, не се бави!

мунчо е отвърнал, че не е от него и изобщо не ѝ вярва и т.н. Тъй ли, рекла тя и скок подскок, а сега - къде са ми крачетата. Ако оживее, 100 % инвалид и до края на дните ще я издържаме. Заради простотията им.

явно ,съдите по вашите идеологии ...

Бе какво има да се чудите бе? Какво има да коментираме? От хубавия живот при Бойко Борисов ще да е. Затова се е хвърлила под влака - от щастие колко хубаво се живее при ГЕРБ. Нали така?

Хайде стига сте писали политически лозунги и глупости.......животът ни наистина е много труден, несправедливо е да сме толкова бедни, въпреки образование, което имат много хора; въпреки знанията и професионални умения. НО ИМА И ПСИХИЧНО БОЛНИ ХОРА, които отказват да се лекуват. Не е редно зад всяко едно ненормално поведение на човек да се търси политически мотив. На мен в момента ми е много трудно финансово, но нямам намерение да се самоубивам. Трябва да се направи промяна в Закона за здравето и хора със сериозни психиатрични диагнози насила да ги хоспитализират. Защото заради такива постъпки, като тази, плащам и аз от моите ниски доходи.

Ужасна драма! За съжаление не е сигурно, че, ако я спасят лекарите, тя ще е спасена, без крака животът й ще е каторга!!!!!! Ужасно е!

прилича на играчка-плачка

гледам пишете си?! всеки неговите си глупости! предлагам да изчакате развитието! може да не е самоубийство. може да не е българка, може дори влака да е виновен. или машиниста! а това коренно ще промени тъпите ви коментари!

По-тъп коментар от това влака да е виновен май няма да има....

а бе мух.льо, идеята е дори кр.етен като тебе да се сети, че под такава новина не се коментира, идио.тино завършен!

Да обмислим теорията за виновния влак. Та значи седи си девойчето на дистанция от поне 3 метра от коловоза, когато тихичко отзад се промъква влака. Грабва я и я мята на линията, където злобно и гази краката. Теория две - машиниста е виновен. Наближава влака девойчето и машиниста скача, надбягва композицията, хваща девойчето и я мята на линията където я държи докато влака премине след което бегом настига локомотива и се мята вътре... Извода е... хора пийте си хапчетата редовно, че да не се излагате по форумите...

Мда. Вярно бе, сигурно не е българка, как не се сетих! Сигурно е гражданка на Занзибар? Или на Кирибати?

Депресията е страшно нещо. За съжаление, младите хора се оказаха по-лабилни.

Прост народ... И какво е направила тази,съсипала е живота си завинаги... Дори да я спасят тази до края на дните си ще остане саката... И какво е постигнала??!!?? Липсата на мозък в главата води до такива състояния...

......................

Някога го правех по-добре!!?

По ухото ще ме познаеш!

Секс, наркотици, рокендрол, материализъм и бездуховност - това са новите евроатлантически "ценности". Хората не виждат смисъл в живота, страдат от депресии въпреки хедонизма и развлеченията. Имат къщи, но нямат домове, имат медикаменти, но нямат здраве, имат хиляди приятели във фейсбук и нито един - в реалния живот.

Мнооого точно казано. Само за рокендрола не съм съгласен, по-скоро чалга.

Няма нищо по-кофти от неуспяло самоубийство. Може би само успялото... Какво толкова страшно може да се случи на 21-годишно момиче, че да направи такава глупост? Хора, животът е над всичко. Няма как да избегнем края му, струва ли си тогава да бързаме? Мога да оправдая само болката от загуба на дете, това изневери и прочее простотии - не!

Train Ftality. Flawess victory

Селфи?

Сигурно е чула за танковете...

Вероятно е попитала приятеля си дали е съгласен да я вземе за жена и като е чула отрицателен отговор се е хвърлила под влака.Възможно е също така той да е признал че й изневерява.

Отдавна държавата трябва да открие центрове за самоубийства ! Там всичко ще е регламентирано и хуманно . така ще се спестят милиони държавни загуби за БДЖ , за вадене и извозване на трупове , гасене на пожари и др, А ще има и отказали се самоубийци !

Надявам се, че това е вид ирония от твоя страна. В противен случай, ако някой е зависим от алкохола, нека да ги упояваме регламентирано в специализирани центрове. Ако някой е агресивен, нека бие регламентирано другите, ако някой иска да убива (себе си или другите), нека изградим такива центрове за убийства. ДОкъде ли ще я докараме?

Изрод

Напълно сериозен съм ! Центровете ще имат не само финансов ефект , А работещите там психолози ще спасят някой ! А по приятна ли е гледката на размазани трупове пред входа на 14 - етажен блок!

съвършенство. Достатъчно е част от центровете за хуманно самоубийство да са мобилни, за да откликват своевременно на все по-нарастващите нужди на населението.

"Добре" върви хибридният геноцид над българите в България.

ДОТАМ НИ ДОКАРАХА некадърни политици фолкаджийки с цици президенти-войници и всякакви "умници"

Самозапалването явно излезе от мода. Чудя се, какъв ли ще е хитът при Борисов-4!? :))

още едим млад живот е опропастен. Изперкахме от мутренска демокрация и евроуспехи. Стига. Време е боковата шайка да си ходи и да дойдат по-нормални българи, чели повече от 1 книга в живота си. Може да е някаква любовна драма, но готовността за самоубийство вече е масова като че ли, а това не е от любов, а от мизерия и безизходица. Например у нашето семейство сме закъсали покрай гробарското управление и закъсваме все повече и нищо не помага - смяната на работа имам пред вид. Трябва или да бягаме към София/чужбина или да мрем. На много хора вече не им се и бяга. Така че ....

Нормалните българи, няма да ги допуснат до медиите, даже, не до избори. Камо ли в парламента. Камо ли пък да управляват.

Мръсник,по-мръсник,политик

ХВЪРЛЯНЕТО ПО ВЛАК си стана Национален Спорт.

по влак или под влак?

ПОД Извинявам се

и двете, за съжалеие. През ден дават ромски атаки с камъни, да се чудиш как може така да изпадне една държава - уж член на ЕС. Всичко у нас е УЖ от 28 години насам.

"По влак" е ромски спорт.