МВнР: Не съветската армия, българският народ спаси евреите

Не съветската армия, а българският народ спаси българските евреи, посочва в изявление МВнР за думите на Мария Захарова, че това е заслуга на руските военни.

Обратно в новината

Коментари - МВнР: Не съветската армия, българският народ спаси евреите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изявленията на Русия за кирилицата и спасяването на българските евреите доказа още веднъж, че русофилството на българите и българофобството на руснаците са не само взаимно свързани, но и общият им знаменател е невежеството. Това поведение е на път да сбъдне надеждата на хората със здрав разум у нас, че все пак ще се отървем от болестното състояние на религиозната заблуда на русофилството.

Паметникът на Съветската армия е до такава степен осран, опикан, боядисван, почистван и пребоядисван, че прилича на декор за филм на ужасите. Пуберите карат върху него ролери, бордове и планински велосипеди и трошат облицовките му. Във всички европейски столици през които е минала на времето Съветската армия има подобни паметници; правени са като по кълъп - от едната страна са съветските освободители, а от другата - поробените от национал социалистите и капиталистите народи, посрещащи ги възторжено. Понеже от това паметник вече не става, Путин да изпрати ешалони да го върнат обратно в Русия. На българите паметникът е ненужен, а на руснаците ще върши работа; ще си правят край него паради, песни, пляски и литературни сказки. След разпадането на Източния блок руснаците си прибраха обратно съветските машини и прочие желазарии, сега е време да си приберат завоевателските паметници които са нацвъкали из цяла Европа.

Това което излиза като официална позиция на Кремъл,вече буди смях и съжаление...

Какво трябва да направи Кремъл - да обяви война?

Хайде ти пък сега... Да не би да обяви война когато гръмнаха руския бомбардировач и разстреляха пилота във въздуха? Или когато показно отстреляха руския дипломат в галерията?! Гордо кандисаха на една преименувана улица, нали?!

Тая истерия кой спасил някакви си евреи, някакви си 50 000 евреи в България е централен глобален и всемирен въпрос!!! Тая истерия я раздухват самите евреи, според които 50 хиляди души от сатанинския им народ са по-важни от 50 милиона бели арийци - германци, руснаци, англо-сакци и всички останали!И тъпите гои продължават да се самообвиняват и да сипят пепел върху главите си!Не бе, никаква съветска армия не е допринесла, дори и косвено, за спасяването на тия 50 000 евреи в България. Просто властта в България и тогава, и до ден днешен силно се управлява от вездесъщите евреи! Та спасението на евреите в България беше от ... евреите в България!

към радио Москва: А кой точно спаси моряците от "КУРСК"?... ... така и не стана ясно покрай суетнята около спасяването на българските евреи...

Никога и никого не са освободили Вместо фашизъм установиха в половин Европа комунизъм Разликата между комунизма и фашизма е че в единия случай у нас се говореше руски , а в другия щеше да се говори немски.

Кончита, разликата между комунизъм и фашизъм е огромна. При фашизма имаше отрязани глави на хора, убити без съд и присъда, тотална мизерия и немотия, фашизма и капитализма са двете форми на управление които са много близки. И двете са мракобесни и човеконенавистни форми на управление, за разлика от комунизма и социализма, най- доброто измислено до сега. Не случайно годините на социализма са златните 45г от живота на българския народ.

хапчетата, хапчетатааа...

Инфото е много зле психично. С изкривено от злоба лице пише идиотщини. А всички знаят, че Русия смаза Германия през ВСВ. И С ТОВА ПРЕДОТВРАТИ СМЪРТТА НА МИЛИОНИ ЕВРЕИ, включително българските

През 1942 в Черно море съветска подводница потапя българския кораб Струма натоварен с 2 000 евреи емигриращи от България в Палестина Така руснаците спасяват евреите

И какъв е проблема, при война постоянно стават грешки. Дори и сега краварите постоянно избиват невинни хора.

Кой кого смаза, да не прибързваме. Към днешна дата смазаният е СССР.

Смаза с жертви 7 към 1 ,не!Победи с помощта на съюзниците.

Те пък едни съюзници, боже опази. Добре, че е била Червената армия и Сталин, че иначе германците щяха да дебаркират не в Лондон а в Ню Йорк.

Захарова: "В годы Второй мировой войны благодаря нашим воинам удалось предотвратить депортацию евреев из Болгарии и тем самым спасти около 50 тысяч человек от неминуемой гибели". Превод: "В годините на Втората световна война благодарание на нашите войници е станало възможно да да бъде предотвратена депортацията...", а не "нашите войници спасиха евреите". Второто е чиста измишльотина на Захариева. А първото е исторически вярно. След поражението на Хитлер при Сталинград (декември 1942-февруари1943), и на малките деца става ясно, кой ще бъде победеният. Съответно софийският елит е изтрезнял - с много тежък махмурлук. И е СТАНАЛО ВЪЗМОЖНО да го споходи човеколюбиво озарение. Веднага след това започва кампанията на председателя на НС Димитър Пешев. Преди това, ако би опитал, би бил изпратен на село, Екзарх Стефан - в манастир. Усърдно подготвената от нашия елит депортация е провалена в 12 без 5.

Това е точно.

Товарищи, я се разкарайте най-сетне.

Спомняте ли си как когато най-големият в Москва почине - например Сталин или Брежнев, КАК ТЕЗИ С ДНИ КРИЯТ НОВИНАТА И СЕ ЧУДЯТ КАКВО ДА ГОВОРЯТ И КАК ДА ЛЪЖАТ И МАЖАТ, ДОКАТО СИ СЕ РАЗБЕРАТ В ГЛУТНИЦАТА КОЙ ЩЕ ИМ Е НОВИЯТ ДЗВЕР, ТОЕСТ ВОЖД, защото ПОДРЪЖНИЦИТЕ ИМ С ПРОМИТИТЕ ИМ МОЗЪЦИ ИЛИ ИЗОБЩО БЕЗ МОЗЪК СА ВЪЗПИТАВАНИ И НАУЧЕНИ, ЧЕ БЕЗ ВОЖДЪТ ИМ СВЪРШВА СВЕТЪТ!!! И сега, когато Бащицата Путин им забива за пореден път нов нож в гърба с такива изявления на кифлата му Захариева, КАКВО ДА ПРАВЯТ ОСИРОТЕЛИТЕ ИМ КАПИИ И ПЕТА КОЛОНА В БЪЛГАРИЯ, ТОЛКОВА ОСИРОТЕЛИ!

Обзалагам се, че ако САЩ закъсат, ти и такива като теб ще се сетите за теми като Договорите за ПРО, за конвенционални оръжия в Европа, за климатичните промени, за статута на Косово, за свръхвъоръжаването на Турция, за агресията срещу Ирак, която беше гавра с Устава на ООН и закана срещу света. Т.е. за теми, които са въпрос на живот и смърт за нацията, за която тъй сладко милееш.

От мен един добронамерен съвет - никога не се обзалагай, ако не си сигурен че ще спечелиш, и ако не можеш да посрещаш достойно загубите и да си вадиш поуките! Или - недей да се захващаш да играеш, ако преди това НЕ СИ НАУЧИЛ МНОГО ДОБРЕ ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА И НЕ ЗНАЕШ С КОГО ИГРАЕШ, приятел:) В случая много се бъркаш, ама много, бъркаш ме с Черен Петър:) Аз съм един от заклетите опоненти, И ТО ОЩЕ ТОГАВА, на някои от нещата, които си споменал, малко (или доста) хаотично, между прочем, забрави извънземните да споменеш... А и имам едни много лош и досаден навик, КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА ВАЖНИ НЕЩА, АЗ НЕ САМО КАЗВАМ, НО И (НЯМАМ ПРОБЛЕМ ДА) ... ДОКАЗВАМ:) Професионално изкривяване...

Абе, руските и червените тролове и путинофили, изживяващи се за русофили в България, я да ви отперя един въпрос: Вие досега винаги много силно те мразели евреите и много ви личи, винаги сте ги плюли и нападали (гадния и виновен за всичките ВИ беди евреин Сорос например)... Е, сега след като вашият вожд излезе с тази откровена лъжа и провокация и вие няма как да не го защитавате, защото все трябва да се препитавате, СЕГА КАКВО - МРАЗИМЕ ИЛИ ОБИЧАМЕ ЕВРЕИТЕ, А:) Нека да се сетя - ние си ги мразиме, НО ТОЧНО ДНЕС И СЕГА, СЛЕД КАТО НАШИЯТ ВОЖД СЕ Е ИЗХОДИЛ В ТЯХНА ПОДРЕПА ГИ ОБИЧАМЕ, ЗАЩОТО ТАКИВА СА ИНСТРУКЦИИТЕ И ОПОРНИТЕ ТОЧКИ, А КОГАТО ВСИЧКО ОТШУМИ ПАК ЩЕ СИ ГИ МРАЗИМЕ СИЛНО! А? На батко сбърканите червенотиквеничета, да не ви се завие свят от толкова лупинги, или вие вече свикнахте и не ви правят вЧепатление?

Аз имам един прост въпрос - ние, българите винаги сме уважавали руснаците, ХОРАТА, и сме им правили добро, отнасяли сме се с тях с уважение и почитание, ХРАНИЛИ СМЕ ГИ И СМЕ ГИ ПОСРЕЩАЛИ С ОБИЧ И РЕПСЕКТ, дори и когато те не са ни отвръщали със същото.. И ТОВА ДОРИ И САМИТЕ РУСНАЦИ НИКОГА НЕ СА ГО ОТРИЧАЛИ, ВИНАГИ СА ГО ПРИЗНАВАЛИ! ВИНАГИ!!!!! И затова тук искам да попитам, КАК ДА СЕ ОТНАСЯ ЧОВЕК С НЯКОГО, КОГОТО ТОЙ УВАЖАВА И ДОРИ ПОНЯКОГА ОБИЧА, КОГОТО ВИНАГИ Е ПОСРЕЩАЛ С УВАЖЕНИЕ, НА КОГОТО Е ГОТОВ ДА ПОМОГНЕ С КАКВОТО МОЖЕ, А... ОНЗИ ГО КРАДЕ, ПЛЮЕ, ЗАБИВА МУ НОЖ В ГЪРБА, ГРАБИ ГО И ГО РЕПРЕСИРА, УБИВА ГО И ГО НАСИЛВА... - НЕГО И РОДНИНИТЕ МУ, ПРОСТО И САМО ЗАЩОТО Е ТАКЪВ, БАБАИТ, И Е ПО-СИЛЕН, ПРОСТО ЗАЩОТО МОЖЕ, МЪРЗЕЛИВ Е И НЕ МУ СЕ РАБОТИ И МУ Е ПО-ЛЕСНО ДА ГРАБИ И НАСИЛВА И Е НАСОЧИЛ ЦЯЛАТА СИ ЕНЕРГИЯ И СИЛИ В ТАЗИ ПОСОКА, ДА МАМИ, НО ... ИНАЧЕ В ЛИЦЕТО ТИ И ПРЕД ХОРАТА НАСТОЯВА, ЧЕ СЕ ОБИЧАТЕ И ЧЕ СТЕ КАТО БРАТЯ!!! Е, и КАКВО ПРАВИ НОРМАЛЕН!!!! ЧОВЕК С ТАКИВА, В ТАКИВА СЛУЧАИ!?!?!?!! ТОВА ИЗОБЩО НОРМАЛНИ ОТНОШЕНИЯ ЛИ СА, да не говорим за отношения между близки и роднини, между ... "братя" и "братушки"? Някой може ли да (си) отговори на този прост въпрос, особено Т.Н.РУСОФИЛИ И ОБОЖАТЕЛИ И ПОДДРЪЖНИЦИ НА ПУТИН В бЪЛГАРИЯ! Това ако не е патология, то тогава кое е?

Др. Путин българският народ спаси нашите евреи с помощта на Съветската армия, което спомогна след падането на желязната завеса Израел да се напълни с евреи от руско-съветски произход. Така че отчасти сме помогнали и на руско-съветските евреи.

Тогава само да попитам - нас ни остави за момент, имам предвид българите, ТА ТИ СМЯТАШ, И КРЕМЪЛ ИЗКАРВА, ЧЕ ... ЕВРЕИТЕ СА ПРОСТИ И ГЛУПАВИ, ЧЕ СА НЕГРАМОТНИ И НЕ ЗНАЯТ ТОЧНО КОЙ ГИ Е СПАСИЛ ЛИ БЕ? Вклчително и "руско-съветските евреи", за които споменаваш, ТАКА ЛИ? Ако е така, както казваш и твърдиш, и както провокационно заявяват от Кремъл, я ми кажи защо досега самите спасени и потомнците им НА НАС САМО БЛАГОДАРЯТ? Защо само на нас, българите ИЗДИГАТ И ПАМЕТНИЦИ В ЧЕСТ НА ТОВА, ЧЕ СМЕ СПАСИЛИ ЕВРЕИТЕ? И защо никога досега, през всичките тези години и десетилетия, 70 години от тогава от Москва НИКОГА НЕ ГО КАЗАХА? От прекомерна скромност ли? Хайде да не се лъжеме, имай поне малко самоуважение, към себе си, ако не към останалите, руската върхушка може всякак да се окачестви, НО САМО НЕ И КАТО СКРОМНА И ВЪЗДЪРЖАНА (в смисъл мълчалива), а точно обратното! Така че и тази опорна точка, която единствена ви е останала, е доста крехка и уязвима! И отново - в началото на войната Сталин и Хитлер са били съюзиници и войната НЕ е спечелена САМО от СССР, вденете и го запомнете най-накрая това! Поне това! Да не говорим, че Путин и Захариева, днешната върхушка в Москва има толкова общо с тогавашните управници в Кремъл и със Сталин, колкото аз и ти, ние с тогавашните български управници, с Георги Димитров и Васил Коларов например... Но ако все пак продължават да твърдят, че те са спасили евреите в България, то тогава за тях възниква един друг сериозен проблем - голяма част от почитателите им И ОПОРНИТЕ ИМ ТОЧКИ са върло АНТИСЕМИСТИ И АНТИСЕМИСТКИ, и проблемът им всъщност вече е налице дори и само с това и такива изявления! Разберете си се там най-накрая кого да обичате и кого да мразите силно и кой ВИ е виновен за мизерния живот и за това, че НИКОЙ НЕ ВИ ОБИЧА И НОРМАЛНИЯТ СВЯТ ВИ ИЗБЯГВА И СТРАНИ ОТ ВАС!

Ако не беше Съветската армия, всички евреи щяха да минат през немските лагери на смъртта. Българските евреи - също. Но руснаците ги спасиха с победите над хитлерофашизма

Нали знаеш и вдяваш, че една огромна част от аверчетата и колегите ти - тролове и путинофили веднага ще възкликнат, че ТОЧНО ТАКА Е ТРЯБВАЛО ДА СТАНЕ И ЧЕ ЕВРЕИТЕ СА ВИНОВНИ И ОТГОВОРНИ ЗА ВСИЧКИ БЕДИ, ВОЙНИ И НЕЩАСТИЯ ПО СВЕТА! Как се знае това ли - АМИ ТЕ СИ ГО ПИШАТ И КАЗВАТ МНОГО ПЪТИ СЪВСЕМ ОТКРОВЕНО, вкл. и тук в този форум! И тогава КВО ПРАИМЕ, КВО ПРАИТЕ, БЕ! Ще станете разногледи от тези лупинги и раздвояване... Усещаш ли се каква торба, каква кутия на Пандора отваряте, или по-точно Башицата ви от Кремъл, и започвам да си мисля, че умишлено иска да провокира този нов хаос, най-вече в главите ви!

Браво на Външно! Най-после серия от реакции на суверенна държава. Благодарим ви, братя руси, че най-после ни позволявате да си кажем каквото ни е на сърцето. Ето това е истинско освобождение!

А къде беше държавата, когато турски митничар преби българин на българска територия или австрийска авиокомпания свали болно българче от самолета.

След войната Гърция иска до Пловдив, Сърбия иска границата ѝ да стига на 17км от Софето. Друсалката Чърчил предлага Турция да окупира Западна Тракия. "Българи живеят само над Стара планина". Добре,че е СССР с Червената армия да ни спаси от ЗАПАДНАЛИТЕ НАРКОМАНИ и техните булгаристански дупелизци-гейпарадци. И тия ИНЦЕСТИ сега са ни "съюзници"- БГ С НАЙ-ГОЛЯМА СМЪРТНОСТ В СВЕТА, ТОВА РАЗБИРА СЕ РАДВА РУСОБ-ТУРКОФИЛИТЕ. Русия основава новата българска държава,като не ви харесва отивайте си в Анадола, еничари и амриканолизци.

Ти си луд !И не си никакъв българин,а тролче руско...

тази лъжлива глупост? И защо смяташ, че някой ще ти повярва? Аман от тъпи мурзилки. Кучето ми има най-правилно отношение към вас - усети ли нещо руско - хапе и препикава.

Паметник на Нищото Какъв е този паметник в центъра на София? - На армията на една разпаднала се диктатура. Значи това е паметник на бивша диктаторска армия, която в момента не съществува. Значи това е Паметник на Нищото. Затова служи като стар изоставен гаров кенеф, на който всеки пише каквото му хрумне. Правилния надпис там всъщност е само един: ОКУПАТОРИ! А помните ли кога започна Втората световна война? - На 1 септември 1939 г, когато Хитлер и Червената армия нападнаха вероломно Полша и си я поделиха. Полските войници бяха откарани в Сибир, а полските офицери бяха разстреляни в Катин от КГБ. До 1941 г Сталин и Хитлер бяха съюзници, което даде възможност на Сталин да окупира прибалтийските републики, Молдова и още маса територии в Азия, а на Хитлер да окупира останалата част от Европа. Но после съюзниците се скараха и СССР щеше да бъде окупиран от Хитлер, ако Западът не се беше намесил да го спасява. По времето на Втората световна война съветското посолство си развиваше спокойно шпионската дейност в България. СССР и България бяха в нормални дипломатически отношения, които СССР едностранно наруши като на 6 септември Червената армия окупира незаконно България. В крайна сметка контрата остана у нас и ние пъшкахме 45 години под съветска окупация. Само тези, които са живяли под този гнет, знаят какво е било. Слава Богу, днес сме във Европа и НАТО!

отдавна е признато в международен мащаб. Но НЕ Е дело на москалските сволочи. По между другото тази сутрин песа ми с голям кеф препика паметника на съветската армия. Толкова му хареса, дори се върна да повтори.

Good to see this guide. It's an good guide. link

В началото на първия президентски мандат на Бил Клинтън, в САЩ беше организирана някаква международна среща. На тази среща, България беше представена от д-р Желю Желев. На тази среща реч произнася президентът Клинтън. В тази реч той отбелязва, че Дания е единствената европейска страна, спасила своето еврейско население от лагерите на смъртта. Чувайки това, Желев става и излиза в коридора. Последван е от Клинтън, който след кратка строева подготовка му нарежда да се върне в залата... Искаме да признаем това или не, факт е, че становището на САЩ относно станалото с евреите в Европа през Втората световна война, има по-голяма тежест от мнението на Русия по този въпрос. Съгласно това становище, отговорността за депортирането на над 10 хиляди евреи от Беломорска Тракия пада върху България като държава. Това е едно от главните основания, мирният договор наложен на България по време на Парижката мирна конференция, да изисква от страната ни да изплаща солени репарации на Гърция в продължение на около 20 години. Присъствието на немски войски в Гърция по време на войната не е снело от българската държава отговорността за военните престъпления, извършени на териториите, администрирани от нея. Тъкмо поради тази отговорност, САЩ не дава на България признанието, което Дания отдавна е получила от тях много преди Клинтън да влезе в Белия дом.

САЩ, признали това, САЩ не признали онова! Дрън дрън, много е лесно да съдиш малка страна като България разположена на кръстопът, от позицията на Велика сила номер 1 . Големи и недосегаеми! Де късмет Хитлер във Вашингтон, да ги видим тогава!

Който и да е спасил чифтетата, е допуснал колосална грешка...

ПРЕДИ ДА КОМЕНТИРАМЕ ИЗКАЗВАНЕТО НА РУСКОТО ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО ДА СЕ ПОПИТАМЕ,ОТ КОГО ВСЪЩНОСТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СПАСИ БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРЕИ И КОЙ ТОЧНО ГИ НАТОВАРИ В КОНСКИТЕ ВАГОНИ ЗА ОСВИЕНЦИМ?ИСТИНАТА ЩЕ ВИ ОСВОБОДИ!!!

Да попитат българските евреи, те най-добре знаят.

Няма български евреи. Всичкото е измет.

Русия освободи и България, и Европа от хитлеристкия ад, който бе налазил и България. Русия спаси и милиони евреи от смърт в хитлеровите лагери. Българските евреи попадат в тази група. Следователно, Съветската армия спаси българските евреи

Следователно баба ти е опъната от Путльо!:)))))))))))

Ако не беше съветската армия, Хитлер щеше да депортира и ескимосите, после и аборигените в Австралия.

Народният съд организиран след преврата от 9 септември 1944 г. осъжда 39 от 43-мата депутати, които подкрепят протестното писмо на Пешев срещу депортацията.[9] От 43-мата, 20 са осъдени на смърт, 6 на доживотен затвор, 8 (включително Пешев) на 15 години затвор, 4-ма на 5 години затвор, 1 на 1 година затвор.

Щом народния съд ги е осъдил значи са извършили престъпления срещу народа.

Браво.Накрая на изложението си,изби рибата в морето.Ха,ха,ха. "Слава и вечна памет на всички,които се бореха и загинаха в антифашистката борба... от ВАНКУВЪР/по Жан Виденовата тъпотия/ до ВЛАДИВОСТОК.Чак сега след 60 год.разбрах,че и в Канада е имало фашисти и се е водила истинска антифашистка борба.

Виждам удивителни характерни прилики между руснаци и македонци. Може би всички ние грешим и македонците са си чисти руснаци. Или обратното.

Проблемът е че руснаците ги тресе византийската болест.

Тъп и прост,но какво друго от червена чугунена глава със идиотски саркастични писания.Та искаш да кажеш,че твоите ГОСПОДАРИ от Изток са ни "освободили",че да ни заробят.Дори и на просташките изказвания на товарищ Захарова,а преди това Пута,Пьотр Толстой,дори хюмнето Карпов,която обиждат без задръжка цял народ,държава и народност,ти се подмокряш като жена и им ръкопляскаш и се задъхваш от тъп възторг.Хайде- чемодань,вокзаль и Белоруская гара.

Аз господари от изток нямам, живея в България и господарите ни са отвъд океана, САЩ. Нали знаеш кой е прекият господар , оня с тумора в главата, военнопрестъпника от Виетнам, Маккейн.

Ей, как с типичното герберско тъпоумие и псевдопатриотизам никой не се сети, че става дума за поругаване на паметник на руските войни, които освободиха не само евреите, но целия сват от фашисткота чума! И да не заблавяме, че спасяването на българските евреибеше платено и с депортирането на евреите от Вардарска и Егейска Македония, които "освоБодихме", за да окупираме...Слава и вечна памет на всички, които се бориха и загинаха в антифашистката борба - от Ванкувър до Владивосток! -

Вардарска и Егейска Македония не бяха "освободени", България нямаше юрисдикция над тях. Освободена беше Южна Добруджа е подписана Крайовска спогодба от 1942 г. Италия искаше Албания и Вардарско а Германия Егея. На България евентуално щеше да остане Кавала и Дедеагач.

kerelov@poshta.net

Ти си болен, по-точно облъчен от червена радиация.

Тук няма паметници на съветски бойци по простата причина, че няма битки. МОЧА, и Альошите са идеологически, не исторически паметници и мястото им е в музея.

В интерес на истината, нашите господари отвъд океана са спасили българските евреи. Те са нашите двойни освободители от турско робство и от хитлеристка Германия.

Дано да живееш още дълго, за да видиш истината в очите. И да се отчаеш от безсмисления си живот на предател!

Някой ден пак ще ви лекуваме по лагерите и в Белене на острова, защото само това лекарство ви помага.

дори и на висок пост е направо жалка.А пък ние българите-патриоти се радваме,щото тази от празнотевиците и глупотевиците си които им излизат от кривата злобна уста,забиват нож в гърба на петоколонниците си в България и ги водят към трапа.

Руснаците, за пореден, път се дънят по-повод факти , от нашата българска история. Не е възпитано да лъжат и преиначават българската история. Да, факт е че само в царство България евреите имат ръст на популацията, сравнено с другите държави в Европа. И нещо повече царица Йоана по дипломатични канали спасява 15 000 чужди евреи (не наши граждани), като им дава документи с които по р. Дунава и Ч. море плават до Палестина. Нашите дипломати няма да го кажат това, за да не злепоставят тъкмо съветският флот, който потая български гемии натоварени тъкмо с такива хора.

Нагли са руските боклучета. Мислят си, че като една кремльовска шафрантийка издрънка поредната идиотщинка, ние, българите трябва да им се връзване. Аре у лево на рашистката паплач!

БЪРЗА, АДЕКВАТНА И КОРЕКТНА РЕАКЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ срещу путлерова русия!!!

Ех, как не беше такава реакцията и срещу турските митничари пребили български гражданин на българска територия или срещу Австрия за отказа на авиолиниите им да превозят болно българче.

Тези и такива провокативни изявления на Москва, гарнирани с долни и откровени, отвратителни лъжи са МААНА НЕБЕСНА ЗА БЪЛГАРИЯ! Защото те не само отлично демонстрират колко наистина им е акъла на ВЕЛИКИТЕ ПРЕХВАЛЕНИ "ДРУГАРИ" В МОСКВА, НАЧЕЛО С ПУТИН, акл. и тази застаряваща грозновата проста жена Захариева, НО И ПОСТИГАТ ТОЧНО ОБРАТНИЯ НА ТЪРСЕНИЯ ОТ КРЕМЪЛ ЕФЕКТ - те раакриват истинският облик и отношение на Москва към нас, българите, пренебрежението и презрението им, които вече явно са прерастнали в открита конфронтация и омраза, ПРОСТО МАСКИТЕ ИМ ПАДНАХА ОКОНЧАТЕЛНО, но имат и един друг МНОГО ГОЛЯМ И ВАЖЕН ЗА НАС ЕФЕКТ! А именно - ТЕ ПОСТАВЯТ СИЛНО В ЪГЪЛА ... РУСКАТА ПЕТА КОЛКОНА В БЪЛГАРИЯ, ГОЛЯМАТА ИМ АРМИЯ ОТ ЩПИОНИ, ТРОЛОВЕ, ПЕРАЧИ И ВСЯКАКВА ПОДОБНА ПАПЛАЧ, ОБИКНОВЕНО ИДЕНТИФИЦИРАЩА СЕ КАТО РУСОФИЛИ (а всъщност са путинофили, тоест русофоби!) Защото ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРЕСТУВАТ НА БЪЛГАРИ И ПАТРИОТИ И ЧЕ ГОВОРЯТ ОТ НАШЕ ИМЕ, ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРИТЕ И КАТО БЪЛГАРИ, ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! Просто с тези откровени провокации и отвртителни лъжи ТЕЗИ СНЕХА ОКОНЧАТЕЛНО МАСКИТЕ СИ (ИМ)! И сега, отсега нататък ще сме свидетели вече на ОТКРОВЕНИ И СЪВСЕМ ДОЛНИ ЛЪЖИ И СЛЕД ТОВА - ЯРОСТНА ОМРАЗА ОТ СТРАНА НА ТЕЗИ, защото е истина, че змията хапе най-лошо когато умира, А ЦЯЛА ЕДНА ЕПОХА НА ОГРОМНИ И НЕСКОНЧАЕМИ ЛЪЖИ, ИЗМАМИ, КРАЖБИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ГАРНИРАНИ С ДЕНОНОЩНА ЯРОСТНА ПРОПАГАНДА И ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАРЕД В БЪЛГАРИЯ И ПОДМЕНЯНЕ НА ИСТОРИЯТА НИ Е КЪМ СВОЯ КРАЙ! И гледката ще бъде не само много изтрезняваща за някои, които все пак донякъде са вярвали на цялата тази огромна измамна конструкция по отношение на СССР и Русия в българската история, но и ще е много зрелищна!

Помислете - тези досега все пак се опитваха да спазват някакви правила и норми и лъжите и манипулациите им да са поне малко поприкрити и правдоподобни, ВЕДНЪЖ КАТО ЕДИН ПАТОЛОГИЧЕН МОШЕНИК И ЛЪЖЕЦ ВЕЧЕ Е ИЗОБЛИЧЕН, НО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е САНКЦИОНИРАН, КАКВО СПОРЕД ВАС ПРАВИ, КАК СЕ ДЪРЖИ В ОБЩЕСТВОТО? Прави се, че не забелязва отношението на хората към лъжците, към предателите.. към него? С две думи, ситуацията с руските капии и подлоги, с червените тролове в България ПРЕМИНА НА СЪВСЕМ ДРУГ, МИСЛЯ ВЕЧЕ ВЪЗМОЖНО НАЙ-ДОЛНИЯ ЗА ТЯХ ЕТАП! Сега вече можем да кажем с чиста съвест, че тези наистина удариха абсолютното дъно и виновен за това е директно великият им вожд Путкин и грозницата - негова говорителка Захариева! Така че тази история е всъщност наистина много положителна за българите и България!

Ами сега!?!?!?! Я вижте какво излиза за ЕДНA ОТ ОСНОВНИТЕ РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ НА ФЕЙК НЮЗ И ГОВОРИТЕЛКА НА ПУТИН И МОСКВА: В момента тече друг голям скандал - официалният говорител на президента на САЩ Доналд Тръмп показа снимки на визита на Осама Бил Ладен в Москва!Това стана във връзка с разговор и коментари кой всъщност подкрепя и е подкрепял терористите и Осама Бил Ладен!!! В изказването си той призовава - цитирам - "Погледнете, припомнете си тези фантастични феерични снимки, КАК В КРЕМЪЛ ПРИЕХА ОСАМА БИЛ ЛАДЕН!!! тОВА Е КЛАСИЧЕСКИ ЛОБИЗЪМ В ИСТИНСКИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА!" Снимките, за които става дума не са показани в предаването, но очевидно той е имал предвид снимката, на която се вижда как ГОВОРИТЕЛКАТА НА РУСКОТО ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО И НА ПУТИН МАРИЯ ЗАХАРИЕВА СТИСКА РЪКАТА НА ОСАМА БИЛ ЛАДЕН!!!!! И тези снимки всеки лесно може да намери в Интернет и да се види как руската говорителка и Осама Бил Ладен дружелюбно си контактуват...

УВОД към ТЕМАТА: Аз не съм ляв или десен; и двете съм. Опитвам се да бъда обективен- много често неуспешно, защото си имам пристрастия. Аз мразя комунизма и фашизма еднакво, защото те са едно и също нещо, но се опитват да се маскират различно. Не членувам в партия и никога не съм бил "някакъв си член" на каквото и да е, ако не броим "Чавдарче", "Септемврийче" и ДКМС/Димитровски комунистически младежки съюз/. Тогава това си беше "почти задължително" и аз бях /признавам си, без бой :) / "фактор от втора величина", т.е може и да не съм бил първи винаги, но не бях и "трети"- в училищата, в казармата, та даже и в работата си по Т.Ж. време. Но станах на 23-24 год. и подочух нещо, поразбрах нещо, та и се понаучих , даже...Разбрах основна истина и тя е : "Можеш да лъжеш другите, които ти вярват, но не можеш да лъжеш себе си, не само поради морални причини, а защото няма как да се случи това.

Не зная колко пъти тук и по други случаи съм защитавал противоположни тези? Много пъти! Много пъти съм бранил Русия, но също толкова САЩ . В този списък/ не поред/ са: СССР и ФРГ, Илюминатите и Коминтерна, евреите - ционистите, турците - българите, гърците/ромеи/-българите, бедните - богатите, циганите- българите, националисти - интернационалисти, полицаи и набедени престъпници, селяни-граждани, НРБ-Царство България, ЕС-БРИКС, анархизъм-популизъм, капитализъм-социализъм , червеноармейци срещу белогвардейци, За Альоша- АнтиАльоша и т.н. до края на света Заб. По отношение на българи-македонци съм пристрастен, но поне си го признавам без бой/ Не е нужно да ме бият и обучават чак толкова, че да установя,, че съм марсианец. Признвам, че понякога се забавлявам да защищавам кофти позиция, т.е . знам какво ще се случи, но искам да видя колко - + ще има. Най-много се радвам, когато са поравно!

Днес съм си наумил да направя Русия на трътка, защото им е ред и им се пада ! Много се ядосах от неправдата! Не ми е за пръв път, нито от тях, нито от другите, но това си е историческо извращение!? Кой е спасил кого? Трети Украински фронт е спасил евреите или те са спасили руснаците от самоубийство? Защо? Когато на 5-ти септември СССР ни обявяват война /едностранно/, те са силни, но и ние българите не сме слаби. Въоръжени със съвременна/за времето/ техника можеха ди ги чакат 1 000 000 мъже. Жените по селата със сърповете, също. Щеше да падне огромно клане и от фронта, я останеше дивизия, я полк..... Тогава българите решиха друго- няма да се бием, защото сме братя, християни, източно-православни и руснаците са наши освободители. /последното не е вярно докрай/... Но има и Разпореждане от Министерство на войната от 6-ти - никой да не стреля. Едновременно Т.Ж. с 11 четници подготвя завземането на същото и е в шубраците пред Народния театър. По непотвърдени сведения съветските жертви в тази война са двама, които се удавили в реката с мотор, защото са били мъртво пияни. Българските жертви са повече. Десетина офицери и подофицери се самоубиват от срам, че сме се предали без бой. Въпрос на чест. Къде са евреите тук? Всъщност руските евреи са помитани още от царската руска охранка и съвсем заличавани, преселвани, концлагерирани, загулагвани от Сталин и сие. Останалите ¾ са експедирани за Израел по-късничко и за това сега там руският е популярен език. А, българските евреи? Ами, спасени са! Да, имало е тормоз и унижение налагани от държавата/Коя власт не прави безобразия?/. Но са спасени. Не от властта, а въпреки нея. Битуват противоположни мнения кой е Спаителят от вида : Цар Борис е! Тодор Живков и БКП! Пешев! Църквата! . Отговорът за мен е лесен: Всички! Малко да са направили-слава! Знам, обаче кой нищо не е направил и това е съветската армия.

Никога не е спасила никого от нищо Като влизат в София на 8 ми вечерта първата им работа е откраднат златото ни от БНБ Ква армия- шайка крадци къркачи и изнасилвачи са били

Чудно ми е къде са сега спасените от нашия народ евреи?

Живи и здрави са за разлика от много съветски евреи ,репресирани след войната.

Посмее да дойде у нас ще му устроим Пикаещ Шпалир на Презрението! Мъжете от двете страни на улицата го вадят и препикават кортежа Му! Ще види крадливото жиже как посрещаме крадци и лъжци! Позор за Рушката кочина!

Всъщност с подобни изказвания путинчетата ни правят огромна услуга и си вкарват голям автогол. Самозабравили се и самоуверени, заслепени от огромното си презрение и вече омраза към нас, българите, станали член на ЕС и очевидно окончателно откъсвайки се от робството и опеката им, при тези явно нервите им вече изневеряват и омразата и презрението, гневът им не могат да ги прикриват и контролират! И затова използват подобни откровени глупости и лъжи за да се оптат да се освободят поне малко от пагубните си емоции! Те все повече и по-щесто ще изпадат в подобни състояния и конфузии, защото иначе ще се наложи да обяснят и отговарят на съвсем прости и логични въпроси, КОИТО ОБАЧЕ ЩЕ ГИ ДОРАЗОБЛИЧАТ ОКОНЧАТЕЛНО КАТО ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ! Като например един прост въпрос: Добре бе, Захариева, като и ако Съветската армия е спасила наистина българските евреи, толкова много хора, защо толкова години не го казахте, от скромност ли, ОТ КАКВАТО Е ВСЕИЗВЕСТНО, ЧЕ НЕ СТРАДАТЕ, дори напълно отсътства, напротив, вие сте весизвестни с нахалството и арогантността и бабаитството си! И защо САМИТЕ СПАСЕНИ, ТОЛКОВА МНОГО ХОРА, КАКТО И ПОКОЛЕНИЯТА ИМ БЛАГОДАРЯТ НА НАС, НА БЪЛГАРИТЕ, А НЕ НА ВАС? ЗАЩО ТОЛКОВА ГОДИНИ И ДЕСЕТИЛЕТИЯ, КОГАТО НИ БЛАГОДАРЯХА, ВИЕ НЕ КАЗАХТЕ, ЧЕ НА ВАС ДЪЛЖАТ СПАСЕНИЕТО СИ? И КАК ТАКА СПАСЕНИТЕ НЕ СА ЗНАЕЛИ И ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ СА РАЗБРАЛИ И НАУЧИЛИ, И ТО ЕВРЕИ:), КОЙ ТОЧНО И КАК ГИ Е СПАСИЛ? Има ли изобщо дори и един човек, който може да допусне, че тази поредна ваша простотия и на практика клевета по наш адрес, по адрес на България и миналото ни НЕ Е КЛЕВЕТА И ОТКРОВЕНА ЛЪЖА!?!? И накрая - ВЪРНЕТЕ НИ АРХИВИТЕ, КОИТО СТЕ НИ ОТКРАДНАЛИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ БЕ! НЕ НИ ИЗЛИЗАЙТЕ С РЕДОВНИТЕ ВИ ПРОСТОТИИ И ГЛУПОСТИ, С ОТКРОВЕНИ ТЪПИ ЛЪЖИ, А НИ ОБЯСНЕТЕ ЗАЩО НЕ НИ ВРЪЩАТЕ И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ДЪРЖИТЕ АРХИВИТЕ НИ, ЗАЩО ГИ ОТКРАДНАХТЕ, А НАЙ-ДОБРЕ ПРОСТО НИ ГИ ВЪРНЕТЕ ВСИЧКИТЕ, ВСИЧКИ ОРИГИНАЛИ, КОИТО СА СИ НАШИ!

Доказано е, че Хитлер не е избивал евреи. Така че от какво точно сме спасили евреите, от надебеляване ли?

Нищо подобно не е доказвано. Има злонамерени изроди, които нарочно изкривяват историята, приписват на евреите злини, които никога не са извършвали, написвайки фалшиви "документи" като т.нар. "Протокол на Сионските мъдреци" и други идиотщини, които НЕ СА дело на евреите, измислят си някакви много елементарни логики, удобно пропускайки някои факти, за да "докажат", че "Хитлер не е избивал евреите" и ти, както и доста такива като теб, или наивно им се връзваш, или просто си един от същите тези клеветници, за които говоря!

Българския народ спасил евреите от какво?