Оксфорд: Извънземните приличат на нас

Биолози от Оксфордския университет твърдят, че извънземните форми на живот може да са еволюирали по подобен начин като организмите на Земята.

Обратно в новината

Коментари - Оксфорд: Извънземните приличат на нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сички българи знаят че извънземнити са 240 и ручат ефтини кифтета

извъземното и тиквата? и двете не могат да говорят на български

Аз

Да. Ама извънземното може да се научи.

Сам, Давид, Моше и тем подобни чифутски "учени" отчаяно се мъчат да докажат че не Бог е създателят , а някакви си извънземни. Някакви мравки са запретнали ръкави и са започнали да сглобяват километричното ДНК на човека. Айде се усвестете малко, ние не ядем доматите с колците.

Аз

Разбира се, че не. Вие ядете само колците. Даже не вдявате, че се кланяте именно на чифутските божества.

......"На Земята еволюцията на видовете се задвижва от големи преходи, при които една група организми преминават на по-високо ниво. Това се е случило, когато едноклетъчните са станали с няколко клетки, или когато са се образували първите общности примати, и с времето се е появило човечеството. "Като прогнозираме, че извънземните преминават през такива основни преходи, както се е появил сложният живот сред видовете на Земята, можем да кажем, че еволюцията е до известна степен предвидима, и те би трябвало да приличат на нас", добавя Левин. .............. "когато едноклетъчните са станали с няколко клетки, или когато са се образували първите общности примати, и с времето се е появило човечеството...... у нас общностите от ПРИМАТИ и до днес спъват развитието на държавата.... Така, че теорията на Дарвин е спорна, както за извънземните така и за България.... Ето за това сме различни от света, бедните и умните са повече от ПРИМАТИТЕ, които ги управляват и сме на по-ниско ниво във всемира. Когато умните и кадърните застанат твърдо във власта ще има и развитие на държавата...т.е. ще сме по Дарвин. иначе ще си останем "черната дупка" на планетата..... каквото и да е казал Дарвин и тези от Оксфордския университет. Моля да не поставят всички под един знаменател.... обиждат ПРИМАТИТЕ в управлението на държавицата....

Аз

Ся... Обидата за приматите е друга. Приматите затова са ПРИМАТИ - те са най-високо развитата от гледна точка на интелект група животни. Поради което за тях е обида да бъдат сравнявани с нашите управници, намиращи се на интелектуалното ниво на еуглените.

Нощем в тъмното съседката много прилича на туй нещо от снимката

Аз

Това не е вярно. Еволюцията не е предвидима - тя е закономерен, но хаотичен роцес. На Земята са се случили стотици случайни събития от глобален мащаб, които са променяли драстично пътя на еволюцията. Най-известния - знаменития метеорит, изтрепал динозаврите. Ако не беше дошъл, сега щяхме да сме мишкоподобна форма на живот.

По този въпрос мисля да попитам племенницата си, която е във втори клас, мисля че ще получа по-компетентно мнение :-)

"Английски учен" - това от доста време вече е нарицателно.

Имаме късмет че кръвта на насекомите не пренася кислород и това ако пораснат над 5 см стават нефункционални Щяха да завладеят земята много преди първите риби да изпълзат То и сега не е сигурно какво ще стане ако главоногите (октоподи сепий калмари )изпълзат на сушата

Приличат,приличат .В парламентаие пълно с такива 240 на брой.

извънземните приличат на тикви.В България даже управляват вече трети маандат.

Да вземат да си избършат задниците с дипломите си т.н. биолози от Оксфордския университет!!!

Във Вселената имало повече звезди отколкото брой песъчинки на Земята. Може би не всяка звезда има планети, но вероятно пък има и много с повече от нашата Слънчева система. Така или иначе разнообразието от планети трябва да е зашеметяващо голямо. Но където и да се е развил живот, той ще е приспособен към местния състав на атмосферата и местната гравитация. Това значи, че гостуването на други планети макар и те със живот няма да е или приятно, или безопасно. А за храната да не говорим. Най вероятно е да бъде далеч, далеч от вкуса ни заради различен химичен състав. Трудна работа ще бъде междупланетния туризъм ;)

Кажи за ракията?

на кои нас? на брат пит, на николай валуев, или на арафат?

глупости - не би трябвало да приличат на нас, защото вида на животните е случен резултат от еволюцията... Колкото кравите приличат на чапли, толкова и извънземните ще приличат на нас!

мм... не е точно тъй... наличието на крайници с пръсти определя възможността за по-прецизна работа и от там усъвършенстване на мозъка чрез обратната връзка. но природата си прави и шеги - върнала е високо интелигентни бозайници във водата и ръцете станали плавници - делфини, китове

Иван Петров

лека добавка - водеща е сетивността - възприятието на околния свят и от там съжденията върху него

Митой Тръмпича си е баш такъв!като му слушам изцепките!!!!!!!!!!!!!!!!!

Според учените, ние сме възникнали на базата на слочаеност

Аз

Ъъъ... Е баш пък на слочаеност не сме възникнали... каквото ще да е това...

Извънземните женски са с тесни пут.и и с големи цици.

Представяте ли си да има планета пълна с педали... и друга пълна с траверси.... и трета пълна с миндили ..... а нашата планета е пълна с всичко това на куп :)))) хаха

Еволюционна ТЕОРИЯ, ЩЕСЕ ОПИТАМЕ да разберем, НЕ МОЖЕМ ДА КАЖЕМ . . . Това е науката вече. Причината е в това, че днешната наука не е тази на високодиференцирани интелигентни личности като Нютон, Анщайн, Морз и др. подобни. Обратно, както у нас БАН е отдавна съставен от пришълци драпащи да станат софиянци без да е необходимо да се женят за софиянци, така и по света от известно време насам науката се прави главно от индийци, руснаци, корейци, пакистанци и други подобни пресни емигранти.

Файър, уолк уит ми, както се казва на английски....И те така!

Ха-ха-ха! А може би оксфордските "учени" не са еволюирали достатъчно? Стига глупави, недоказуеми теории! Много сме малки, за да разгадаем божия промисъл!

Прави са учените! Повечето в МС и НС са извънземни!!!

едно ще ви редна, най големото извънземно е от банкя и яде надиници, глей как се е наклало...

Много ми е интересно ако ние хората не виждахме, не чуваме, не различаваме миризма, не различаваме допир а имаме само съзнание. Какъв ли щеше да е "всичкото" за нас? Друг въпрос...съзнанието едно общо ли е или има много съзнания. Ако са много има ли връзка помежду им и каква е тя. Ако е едно защо не се чувстваме като едно? Може ли ако съзнанието е едно то да е същото и при извънземните а ако е много дали има връзка между нашето много и тяхното много. С две думи ...какво е съзнанието? Смятам че отговора на този въпрос ще ни даде отговора за всичко просто за миг. Така че е все тая как биха изглеждали предполагаемите извънземни цивилизации. Според мен много е вероятно изобщо да няма и ние да сме единствени и да се окаже че всичкото съществува заради нас. Според мен трудно някой може да обори тази теза. Както казват математиците и физиците въпрос "Има ли Бог или няма?" просто не съществува и е само едно словосъчетание.

стига с тоя естествен подбор, що сегашните маймуни не стават човеци, като живеят от стотици хиляди години. Еволюцията само може да запази полезните свойства придобити от даден вид и така той просперира, защото те му помагат да оцелее. Полярните хищници-мечки, лисици и т.н са бели, за да са невидими и да ловуват по-успешно. В Сахара магаретата са бели, щото черните са измрели от жега, кафявата мечка се прикрива сред дърветата и сухите листа. Ами я да ми кажат умниците, които твърдят че еволюцията е Биг Бос - защо пандата, която живее сред бамбука не е зелена, а бяла на черни петна, а братовчедката и - малката панда, която също живее сред вечнозелените бамбукови гори е червена като репичка ? Айде биолози, мислете за домашно и да видим каква тъпотия ще ви родят тиквите като обяснение.

Дано да няма някави роднини от тези на снимка :)

...а простата истина е, че изобщо нямаме НИКАКВА представа, какви форми на живот и интелект може да битуват и да се развиват във Вселената... Да не споменаваме, че специално по отношение на човешкия вид, Теорията на Дарвин за Еволюцията е доста оспорвана напоследък, поради изникнали доказателства, които поставят въпроса за това, дали ние самите, не сме и плод на генно инженерство, например... Изобщо, преди човечеството да започне реално практическо колонизиране на други планети и съответно до реален контакт с други форми на живот, всички спекулации и гадателски пророчества по въпроса са несъстоятелни, безпочвени и най-вече безсмислени... т.е. има ли смисъл, щом няма значение! ;-)

за ,,снимката,,...!!! ,,боката,, пак не си е ,,сложил,, маската...!!!

...искал е да ни види по-добре дали се развиваме по неговият сценарий....

Dir-а, ма много материал днес за изкуствения интелект... Кво става с вас ?!

поради ,,липса,, на естествен у ,,парла-менто,,...!!!

Може да приличат на нас, ама може да приличат и на океана Соларис. А може и на нищо подобно да не приличат.

Извънземните може да споделят много общи черти с нас Така е.Като гледам снимката, има много общи черти с политиците ни.

То по скоро ние приличаме на тях и как не , като те са ни създали по свой облик и подобие , както пише в една историческа книга. А на всинца дето още бълнуват ъа тази еволюция ще кажа, че или са платени да повтарят глупости за залъгване на народонаселението, или са мнооого заблудени.

А ние смеехме на Учените от БАН

тези са от ,,е-бан,,!!!

,,...Почнали от едноклетъчни...,,клецали,клецали,, ...станали ,,многоклетъчни,,...??? ,,нобел,, за ,,клецането на едноклетъчните,,!!!

Как точно разбраха, че извънземните приличат на нас? Някой изобщо виждал ли тези извънземните? Тези биолози много филми гледат.

ами смешнико седни да прочетеш едно нещо, което се нарича книга и тогава коментирай неща, от които пилешкия ти мозък не разбира. Въпросът е дали примати като теб могат да извършват други функции освен да серат и дишат въздуха на останалите.

ама ванче,да не ти е дошло и да си забравила да си туриш превръзката и си се оклепала

много ,,профилирано,, етично изказване срещу ,,опонента,, ви в резултат на ,,многото,, четене на книги...!!! забрави че приматите и ,,клецът,, а резултатът сте ,,вие,,...!!! ,,примат,, научил се да ,,чете,,...!!!

Стига с тая детска теория за естествения подбор бе! Почнали от едноклетъчни, пък до човеко стигнали. Вицове! Пък египетските пирамиди и днес не можем построи ако ни накарат..

а нас ни ,,управляват,,...??? ,,извънбългаре,,...!!! и да доидат ,,извънземните,,...,,но проблем,,...свикнали сме...!!!

приличат на боко тиквата .... ха ха ха и вйобще никои не е идвал на земята отвън ... тъи като това е невъзможно . всичко е за отвличане на вниманието когато триябва дасе бомби някоя страна за да и се вземе петрола ...

В парламета е пълно с извънземните. Всички гербажиите 100% от плутони.

спрете им тревата и алкохола на тия бе

това с формулата е интересно, да се прогнозира какво би се получило в еволюционен процес, но пропускат основния и параметър - средата, която е неизвестна.. общо взето статия за научен труд с извод, който може да направи всеки средно интелигентен човек с интерес в тази сфера.

Ние приличаме на тях, защото сме произлезли от тях.

Досега призлизахме от Маймуняко, а сега вече от Гущеро-Рептил. Кво става тука?

Па може и да приличат на Вас. Ние не мсе ги виждали

А от Кембридж кво казват? Като гледаш рептилите от измислената кралска фамилия..