Велков: Повече ще са проявите на нестандартен тероризъм

Колкото повече губи ИД на терен в Близкия изток, толкова повече ще се проявяват нестандартните форми на тероризъм.

Обратно в новината

Коментари - Велков: Повече ще са проявите на нестандартен тероризъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самозван дърдорко си измисля легенди като Джеймс Бонд, а е обикновен Ястребовски 17.03.2017г. Представящият се за топ експерт по антитероризъм редови кашик, уволнен от МВР заради неизпълнение на заповед Странна птица се оказа новото лице в кандидат-депутатските листи на БСП Славчо Велков. От няколко години старателно му лъскат имиджа като супер експерт по национална сигурност, антитероризъм, познавач на радикалния ислям и тайните на световния тероризъм, човек, който е ходил на секретни мисии в чужбина, поддържа лични контакти с лидери от Близкия изток, университетски преподавател, полковник, заемал постове до главен секретар на МВР (каквото и да означава тази фантазия), гражданин на държавата Палестина, посланик на добра воля за ООН и т.н. Някои медии напоително го канеха да разтяга версии за кървави атентати във Франция, Турция, Сирия, на летището в Сарафово и къде ли не. И докато обществото наивно вярваше, като слушаше тезите на този независим топ професионалист, Велков - обявен и като агент на ДС Пеев, запя медено в предизборния хор на столетницата Но и до днес не става ясно каква реална експертиза, научна подготовка и непосредствен опит в структурите на националната сигурност стоят зад загадъчния Велков. Трудно е да се направи реалното разграничение докъде е истината и реалността около образа на Пеев, и докъде стигат митовете и легендите, които кандидат- депутатът сам създава за себе си с помощта на лековерни и зависими медии, представяйки се за родния Джеймс Бонд.

Водач на червена листа се изкара главен секретар на МВР Водачът на листата на БСП в Пазарджик Славчо Велков пренаписа биографията си, като се изкара и главен секретар на МВР, какъвто никога не е бил. На 11 февруари, на вечерния пленум на столетницата, лидерът на БСП Нинова прочете биографиите на лицата от гражданската квота, сложени на избираеми места в листите на партията. За о.р. полк. Велков, сложен за водач в Пазарджик, бе съобщено следното: "Роден във Велинград. През 1983 г. постъпва в Министерство на вътрешните работи, където е работил на различни длъжности до главен секретар на министерството". Бърза справка в архивите обаче показва, че Велков никога не е бил главен секретар на МВР, нито дори "секретар". Велков не е стигал повече от завеждащ сектор в дирекция в МВР в периода декември 1994 - юли 1995 г От дипломата му става ясно, че днешният супер експерт е бил тройкаджия по математика, сапромат, теория на ДВГ и други специалности, но отличник по история на БКП, основи на марксизма и ленинизма, Устав на БНА и др. В цялото му кадрово дело никъде не фигурира диплома за висше образование, въпреки, че в автобиографиите си сам изтъква това, но не прилага диплом за висшист. В областта на сигурността и антитерозима Велков се явява обикновен самозванец

Обвини американците,че не си сътрудничат със Европа и със действията си поощрявали тероризма на ИД! Типичен путопръдльофил на ясла на Българският данъкоплатец!

Какво може да разбира от тероризъм "човек", копйто се продаде на черените олигарси за една шепа жълтици (ДЕПУТАТСКАТА ЗАПЛАТА). До сега не е казал нещо, което всеки интелигентен българин не е знаел. Ръси глупутевини и си мисли, че е експерт. Аман от бук..ци като него.

Експерте, Глей си Бе Си Пе-то.

ДОБРЕ ДОШЛИ! ДОБРЕ ДОШЛИ ! ДОБРЕ ДОШЛИ !

Така беше преди години и с нестандартния секс. Ама сега свикнахме с него, ще свикнем и с нестандартния тероризъм какво толкова? Има си хора за всичко!

И какво му е експертното на г-н "надут балон"? Аз и без да съм специалист по сигурност и без да съм бил кадър на ДС-КГБ мога да ги кажа тези всичките тези неща. Лапач - плямпало!

Коментира се наизус и даже малкото име на Костов е сбъркано.Когато изкаш да опонираш някого,поне посочвай правилно имената на тези които обсъждаш и сочиш.Малкото име на Костов е Владимир.

Това с името беше нестандартен атентат.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Дори да беше гледал документални филми по youtube, пак щеше да знаеш, че версията за чадър е раздухана от медиите, на база на това, че Марков се е сблъскал с човек с чадър. Даже Васил Костов в който също е намерена подобна съчма отхвърля тази версия. Никъде не е установено наличието на рицин, а се смята за най-вероятно, защото при опити с прасета са получени "подобни" ефекти върху органите. Но никой не е намирал никъде следи от рицин. Има доста доклади, които показват, че количеството рицин, което би могло да бъде поставено, не е достатъчно за да убие човек. Питай някой англичанин какво мисли за смърттана Даяна, да видим дали ще му стиска да изприказва толкова глупости.

срещу Георги Марков във Лондон е нестандартен,изготвен в лабораториите на КГБ,т.е чадър да изстрелва съчми,пълни с рицин.Така ,че тероризма не е от вчера.

Славчо Велков,появил се от няколко месеца в публичното пространство,отново ръси глупотевини и лекомислени анализи.Освен това насочва извършените атентати само към САЩ и Европа,а не споменава за многобройните атентати в Русия,извършени от чеченци и други терориссти.Само през 1999 год. в Русия са извършени 8 големи атентата със над 300 души,само убити.А в театър"Дубровка" - 129 задушени от газ,в Беслан - загиват 334 души,повечето деца,в метрото на Санкт Петербург,в метрото на Москва.Това са най-големите,не говорим за по-малките.

Сорриии, а има ли стандартен тероризъм? Какви стандарти за тероризъм има някой знае ли?

А бе,кога този тиловак ще спре да се занимава със сериозна тема като тероризма?!

Благодаря за анализа чичо. Добре, че си ти да кажеш. Плосък анализ.

Пак, ръси бисери...

Изключително глупава и непрофесионална терминология, рожба на инфантилни мозъци. Нестандартен атентат? Що е то? Самата концепция на войника и войната е "унищожаване на врага навсякъде, по всяко време, с всички сили и средства". С какво един автомобил да е по-нестандартен от хладно, огнестрелно оръжие, бомба? Напротив- той е идеално и твърде стандартно оръжие! Ако по главната се пуснеш с гранатомет на рамо, ще привлечеш внимание. бомбата трудно минава през редица детектори /метро, летища/. В автомобила си анонимен, докато не стартираш атентата. С него имаш инициативата.

ЗА МИГРАНТИ Е РЕШЕНИЕТО !!! ДА СИ ПРАВЯТ АТЕНТАТИ В АЗИЯ !!!