Президентът: Трябва да инвестираме в младите ни учени

Трябва да инвестираме в научни изследвания, в лаборатории, но най-вече трябва да инвестираме в нашите млади учени, заяви президентът Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Президентът: Трябва да инвестираме в младите ни учени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не са учени , абанда лъжци. Симеоне, нямаш ли срам от децата си, че си мошенник и обслужваш мошенниците? Ти си срам за физите. Гуруто ти агента на ДС бОЯН кИРОВ - вече и крадени статии пишете. Нещастник.

Симеончо, поздрави на този Митков в Минногеоложкия. Човек, които е виновен за смъртта на 15 човека ти е гуруто, а?

Да и сложили снимката на Симеон Асеновски, понеже г-н Румен Недков и г-н Гецов много инвестираха в младите учени, особено във физиците. Колко млади физици изгониха тези двамата и назначиха минно геолози и еколози, които да се занимават с физика на Космоса. Иначе по медиите много на хрисими се правят. Ще ги сбъркат с бедняци и двамата, абе важното е да си нагъл.

Достоен Президент и достойни Млади Учени!

тоя е ужасна радиоточка на курнелия, където има възможност за медийна проява от там се изказва неподготвен. радев изхарчи няколко милиарда за 8 бр. строшени самолети пък после се чуди що бягат младите учени датаебъ

А какво да правим със старите учени? Каква е идеята - да се излъжат младите учени, че имат перспектива в науката. Младите не се хващат на този номер.

Ами дайте им нещо, стига сте ги ползвали за бачкатори, че вие не ставете и сте назначени с някакви тайни укази,а? Или не сте учили това, дето го правите, а?

"Трябва да инвестираме..." Ами спечелете си избори и инвестирайте! Интересно защо след 30 години и 45 години преди това все на фалит ви е всяко едно управление? За справка и улеснение на президентския офис хрантутници, ние сме държава във ВАЛУТЕН БОРД И ПАРИЧКИ НЕ ПЕЧАТАМЕ, А БНБ Е НАБЛЮДАТЕЛ НА ЖИВОТА. Много му е лесно на нашия артист председател- маха с ръка, ръкува се, маха с ръка, отправя пожелания, посе пак маха с ръка и позира добродушност като мумия под похлупак. Напълно непотребна фигура в политическия живот. Нещо като коруба на костенурка, на която всички идват на посещение и после като им олекне си тръгват.

ДрОГарю КЛЕПОУШКО,кажи готова на влашката циганка КУРИ. Вие комОнистите все към ЩАТИЕ точите лиги,а пък нас в СеСеСере и Азия ни бутате..ХАЙДЕ СТИГА С ВАШИТЕ СЕЛСКИ ИСТОРИИ.

Няй после един политик да каже нещо смислено. И то ЗЛАТЕН МЕДАЛИСТ от ОЛИМПИАДА по МАТЕМАТИКА, а не ПО ЯДЕНЕ НА ФЕЛИИ С МАС. Цел ден, четеме СЛОВЕСНИТЕ ДРИСНИ на Винету и Цеко Гуменката

ЧЕ КОЙ ТЕ КАРА ДА ЧЕТЕШ БЕ СМОТАНЯК?ЧЕТЯЛ ТОЙ И СТРАДАЛ.ХАХАХАХАХА

ПОЛИТИК СЪМ , ПАРИ ДАВАМ ЗА НАУКА , ЗА " ПОБЕДА ", НО НЕ СВОЙТЕ ПАРИ БРАТЯ, А ПАРИТЕ НА НАРОДА !

Радев, пари са самолети, пари за млади учени...Кой ще изкара парите г-н Президент? Ти някога спечелили ли си един лев на пазара да видиш как се прави? Тези млади учени какво ще правят? Радев, Радев...

Тъкмо са станали учени на 100% , и хайде вън !?

1. ДАВАМЕ ПАРИ ЗА УЧЕНИ. 2. ДАВАМЕ ПАРИ ЗА ЦИГАНИ. - Я ДА ИЗБЕРЕМ т.2 , ЧЕ НА ИЗБОРИТЕ ДА НИ ИЗБЕРАТ ТЕ !

УчЕни - 5 000 човека Цигани-гласоподаватели - 1 милион

ПАРАДОКСА :-)

БЕЗСМИСЛЕНО ПАРИ ЗА РАЗВЪЖДАНЕ НА ЦИГАНИТЕ И ЩЕ ИМА ЗА УЧЕНИТЕ !

"Нашите предци заложиха на науката и чрез техния залог България много бързо започна да се превръща в модерна европейска държава" Брех! Аз в училище само за близките 1300 години съм учила, та съм го пропуснала това..

За Залтния век не си ли Чувала. Ма то у ВИНЕТу не го пише това

За "залтния" век не сме чували, но съм сигурен, че си завършил някой рабфак.