Внимание: похотливи политици

В коридорите на властта сексът и сексуалният тормоз очевидно не са непознати явления – навсякъде по света. В Лондон тази тема внезапно излезе на дневен ред.

Обратно в новината

Коментари - Внимание: похотливи политици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно така, "общите жени" в българският тълковен речник се наричат курви, което означава - "развратни жени". Българската образователна система за пореден път се опитва да придаде несъществуваща романтична окраска на отминалия комунистически режим, половият акт не е любов и не може да бъде такава. Полов акт без любов е разврат или престъпление. Разврат е и груповия секс, честата смяна на сексуалните партньори също се счита за групов секс. Сексът срещу заплащане също е престъпление.

до всички жени, наши майки, сестри, баби, деца, колежки и вся осталная... майтап, бе уиллли. разбира се. имайте милост към нас, мъжете, а не педерасите. защото като седне някоя усукана жена до мен, с къса поличка, ниско деколте и в главата ми настъпва пожар, който е доразпалван от погледа горещ. още повече, като притежателката на поличката започва да я дърпа надолу с "целта" да покрие прашките си, които непокорно излизат на аванти сцената. ако не искате служба от мен, просто се облечете прилично, но без бурка, не идвайте в хотелската ми стая, докато се преобличам след душ и не ме палете със влажните си погледи. инак и аз иам нерви, но не мога да ви съдя за психически тормоз. това излияние не важи за педофилската, скрита сцена на политиците. тази сцена, която и джурналистките-джендъри пазят в тъмна тайна. е, айде... запалете ме на кладата на "демократичната" ви цензура. поне е модерно

миналото се оказа една златна мина за бъдещето на позавехнали веч красоти. борбъта на феминистките за високите етажи на властта продължава и с други средства... не само с къси полички и съблазнителни предизвикателства.

И ДЪЛБОКИТЕ ДЕКОЛТЕТА , ЗА ВЕНТИЛАЦИЯ ЛИ СЛУЖАТ, ИЛИ НАШИТЕ ПОГЛЕДИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАСОЧВАТ НА ТАМ, ЗА ДА НЕ БЪДЕМ ОБВИНЕНИ В СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ ?!

а като бях ученик и фащахме момичетата за циците, а те се хилеха щастливо.....

че е сексуален тормоз :-)

ако ти хванат едната цица, подай и другата...

Задколисието се опитва да доведе света до абсурд. Експериментите се правят в богатите страни защото всички там имат какво да загубят и са жестоко вързани на каишка с кредити. Оруел отдавна вече не го четат като фантастика а като учебник

Задколисие?! Що е то?

Абе, вие сега ли се присетихте? Всички видяхме през 2014 как Жозеф Дол опипваше задника на Фандъкова. Ама тогава си траяхте, а! Всички политици, навсякъде по света мислят основно за три неща: - Как да усвоят повече комисионни/хонорари/консултантски. - Как да наебат повече колеги (мъже, жени, третополови - без значение, все пак евроценности). - Как да се нашмъркат/напият с покачествена дрога/алкохол. А народът да го духа (по История на света).

казва? Или ще изчака 15 години?

Фандъкова се хилеше като пача. А сега си трае. Все пак шефът на ЕНП а обарва, не е некъв българин от Своге.

Като не ги поглеждаш, пак ще те обвинят.

Крайно време е да се забрани секса между мъже и жени. Само проблеми.

Подкрепям.

Брежнев и Живков, на какво друго да ви научат, освен на педал...работи?

ГЛАВОЛОМНОТО КАРИЕРНО ИЗДИГАНЕ ВИНАГИ Е ПРЕДХОЖДАНО НАЙ-МАЛКО ОТ ОПИПВАНЕ :-))

А Нинова и Йончева се оплакват от липса на сексуален тормоз..

рече мама Цецка например?

Ами, не се чува да реве, като....такава, за....такова...Както реват тези двете, по всички медии

Йончева от зор спеше с гей! Грозните и злите никой не ги пожелава!

ПОКАЗВАНЕ , ПРОВОКИРА ПРЕДИЗВИКАТЕЛНО ДЪРЖАНЕ ! КРУШКА СИ ИМА И ОПАШКА :-) МОМА , КОЯТО НЕ ИСКА ДА Я ЩИПЯТ , ДА НЕ СЕ ХВАЩА НА ХОРОТО ! ВСИЧКО ДРУГО Е ОТКРОВЕНА ЛИГАВЩИНА !

От презасищане и скудоумие си измислят разни дивотии и хич не ги е еня че ония идват на вълни от юг и няма да ги питат дали е коректно или не ! Ще има рязане , е.ане и маанета !

Жената е неприятен придатък към пу...ката!

Жената е създадена за любов , за работа не става .

Само селянките стават за работа .

Мисля че наистина става въпрос за лов на вещици. До преди 30-на години имаише някакъв морал и свян. Сега май младите момичте са в настъпление. По всички вестници и телевизии се навират в очите цици, задни и предни части. Та даже и устните се префасонират като долни устни. Аз не знам дали има вече нормални певици. Ами мъжете били виновни.

Баба ми си иска финансова компенсация от дядо ми ,щото навремето я плющял само за по един карамфил на 8 март и сръбски чорапогащник и сега се чувствува обидена ,възмутена и стресирана!

карамфил е отлепила, а повечето баби я са получавали някой сапун от Ален мак, я не. На сичкото отгоре и два-пъти повече от сега са ги плющяли. Не се бъзикам има изследване на Ню-Йорк Таймс за секса преди 1989-та. В ГДР-то нопример цитирам: "Американското издание цитира проучване, което установило, че дамите от ГДР имали два пъти повече оргазми, отколкото западните госпожи." Представяш ли си?!? Как ще им се отплащат дядките ся не знам.

По повод назряващия секс-скандал сега тя видимо се активизира и предложи дори нов каталог от правила за поведение.. Аз си мисля,че Тереза никога не би била обект на сексуално посегателство.

Като гледам и тя не се дърпа :)))

"отпреди 15 години" правителството било длъжно да реагирало и еди си кой си си бил "признал". Тия наистина откачиха. А да не пропусна, всъшност тая мадама журналистката дето е обещала на обарвача да го изтукати - евала. А оная дето и тя сле нам си колко години реше, че е изнасилена от продуцент е арестувана за притежание на наркотици. Ама сигурно ще се оправдае, че така преодолява стреса от връхлетелите като карибски ураган вълни от чуства след престрашаването и да каже "истината".

Така е,защото нищо не работят и се чудят каква дивотия да си доставят, защото са презадоволени. Я да поработят малко да ги питам какъв ищах ще имат.