Сръбски политик: САЩ искат да признаем Косово без отлагане

САЩ поискаха Сърбия да признае Косово до 1 януари 2019 г., твърди председателят на партията Нова Сърбия Велимир Илич.

Обратно в новината

Коментари - Сръбски политик: САЩ искат да признаем Косово без отлагане | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сащ-исаните отрепки не могат да искат абсолютно нищо от суверенна Сърбия.

Тия искат да се признае военната им база за член на ООН....

на сърбите! И омерзение от нашите властимащи. Готови са да коленичат бе никакво национално достойнство...

май и Сърбите ще почнат да газят из Ню Йорк...

Даааа, сърбите не са дупедавци, като нашите помияри. Просто си обичат родината и отстояват правата. Пък и кравара дали ще иде в Мадрид да заплашва за Каталуния?? НАТО няма ли да бомби Мадрид за незачитане волята на Каталния???

Значи може да се признае Косово, но не и Каталуния? Егати избирателното понятие за "демокрация"

Много нагло и тъпо от страна на САЩ.

Абе руснаците,та руснаците били ни те братя и долу американците !? Ха ха ха ! Ако е така,защо не ни върнат Западните покрайни ? А български русофоли,дупедавци и руски тролове? Пука ми на мене,че Косово бил сръбски!Благодарение на Русия и Сърбия сме нападнати в три войни от миналото и наша българска земя сега е сръбска.

Малко фалшива история как руснаците подкрепили сърбите да ни нападнат. реалната история е съвсем друга. В последно време се забелязват силни американски напънни по фалшифициране на историята в местните им колонии. особено в българската. Видимо искат да ни направят като параноичните откачени и побъркани хорица в Украйна и Прибалтика. Нужно е пушечно месо, което да е подковано и хвърлено на война срещу Русия. Набират войска от идиоти. За това четем подобни коментари.

сепаратиско Косово в ООН!

Те са отдавнашни дружки с Америка.Още на времето с благословията на Кенеди ,те единствено пътуваха без визово до САЩ и бяха сърдечни приятели с американците и сега е така.Ще кажете лъжеш !?Не е лъжа,това е така,защото Йосип Броз Тито тогава продаде на Кенеди секретната югославска космическа програма за 2,50 млд. долара.Гледайте филма "Хюстън имаме проблем" на Жига Вирц и публикациите в Гугъл и Тубата " Тито пратил американците на Луната".

Сръбският президент Александър Вучич е напълно прав, когато обвинява в лицемерие международната общност заради различната й реакция по казусите с Косово и с Каталуния. Разбира се, гласът на Вучич ще си остане глас на "викащия в пустиня". Може и да говори верни и логични неща сръбският президент, но няма кой да го чуе. Отдавна е известно, че толкова любимият на либералите, хуманистите и мултикултуралистите принцип за човешките права, които били свещени, се използва не универсално, а единствено, когато е изгоден на великите сили. Отцепването на Косово от Сърбия стана не в името на справедливостта, а заради интереса на господарите на света. Ако интересът на господарите сега диктуваше Каталуния да бъде отцепена от Испания, вече щяхме да си имаме нова държава със столица Барселона, либералната преса щеше да прелива от възторг от действията на "смелите каталунци", а Карлес Пучдемон щеше да получи Нобеловата награда за мир. Но понеже господарите на света в момента са позабравили принципа за свещеността на самоопределението, днес каталунците, желаещи независимост от Испания, са наричани "меркантилни шовинисти", а Пучдемон е заклеймяван като "безотговорен сепаратист". Всъщност толкова обругаваният днешен сепаратизъм е възможен именно защото беше направено възможно отцепването на Косово преди близо 20 години. Когато окуражаваш една етническа общност да иска отделяне, би трябвало да си даваш сметка, че съвсем скоро и други етнически общности в най-различни държави ще поискат същото. Ето тук са корените на днешния сепаратизъм. Да, има такива либерали, които откриват дългата ръка на Путин и в действията на каталунските националисти

Империя на империя провинция не взема....ТЕ сега си имат,,домашни,,проблеми.....

Трябва НАТО спешно да бомбардира Мадрид.Този призив звучи адски варварски и нецивилизовано. Всеки либерал, хуманист и мултикултуралист ще изтръпне от ужас, когато го чуе. Само ,че кой знае защо хуманистите, либералите и мултикултуралистите не изтръпваха от ужас през нито един от 78-те дни, през които НАТО-вските самолети бомбардираха Белград. А защо се стигна до тази високохуманна военна интервенция срещу Сърбия? Просто защото Белград отказваше да се раздели с една от своите провинции, Косово, и затова трябваше да му бъде помогнато да вземе това решение. Ако перифразириме Ал Капоне, ще кажем, че с добра дума и с бомби се постига много повече, отколкото само с добра дума.Сега, както и преди 18 години, една държава, Испания, отказва да се раздели с една от своите провинции, Каталуния. Тоест, ако следваме мисловния модел на либералите, хуманистите и мултикултуралистите, трябва да кажем, че Мадрид потиска жестоко свещените човешки права на каталунците, точно както твърдяха, че Белград потискаше свещените човешки права на албанците в Косово. След като Белград беше наказан заради тази своя нецивилизованост, не трябва ли и Мадрид да бъде сполетян от същата участ - да бъде превърнат в легитимна мишена на НАТО-вските самолети?

Много ми харесва милото ръкостискане на този нагъл домашно правен американо -китаец, с видния наркотрофикант и търговец на човешки органи ,но в замяна на това сервилна американска подлога-Хашим Тачи.Просто американците много обичат да работят с криминални типове ,представяйки ги като борци за демокрация и леберални ценности, а те от своя страна им отвръщат с безпрекословно послушание.Ултимативния тон на американското послание , показва нивото и методите на тяхната дипломация или така наречената дипломацията на "голямата тояга", а си решил да следваш националните си интереси , а тоягата влязла в действие под различни форми,кога като ембарго ,кога като някаква пролетна революция , я като цветна , а може и като бомби по болници ,училища ,детски градини.

Ако това стане, в Сърбия ще има нова гражданска война. С много кръв!

вучич маи се огъна а ? какво му е сериозното на тази азиацка жълта тиква , натири го в дерето при македонците

Признават Косово и ги приемат в Европейският съюз!И без това милиони сърби работят и живеят ,,у Невечка,,Швицарска и по Скандинавия!Във САЩ,Канада и Австралия също!Мястото на Сърбия е в Европа!Лъжа е че руската криминална държава която ограбва Сърбия чрез пипалата си Лукойл и Газпром е по добрият вариант за сърбите!

Ехаа ,те братята американци ,най-после да играят и за нас българите.Те ако накарат сърбите да признаят Косово,това значи да признаят,че никога не е съществувала Сърбия и сръбска нация:((((

Ето списък на страните непризнали косово до този момент: 23/07/2010, 13h10 États membres de lUnion européenne Chypre Espagne Grèce Roumanie Slovaquie Afrique Algérie Angola Libye Maroc Europe hors UE Géorgie Serbie Arménie Azerbaïdjan Biélorussie Moldavie Eur Asie Féderation de Russie Asie Kazakhstan Kirghizistan Tadjikistan Chine Inde Viêt Nam Sri Lanka Iran Singapour Viêt Nam Amerique Argentine Bolivie Venezuela Трябва да се прибави и Египет който изчаква решение на съда в Хага но по какъв вупрос не знам.извинете но ме мързи да ги превеждам то си е ясно. Аз лично не мислв че трябваше да се отделя като територия.да получи автономия като каталуния-да.но отнемането на територия-не.

Щастливият човек обикновено не е агресивен, не търси конфликти и войни! (изключвам патологията!). Щастливият човек не е недоволен, следователно не живее с мисълта кого да нападне, как да оцелее и кого да набеди за нещастието си... Аз съм убеден, че ако се погледне в по-едър план и перспектива, в основата на повечето войни, конфликти и сблъсъци стои НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА И УСЕЩАНЕТО ЗА ОЩЕТЕНОСТ НА ХОРА(ТА), изключвам алчността и егото. Да си представим теоретично че всички народи и хора, да кажем в Европа и Балканите ИМАТ СХОДЕН, ИЗРАВНЕН И БЛИЗЪК, ВИСОК ИЛИ МНОГО ВИСОК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ! Пак повтарям - теоретично! Смятате ли тогава, че ще сме свидетели на такива брожения, конфликти и войни, на такава конфронтация и сблъсъци? Аз съм убеден, че не! Тогава възниква логично следващият въпрос - а това толкова ли е невъзможно и (само) хипотетично, нерационално? Ами не е, но това предполага ДРУГО УСТРОЙСТВО И УПРАВЛЕНИЕ НА ОБЩЕСТВОТО, ДРУГА СИСТЕМА! И не, не говоря за социализъм и комунизъм, а просто за система, при която много по-справедливо и публично се разпределя и преразпределя ПРОИЗВЕДЕНИЯТ ОБЩЕСТВЕН ПРОДУКТ! С две думи, макар и да изглежда много опростенческо, в основата и на тези конфликти отново стоят социални и икономически проблеми и аномалии, независимо че някои ги представят и налагат за нормални! Един прост пример - всеки ден се изхвърлят десетки тонове храна от магазините и хранителните вериги. а някъде, в Африка например хора и дечица умират, защото нямат парче хляб или каквато и да е храна! И то в 21 век, при тези технологии и постижения! Или хора загиват, защото нямат достъп до съвсем базисна медицинска помощ и основни лекарства! Е, и ако това не е знак, че нещо много ама много не е в ред с нас и света ни, аз не знам кое е!

Аз

А добър ден... Не било комунизъм, ами комунизъм... Проблемът е ясен отдавна - човекът е егоист и като има нещо, иска още. Винаги. И най-важното - иска да има повече от другия. Отдавна произвеждаме предостатъчно, че да има достатъчно за всеки. Ама тогава няма да има невъобразимо много за някои. А те искат невъобразимо много. И ти също искаш, каквото ще да дрънкаш. И те така...

Може и да НЕ си комунист,не е задължително СПРАВЕДЛИВОСТТА да има идеологическо определение,НО все пак това е и идеята на комунизма......ИМА ПРОТИВОРЕЧИЕ МЕЖДУ ОБЩЕСТВЕНИЯТ ХАРАКТЕР НА ПРОИЗВОДСТВОТО И ЧАСТНИЯТ ХАРАКТЕР НА ПРИСВОЯВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТОЗИ ТРУД.....

САЩ поискаха 1 курЕЦ!!!

Честно, аз докато съм жив за никаква цена не бих признал Косово. И посмее ли американец дето съм му ял бомбите, да ми каже "копче" на минутата го пращам извън държавата. Дето се казва да не дава Господ да имам такъв повод.

ай шут изозадзе и обратно зад океана!

Първо разрушиха Югославия, после бомбардираха Сърбия, след това съсздадоха незаконна държава Косово на тероторията на суверена държава, а сега искат Сърбия да я признае.Аз не знам Вучич като президент на Сърбия защо не го е изгонил този азиятец слуга на масоните.

..... усмихнати, умни, преуспели, богати ..... демократи (с бандитско минало)..... като наш'те.......

Само нова балканска война е целта на американците. И не приведи господ България да участва сръщу сърбите.

Чакайте и ще видите как сърбите признават косово. Ние как признахме македонската кона?

А не ви ли минава през клетите мозъци мисълта, че може би САЩ не искат Сърбия в ЕС и НАТО, поради което им поставят тези явно неприемливи условия?

Сърбия може би не но Косово го искат.

твоя мозък е клет според мен. ето защо. нито нато, нито ес искат за членове страни с вътрешни проблеми. с други думи сърбия може да влезе в нато и ес само след като признае косово. това рано или късно ще стане. няма начин да остане в сърбия. за да остане трябва да има воина и етническо прочистване- такова нещо никои няма да позволи. просто сърбите признават косово - сърбия и косово ги приемат в ес и нато рано или късно.

Когато САЩ признаят Крим , тогава и Сърбия ще признае Косово !

Не бързай с клетвите, щото не се знае :)

продължавайте да вярвате че ес е създаден затова за да изчезнат войните на континента..за да се запазел мира между продължаващи да богатеят и продължаващи да обедняват...ама като пламне искрата,тогава не се знае какво ще стане...балонът рано или късно ще се спука...

не ти ли е ясно,че външният им министър на сърбите пее на турски щото се хванаха турци и сърби на едно хоро-да не допуснат зап.балкани да влязат в ес-просто искат да си поделят влиянието там...и двете страни са насърчавани затуй от масква...ти не можеш да пееш на турски,но можеш да лижеш нали..

Не знам турски, не пея на турски, нямам и желание. А сърбите си сложиха министър председателка с нестандартна сексуалност, за да се харесат на ЕС, предадоха си всички национални герои от войната на съда в Хага, Милошевич го качиха на самолета и го заведоха в Хага, където внезапно почина, защото не можаха да намерят сериозни улики по обвинението за престъпления срещу човечеството. А ти си ги харесвай сърби, гърци и турци и мрази българите, няма да ти преча.

познавам сърбите по-добре от българите и зная на какво са способни...по-добре помисли ти на какво си способен...щото от такива като тебе сме на това дередже..

В кой документ на ЕС има признаването на Косово, като изискване за членство в ЕС? Поне четири страни от ЕС не са признали Косово: Гърция, Испания и до колкото знам Португалия и Кипър.

сърбите ще влязат в ес по искане на масква с една единствена цел...да го взривят отвътре,когато му дойде времето...само че той ще се разпадне много по бързо и едва ли ще се наложи да се използуват сърбите затова..

И с кого ще взривят ЕС, с министър председателката си лезбийка или с външния си министър, дето пее на турски.

Ми тоя тъп ЕС отдавна требваше да се разпадне !

няма ли кой да обедини тоя свят?!? вчера бяха сърбия и ирак, днес сирия, утре не се знае кого ще докопа чичко сам... е б'хти и биг брадъра

САЩ и ЕО приветстваха распада на Югославия, Чехословакия и .., но не допускат дори мисълта за разделянето на Испания по същите причини.

TIREX

а украйна ,донбас тях няма да ги натискат нали?

Ще го признаят сърбите, на турски пропяха, помня ги имаха предаване на български и бяха възмутени, че по турско в Шумен имало 40 джамии, а сега само една, каква дискриминация било към турците, те бяха федерация, различни националности, живеели в сговор и приятелство. Е, видяхме колко ги обичат другите националности.

Ако наистина го мислиш - получаваш як минус. Ако е люта ирония (каквато трябва да бъде) - имаш три плюса.

Аз

Сега да ги видим сърбите... Пращат им недоразвита маймуна с ранг на заместник-помощник министър, която на висок тон да изисква от президента на страната. Това си е чиста проба подигравка. Би трябвало да оследват яки сръбски попържни и ритници по целия път до летището, последвани от военен съюз с Русия и военна окупация на Косово с тотална деалбанизация на областта. Ама няма да стане...

Те много американци ги посещаваха сърбите. Някой от тях бяха с доста по-висок ранг. Просто сърбите си отстояват интересите.

Сърбите ще клекнат, защото ЕС отново ще ги бомби. Никой няма интерес на Балканите да има силни и обединени държави с общи нитереси. Винаги йезуитите на "Великите" сили са разигравали и прекроявали балканската карта, така, както на тях им е изгодно, винаги са всявали вражди между балканските народи с цел да ги използнат. За съжаление опитът от двете световни войни показва, че правителствата в този регион са най-подкупни, страхливи и малодушни и винаги продават интересите на народите си.

Няма да мине номера да ги бомбят пак. Минаха времената на 1999г. Вече конфигурациите в света са други. Няма да ги допуснат. А САЩ вече няма пари да води войни. Щото лесно ще им дръпнат шалтера с книжата по външните дългове.

Големи "смелчаци" са сърбите, ама май само на маса с ракийка и сръбска скара. Очаквах повече от Вучич.

Аз

Сърбите са смелчаци, ама като арабите. Люти, бесни, но обикновено губят войните - не стават войници от тях.

А от нас като ставаха войници какво направихме. Две войни, две загуби, въпреки, че армиите ни нямат загубена битка.

Предполагам, че Вучич му е казал на висок тон нещо от рода " Еб.. си пич.... майч..."

Не. Усмихнал се е измъчено и се е избърсал. И ще признае Косово. Разберете че няма и не е имало друго право, освен правото на силата. Кой има силата, той нагъзва тея дет немат сила. Уви, това е живота.

е да, ама силата одавна не е само краварска. и на всяка сила се противопоставя друга сила или сили-физичен принцип

Сърбите никога няма да признаят косово като държава, а говедата има доста да подсмърчат и да крякат. Така става, като говедата попаднат на смелчаци. Като Ким Чен Ир. Тогава говедата само крякат.

Виж какво, няма да го признаят защото сърбите са си пичове. Българите също са такива, ти не гледай себе си дето си генетично мутирал от това дето родатата ти 500 години е свиркала на поробителя.

Фалиралия говедарник искал? Ми да иска :))

Вучич,ПИЧ,,объркал си ръката!!!!Да знаеш---ХВАЩАШ ГО,ЗДРАВО , с ЛЯВАТА/ТЕ НАЛИ СА ЛЕВАЦИ/ А С ДЯСНАТА/СРЕДЕН ПРЪСТ / ЗА ГЪЗА....Това си е приятелски жест ,пропит с атлантически ценности/все пак НИЕ сме активната страна/.

Първите бандити от Британия пристигат с кораби в залива Махатън. Полуумрели, индианците ги нахранват с пуйки.Върха на цинизма е на 4 Юли, когато президентът на САЩ подарява живота на една пуйка, а индианците са изклани и обрани до крак

Аз

... и после празнуват деня на благодарността, в който са благодарни на въпросните изтрепани индианци.

Аз

Тоз не е Вучич. Тоя е Хашим Тачи, албански търговец на наркотици, роби и човешки органи, сводник и по съвместителство - президент на Косово. Всичко това - доказано документално, както призна в мемоарите си Карла дел Понте, бивш Главен прокурор на Международния съд в Хага.

410/ТОЧКАТА...Огледах се ,НО СТАВА ВЪПРОС ЗА Вучич,НЕ за снимката.....Благодаря.

Никога. Това значи нова гражданска в Сърбия. А соросоидите да гушкат Едноокия. Не всичко е пари Бекоклуцииии Прадажни. Само вие се продавате за пари. А на Околовръстното висите ли? Скапана измет

Няма да го признаят!!!

Който признае Косово ще виси на моста над Сава

Не всичко се върши с мерак. Но Сърбите ще признаят Косово защото вече се чувства упадъка в Сърбия. Младите искат ЕС!!!!!!!!!!! Русия и Турция са също ик. зле и остава САЩ и ЕС -БОГАТИТЕ да им подават. Друг път за Сърбия няма. Бях май там,разговарях и се чувства ход към беднотия. Иначе живнахме в тяхните кафани.

Сърбите не са българи потурнаци бе гьотверен нещастен. Трето поколение сърби живее в Европа и Америка.

Богат западняк може да ти подаде само чеп за да му посвириш.

Отдавна свириш на черните вибратори от Сарафово бе ебалник скапан продажен

Какви ли биха били резултатите, ако се направи анкета сред гражданите на ЕС с въпрос, например - "Желаете ли Държава Ви да е част от ЕС"? Във Великобритания пробваха. Резултата го видяхме.

Аз

Мухахаха... Май си бил, а по-вероятно си спал отвит... Аз работя със сърби. Много по-добре са от нас и сред обикновените хора няма абсолютно никакво желание за ЕС. Няма млади, няма стари - се тая. На нас се подиграват заради ЕС. Разбира се, там също има единици платена либерастия, която не представлява статистически значима прослойка. Нещо от рода на стотни от процента. Но... разбира се, същото беше и у нас, когато Жан Виденов стартира процеса на присъединяване. Хората никой не ги пита.

Аз също имам доста познати сърби и мога да потвърдя - сърбите нямат интерес към ЕС.

Много страни от ЕС също не признават Косово.

Шефът на ЦРУ Жорж Тенет, по баща албанец/Тенети/ създаде АОК, вкл и срещу българите в Македония. България от първите призна джихадисткото Косово анексирано от САЩ за Албания.Продадохме коридор срещу съседи нападнати от натовските агресори на Великден. Така България окървави ръцете си за пореден път. От 1941-44 г. Окупационният ни фашистки корпус е избил 6 200 невинни сърби, които миналата година бяха канонизирани като светци от Сръбската Патриаршия.

Нищо не споменаваш за "братята" сърби дето са избили около 1,000 българи във военна болница по времето на ПСВ.

Сърбите си го заслужават. Те са ни въртяли най-гадните номера и заради тях България сега е наполовина като територия. Стотици хиляди българи са загинали от сръбска ръка .

би ли ги изброил тези много страни?

За сега само 2 ще спомена: Белгия и Испания. За останалите сам си провери. Те по-малко ли са европейци от краварско-помиярска България , дето призна Косово веднага, а?

Ето, тия са я признали, чикяр Флаг на Австралия Австралия, Флаг на Австрия Австрия, Флаг на Албания Албания, Флаг на Афганистан Афганистан, Флаг на Белгия Белгия, Флаг на Белиз Белиз, Флаг на Буркина Фасо Буркина Фасо, Флаг на България България, Флаг на Германия Германия, Флаг на Дания Дания, Флаг на Естония Естония, Флаг на Република Ирландия Ирландия, Флаг на Исландия Исландия, Флаг на Италия Италия, Флаг на Канада Канада, Флаг на Колумбия Колумбия, Флаг на Коста Рика Коста Рика, Флаг на Латвия Латвия, Флаг на Либерия Либерия, Флаг на Литва Литва, Флаг на Лихтенщайн Лихтенщайн, Флаг на Люксембург Люксембург, Флаг на Малта Малта, Флаг на Маршалови острови Маршалови острови, Флаг на Монако Монако, Флаг на Науру Науру, Флаг на Норвегия Норвегия, Флаг на Великобритания Великобритания, Флаг на Перу Перу, Флаг на Полша Полша, Флаг на Сан Марино Сан Марино, Флаг на Сиера Леоне Сиера Леоне, Флаг на Словения Словения, Флаг на САЩ САЩ, Флаг на Сенегал Сенегал, Флаг на Турция Турция, Флаг на Унгария Унгария, Флаг на Финландия Финландия, Флаг на Франция Франция, Флаг на Нидерландия Нидерландия, Флаг на Хърватия Хърватия, Флаг на Чехия Чехия, Флаг на Швейцария Швейцария, Флаг на Швеция Швеция, Флаг на Южна Корея Южна Корея, Флаг на Япония Япония. Призната и от също непризнатата Тайван.

сърбите си обичат поробителите - пеят им песни на турски, обичат и руските частушки да припяват. Нищо, че и едните и другите им еваха мамата.

Ако сърбите откажат да признаят Косово ,какво ще стане !??

ръждивник, сърбия няма да откаже на щатите! те отказаха на брежнев и ссср, на сив и варшавският договор, но на щатите няма да откажат!! и на ес също! и на нато!

ДА Я ДАДЕШ НА НАЙ ВЪРЛИЯ МУ ВРАГ И СЛЕД ТОВА ДА ИСКАШ ДА ПРИЗНАЕ ЧЕ НЕ Е НЕГОВА ,ЕЕЕЕЕЕ,ТАКОВА НАХАЛСТВО,ТАКАВА НАГЛОСТ ,ДА ПЛЮЕШ И ДА БЯГАШ

Първите бандити от Британия пристигат с кораби в залива Махатън. Полуумрели, индианците ги нахранват с пуйки.Върха на цинизма е на 4 Юли, когато президентът на САЩ подарява живота на една пуйка, а индианците са изклани и обрани до крак