ДСБ тръгва към политически съюз с ”Да, България”

Партия ДСБ обяви, че тръгва към изграждане на широк и траен политически съюз, основан на двупартийното сътрудничество с "Да, България".

Обратно в новината

Коментари - ДСБ тръгва към политически съюз с ”Да, България” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСИЧКИ СТАНАХА ЛЕВАЦИ ! КОПЕЛЕТА, ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ ! А ХРИСТО ИВАНОВ Е НАПРАВО ПЪЛЕН ИДИОТ ! ЖАЛКО ЗА ДСБ ! КАК МОЖЕ ЕДНА ДЯСНА ПАРТИЯ КАТО ДСБ ,ДА ПРАВИ СЪЮЗ СЪС СИБИРСКИЯТ КОМУНИСТ ИВАНОВ,ЧИЯТО МАЙКА - БОЙКА БОЙКИКЕВА Е БИЛА ШЕФ НА ЦЕНЗУРАТА В ЦК/БКП? И КОЙ ПОКАНИ РУСКИЯТ ПРЕС АТАШЕ НА ДЯСНА КОНФЕРЕНЦИЯ ? ИЗРОДИ!

е значи няма какво да се притеснявате от един файтон хора... нали? ;)

Като събереш едно л...о с друго л...о се получава пак л...о, само че по-голямо и по-миризливо.

Файтонът от тролове е мобилизиран. Страх и злоба тресе тяхните началници.

Най-сетне най-преданите американски агенти ще се съберат в една партия.

Това е политическа некрофилия! В смисъл, че се съвкупляват два политически трупа..

Лукарски демонстрира политически хомо секс с подложения си продажен задник на Борисов,в името на личното си благоденствие!Нека първо си обуе смъкнатите гащи и тогава да се прави на почтен!

Не сте само вие десните! Доникъде няма да стигнете без другите център-дясно. Или айде 4%.

Делят се и се съюзяват, смешни са вече.

Сега определят управлението по модела Борисов като вредно за страната, защото не участват в него. Обаче ако Боко ги позове, веднага ще забравят резолюцията си и ще хукнат да му ближат продължението на гърба.

ами.. реално погледнато докато бай Радан и Хр. Иванов бяха фактор в Борисов2, на бате ни ББ му бяха излезли хемороиди... На някои хора (за щастие) им дойде акъла и вече не търсят размазващи победи над "комунистите". Лека-полека нещата се случват.

Мина един файтон и събра всички политически формации ДСБ и ДА България

И с Курнела... Тя е техен стар кадър...

тоЯ нещо измършавял, бре!!! Сега е готом дупе да дава и суджук да целува!!!

и кво става сега - дбдсб - да бе да сеи ба

Докато Кънев е в някаква партия, а партията във коалиция - никога не бих гласувал за това сдружение, рано или късно ще разцепи и него!!!!

Абе, Христов, Атанасов и Кънев не бяха ли от една партия до преди две години? Тези се размножават чрез прищъпване. А после и ще се коалират. Последно плевелът от кои е - дай България или дсб?

Добре,че зърнах гнома на снимката и се сетих ДеСееБе...ама кои беха другите дето шъ праят заедно такованкана???....

Клоунадата продължава...

Колкото и да се съюзяват и едреят, никога не могат да станат число, по-голямо от 00.

Едни неприятни хора се събират с едни хора, които твърдят, че правят много, а всъщност нищо не правят.

"ДЕОС е българска либерална политическа партия" Тези от ДСБ направо се самоубиват с този си ход. Сега какво,ще защитават либералните лигавщини?! Даже хитрецът Лукарски проумя как стоят нещата и заговори за "патриотичен консерватизъм". Ами да отидат в Унгария и да видят как работи една дясната партия на Орбан. Ама не им стиска.Тюфлеци,обединяват се и гонят четирите процента.

грешката на ДСБ, е че правят "дясно обединение", което обаче не е такова... Но наистина ни трябва истинска дясна и истинска лява партия + всичко между тях.

Преброяване на политическите и физиологични пеерази вБългария!:))))) ...общо 200 на брой, с роднините!:)))))

ти 201 ...без роднините...те са от мандражийте ...мда !!!

Като десен човек, негласувал никога за ГЕРБ, ще кажа че ДСБ са токсична партия, понеже така и не скъсаха с унищожителя на дясната идея, а оттам и бъдещето на България - Иван Костов. Бих оприличил краха на Костов и опетняването на дясната идея, като Хитлер, заради чийто крах сега не може да си крайно десен в Европа... А онзи брадатко е левичар, освен това на хора, ей така появили се от нищото, без история и без трудов стаж, няма как да повярвам...

Какво "дясно" виждаш в идеологията на национал-социалистите??? Само питам...

Уау, ДеСейБе ще се обедини с Дай БГ! И Нова република остава, остава и Радан като неин лидер. Мерак си му беше да бъде коалиционна глава, и ето-желанието му се сбъдна. Когато много силно желаеш да ти резнат главата, жалките остатъци от дясното с пълна пара помагат това да се случи.

Тези са крадливо племе ! Дай България да те ограбим ???

Птицечовка.

Ако ще с Мавъра да се обидените , народа знае че сте Менте Политици ! Този кокорчо на снимката трябва да е в СЦЗ , а не да дава акъл ! Тези напуснаха ли сградата на сдс или си кютат за наша сметка ???????

Това изпражнение Лукарски не подкрепял еднополовите бракове, а иначе не му беше проблем за целува и ближе задника на който и да е, най-вече на бат Бойко, за да се докопа и той до малко власт. СМЯЯЯЯЯХХХ, този боклук заедно с Кунева са за гилотината направо.

Соросоиди, хайде да се съберете сега и с Партията майка, Българската Соросова Партия, а после и със сестра ви ГРОБ. Другата сестринска партия ДПС също няма да е против семейната коалиция. Проклети продажници!

Ти само Путкин признаваш за истински, нали? Изрод болевишки!

Няма да ви гласуваме, ГРАМ ! Абе вие луди ли сте изобщо бе, хахахах

В пети клас се учи: Като събереш -1 със -1 става по-голям минус -2. Е на тия ако не им е ясно да им го кажем.

по-малък става минуса...и ти си един математик...

Да ли това обединение ще има смисъл бъдещето ще покаже, но и тези едва ли за предтечите на една голяма истински дясна партия. Сего мястото в дясно стой празно и там се е настанила популистко-мафиотското образувание, наречено ГЕРБ. Тази ситуация е нестабилна и в скоро време се очаква формирането на истинска дясна партия или коалиция. Времето на ГЕРБ, колкото и да се пънат Цвъчко, Влади, Биков и пр. гении изтича. Още на следващите избори ще видите началото на главоломния упадък на мутрите!

Хвани едните та удари другите...

СМЪРТ за путинист-комуноидите!!!

Препоръчвам ти тази вечер двойна доза от хапчетата!

Сглобиха карето за белот

А Лукарски не е искал да е писар и затова роптае

Стягай се Борисов!!!Тия са по-луди и от БСП и от Антон Тодоров взети заедно!

Боклуците се обединяват.Хора вече комунягите откриват 2-ри фронт,пускат Костовистите -техните верни приятели и другарчета. Озъбената олигархията задно с озъбените комуняги заедно искат да свалят Борисов. Хич не им изнася че в България се строи -без да се краде. Но да знаят че в купом народа ще ги нарита..........

Така или иначе мутрата Бойко ще бъде свален от политическата сцена. И не заради БСП или десните, а защото е крайно вреден за България. Странно, как говорите срещу комунистите, а аплодирате дебелото Лиле, Цетко Цветанов, Цеца и други комунисти в ГЕРБ? Значи има добри и лоши комунисти. Добрите са в ГЕРБ, лошите са всички останали!

"Да България" определено не е дясна партия. За предишните избори се коалира със зелените, които са толкова десни, колкото и комунистите. :-) Мислех да ги подкрепя, но тази коалиция ми дойде в повече. Също май са финансирани от фондациите на демократите от САЩ, които са си щатската лява партия. Как изобщо да очакваме десни политики от тях. Същата работа май е и с ДСБ-то. Изобщо нашето дясно /вкл. герб/ е финансирано и подкрепяно от амриканското ляво. Трагедията е пълна.

То Вашето изказване е с основна тема "май", тоест уж предполагате нещо, ама не е сигурно - важното е да го "хвърлите" по тролски маниер.

Искате да кажете, че въпросните "десни" партии не са подкрепяни от демократите на САЩ ли? :-)

Дай България...отново на Ването Костов,Прокопиев,Сашо Дончев,Огнян Донев,Христо Иванов,Радан Кънев и други "стари" приватизатори и сини грабители.Никакве десни не са бееее.

Дясното в България е ГЕРБ. Тези са едни отломки, на които максимума им, колкото и да се напъват, е 7-8% на следващи избори.

ГЕРБ е една мафиотска организация, която в скоро време ще отиде при НДСВ. Нейното срутване беше предотваратено от идиотското предизборно поведение на лидерите на БСП при последните избори, но е неминуемо. Тогава ще дойде истинското деясно!

БСП и ГЕРБ имитират конфликти, а неразложените остатъци от СДС имитират политически живот.

От нямане на начин - как да се изявят, стотината луди в София се обединяват. Направо да им се отдели една сграда във Волуяк и да си правят постоянно народно събрание и избори там - между процедурите и раздаването на хапчетата.

Щом такива руски идиоти, като теб се дразнят, значи се е случило нещо добро за България.

Шилo

Ами да. След последното прочуване, което сочи, че Да България най-вероятно ще влезе в следващия Парламент, разни стари муцуни започнаха бърже-бърже да се присламчват към готовото.

Кое точно беше "последното" проучване? :))

Шилo

Онова след предпоследното.

и тогава започва забавлението - ще се изпотрепят - ха-ха. А защо не се коалират с БСП - той Костов откри и лансира Курнела, няма да му е трудно да крадат пак заедно. И не ми драскайте минуси - това си е истината, колкото и да не я приемате.

Ти самият си един минус! Защо, бе гербер малоумен не може да приемеш, че има и разумни хора, които не са на твоето мнение? Може би защото си тъпа мутра, както повечето герберяги, а? ГЕРБ=БСП, ето тове е обективната истина!

Щом човека на Иван Костов - Корнелия Нинова оглави БСП, защо някой друг негов човек да не оглави и новото дясно?

Математика за първи клас: 0+0=?

Нов бардак със стари кви тръгнали да правят..........Христо Иванов ще допусне грешка, ако се обедини със стари компроментирани уж десни политици - на него поне все още му вярват хората и има шанс дори самостоятелно с "Да, България" да влезне в парламента.

БСП които харчат парите на Путин и уж играят опозиция на ГЕРБ за нищо не стават! Време е за нова истинска българска партия!

Миналата Седмица Сорос, подхвърли 18 млрд. на изгладнелите Песчета да почват да Рипат. КЯФ КЯФ

Този Сорос много популярен.

Как няма да е популярен, като путинистите денонощно се трудят за неговата популярност.

Нужна е истинска опозиция, ГЕРБ и БСП имитират конфликти, заяви Атанас Атанасов За да се обедини истинското дясно трябва всички , които по един или друг начин бяха свързани с Иван Костов да бъдат отстранени. Същото се отнася и за Атанас Атанасов, който заедно с Костов са символ на мегакорупцията в България.

Бойко Борисов, нали ви каза, че да се управлява България е МНОГО ТРУДНО и изисква много да даваш от себеси(не да вземаш). ЗАЩО ВСИЧКИ СЕ БУТАТ ДА НИ ОПРАВЯТ? И са нахални, кат конски МУХИ, нема оттърване брате