Министър в UK карал секретарката си да му купува сексиграчки

Британски министър ще бъде проверяван заради твърдения за сексуален тормоз на секретарката си.

Обратно в новината

Коментари - Министър в UK карал секретарката си да му купува сексиграчки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

loyola

А ако я беше пратил да му купи стекче Гинес, какво щеше да бъде оплакването?

Абе драскач, какво означава "две подобни играчки"?? Като твоите ли - големи, дебели вибратори с кукички, против изваждане? ИДИОТ!

Всяко нещо, с което се прекалява, постига обратен ефект. Всяко лекарство има дозировка. Кога и в политиката ще бъдат наложени някакви стандарти за вмешателство, за да не превръща от лекарство в отрова? Кога в медиите ще се въведат подобни стандарти? Някой ще пита, какво общо със статията. Не ви ли прави впечатление, че напоследък се превръща в масовка шумотевицата около секса? Политиците са готови със закон да забранят секса във всякаква форма, освен в сериозно контролирана среда. Да не забравяме пренаселеността на планетата.

Прави впечатление, че мъжете са едни нещастници които сеят разврат и поквара и се обкръжават точно с подходящи хора за целта като ги даряват с постове, пари и др. привилегии, т.е. не са способни да поддържат семейни ценности и провокират именно това поведение около себе си. Ерго, мъжете не трябва да са на върха на пирамидата, ако искате да оцеляваме като вид.

Секс играчка купува секс играчки!

Ахаха;!

Яд я било, че не си е играел с нея , а си е купувал гумени кукли. Женска завист и злоба. Сега и жена му и съседката ще се оплачат от нещо и така! Важното е да се изкарват пари!

Западнал наркоман.

Заинтригувах се какви ли играчки му е купувала, за да си купя и аз. Даже ще ги размахам по време на следващия гей-парад.

Това е изрода Николай Василев, бивш министър на крадлив дедо Симо, който открадна милиони, построи палат в Бояна, но е импотент и е.е гумени п.тки.

Ами той е зает.пратил я е нея.ама защо тя е мълчала и чак след като я е уволнил говори?въпреки че е ясно че е искала да си запази работата но сега на министъра ще му изстине мястото.

Нашите български министри пък направо използуват серетарките си за секс, плаща народа..няма играчки...

А кметове забременяват пиарките си

То пак щом му е купила гумена п...а пак е пич, ама ако му е купила църен гумен к.. е лошо, ама мноооого лошо.

Не можах да разбра, секретарката ревнува от играчките или какво

Не можах да разбера, него го е срам да си купи играчка сам ли, или не може да помоли майка си.

Браво на секретарката, само така, този министър да кара жена си да му купува сексиграчките.

Дали има жена? Може пък да има мъж?

Голем праZ, купила му гумена путка да мастурбира..

при тия грозни моми англичанки са чуди човек на ищака?

БРИТАНЦИТЕ ОТКРАЙ ВРЕМЕ СА ИЗВРАТЕНИ И НАЙ ВЕЧЕ ОБРАТНИ, НЕ ЖЕЛАЕМ БЪЛГАРИТЕ ДА СА, КАТО ТЯХ, БОЖЕ В КАКЪВ ИЗВРАТЕН СВЯТ ЖИВЕЕМ,!!!!))))))

Що за идиот кара секретарката да му купува вибратор. Вместо да и го лъзне, той играчки. малоумник

Ами може пък да е била по-грозна от вибратора, кой знае! ;-)

Дали я кара първо да ги тества ?

Това нищо не е. Сега в Холивуд има скандал за некъв дет изчукал повечето актриси дет им бил продуцент. Та мани това, ми неква афроамериканка го обвинява че тоя си секизтормозвал само белите актриси. Та освен за секс тормоз, са ше го гонят и за расизъм.......

Ся разбрахте ли 'що не требе човек да си вади онази работа, там дето си изкарва хляба?! Понеже жените вече не стават за онова, за което са създадени, вече се пренасочиха към доходната професия да рекетират, и да изкарват някой лев чрез този рекет, заблудените мъже, на които им намират цаката, когато станат неудобни, точно чрез тези курвенски прийоми. A те, жените, не изпитват никакво неудобство от начина, по който са използвани за тези нечисти цели. Всъщност вътрешно жените изпитват едно извратено удоволствие, че могат по някакъв начин да си отмъстят на мъжете за тяхното нетърпимо превъзходство.

НЕ СА ВИНОВНИ ЖЕНИТЕ, УПРАВЛЯВАЩИТЕ,ЧЕ ОСТАВИХА НАРОДА БЕЗ РАБОТА ,ИЗНЕМОГВАТ ,ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА СИ НАХРАНЯТ ДЕЦАТА. ПРОДАДОХА. ВСИЧКИ ЗАВОДИ И ПРЕДПРИЯТИЯ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ!

А не бе, вадете си го, навсякъде.

,,пед.расите,, пак размирисаха света...??? проблемът им е че никои не ги тормози ,,сексуално,,...??? но не се тормози някои които е ,,винаги готов,,...!!!

А карал ли я е да ги използва?

Голям смях. Казал и, че иска свирка и тя взела, че му купила.

Sm3hurk0

и аз карам моята секретарка да ми купи презервативи... единия път купи презервативи с изтекъл срок на годност, след това едни скъсани, после - едни употребявани... :)))) Ама си траеме и двамата и си погаждаме номера.. :)))

и като се събуди, отвит ли беше ?!

Sm3hurk0

що ? ! да не би да искаш да ме завиваш ? Ако си обърнал чехлите - ще те разбера - човешко е !

Шило

Вчера дрогирани подводничари, днес "палави" министри-фетишисти...

абе, пропаднала работа....на лошо върви тоя запад....друго си е съвеЦкия съюз...морал, няма дрога, няма педали... само библиотеки и галерии...рай!:)

името на секретарката е Наташа Сергеевна Медведева

И к'во? Той и се скарал, че му ползва вибратора и обидена, тя го изпяла на медиите.

АМИ КАКВО ДРУГО ДА ОЧАКВАШ ОТ ЕВРОГЕЙЦИ. ЩОМ ИЗБРАХА ПАКИСТАНЕЦ ЗА КМЕТ НА ЛОНДОН, ЗНАЧИ РАБОТАТА Е ЯСНА.

На тоя или секретарката му е някакъв хибрид м/у Цецка и Меркел,или е амбреаж...

ЕДНА ПОЧТЕНА ХОЛИВУДСКА АКТРИСА БИ СИ ХВЪРЛИЛА УСТАФКАТА И ЩЕШЕ ДА СИ НАМЕРИ РАБОТА КАТО ЧИСТАЧКА В УОЛМАРТ :)))

Той Лавров купува за Путин разни играчки и после двамата си ги завират по дупките

мараба люлинския плъх

Лайнарчето си зарегистрирало още един ник от който ще еде лайна!мбухахаха Тъпоръбесто животно!

в основата на подобно дургяне е желанието да унижиш другя. мучно ми е колко хора са увредени психически. дали знаят, че това води до болести... жалко е, защото така увредени хора, повече не могат да изпитат любов kam nishto i nikogo. само ако се пречистеха... не сме само плутски, но и духовни.

Духовните не пишат под лайнярски новини, щото започне ли лайняната война и пичовете стават лайняри.

Това верно си е секс тормоз,при хубава секретарка да си купиш страпон и да си го нафреш в задника,това само британските гееве го могат

Взе ми думите от устата! Щях да напиша нещо такова.