Дует между баща и дъщеря му на 3 г. стана сензация (видео)

Песен, изпълнена от 3-годишното момиченце Клеър и баща му Дейв Кросби, стана сензация в интернет. Те са звезди в Съединените щати.

Обратно в новината

Коментари - Дует между баща и дъщеря му на 3 г. стана сензация (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

TIREX

нищо особено.

Държават ни е пълна с иди....оти. Жалко,но факт.Щом и срещу толкова прекрасно нещо плюят,това злобно и завистливо пле....ме си заслужава съдбата . Нещастници.

Песента не е от Малката русалка, а от Играта на играчките.

Тази малка прелест,ще я скъсам от целувки..... Успех!!!!

120 000 гледания не определят клипа като хит според мен. Иначе пеят много добре

хубаво пеят, ама това дали е новина? Или просто няма нищо положително за писане? Щото светът се е побъркал да се състезава в насилието....

Чудо голямо. Всички деца на тази възраст пеят със сладки гласчета, това момиченце има късмет, че бащата я лансира и стана известно.

Ша ма извиняваш, но мнозинството деца не пеят така вярно ! Макар, че всеки родител си хвали детето.

МАЛКАТА Е СЛАДУРАНА...И ОТ ДВАМАТА СТРУ МНОГО ОБИЧ ЕДИН КЪМ ДРУГ И ПОЗИТИВИЗЪМ....ЗА РАЗЛИКА ОТ МНОГО БЕЗПРИЧИННО НЕГАТИВНИ КОМЕНТАРИ ТУК. ЕДНА ПОПРАВКА...МОМИЧЕНЦЕТО Е НА 4 ГОДИНИ,КОГАТО СА ЗАПИСАЛИ ТАЗИ ПЕСЕН.А НЕ НА 3.КОГАТО Е БИЛА НА 3 ГОДИНКИ СА ИЗПЪЛНИЛИ '' Tangled Lantern Song''/ПОТЪРСЕТЕ В Youtube/

И да не забравите да обвините в педофилия бащата , че картинката е непълна иначе.

МАЛКАТА Е СЛАДУРАНА...И ОТ ДВАМАТА СТРУ МНОГО ОБИЧ ЕДИН КЪМ ДРУГ И ПОЗИТИВИЗЪМ....ЗА РАЗЛИКА ОТ МНОГО БЕЗПРИЧИННО НЕГАТИВНИ КОМЕНТАРИ ТУК. ЕДНА ПОПРАВКА...МОМИЧЕНЦЕТО Е НА 4 ГОДИНИ,А НЕ НА 3.ДРАГИ ЖУРНАЛИСТИ,1 ЦЯЛА ГОДИНА Е ОТ ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ ЗА ПОДРАСТВАЩО ДЕТЕ!!!

Голяма работа като е на 4 години ! Много малко деца на 4 год. могат да пеят точно и да взимат тоновете вярно ! Детето е надарено.

Абсолютен Бонбон ! Личи си, че има музикална дарба. Изпява изключително точно мелодията и височините- браво !

Екзалтирани западняци периодично изпадат в психоза и започват от нищо да правят сензации. Нормално мило дете почти както други. Малки деца бързо запаметяват текстове и др.неща и този процес в психология се казва запечатване. Децата нямат комплекси, свободни са в изявата си.

Симпатично, но не е кой знае какво.

Аман от дебили, вместо да си избивате комплексите вземете и вие направете някое и друго видео та да направите и вие някой мизерен лев. Толкова сте прости, имате компютри, имате интернет, а за какво ги ползвате??? Ще си умрете в кочиките ей! И САМО вие сте си виновни!!!

правилното е: ДУЕТ МЕЖДУ БАЩА И 3-ГОДИШНАТА МУ ДЪЩЕРЯ"...Ако журналистите не дават пример за правилен български език, тогава, КОЙ?

Сладуранка, като всяко дете, и всички деца на тази възраст пеят, българските пеят песните на Ивана, като бащите си.

Публикуван на 25.01.2017 г. Dad (Dave Crosby) and 4-yr-old daughter (Claire Ryann) start singing a duet - seconds later.. Im covered in goosebumps Това го пише в тубата под клипа.

Рускити деца пеят по хубаво и руския език е по хубав от американския и паметника на съвецката армия е най висок

След " СЪВЕЦКАТА" няма какво повече да се добави.

Какви руски деца в тая новина бе, ДЕБИЛ????????????

Tук е пълно с балкански глупаци! Oтврат !!!

да ви таковам в "новинарския сайт" 1. Клипа от от ЯНУАРИ МЕСЕЦ В НЕТ-а 2. Точно си пише - "Dad (Dave Crosby) and 4-yr-old daughter (Claire Ryann) start singing a duet" С толкова преводи от руски сте забравили английския. Дир-а... излагате се яко. Станахте на помия заради няколко клика в повече. Нямате нищо общо със дир.бг от преди 5 години.

Заглавието на клипа говори за 4-годишно дете, Dir-а го обявява за 3-годишно... върви го разбери!

Тази година детето е навършило 5 години . Бащата открива, че момиченцето пее правилно и много добре, когато е на 3 години. Важното е , че родителите трябва да отделят време за разумни занимания и игри с децата си .

Първи канал на Руската ТV всяка седмица излъчва едно предаване ,,Лутшь!е над всех" само с малки,сладки и талантливи руски деца във всички области! За тях не пишете!

Лучше враг хорошего и за това не го показваме ама путкин всеки ден го показваме

Това е за да ти се сбръчкат нервите.

Правилно не ги показват руснаците.Те кого зачитат и показват освен себе си.Помня спортните емисии още по времето на Брежнев-Международен спортен форум.Чакаме да видим резултати-показват се само съветски спортисти, като, че ли само те участват.А за съвремемния рашист не ми се говори-нищо общо със руснаците които са ни учили да обичаме като братя.Света днес, не е това което беше вчера, така, че обичта и сиренето са с пари отдавна.

имах реплика към този пост-А именно,че по руските ТВ редовно показват постиженията на САЩ и то във всяка област...При американците е обратното-единствено негативни коментари по отношение на Русия... И защо коментарът ми изчезна, не разбрах...

особенно тъжно е да гледаш как се използват деца за задоволяване на стремеж към известност и пари нещастно и вече унищожено детство на момиченце

Събота вечер е, новини няма, ама Дир-а не спи: 1. Дует между баща и дъщеря; 2. Гробища за домашни любимци; 3. Франция цензурира паметник...

Сладкишче :) Щом и тази чародейка не може да трогне хорските души, положението е неспасяемо...

А с каква цел трябва да ги трогва? Чародейството е равносилно на магьосничество на български език и в българската култура. Да очароваш някой, значи да го омагьосаш. Защо на един български пенсионер му трябва да се трогва от този амбициозен баща, който използва детето си, за да стане известен? Защото сам очевидно не може?

Много си "очарован".......по-скоро ограничен!!!

Клипът е от 25 януари и има 117 хиляди показвания от тогава до сега. Голяма сензация. Между другото има клипчета с повече показвания. Може да направите новини и за тях, ако няма с какво да си запълвате сайта.

Всички Вие, които сте писали преди мене, можете ли да се похвалите с нещо подобно с Вашити деца. Ако още нямате деца, то Ви пожелавам да имате в бъдеще. Може би тогава ще разберете какво означава това.

Добре бе, деди. Ако сме ти в хола на панелкат(или къщата в Бояна, гр. София) на гости и не се умиляваме си прав да ни пустосваш. За това сме дошли, все пак. Ама ние сме го отворили тоя сайт новини да четем. Какво прави тая иначе толкова сладка история на първа страница горе в ляво? И какво пречи утре да сложат на нейно място как две котенца си играят с кълбо прежда? Същността се измества от подробностите и благородните мотиви.

А, да. Да не се заяждам, ама ти самият се заяждаш, та: Уважителната форма "Вие", "Ви", "Вашите" се използва само кагато се обръщаш към уважаемия в единствено число. Когато се обръщаш към уважаемите, моного хора демек, се пише "вие", ви", "вашите". Живи и здрави, пълна къща с пшеница, розови бузки и т.н. ти желая!

Сори, но си сверете часовника с последния официален правописен речник, с който се въведе главно "В" да се пише И в учтиви обръщения към повече от един човек... От 2013-а год. е промяната. С малко "в" се допуска само в личната кореспонденция и когато трябвало да се предаде неуважение... Голяма тъпня, но... Нищо лично!

Благородие - госпожа Удача :-

Разбирам за какво говориш. Но статията и клипът са неуместни за новинарски сайт. Ако ти се гледат жълтини или най-смешните американски клипове с кучета или Листопад, знаеш къде можеш да направиш това.

Тази новина е поне на около половин годвина!

Браво и на двамата. Който има деца ще разбере. Който няма деца, но има сърце ще разбере също.

Имам деца, имам и сърце(кардиологът така каза поне) и пак не разбирам какво прави тази "новина" на първа страница. Първо не е новина, нещата се точат с години, второ не отговаря на никакви журналистически крителии за важност - не засяга голяма група от населението, не предупреждава за опосност, не информира за евенуални ползи, не информира за промени в социалната организация и т.н. и т.н. и т.н.

Ivan Petrov

Страшни критерии си избацал. Хайде сега кажи по тея твоите критерии как конгресът на БСП се класира като новина? засяга малка група от червени чугуни; донякъде предупреждава за опасност, но тея скоро власт няма да видят, така че не се брои; ползата е само да се посмеем как се дърлят червените далавераджии; това със социалната организация ... не съм сигурен че и ти разбираш какво си искал да кажеш (Цв. Цв., това ти ли си?)

Нека ти обяснА нещо на тъпата ти глава - Всичко е новина, а не Всички са новини! И да - днес е съота Вечерта и отдавна не бях чела, видяла, слушала, без пяла по-хуава Новина....нека не бъдем тесногръди и плоскогръди - не всички новини от ДНЕС съ необходими! А Дира са Диреци и с тях нормално не се раговаря, камо ли да се дискутира.

Всъщност е много сладко. Доста трябва да си увреден от ежедневието, за да не го забележиш ;)

Че е сладко - сладко е. И аз имам дъщеря, и аз се умилявам. Ама този сайт се води новинарски. Като отидеш на бензиностанция очакваш да ти сипят гориво(бензин, дизел, газ и т.н.), а не боза или захарен сироп. Има си място за всичко. На това не му е мястото на главната страница. Има си Лайф секция. Никой не казва нищо лошо за "новината", каквато всъщност няма, по същество.

Каква е тази новина, какво ни интересува. До кога ще ни заливате с тъпизми от краварника!!!!! Още малко ше почнете да пишете и по колко пъти серат на ден. Тъпо!Безидейни новинички на подлизурковци.

Ми не чети бе и не гледай бе, глупак! Някой насила да те кара? И пари не си давал, така че кво квичиш?

Това е поредната глупост, тиражирана от медиите, за да запълва празните глави с празни приказки.

впууу ама голяма работа бе, някакви си там у америка мучат като гладни крави.

Много лошо тъз малката вештица пее ужасно фълшиво... цялото семеиство штяхме да повърниме...с тоз не може да и е башта прелича на педи....и не можи да свири на кетара а само чука с пръсти по дурвото... дървен господ да го чука него по тиквата. Ужас отврат и престанети да давати само за пропадналата Америка ... не исками да на заминавати с пропаднали капиталисти .., напишете нешто за Путин как хвъргал с голи раце 4 ракети ... исками снимки как са коли с мечки тигри и друг едар и дребен рогат добитак....

от правописните ти грешки...ти на училище ходил ли си? Я малко се поограмоти, след това повръщай, щом толкова ти се иска...

Бащи и деца повечето си имаме вкъщи. Това новинарски сайт ли е, беге вуйна ли е, фишки.net ли е, отегчена панда.com ли е? Спрете с тия простотии и пускайте нармални новини, че накая ще дойде горският(собственикът) и ще ви изгони всичките от гората. Стига сте преписвали простотии от сайтове за развлечение.