24 г. затвор за серопозитивен, заразил 30 жени

Италиански серопозитивен мъж бе осъден на 24 години затвор, защото заразил със СПИН 30 жени за по-малко от 10 години, предаде Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - 24 г. затвор за серопозитивен, заразил 30 жени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбира се, че похотливците са заразни.

Кажете ми после, че жените не са прости същества.

заразените са 57 процента, но този явно е или жиголо или действа със злобата на обречения

Така е в живота, на един ебач се падат 50-ина смотаняци.

Той е един лъжец, нито е богат, нито е поддържан. Жените се хващате на лъжи.

заблуждават хората, че презервативите ги пазят, една статистика показва 35% заразяване с презерватив, същото е и с раковите вирусиэ- т.н. онковируси, и ракът е заразна болест. Имайте здрави спирачки, защото генетиците няма скоро да ви решат проблема, решението е такъми от секс шоповете

Бийте чекии и най-много да се прежулите.

Ето, "най-младата жена" била на 14 години. Това е дете, каква жена?! Как не го беше грях поне за детето. Сега ще си отебе и на мъже, спинаджии в пандиза, разни негра от Африка ще му се израдват.

кво дете ве, дете е на 4, на 14 си е малко курве

....маршо,само за това дето си написал бих те изкормила !...такива смрадове не заслуjaват да марсят земята !...по добре да се преварнеш на тор ..поне да има някаква полза от теб !!!

СПИН е много трудно да бъде напълно излекуван, защото си внедрява ДНК-то директно в нашето ДНК и така може да спи десетилетия. Едва от две години имаме метода CRISPR/Cas9, с който може да се реже ДНК и да се заменят грешните участъци. Методът е нов, все още реже дето трябва и дето не трябва, но ще го усъвършенстваме и ще стане приложим. И когато това се случи, чакайте новия писък на креационистите и антиваксърите, че видиш ли колко лоши са учените и какви противоестествени методи ползват.

Като го осъдили и много от жертвите почнали да реват... Ама за како са ревали никой не уточнява, щото им отнемат любовнка дето ги е шмулил яко сигурно и остават на сухо ли?

Дали повечето са били счетоводителки? Какво можеш да си говориш със счетоводител?

Тия омъжени добре за това че шават го е наградил ..ама другите..

Италианките били много лесни - ресторант, обяснение и готово. У нас е мъка. Като се почнат едни разпити: ама какво работиш, твое ли е жилището ти, имаш ли кола, тън-мън ... няма нагласяне.

... така ги е научила майка им ... кypвoляшкaта да гледат на нещата. Но не всички са такива де, но повечето

Ба си курвите. После мъжете изневерявали. Те деца и омъжени с деца тръгнали да се тракат, а сега им е виновен. Да са мислили какво правят. А като ги гледам какви са нимфоманки мога да предполагам що мъже са изпозаразили. Едва ли са станали целомъдрени. Той и този го е заразила някои и той е отвърнал.

Представям си го, като героят на Тодор Колев от " Опасен чар" и братчеда от "Двойникът". Става за сериал.

... по-млад е... спинът му е вроден...

Излиза, че народа изневерява масово...

Явно на много жени им липсва внимание.

Де внимание, де са си такива по природа .. кой може да каже

да, и то не от вчера

Този спиновъд най-добре би било да го изгорят на клада,защото и в затвора ще зарази околните чрез контакти, посуда, завивки и прочие.Сега дървата са кът, пък и пушеците се избягват по екосъображения, но може да се създадат специализирани термокабини за бързо и стерилно изгаряне на индивиди-носители на опасни за обществото зарази!

Подобен случай от миналата година има и в Исландия, където бежанец от Сиера Леоне заразил 20 исландки. Бил депортиран след като го намерили за невинен поради незнание.

Тъпо решение. Той в затвора ще зарази бая повече народ.

без значение от тежкото му детство е вреден за обществото и следователно трябва да бъде осъден на доживотен затвор без право на замяна. Това при положение, че смъртното наказание е отменено и не се прилага в ЕС. Иначе човекът си е направо за разстрел - 30 и няколко разбити човешки съдби. Жертвите му оттук насетне са белязани до края на живота си да се борят духовно /с психотравмата/ и физически за да оцелеят. Още повече, че не е показал никакво разкаяние, не се признава за виновен, явно смята, че е напълно в реда на нещата да постъпва така, както е постъпил. Според мен този си е завършен социопат и психопат.

Когато човешкия живот се обезценява и се свежда до елементарно потребителство, когато се разпада " семейството " като най-важната институция, когато най-големите ценности са притежаването на най-новите технологични уреди - какъв е смисъла да живеем ? Ако не е СПИН - ще бъде Ебола, чума или нещо друго, което ще ни унищожава.... Избиваме се всекидневно един друг - здравеопазванео е сведено до търговия с човешкото здраве... Не показва ли този случай колко сме зависими един от друг в своята отговорност или безотговорност ?

Всичко ни е позволено, но не всичко е добро за нас. "Не само с хляб ще живее човек, но с всяко слово, което излиза от Божиите уста."

Проблема на този казус от научна гледна точка е, че жертвите на този мъж са заразени от него с вируса HIV, който не същестува. Теста за "отриване" на този вирус в действителност открива наличието на определени белтъци, които присъстват в кръвта на тестваният при около 60 различни заболявания. Независимо какви оправдания ще изложат разработчиците на вакиснс срещу HIV, те не мога да я създадат вече 3 десетилетия понеже такъв виус не същестува. Но за "лечението" на този митичен вирус се прилага токсична химия, която има потенциал да предизивка имунодефицит, който в последствие може да се припише на него. До имунодефицит мога да доведат хронично недохранване, злоупотреба с опиати (наркотици), след лекарствена терапия, при нестествени сексуални практики (хомосексуализъм), облъчване с високо енергетични лъчения или да бъде вроден. Поради хроничният глад в някой африкански държави там се наблюдава по-голям процент на хора страдащи от това състояние.

мда, СПИНА все повече се оказва една голяма измама с цел лапачка. 30 се заразили, 20 не се заразили, дрън дрън.

Синдром на Придобита Имунна Недостатъчност. Ето защо определени хора с по-висок имунитет не се заразяват при контакт със серопозитивен. Всеки човешки организъм е индивидуална вселена и реагира по индивидуален начин към различните болести. Има описани случаи в миналото по време на чумни, холерни, тифни и други епидемии на хора, които въпреки, че са били в ежедневен контакт и то с тежко болни в напреднал стадий от болестта не са се заразили и са преживели епидемията. Има и такива, които се заразяват преболедуват и оцеляват. Всеки организъм е различен.

да не се открива ваксина или лекарство, което лекува СПИН. Болестта СПИН не е измислена, а си е съвсем реална. Глобалната фармацефтична мафия в лицето на транснационалните концерни няма полза от това да лекува "нелечимите" болести. На нея не и трябват здрави хора. Тази мафия се нуждае от милиарди болни хора, които цял живот да бъдат на поддържащо лечение.Това е простата формула на техния бизнес. По тази причина въпреки "огромните" усилия и стотици милиарди долари, които се хвърлят в медицински научни разработки все още не е открито що-годе читаво лечение на раковите заболявания и масово се практикува убийствената химиотерапия. Лекарства изцеляващи рака са открити още през 30-те и 40-те години на 20 век, продължават да се преоткриват отново и в наши дни, но откривателите се преследват с измислени обвинения, обявяват ги за шарлатани, клиниките им се затварят и ако в крайна сметка успеят да оцелеят обикновено се маргинализират в някое малко градче до размерите на кабинет на лекар работещ на свободна практика и така достъп до лечението имат ограничен кръг хора от района. Други се установяват в държави от 3-я свят, най-често в Латинска Америка, където отново са маргинализирани. И така си върви светът. Лично аз, ако не дай Боже, легна от нелечимо заболяване - рак, диабет, СПИН или някое друго, нямам никакво намерение да разчитам на съвременната медицина, за да се лекувам. На съвременната медицина ще разчитам само да ме диагностицират и евентуално да си правя изследвания през определен период от време, докато си провеждам лечението, което сам ще преценя при кого и с какво ще лекувам. Със сигурност обаче няма да се лекувам в болница, която прилага методи на "съвременната модерна" медицина. Там шансът да оживееш е под 5 - 10 %.

Адвоката много е задълбал във Фройд. Да се оправдаваш с детството си до 40 години е инфантилно. Ами... лекувай се, като имаш проблеми. Не наказвай целия свят...

явно голям к.р е вадил...

По официални данни на СЗО в Русия има между 1 200 000 и 1 400 000 серопозитивни! Това е 1% от населението.

Трябва да се пазим от идиоти!

ДОЕГА НЕ СЪМ ЧУЛ ИТАЛИАНСКА АКУЛА ДА ХВАНЕ СПИН :))

Между другото от т.нар. (измислен) спин умират предимно мъже, а не жени. Ако пък заразените са от О- кръвна група, те нямат проблем! Но за всичко това не се пишe и говори. А този глупак требе да го... в затвора; a що се отнася до присъдата, тя е е gross injustice!

... едва ли... шъ го... сам разбираш защо... само не разбрах - на колко години е?.. не осъден, а възрастен...

Ем измислен, ем умират!!!:)))

Не всекиму е дадено да знае! Освен да се познават буквите в пресата, требе и да може да се мисли...

Умират преди всичко педераси. Хомоосексуални. А също така и жени дето се щибат в з.дника. То именно затова порното много обича анала. Вагинално е доста по-трудно да се заразят. Изобщо разврата си има цена. Интересно защо "партньорите", на курвите дето са се заразили не осъдят "партьорките си". И интересно дали заразеното дете е дете на надарения спинаджия. Защото в такъв случай работата е съвсем друга -- това дете нямаше да се роди без заразата.

ЗАПАДНАЛИ НАРКОМАНИ

а за педофилия колко са му дали? или 14 не е проблем, така или иначе ще умре(италианската Сузанита) :D

Не е проблем, мюслитата и неграта поцепват италианките от 13 до 73...

Тоя като бял ще го отнесе и заради арабите, прецакан е

Евала, курволяка друго не заслужава!

Та той си е за смъртна присъда - като отиде в затвора, какво ли ще се случи с "приятелчетата" му? Ако той не ги изтрепе, те ще го довършат.

Тоя италианецо не го искам, ще ми развали трудовата дисзиплина.

Добре де ма той се е заразил от въздуха ли,или го има по рождение?А женените курви дето са заразили мъжете си нема ли да ги осъдят???Майка ви долна двулична!

Звучиш като наранен...жена ти курва ли излезе?:)

как па прецени че съм звучал като наранен.Ооитвам се да търся някаква справедливост,понеже ако жена ти те зарази със спин не ти ли се струва,че требва да и се потърси съдебна отговорност равностойна на еб.ча и?Точно за такъв случай става дума в тази статия.Определено не умееш да расъждаваш!

Има го по рождение. Майка му е имала спин