Нова тежка катастрофа на пътя София-Перник

Нова тежка катастрофа е станала на пътя София-Перник в района на пътен възел "Даскалово", съобщиха от МВР и Агенция "Пътна инфраструктура".

Обратно в новината

Коментари - Нова тежка катастрофа на пътя София-Перник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има проста логическа връзка между няколко всеизвестни факта, но малoумницитe едно си знаят и едно си баят - шофьорите са виновни. Как е по света? Без контрол от страна на КАТ, както е в България, се правят милиони нарушения всеки ден. Резултатът от многото нарушения са много катастрофи, много ранени и много загинали. Обратното - има контрол, нарушенията са малко и т.н.

Дирове, защо слагате НЕСТИНСКА снимка от архив. за такава "новина" Жената се е обърнала и е с леки наранявания, а не се е разбила до смърт, вижте се само каква снимка сте сложили.

КАРАЛА, КАРАЛА, КАРАЛА И СЕ РАЗМАЗАЛА .ВИНАТА ПОЕЛ ГЕВРЕКЪТ.

Жена му шофирала толкова зле, че GPS-ът й казал: "След 50 метра завийте надясно и спрете - за да сляза!" :))

Шофьор съм от 1980 г. Изпита се състоеше от листовки, полигон и градско кормуване. Сега изпита се урежда и взема от всевъзможни хора. Пълно е с кифли, които не са паркирали през живота си но са в трафика в София. Предлагам да се проведе проверовъчен изпит на полигон за всички изкарали книжки след 1990 г. Сигурен съм, че 50 % от тези жени ще се провалят.

Ааа-и мъже,и мъже!!

А и наз да ни проверят! Особено как сме на задна скорост! А и травеститите, и метеросексуалните и хермафродитите!

Не се приема! Няма кой да проведе тези изпити. Освен това по-важно е да се проведат проверовъчни изпити на катаджиите - дали знаят ЗДП. Това още бай Тошо не смееше да направи, че няма кой да остане да работи в КАТ. Нали не е достатъчно да знаеш само "И сега какво да правим?"

Кое му е "тежкото" ? Водачът с леки наранявания. Падна дъжд, хлъзгаво платно, неопитен водач, гумите поизносени ? Какво ново може да добави журналистът ? Такива катастрофи - с хиляди !

Тежко пострадала е колата.

stan_posta@

И откъде личи ? Щом няма челен удар, само обръщане по таван ? А тази снимка е фалшименто, не е от тази катастрофа. Вчера нямаше сняг, какъвто виждаме на снимката.

3евзек

Ако ще цистерна с пропан-бутан да се е взривила, без пострадали не се води тежка.

Снимката е ИЛЮСТРАТИВНА, от архива на дирниците - пише под снимката. Колата не е размазана, обърната е извън пътя, тази е снимана на пътя. Плачат за пердах вече тия.

Всяка катастрофа с пострадал се води тежка.

Днес на една кокошка и паркирах колата. Оставила я на средата на улицата и се вайкаше

Trfbaf, и на тебе преди години са ти помагали да достигнеш до дръжката на вратата, до млекцето на масата, до писоара, и сигурен съм, че никой не те е нагрубявал на загубеняк, т.е. "кокошка" в смисъла в който ти използваш тази дума, но ... не помниш вече. По-друго си е като се правиш на интересен...

Така е, държали са ми гърненцето, но след като веднъж съм взел книжка за гърненце, не се налага други да ми го държат. Сега разбра ли защо казвам кокошка ? - Защото има свидетелство за правоуправление, но е негодна за шофьор. Как го е взела кокошката: 1. По женски - с отваряне на крака 2. С пари 3. С обаждане от "приятел"

Ало, рИдакцията, отделете 3 кв. сантиметра в някой ъгъл и поставете броячи - загинали; - ранени; - брой катастрофи; Няма смисъл от отделни материали! Нека да знаем днес с колко са намалели идиотите по пътищата! Отдавна разчитаме само на естествения подбор, защото КАТ и полицията се грижат да си съберат "спонсорството" и да дойде време за пенсия

Има на сайта на МВР.

Тежка катастрофа с леки наранявания! Като порасна искам да приличам на вас.

по таван.Това ли ви е тежката катастрофа?

Нито е виновно времето, нито е виновен пътя, нито пък автомобила. Виновни са зад кормилните устройства.

Защо си мислиш, че ако при теб е виновно задкормилното устройство, то и при другите е така?!

Отново аквапланинг...

Тази стара снимка със сняг и смачкана кола от която жив няма да излезе не се връзва с новината. По-добре без снимки, когато няма реални такива.

София - Перник е най натоварения, най калпавия и най зле поддържания път в България, тесен, стръмен, с идиотски завой, изровен, даже разоран, а е само 20 тина км. Построиха магистрала Люлин, която е далече и е предназначена за ТИРове. 90% от трафика между София и Перник минава през стария път, но държавата го заеба, а няма да струва много този път да стане удобна магистрала..

Един завой или много завои?

Журналята пак раздухват нещата и търсят сензация. Вчера вечерта пътувах по магистралата София - Пловдив. Имаше поне 4-5 катастрофи - по-леки или по-тежки. Не видях никъде да са отразени. Проблема е, че някой съобщи някаква "новина" и оттук започва надуването на балона и раздухването на историята и всичко, което може да се свърже с нея.

"Нова тежка катастрофа е станала на пътя София-Перник ". Дира ако може без такива заглавия - ок?!!

шок, боНба, ексклузивно!!! всъщност, обичайните медийни простотии-"тежка катастрофа" с "леки наранявания". важното е народът да е нон-стоп в стрес!

За 28 години шофьорски стаж не можах да се науча да правя катастрофи. Само веднъж ме подпряха отзад. Ей, глупав съм, не го научих този майсторлък да обръщам колата по таван. А кат гледам по пернишко бъка от професионалисти. Чак да им завиди човек!

Само веднъж ме подпряха отзад. Веднъж някой да си признае , ама дали си заразвързваше обувките или беше в банята със сапунисани очи и не очакваше щото е смекчаващо обстоятелство

Прави ми впечатление хората в Булгаристан са много прости и бедни.

Не съди за другите само по себе си.

е прието като завали да се натиска газта до дупка. Целта е да се пристигне по-бързо до крайната цел на пътуването, за предпочитане по таван или на носилка.

а така,газ до ламарините па квото стане

В Холандия (или Нидерландия) при перфектни пътища максималната скорост е 110 км/ч. Но когато завали или атмосферните условия станат неблагоприятни, абсолютно всички намаляват скоростта до 70 км/ч и няма нито един дето да бърза, всички се влачат, но се движат. а тука бързащите правят катастрофи. Те не стигат до никъде, а другите остават в 3 часово задръстване. Та мисля че Холандския вариант е доста добър.

В Холандия живеят холандци, а в Булгаристан ганьовци.

stan_posta@

Може ли дойчевелето да не цръцне отрова по България !? Как така ще изпусне шанса ! Нали затова му пускат такива "новини" !?

Хайде стига с тази Холандия ! Нямат нашите снегове, нямат нашите пътища ! Даже нашите разстояния нямат ! Знаем ги какви шофьори са !

Верстапен бил холандец.

Разработвам специален автомобил за перничани - квадратен и с гуми от четирите страни. Както и да се търкаля, все на колелета ще падне накрая.

ГЛУПАВИТЕ, НАГЛИТЕ И НЕОБРАЗОВАНИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЯДАТ ЗАД ВОЛАНА !!!

Всеки хванат да продава или купува свидетелство за правоуправление(книжка за кола) трябва да бъде съден за опит за непредумишлено убийство. Тогава има някакъв шанс да се нормализира поне малко движението.

Няма да издържи в съда. Убийство няма. Трябва да го съдят за престъпно нехайство, при това съвсем предумишлено и с цел материална облага.

И това не върви - не е карал колата, само е купил хартийка с вид на документ - нищо опасно за околните. Аз предлагам на идиотите да се режат главите направо във форума.

Ей не се научиха да правят разлика между мокар и сух асфалт и как ако до преди 2 седмици си карал с 50-60 по завоите на мокра/влажна/студена настилка това НЕ СТАВА. По-добре е без тези индивиди и без това масово са с купени книжки или не знаещи да карат , но нека се претрепват сами , без да взимат невинни жертви заради тяхната малоумност.

Мокро... пък колите едни бързи... и гумите едни хлъзгави... физика в действие...

Е сега е моментът Перник да поиска автономия. Там си важат други закони, както неписани, така и природни. Стига сме им се бъркали в работите.

Има си термин за пътя София-Перник. "Ускорителя на елементарни частици". Все още няма монтирана техниката, която да изследва какви нови частици се образуват при сблъсъкът на две прости частици, иначе Андронният Колейдер щеше отдавна да е пенсиониран.

Ускорителя е тунела към Люлин.

Все си мислех,че жените поне от страх са по-внимателни но явно има и такива като перничани......еманципацията е във възход:))))

МАЛОУМНИЦИТЕ НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ РАВНОСМЕТКА !!!

На Даскалово вече са дошли белите бродници (падал е сняг), наистина ли?!?

Редукция на човечеството и по специално на простите българи. Какво да се прави, демокрация и то светла.