Съдът наложи на Анита Мейзер по-високи присъди

Анита Мейзер получи по-високи присъди, след като делото за убийството на съпруга й Николай Димов се гледа за втори път.

Обратно в новината

Коментари - Съдът наложи на Анита Мейзер по-високи присъди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е истина. На тая нещастна тъпичка пача ѝ разказват играта все едно е направила престъпна група за отвличания или убийства а ла Наглите (то те май полежаха 5-6 годинки и взеха да ги пускат?), а не е било нещастен случай , сътворен от двама загубеняци. Че и за опит за подкуп на супер некорумпираната ни полиция от такъв овчедушен човек - по-висока присъда от основното деяние?! Че те седем години дадоха на ченгето, дето пиян и надрусан прегази бебе на тротоара, че и после му намалиха присъдата, бе! Да му имам безпристрастността и справедливостта на изтакования бегейски съд!

Защо ни занимавате с тая "джУконда"? Или с другите кокошкари, единия продавал евтини самолетни билети, другата обещавала евтини общински апартаменти. Какво става с тарикатите опоскали държавата, разбойническата приватизация, банките? Тяхното бъдеще е предначертано. Дълбока амнезия и сладък живот!

Престанете да употребявате този тъпизъм "свински опашки", измислен от незнайно кой малоумник с липсващо асоциативното мислене...Апропо има си точно наименование- кабелна стяжка или превръзка!

Добре де, не го е удушила със свински опашки, а с превръзки, по-добре ли звучи.

Нещото е измислено под названието биндер лента. Kabelbinder

Съдът отново показа, че държавата е над гражданите, че деморализацията е единствения път към прогрес. За едни думи, казани в отчаяние, жената получи 4.5 години затвор. За думи. За убиството получи 3.5 години затвор. Опита за корупция е по-важен, от колкото убийстовто. Дори формално съдът отменя наказанието и тя ще лежи в затвора само за корупция. Всякаш просто е предложила на катаджията едни 1000 лв., че е карала с висока скорост.

Хем дърта - с гуша на пеликан, хем ку-ва, хем убила млад мъж от разврат, и то ..... със свински опащки, хем не отгледала дете и живот...., че и нагла - възмутена от майката и сестрата на нелепо, загиналия от брутален секс на една проста дърталана, техен син и брат. Чак и призовала Съда! Егати и простакейшата и ку-вата проста и нагла!

Сякаш оня, умрелия, насила са го накарали да е с нея. Все някой друг виновен, нали?

На 15тата секунда се свлича на пода. След 4-5 минути настъпва мозъчна смърт. Трябвало е просто да среже свинската опашка с нож или ножица и да му направи изкуствено дишане.

Аз

Трябвало било просто... Ти виждал ли си я?!

6 години за предложен подкуп и 4 години за убийство по непредпазливост....... дъrjaява в която подкупа се наказва по строго от убииство....

Зависи от размера на подкупа. А убийството по непредпазливост и въобще престъпленията по непредпазливост не се наказват тежко никъде.

ще я успокоят. С тия устни има да ближе......

А така, смачкайте я тая мухла. Играли си на садо мазо и единия предал богу дух. Това да не ви е прокорорски син, блъскащ и убиващ с бясна скорост 2_ма души, че да получи три години условно. Не ви ли стана ясно на всички, че закона е строг, но справедлив? За едни строг, а за други справедлив.

демонтирайте и циците, и я пускайте да се скита немила, недрага из жълтите издания!

Реално, колкото и да е... нисимпатична Мейзер, тя изобщо не е виновна за идиотското самоубйство на оня дебил. Явно обаче зълвата има лостове и ги е натиснала докрай.

Шило

Въобще не се учудвам. Делото е решено извън това, което има в него. Мейзер е отвратителна, но по-отвратителни са сделките извън процеса.

Стига ни занимавате с тези откачалки. "Жертвата" здрав, млад мъж да се остави да го вържат, понеже при асфикция секса е по-добър. Па, роднините му, сестра му съветник от Герб , рови за повече пари, като че ли ше върне брат си. Вземи един (циганката) удари друг... Отврат и деградация на Бг обществото...

Аз

Тя от ГЕРБ, бе... Не рови да върне брат си, а иска пари.

Курвите исползувачки трябва направо да се претрепват с камъни публично, кайто в Саудитска Арабия

Разпоретино Гейзер и т.н...да не би съпругът на въпроснаата да не е използвач!? От какъв зор е с нея, че и с брак обвързан.

с какво е по-малко опасно за обществото престъплението когато престъпникът знае, че ако се признае за виновен ще получи по-лека присъда? И го прави именно за това, а не, че е осъзнал опасността от извършеното. Или може би г-да съдиите и покурорите не им се работи и гледат за пореден път "да минат метър"?

Sm3hurk0

За страстите в спалнята се плаща скъпо...

е добре кажете честно...как може такава статия да е сред водещите в саита ви, бе галфони??

Странно съотношение между присъдите , ама да гние в пандиза колкото може повече

Наистина НЯМА друга такава държава.

Е оти?

8 години в пандиза красотиите и ще са са позагубили.

Миската и Ченгето с обичка на ухото, като две капки вода ;-)

Учителката комсомолски секретар е министър на Правосъдието.Браво ГЕРБ!

4 години за убийство и 6 за даване на подкуп. Яко винаги за даване на подкуп се даваха такива наказания, щяхме да останем без лекари, чиновници, катаджии, гранични полицаи, политици, съдии, прокурори и т.н Смешна държавичка.

Ако винаги се даваха такива наказания за подкуп, подкупи нямаше да има.

''Частният обвинител коментира, че и преди, и след убийството Анита Мейзър е действала изключително странно и нелогично. По думите му един от абсурдите е обяснението, че след смъртта на Николай, отишла до магазина да си напазари с цел да си изгради алиби, но връщайки се му се ядосала и затова набила безжизненото му тяло. Междувременно, докато била в бакалията очаквала като се върне мъжът й да е възкръснал. Според адвоката твърдението, че е бутнала 101-килограмовия труп от масажната маса и то върху сак също е много съмнително. Нещо повече, идеята й била да го премести на терасата, за да излезе духът му извън жилището. Вместо да го издърпа на балкона обаче, Мейзър тръгнала да вади мъртвия си съпруг пред входната врата. Междувременно в трите часа след убийството, освен че ходила в магазина, сложила пране в пералнята, къпала се и с веро почистила капките кръв, защото била чистница. Преди да се обади в полицията излязла втори път, но вече с джипа си. Тогава изхвърлила на автобусна спирка празния сак, а на други две места из града -"свинските опашки", с които се задушил Николай....''

Не зная защо ти слагат минуси (-) на цитата, според мен при толкова улики за престъпление, следствието трябва да си поразмърда задника и да даде ясно становище.