Обезвредени са открити в различни населени места боеприпаси

Специалисти от Българската армия са обезвредили боеприпаси, открити в различни населени места в страната, съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната.

Обратно в новината

Коментари - Обезвредени са открити в различни населени места боеприпаси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички са прочели заглавието и никой новината. Естествено, при такова заглавие ... За пореден път словореда и членуването са объркани още в заглавието. Уж в медиите всичко написано трябва да е на книжовен език...

Точно медиите съсипват езика, налагайки куп чуждици. То не са килъри, то не са хепънинги, то не са мониторинги, то не са чудеса!

Хубав е българският език, богат, многопластов. Затова и следва да се пише и говори с внимание, за да не се получат двусмислици. В заглавието просто е трябвало да има членуване: Обезвредени са откритиТЕ в различни населени места боеприпаси.

Хора, само като прочетох това ВЕЛИКО ЗАГЛАВИЕ, ми се отщя да разбера за какво става дума в "статията". Баси цурналистите пишат в дир.бг! Баси сайта!

Обезвредени са открити в различни населени места боеприпаси Я да видим кой не е учил как се съставя изречение, а е висшист, журналист...

А имаше времена в които беше задължително журналистите да знаят български - сега, явно, стига само да местят мишката.

какво е това заглавие?

Насю Ментата пак е дрогнат!!!

ИД?