Нападателят на журналистката в Москва бил психично болен

Нападателят на радиожурналистката от "Ехото на Москва" страда от психическо разстройство, сочат предварителни данни.

Обратно в новината

Коментари - Нападателят на журналистката в Москва бил психично болен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прочетени постове на убиеца,които са абсолютно неадекватни.Той обяснява защо е нападнал на журналистка с това, че тя е имала с него контакт чрез телепортация и го тормозила и ден и нощ сексуално, искало го и не го оставяла на мира до като не нарушила му дишане и проблеми с сърцето.

Да, да, разбира се, то и убийците на Борис Немцов и на Ана Политковская, и тях ги изкараха психично болник. Интересно обаче, руския народ е съставен наистина от бавноразвиващите се - квото и да им кажеш по телевизията - вярват хората, няма мисъл под шапката.

Абе тъпи русофили, то е ясно че тоя дето ще го изпратят да я убие после ще ги пишат психично болен, то това е направено като по учебник. Те тия най лесно се поддават на убеждаване. С препарати или без.

каун? С глас откъм Луната ли ще му прошептят или чрез телепатия? Поне гледайте новините какво е казал, какво е правил и какво е писал въпросния човек. Ясно е е че е болен. Много болен.

Кой ти говори за телепатия бе? Убеждаването става в стая или килия на КГБ!! От хора на КГБ, с препарати или внушения(по различен начин).

И как тия които пишат срещу фашагата Путлер, все се намира някой да ги убие или нападне? Дали КГБ не им внушава да го направят? Най вероятно.

Шутлер, пак здрасти

мамин уцели. Обикновено или пращат вежливо зелено човече в съня им, или откъм тъмната страна на Луната прошептяват заповедта, а напоследък са се изхитрил КГБ-ейците телепатията да усвоят. Сега предстои да внушат на Тръмп да обвини Сорос в държавна измяна и да издаде указ за затварянето в Гуантанамо на Кондоголиза, Клинтъница и МакКейн в обща килия с предполагаемите ал-кайдовци.

Кой ти говори за телепатия бе? Убеждаването става в стая или килия на КГБ!! От хора на КГБ, с препарати или внушения(по различен начин).

тва обаче не пречи на руските и наши соросоиди отново да фъфлят за "дългата ръка на Кремъл". Ма карай да върви бе, тия дни се очертават големи валежи и застудяване, Путин е виновен.

В Швейцария един ненормалник помля с брадва 7 човека. В Германия друг подобен тип върлува с нож във влак и наръга няколко човека ... Подобни неща стават ежедневно в Белгия, Франция ...

И колко от нападнатите са журналисти пишещи срещу властта?

В Русия опозиционното радио Ехото на Москва е известно повече като Ехото на Държавния Департамент на САЩ. Но издръжката е от бюджета на РФ. В ,,демократичните" САЩ това е невъзможно. Но в ,,тоталитарна" Русия може.

А у Швейцария един младеж закла с брадва 7 човека, но това е демократично. А , да, Швейцария е еврейска страна, за това не трябва да се обсъжда.

И колко от нападнатите са журналисти пишещи срещу властта? Тоя в цяла Русия как намери точно тази опозиционна журналистка? Кажи бе идиот?

Нападателя на Флегенхауер, се оказва, че е евреин с двойно граждданство, руско и израелско. Има две висши образования по физика от Москва и Йерусалим. А сега идиотите да обяснят еврейската психика. На евреите руснаците им виновни. Мръсна долна еврейска измет. В България също не са малко.

Путин е евреин.

Ти да си умопобъркан ???Пак лъжеш. Българите харесват руския президент.

ми това са вашите резанчета бе помак, или си чист резак

некой де са му промили мозъка в лагер на ЦРУ

Избраният народ завари каша в Русия

ами дошъл е от ИЗРАЕЛ специано да я убие- странно за ненормален

не е никак странно.

Соросоидите отново са налазили форума и са се изходили мощно. Няма по-гнусно същество от соросоида.

има - русифилистика

Кой е този Руси Филистика? Вероятно пак някой гнусен соросоид?

Echo of Moscow is a Russian radio station based in Moscow, broadcasting in many Russian cities, some of the former-Soviet republics, and via the Internet. Founder: Sergey Korzun Founded: August 22, 1990 Owner: Gazprom-Media

Мъжът казал, че от 2012 г. е в "телепатичен контакт" с Фелгенхауер, която нощем го била преследвала сексуално чрез този контакт. липса на всякаква оригиналност на путерасчетата

Кагебееца не търпи демокрация, смаза Политковская и Немцов, затваря Навални. Демократичните медии са Ехо Москва и Сотник Тв, сега и тях ще ги тероризира. По всички други медии възхваляват вожда.

смешни кагебейски глупости

Е, ако тамошният съд е като нашия- убиецът се отървава с оправданието ,че е луд. та да може да пробва пак и тоя път с по-голям успех.

И какво точно от предишния ми коментар е: *Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам !!! Цензора, прочети го пак! Ако можеш да четеш, разбира се ...

И тук ли станахте като най-долните жълти парцали?! Гръмки заглавия 0 като влезеш да четеш статията...нищо общо

Использование Бояришника никого не прощает

Е от кога еврейте почнаха да се колят един друг ...? Чудеса просто, но тъжни. Ами ние от СС за какво сме, като те си почнаха да се дупчат сами....

бил в "телепатичен контакт" .. :))) Бреее , като гледам соросоидите е също в някъв телепатичен контакт с извънземните.

този е от патриотите, твои човек. и луд като тебе

Та как е точно фамилията на Татяна, Фелгенгауер или Флегенхауер. Някой вещ по еврейските имена, нема ли да вземе отношение. Нападателя също евреин. Чифутска драма. Но къде чифутите не са гадове.

На ЦРУ и на МОСАД агентите все са с "психически отклонения"!

да кажеш до къде са я докарали ватенките - цру и мосад да си разиграват коня :)

Нали точно това радио е заплатено от "неформални организации" от чужбина. Сорос, Мърдок, а значи ЦРУ и МОССАД. Не е задължение на руската държава да охранява зданието на неформалите. Тяхната охрана не се е справила или нарочно, по разпореждане на работодателите е пропуснала насилника.

Човекът е бил болен на тема форуми и политика. Не се е отделял от компа. Неговата фикс идея е била да разобличава злодея Путин по форумите. Основни теми са били Украйна и Сирия. Има си и блог. https://link

Нека да позная. Имал е тежко детство и не получил родителска обич и подкрепа. Да разберем и да простим...

поне името и научи като пишеш за тази!

Просто е била уцелена от случайно блуждаещ нож. През това време съвсем случайно всички камери са били развалени.

Соросоидите са се наакали от кеф... Ха-ха-ха

Верно кеф ! Блядове и жидове се колят ...после ще се самоизядат азиатците

Тия, дето плюят Татяна явно са същите, дето се смятат за роби. Някой от вас наясно ли е изобщо със ситуацията? Щото аз докато живях в Русия всеки ден я слушах по радиото. Ако беше толкова хубаво там - още в Москва да живея.

Айде без фантастики молим... Ами тогава отивай в страната на чудесата. Там белким се наживееш.

В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА ИМА МИЛИОНИ ИЗБЯГАЛИ РУСНАЦИ ПЛЮСДЕЦАТА НА ВСИЧКИ КРЕМЪЛСКИ ПАТРИОТИ - ТОЛСТОЙ, ЛАВРОВ, МАЛКАТА ЩЕРКА НА ПУТИН И МНОГО ДРУГИ. ИЗКЛЮЧЕНИЕ ПРАВИ САМО ПЕСКОВ, ЧИЯТО ЩЕРКА Е В ПАРИЖ.

Там некадърници и лентяи не ги приемат и затова са Ви изгонили!Веднага да се приеме закон "Татяна" за санкции срещу Русия!'

Случка, идеална за разлайване на бесните либерастки псета, само дето една съществена подробност им изкофтва ситуацията. За жалост нападателят евреин, така че дежурните обвинения срещу Кремъл няма да вървят лесно, не пасва некак си тоя утопичен сюжет на типично-пропагандния им...

Бе прилича си на вещица на снимката. Хем се прикрива. Ама по късна доба. Като му отпусне края...

A за онова другото ку-ку що не пишете ? така наречения "художник " павленски които понеже беше тормозен и реприсиран от властта в Pусия му дадоха убежище в франция , наскоро обаче запали входа на централната банка в париж и го тикнаха в затвора ли в лудницата ли нещо такова , така и не успяха французите да се насладят на неговото творчество , дет се вика гения му бе сломен още в зародиш от френския репресивен апарат .

Чадър имаш ли си? Щото сега ще завалят плюнки от щатните щатски тролове.

А преди тия негови художества, си беше заковал мъдуряците на паветата, а след това си беше отрязал ухото:) изперкал "опозиционер")))

Нито това радио е руско, нито водещата! Эхо Москвы е еврейско свърталище! Интересно то е, че и нападателят й е чужденец (предполагам от бившите съветски републики).

Водещата непрекъснато обиждаше туземците и си го получи

Господи! Откуда столько придурков в Болгарии?!