”Северна Каталуния” предложи убежище на Пучдемон

Каталунският лидер Карлес Пучдемон получи предложение за убежище от малка организация във Франция.

Обратно в новината

Коментари - ”Северна Каталуния” предложи убежище на Пучдемон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на тоя му беше известно какво го чака защото още преди месецизпрати жена си и децата си в Румъния /само да вметна жена му е румънка със 15 год. по млада от него/така че сега може само да очаква не избежното а и не само тоѝ

Скоро,ще му накъдрят косата!

На този и по фамилията му личи, че е превратаджия.

Тя и физиономията му не е много благонадежна. :)

Е, КАК ЩЕ АРЕСТУВАТ ЕДИН ПРЕМИЕР НА ЕДНА НЕЗАВИСИМА РЕПУБЛИКА-КАТАЛУНЯ? ПО-ГОЛМИ ГЛУПОСТИ НЕ БЯХ ЧЕЛ, ВСЕ ЕДНО ДА АРЕСТУВАТ ПУТИН, АМИ АРЕСТУВАИТЕ И НЕГО, АМА НАЛИ ЩЕ ВИ ВЗРИВИ ЦЕЛИЯ СВЯТ , АКО ПОЖЕЛАЕ!

Другарю-товарищ...

Коя е тази НЕЗАВИСИМА република?

Пича не трябваше ли вчера 23-ти да обяви независимостта на Каталония ?

Северна Каталуния е всъщност във Франция, какво означава, че има разнобой и Франция не е против независимостта на Каталуния.

Това ли означава?:))) Франция не е против защото председателя на някаква "малка организация", както пише в статията, предлага убежище за каталонския галфон Пучдемон:)))? Много си умен:)

При бай Ставри в южното крило....

на путлер му хвърчат плюнки от устите, като каже "запада" :)

Направо да си вади руска виза. То е ясно че в мерколандия няма да го оставят да живее.

Наследниците на Франко в неговата Partido Popular или дясната Народна Партия ...вървят с огромни крачки към чиста,мащабна ...Война с Каталуния ! Ако маскираните фашисти на Рахой смятат че ще се разходят до Каталуния ,ще им заповядат да си Разтурят Избраният от Каталунците Парламент , ще им арестуват Избраният на избори Премиер и Правителство, ще овладеят със Армия ,танкове ,самолети,жандармерия...Каталуния....и Никой няма да им се противопостави !!?? Рахой и хунтата му са пълни Идиоти ! А юнкер меркел и хунтата им ЕС са пълни бокл.уци ...трайкат и папкат от цяла Източна Европа ! ...и дрънкат за демокрация ама Само когато им отърва !

кви хунти уе ... смени репертоара

По-кротко, бе! Ще ти се спука някоя вена от напрежение:)))

путин готов да ги приюти в сибир.

Трябва да се действа с кадифени ръкавици! Комунистите у изпратиха стълбовете на монархията /духовенството и некадърните царски генерали/ на заслужена почивка в Белене и сбъркаха! Появиха се организации като СДС и техните метастази, които унищожиха държавността!

колко тъпотии прочетох... не е истина. защо за Косово може(ше), а за една богата и наистина със собствена история "провинция" - да не може??? Каталунците са горди хора и малко не им изнася да хрантутят половин Испания, особено южняците, дето само "корида и сиеста" им трябва... прочетете, поразмислете

В империята (райх по германски) не се допъскат никакви своеволия, освен плащането на по-високи трибути на гражданите на империята от васалните провинции.

Веднъж може, веднъж не може. То и ние русснаците викаме за Крим може, Кримнаш, ама за Чечения не може! Защото ако мюсюлманите се отделят, кой ще ходи в най-голямата джамия в Москва?!

Задаваш си въпроси и не можеш да си отговориш защото си прост:) Само много прост човек може да прави аналогия между Косово и Каталуния!:) Това е...сега ясно ли ти е?

трагикомедия. Може би си заслужава да станат независима държава, всичко живо да се омете от там и да останат комунягите и тъпите коп....та, които им се водят по акъла. След 12 месеца ще драпат обратно към Испания

ние ще го скрием в чини,та на Бузлуджа там "фашистите" н,ма да го откри,т

Свалиха го от власт на някои българи ни се иска и боко да свалят от власт но простотията е като раковообразование и едвали ще го свалят до 2050 година

Този ще влезе в затвора.

... кои, нашия ли?..

ли го UAE където и да се завре ще го изровят!

Товарищи, хайде ние русснаците да се обединим и да видим кой какво къде има свободна дача да го поканим на русска земя! Къде ще бяга из еврогейски държави, да идва насам в Рашка-Говняшка!

хорошо, ти си истинский комунист.

може и в землянка ще спи върху печката

може да пише мемоари на спокойно място с държавна издръжка.

Вероятно Северна Католония и Южна Каталония ще се обединят.

погранично за прекрояване на държавни граници. Руските олигарси искат да ги провъзгласят за пиринейски графове.

Е Пиринейски графове има много преди да има руска държава в Москва, освен ако не броим Киевска Рус.

напечатаха бюлетините за Каталуния и сега си показаха рогата. Най-сетне ще операт пешкира сепаратистите в района, щедро финансирани от руснаците.

Не са Руснаците ,кретен -соросоидски ,ами е твоя гуро -евреина сорос

Ето един съвремеене наследник Казанова - Казановас.

Вече има и северна Каталуния, веднъж като почне разпад не можеш го спря, сега всяко село ще си направи референдум и ще стане независима държава.

и шъ праи собствен бюджет... и правителство.

Има и Южна Каталуния дори. Провинция Валенсия. Централна, която е Барселона и Северна, която е на територията на Франция. Ако се обединят, стават една чудесна държава на Средиземно море. Та за това е цялата патаклама и съпротива.

Да, лакомията на някои за власт и пари край няма- голям апетит имат част от каталунците да се присъедини провинция Валенсия към тях и да се отцепят от Кралство Испания, като по този начин искат да заличат националното самоопределяне на цяла една област, населявана от валенсианци, а не от каталунци, в каквито искатъ да ги превърнат. И това го казвам от 1-ви лице, зет ми и сватовете са от селище под Валенсия и никой от тях не привърженик на това да се цепи Испания, а още по-малко да ги правят на каталунци някакви си смешници с болни амбиции за власт!

ДЕМОНE, много си глупав бе, подадоха ти пръст ама ти искаш целата ръка да отхапеш, сега целуваи други работи във други държави

фашизъм

Косово не беше фашизъм ,а сега е фашизъм?Клинтън (да пукне дано) започна пръв , сег всички ще му ядете попарата или ако предпочитате ,онова на което Моника се радваше....

Да, ама ние на чеченците не дадохме да се цепят, защото сме горди русснаци!! Даже им построихме най-голямата джамия в европа у Москва!

ХЕМ Е ПУЧ ,ХЕМ Е ДЕМОН ,ЗНАЧИ МЯСТОТО МУ Е В ЗАТВОРА ,ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА ВКАРАТЕ И МЕНТОРА МУ -СОРОС

глупости. Дали в Испания, дали във Франция, измежду каталуните бъка от глупаци. Пучи да се разбира я с Мадурко венецуелски, я с Ун-чо севернокорейски за политическо убежище, че иначе ... 30 годинки в пандиза!

Само така! Всичко е организирано в Москва със сигурност!

Даже има доказателства. Журналист от Ройтерс е видял, че каталунците са станали вежливи и са изяли боя от испанската полиция.

Сега е момента да си отебем испански бежанки.

Щерев, я се стегни. Какви са тези отклонения от правият път. Тревожа се за теб. Остани последователен борец за тържеството на евроатлантическите ценности

Абе тя дъгата е шарена, ама писна ми от клизми бе...

Щерев, Щерев-в-в-а, мигрантска кучко с каво, ма? С пръста ли? Или с езика както си свикнала?

Хептен я втасах момци :)

Е, аз Кво да напрая?

Като не щат мира, ще има секира.

Путя бая пари е вложил за разпадането на ЕС

Не бе, той фалира отдавна, малко след като ти избра президьон.

Споко, бе кравар. П.тките ти брюкселски сами ще се скапят.

Не съ обаждай от Северна Пучдемония.

Стига да няма международна заповед за арест на Пучдемон? А нали евроГейският Сюс беше Новото ни Светло бъдеще? Ко праЙм, сЯ?

Ми фани се за палците ве, идиотино, щом не знаеш кво да прайш! А Пучика най-добре е да се обърне кам ментора му ПутеФФФ за политическо убежище! Тоя и бандата му съсипаха най-богатата провинция на Испания! Кой има интерес?

Богатите в богатата провинция. Ти си топ- идиот бе!

Снасяй яйца!

Тя - майка ти, е снесла големия запъртък!!!

евразийска Византия.