30 г. затвор за наркоман, убил жестоко майка си и дядо си

Софийски градски съд (СГС) осъди на 30 години лишаване от свобода наркозависимия Кристиян Гочев, който уби жестоко майка си и дядо си.

Обратно в новината

Коментари - 30 г. затвор за наркоман, убил жестоко майка си и дядо си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СМЪРТ!

Убиването на престъпниците не решава нищо. Въпросът е обществото да се промени така, че да не създава престъпници, като освен това най-големите престъпници са във властта. Те прикриват производството и разпространението на наркотици и не насочват средства за лечението и превенцията на зависимосттите.

този изверг след з0 години ще бъде на свобода и ще се разхожда сред хората. това престъпление е за доживотен, тези съдии са пълни кретени,ужас,егати държавата!!?

Съдиите са морални мутанти, съучастници във всички престъпления извършвани като рецидив, вследствие на неадекваните присъди и върлуващата безнаказана престъпност.

В "шанхая" ще го излекуват на това момче, гаранция.

Ако е бил адекватно лекуван след предишни задържания, каквито сигурен съм е имало то тази трагедия вероятно би била предотвратена. Наркозависим с психически отклонения, интересно какви "специалисти" са го оставили без адекватно лечение. До подобни рискове води масовото освояване което е характерно не само за политиците, а и надолу по веригата. Една голяма далавера е всичко, навързано като прословутите суджуци.

Вярно ,че по времето на Бай Тошо нямаше банани, но наркоманите и наркотиците бяха ЕКЗОТИКА. Пък сега и банани и наркомани под път и над път. Хора , осъзнайте се бъдете безкомпромисни по отношение на наркотиците, възпитавайте и дръжте децата си изкъсо. Уж отглеждаш дете, а то под влиянието на наркотиците се превръща в развалина, в престъпна твар се превръща.

Масово в аптеките се продаваха без рецепта всякакви сънотворни, антидепресанти, кодеин за кашлица дори за децата... За тези неща никъде не се пишеше и говореше. Поредната лъжа.

Смърт.

Това уродливо човекоподобно,вместо да бъде разстреляно,ще лежи само 30г.Коментарът е скрит,защото не е по темата или съдържа спам.

Цитирам: "Нараняването предизвикало състояние, несъвместимо със живота" - така ли му се вика вече?

Да, отдавна се формулира по този начин. Дори помисли, това е добрия начин да обявиш събитието. Това е медицинско-епикризно и съдебно тълкование засега няма по-добро.

За двойно убийство по особено мъчителен начин, присъдата не е доживотен затвор, а доживотен без право на замяна. Тогава можеше да я редуцират на доживотна и след излежани 20 години, да поиска да му я променят на 30 годишна.

казни по КИТАЙСКИ в ютуб. Там е изходът!

Децата на демокрацията свършват при бай Ставри!!!

Де да свършваха... Затворът за тях е междинна спирка, не последна гара.

Ако беше циганин, можеше да се оттърве с условна. Без да го снимат медиите. Без да му пишат името.

Стига с това - богат, беден, гражданин, селянин, циганин, българин, евреин... Престъпника е такъв, независимо етноса или вероизповедание и всички трябва да са третирани еднакво строго.Вярно, бял е, но по жестокост е надминал в пъти мургавите.Те безцеремонно посягат на чужди, но не се е чуло да убиват майките си.

И аз това казвам - "стига". Но на тебе явно ти трябват допълнителни обяснения, за да разбереш. Како вероятно не са ти стигнали и обясненията в началното училище, за да разбереш правилото за употреба на пълния член в българския език. Но пък това не се е отразило на самочувствието ти на "умна". Но пък това ти самочувствие допълнително затруднява разбирането ти. Щото като не знаеш, че си проста, не полагаш достатъчни усилия, да разбереш какво ти се казва.

Екзекутирайте го! Защо да плащаме 30 години за грешен генетичен продукт?!

След като прочетох много внимателно как ги е клал и им е ивадил очите, а после, как чисто случайно полицаитеса попаднали на труповете, и накрая как е намерен да се разхожда в някакво село гол и в драскотини - ПИТАМ Без значение дали е луд или не, съобразно "законодателството" - наистина ли това нещо ще бъде само временно прибрано и после пуснато отново сред хора ???????????????

Когато съдебната ни система е в "нищото", то тогава това "нещо" пак отива сред хората.

При условие ,че има толкова много професори и доценти,защо не са му предложили програма за ограмотяване и адекватно лечение? Българите станаха по-лоши от циганите и по-жестоки. Образоването на младите българи трябва да бъде приоритет,зада не извършват престъпления! Психиатрите са алчни,вижте Доктор Георги Панов от Стара Загора,взема по 40лв за 20 минутен преглед и,ако нямаш парите няма и да те прегледа!

Както всеки път под подобни новини казвам - нека другите дроги да гледат. "То било хубаво", "То е супер яко", "Всички други са сдухани, само ние знаем какво е най-якото на света". Гледайте и ще разберете много добре, какво ви очаква! Тези неща правят мозъка ти на гъба! Имаше един сварил три годишното си дете, беше го разфасовал и захвърлил по кошовете. Друг пък беше разфасовал негов приятел. Вижте се, вижте какви сте хубави, а ако ви е останала поне една незасегната мозъчна клетка се замислете дали искате това! Бягайте през глава в някоя комуна и гледайте да се оправяте, защото това ви чака! Или изгледайте "Реквием за една мечта". Помага!

Да бе - дрогарчетата четат коментарите в дира и сега като прочетат, мигом оставиха дрогата.

Чудя се като прочетох това кой е по-голям изрод? Стефан, който уби Виола или този изверг? Трудна дилема. А Стивън Кинг да не се мотае, а да пристига в България и да чете съдебните досиета, да събира материал, че книгите му са като детски приказки пред действията на нашите юнаци

Наркотиците са страшно нещо.

Не знам, дали само наркотиците са виновни за тази жестокост, но този си има откровенни садистични "дарби".

Кристиян Гочев наръгал майка си 45-пъти и извадил очните й ябълки В САЩ на този щяха да му "изхвръкнат" очните ябълки на електрическия стол.

А какъв е смисълът този да живее? Сега ще служи за забавление на останалите затворници, а данъкоплатецът ще плаща сметката.

За нещастие ще им бъде само ВРЕМЕННО забавление. И после ще го пуснат да се забавлява с теб, мен, нас.....

Мирославе,ти мислиш само за забавления...! Тук е нужна ВЯРА и далновидност зада образоваш и възпиташ такъв човек! Станал е престъпник,защото доцентите и професорите не са му дали знание да познае кое е ДОБРО и кое ЗЛО!