Колко души имат Facebook профил в България

Последните данни на Internet World Stats разкриват броя на българите, имащи достъп до интернет и профил във Facebook.

Обратно в новината

Коментари - Колко души имат Facebook профил в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТО АЗ СЪМ МНОООГО ЩАСТЛИВА! НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ИМАМЕ ПРОФИЛИ НЯКЪДЕ СИ,НИТО ПЪК СТАРЦИТЕ ПО СЕЛАТА ДА ПОЛЗВАТ ИНТЕРНЕТ! ПО-ВАЖНО Е ДА СМЕ БЛИЗО ДО ИСТИНСКИТЕ НЕЩА В ЖИВОТА,ДА БЪДЕМ ИСТИНСКИ ХОРА!!!НЕЩО,ЗА КОЕТО ВИСЕНЕТО В ИНТЕРНЕТ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ ПОМАГА!

За да си още по щастлива. можеш да си събереш парцалите, да хванеш гората и изчезнеш безвъзвратно от мрежата.

Днешните млади нямат компътри в къщи. Ползват мобилни телефони вместо компютри. Проблемът е че телефоните станаха по-скъпи от компютрите. На младите всичко им върви през телефоните; банкирането, пазаруването, социалните мрежи, фотографирането, клюките, секса. Останат ли без телефони изпадат в депресия. Вървят по улиците, вперили очи в телефоните. Влезат ли в градския транспорт пак същото - вадят телефоните и забиват нос в тях. Срещите между младите протичат по подобен начин - всеки си вади телефончето и се потапя в него, човешкото общуване го няма. Нещата загрубяват и добиват абсурден вид. Докъде ще стигне този абсурд зависи изцяло от младите.

Господа не пишете глупости за поколението над 55 г. Аз съм на 60 г. и зад компютерен терминал ( тогава още имаше такъв термин ) седнах през 1975г. изчислителния център беше малко по- надолу от Централни хали посока пазара. Веднага когато пуснаха първите компютри Правец си купих за вкъщи от тогава в дома ми има винаги компютри. А интернет имам от 90 те години когато той беше с телефонен модем . Мнението ми за фейсбук е , че това е забавление за не дотам грамотни хора. Интернет е бездна от информация , но трябва да имаш някаква обща култура за да можеш да извлечеш полезното от мрежата. Ако този , който ползва Интернет без някакъв интелектуален багаж то той там се занимава само с клюки , врочем това е и целта на социалните мрежи.

е, виваком вече рекламира полване на телефон, а оттам и на интернет , чрез зениците. Зомбирането продължава с пълна сила

някой да ми каже какво повече ни дава фейсбук ? Не е ли това чиста загуба на време да висиш пред компютъра и да гледаш снимки. Ако искам да напиша писмо на някой, има електронна поща. Ако искам да прочета новините, има десетки сайтове. Ако искам да публикувам някоя реклама, също има десетки други възможности. Според мене фейсбук е привлекателен само за децата.

Какво отличава човека от животното? Пълноценната комуникация. А "фейса" е един свят без граници за комуникацията и достигане на идеите до всяка точка на земята. Ако мислиш че няма смисъл от него - просто не влизай в този свят, както аз не влизам в казина и игрални зали... това не значи че не е пълно с тях.

На запад и на изток във ФБ се върти огромен бизнес. Всичко в тази социална мрежа се прави за развитие в икономически план. Жалко, че в България дори журналисти не са запознати. Изоставане и в тази насока с десетилетие.

нямат профил във Фейсбук?

фсички интернет оператори да се обясят на жиците на интернетите си! а ако нема такива жици на квито има! Аз казах! хау!

И по селата има мобилен интернет. Който желае- ползва. За желта си има таблети и смартфони!

Процента на хората с достъп до интернет е доста над 80%. На практика няма дом без компютър. Ползва се обаче от цялото семейство, особено от повъзрастните. И не подценявайте хората над 60 години- именно те започнаха ерата на компютрите в България- и на работните си места и като лични компютри, а сега и смартфони, макар и старите на децата или от по евтините. Та така, не можем да гледаме само Европа и да смятаме, че всички техни неудачи са и наши. Вдигнете главите, фалшивите новини не трябва да ни плашат!

Не е вярно, ако гледаш големите градове. Я малко се разходи по селата и поразпитай!

В Дания споре статистиката всички над 4 години вкл чително оюигофрени, аутисти, алцхай ери ит.н.изу ени имат интернет.

От 2 годишни им ръчкат таблета да редят пъзели или други логически игри при съответната възраст. те ти процентите. моята дъщеря също от 2 годишна се докосна до такива игри. Главата ти мирна, логиката я развиват... е да... има един период от 1 седмица после дето се мъче да реди реален пъзел само с един пръст но отминава.

От всички профили със сигурност 27 000 са фалшиви,щот са на авиаторите на агата!!! ХО ХО ХО

В Дания Според статистиката всички папардаци и деца над 4 години имат интернет. И олигофрените и аутистите.

влез в гоогле. напиши Amazon dash button и ще разбереш защо. Та то няма един тлевизор без Wifi вече. Пазаруването е по интернет. А ако смяташ че там живеят СРЕДНО по 100 години... 5% трябва да са 5 годинишни... ма явно според тебе живеят дори повече.

Явно голям процент са фалшиви. По проста статистика взета на база на населението и достъпа им до компютри, може да се разбере, че това не са реални лица.

Да, има бърз интернет с 4G мрежата, само, че съвсем малко време. След първоначалното зарибяване следва чувствително намаление на включените мегабайти и след това- хайде на ниска скорост! Ако искаш плащай, но излиза малко солено. Та дотам с бързия интернет!

а аз ползвам в контакте

По моя статистика са между 50 и 70%. Но 20 %, айде моля ви се...

Някой може ли да ме просветли, какво общо има скоростта с достъпа до Интернет. То бива идиотщини да пишете, ама вече е супер жалко. Това, че република Бълхария е с едни от най-бързите Интернет скорости е факт, но той не оправдава ограничеността откъм достъпност. Едното няма нищо общо с другото, освен ако не говорим за самата мрежа и съответно покритие. Простичко е, в големите градове има Интернет, в по-малките също има, но не във всеки, а в селата почти няма. Това е мрежа, и дали я има, зависи от доставчиците, а не от скоростта, която така или иначе минава по същата такава. Направо нямам думи, как може да пишете такива извратении

Аз имам, но не съм влизал в него от година, кажи речи. Онзи ден се сетих и се оказа, че съм си забравил Паролету. Директно се отказах от понататъшни действия

общо взето глупости за хора дето нямат кво да правят

Аз само имам 3 профила във фейса. Невярна статистика силно изкривена в полза на фейса

Към фейсбук повечето мъже имат предубеждение. И са прави, и не са. Клюкарската му страна, където някоя мамичка е качила снимки на мазната баница, която току що е направила е пошла. Но ако имате хоби фотография примерно, можете да станете член на такава група, която е за собствениците на марката и модела като вашия апарат. Споделят се художествени снимки и се обсъждат техники на снимане, обективи, плюсове, минуси, съвети. Това е и полезно и приятно. Стига и да сте добре с английския, защото там ще ви трябва. А за бързия Интернет у нас - да, така е.

НЕ СЕ МИНАХ ? АЗ ИМАМ САМО FACE !

Ало-о-о-о, редактора. Няма по-бърза и по-бавна скорост. Има по-висока и по-ниска скорост. Или ако щеш по-бърз или по-бавен Интернет (или връзка). Аман от неграмотници.

Е, то има също по-ниско и по-високо интелигентни. Той може да е бавно интелигентен.

Ако брпйката е повече от 0, значи са твърде много. Също като и тези които ползват андроид телефони и гмаил. За чий си давате данните на разни шпионски фирмички и зле прикрити държавни агенции да ви следят?

Като сложите че 2/3 са фалсхижи профили вече може да направите анализ.

Да се чете "дайте да видим колко са малоумниците в БГ, регистрирали се в еврейският спайуеър -клюкарник".

Колко ви платиха за тая статия от еврейския клюкарник

5 лева и то със зор. Евреите пари не дават. Само купуват - например журналисти.

Аз имам 4 профила във Фейбоклук-а. И четирите са фалшиви. Снимки, кои са ми приятелите, къде съм ял, пил и срал- си е моя работа. Капутите не трябва много да знаят кой-кой е , кои са му приятелите, интересите, къде ходи, с какво се занимава. Фейсбоклукът е социална мрежа за промиване на мозъци, следене и зомбиране на своите потребители.

Александър-Спасе, ти ли си бе?

И двете статистики са пълна глупост. Поне вие имайте акъла да поразследвате и да покажете на евростат, че не са у ред, иначе се превръщате във фалшива новина и вие. Това са същите списъци с избирателите на ГЕРБ, между другото... тия дето ги няма.

Само глупак, самотник или жена - може да се регистрира в това малоумие!

Само жена може да не се регистрира "там".

А колко имат по два, три...?

какво толкова му харесвате на този клюкарник, където си излагате целия личен живот на показ и подпомагате безплатно базата с данни на ЦРУ, мафията, сводниците, а после ревете на умряло, че ви откраднали данните или самоличността.

В крайна сметка излиза,че повечето българи нямат интернет ,но за сметка на това им е най-бързият?!? :)

Май не си мърдал от ваше село

Не, повечето българи нямат достъп до интернет, но имат фейсбоклук.