Путин: От руската революция през 1917 г. спечели Западът

Президентът на Русия Владимир Путин счита, че резултатите от руската болшевишка революция от 1917 г. са противоречиви, но все пак печеливш се е оказал Западът.

Обратно в новината

Коментари - Путин: От руската революция през 1917 г. спечели Западът | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Великите народи нямат велики вождове. А този е клоун, Пинокио...

Бащицата подготвя мужиците за Пришедтвието на Новата Мумия- до година, две сегашната Мумия ще бъде обявена за враг на рассия и погребана. Мавзолеят ще бъде варосан и подготвен за Мумията Му..,.

Днес се навършват 100 години от изпробването на най - мощното оръжие в света - оръдието на крайцера аврора - един изстрел и 100 год. разруха

Русия е единна и непоколебима зад своя президент. България също

Путин е най-великата публична личност на 20 и 21 век. Стожер на стабилността и разума, гарант за мир и сигурност.

Чакай бе! Нали най-велик беше Ленин. А след него тов. Сталин. После стана др. Хрушчв, а после др. Брежнев. Който е на върха - той е най-велик. От време оно така е било в Русия. най-велик е Батюшка Царь. Дали това ще е сатрап от типа на иванГрозни или Петър Велики или селяндур като Хрушчв или полуидиот като Брежнев - няма значение. В този смисъл Путьо е от всички злини най-малката. Ама един посредствен подполковник КГБ-еищик да бъде най-великата личност - айде стига. такова дупене могат да го направят само колхозници.

не възхитен. Платен лизач на свинктери.

а от Джуджи кой спечели освен чеченските маймуни? руснаците оскотяха, изпростяха, а на простия колкото и да даваш пари - ще ги издуха, и затуй сега живеят като прасета по комуналките си. ксенофобирани диви прасета. по времето на соца поне бяха хора, пример за подражание.

Тия мисли от ботокса ли са , или стана еврогей ?

поточни линии и военна техника на тия шмекери на изток..Баба Тинка ли.

Тогава значи от Барбароса е спечелил изтока.

Еми събери си бонуса от този дивидент ... ако можеш

Ченгето Путин изобщо не е дорасъл да дава оценка на такова глобално събитие като Октомврийската революция! Такъв дълбок философски, икономически и политически анализ за значението на тая революция надхвърля многократно капацитета на назначения от руската държавно-партийна олигархия висш държавен чиновник Путин.

Путин отново е възхитителен. Направи такъв политически и исторически анализ, който не е по силите на западните институти. Изводът е, че до сега е печелил Западът, а от сега нататък печели Русия. Шорошите плачат и хвърлят къч във въздуха ...

... виждам на всяка улица задръстване от от "шороши", които се търкалят по асфалта, реват и фърлят къчове във въздуха ... ('що за идиотия си написал?)

По информция от Масонска Енциклопедия Coil's през 1905год всички Масонски ложи (ВЕЛИК ОРИЕНТ)се събират в ИСТАНБУЛ където се казва че власта на Християнска РУСИЯ расте и е заплаха за еверите банкери двигатели на Капитала.За целта се издига масона-хазарин КЕРЕНски(КЕРЕН-КАРЕН на иврит ОСНОВОПОЛОЖНИК Основател )да положи основите на ВОСР-Велика Октомвр Соц.Революция която да събори ЦАРЯ(наместник на БОЖЕСТВЕНИЯ РЕД на Земята)

Група заможни банкерски фамили нареждат богатия еврейски търговец на пури цигари и френски коняци DAVIDOFF да спонсорира ЛЕНИН(маика чувашо-татарка баща небогатия шведски евреин цИЛЯх-на иврит СЯНКА сенчест скрит в тъмното)ЛЕНИН-на иврит ДЕПОЗИРАЩ във банка от еврейскоо ЛЕОН-ЛЕАН депозирам.ЛЕОАН не е ЛЪВна иврит ЛЪВ(ШАМПИОН) е ЕРИХ/К/

България и Русия са братски страни. Имат общ враг - САЩ

Монголоидите и татарите не са ни братя

kakto winagi-nai nai

За Запада не знам, но със сигурност ние, от Източна Европа спечелихме от ВСОР само мъка и сълзи. Благодарение на Ленин преживяхме "социалистически рай" за цели 45 години!

Русия винаги побеждава ... и печели

Българският народ гледа с надежда към Русия и към Руския Президент

Руският президент отново показа, че е политик и държавник номвр 1 в света. До сега Западът е печелил за сметка на революциите в Русия. НАСТЪПВА ВРЕМЕ РУСИЯ ДА ПЕЧЕЛИ ЗА СМЕТКА НА ЗАПАДА. И се започна с революциите на САЩ. Първо - хамериканската революция за добив на шистов газ и доставянето му в Европа претърпя нечувано и невиждано фиаско. Путин своевременно предупреждаваше тъпите американци да не залитат. Те не го послушаха и загубиха стотици милиарди долари. влошиха екологията си и станаха смешни за света. Следва ...

Прости пръчки?! Откога кагебисчето може да казва на американците как да си правят бизнеса?! И да -точно шистовата революция лиши рассия от милиарди долари които Путлер или Щеше са открадне или да похарчи за нови оръжия...

Невроятно заблуден соросоид си. Вероятно от драгалевската школа на тъпаците. Руссия смачка САЩ В ПОЛЕТО НА ВЪГЛЕВОДОРОДИТЕ и сега печели за сметка на американците. Дори си назначи подходящ президент на САЩ

в Мурзилистан благоденствието винаги е в бъдеще време

Най черната дата в човешката история!!! Представете си ако не се бе появявал комунизъма как щяхме да си живеем.

Ти щеше да живееш на някое дърво, гладен и издаваш неразбираеми звуци

Явно съдиш по себе си...

...Западът да направи Октомврийска революция 2, за да спечели Русия. Да де, ама на Запад не са толкова тъпи да стопират за 70 години развитието на държавата си и да се върнат към феодализма....

сега ватниците ще получат раздвоение на ганглиите. В какво да вярват, на какви опорни точки да стъпят :())

...е как нашите червенотиквеничета ще преглътнат този горчив червен хап?

...на Русия не идва конкретно от самата революция, а от това, което се сътворява след нейната победа. А това е налудничавата идея да се осъществи "световна работническо-селска революция", която да се разпростре из цяла Европа. Безумна идея на безумни комунистически скудоумници! В името на тази цел в СССР се започва масова милитаризация за сметка на вопиюща мизерия, лишения, гладна смърт на милиони. Създават се десетки армии, колосално количество оръжие и бойна техника, милиони военни са на издържка на гладуващия народ. В резултат, само две седмици преди набелязания срок за нахлуване в Европа, Хитлер "вероломно" напада СССР. Умират 20 000 000 руснаци, невероятен глад и мизерия десетилетия връхлитат Русия. Кой е виновен за това? Пак западът ли? Поради тотално сгрешена стратегия и скудоумност на военачалниците в първите дни на войната СССР губи по-голямата част на военния си потенциал. Да, с усилията на народа СССР побеждава. Без помощта на САЩ и Англия това, разбира се, въобще нямаше да се случи...Но това е друга тема. И каква е равносметката? Какъв е жизненият стандарт на "победителите" и какъв е този на "победените" - Германия и Япония? Кой е виновен за това? Минусите, които от определена посока очевидно ще завалят, няма да променят фактите!

Напоследък се изявява като специалист по история - Балканска, руска, украинска и пр. Нвма ли съветници да го спрат да се излага ?!

Кагебистче все Запада му е виновен А че самият той премести Русия от Г8 в Г 3 - ни дума Само че руснаците се надигат и ще му потърсят сметка!

Най-накрая да се каже истината за този комунистически преврат! Браво на Путин! С тази "революция" се стопира с десетилетия развитието на Русия, дадоха се милиони жертви, жизненият стандарт спадна под този в царска Русия, гониха се химери...Инакомислещите изгниха в ГУЛАГ. Спомнете си само идиотския лозунг: "Следващото поколение ще живее при комунизма". На сона се оказа, че в комунизма са влезли само червените номенклатурчици, които накрадоха за поколения напред. А горкият народ изпъваше шия, зубреше и повтаряше идиотски, безсмислени лозунги и на гладен стомах викаше ура по манифестациите. Накой да вижда някакви аналогии с БГ? В Русия имаха смелостта да забранят КПСС, а в БГ комунистите мимикрираха (от срам може би:) ) и продължават да се считат за наследници на БКП и да броят конгресите си от времето на тази сътворила толкова злини партия... И кой е виновен? Комунистите ли? Не, не са виновни те. Виновен е този народ, който може да понесе всичко, сътворено от тях и дори да бъде достатъчно тъп, за да ги подкрепя...

Не знам колко е спечелил западът , но източна Европа го задуха зверски. Само гърците спасиха кожата от руския ботуш.

Сйде товари - Ленин враг на рассия! Време е да изхвърлите мумията и да го варосате, че новия собственик си го иска :))

Странно нещо са комунистите ??? Искат свобода, равенство, справедливост, а винаги стигат до обожествяването на някакъв психопат, който ги тормози, обаче обвинява "Запада" ????

Руснаците са в постоянна агония, въоръжават се, но и оръжията вече не ги спасяват. Параноята е в главите им, тя се предава по наследство и ги съсипва. Да се родиш руснак е наказание; означава да си ощетен от живота. Милиони руснаци емигрираха на Запад и се спасиха от физическо унищожение. Останалите в Русия са обречени.

НЯМА ДАСИ ЖИВДА ВИДИШ КАК РУСИЯ ЩЕ СЕ "СГРОМОЛЯСА"!!! ДОРИ ДА СИ 20 ГОДИШЕН!

Понамирисва ми на отмяна на честванията на ВОСР, заклеймяването и като преврат за промяна на държавното управление с престъпни методи (разстрел на цялото царско семейство заедно с децата), и обявяване на рождения ден на Путин (бурни аплодисменти и скандиране:"да живее хиляда години"!) като официален празниик на Нова Русия!

Много точни, обективни и ПРЯМИ изводи, с които напълно съм съгласна. Путин не се страхува да говори ИСТИНАТА, затова е политик номер 1 в света.

По-точно е Хуморист номер 1 на планетата! Страшно ме кефят неговите вицове!

Най-големият виц е, че той каза това миналата седмица, а по света още го цитират, включително и тук. Затова ти се посмей, ама на онези, които още храносмилат думите му. За революцията си е 100% прав. Нашата 10-тоноемврийска "революция" също е в полза на Запада и на новата власт, докопала копанята.

ДА МУ ГО КАЖЕШ В ОЧИТЕ?!НЕ,НАЛИ,АНОНИМНО СЪЗДАНИЕ?!

Направо да го оплачеш горкия Путин! Как гнусния Запад го заплашвал и заставил него и още 5-6 честни руснака да крадат и със задните си части, принадлежащите на народа несметни богатства на Русия, да ги продават, а после да крият парите си в гнусните западни банки! Съжалих го горкия, направо ми се приплака, като го гледам как страда, когато краде с отвращение, щото няма друг избор! Крадеш или умираш!

така ги крадат,че от 5 години същите тия олигарси станали собственици на Лондон и лондонското сити изтеглят по 150 млрд.паунда от там годишно и парите отиван в Русия руската фондова борса и резервите на ЦБ./от статия на Агенция Блумбрърг/.

Точно затова страдам, като ги оплаквам горките нещастници! Не могат да се противопоставят на гнусния Запад и да престанат да крадат!

Комунистическото движение както знаем в края на 19 и началото на 20 век е най-добре развито в централна Европа и по-специално в Германия. Има един въпрос от който всички ние бягаме ... Защо се появява комунистическата идеология? Отговора всъщност е много прозаичен. Човек от както съществува постоянно търси повече справедливост. Справедливост за този който може и справедливост за този който не може. Справедливост за този който иска и справедливост за този който не иска. До някъде Путин е прав....Революцията в Русия през 1917 година кара всички общества по света да преосмислят статуквото. Това е една от причините в западните общества средната класа да се окаже най-важният фактор за установяване на по-голяма справедливост както и по-голям контрол върху бедните и богатите. Това е и бума на развитието на социалдемокрацията. Факт е че комунистическата идеология поражда социалистическа държава. Социализма от своя страна няма нищо общо с комунизма. Смятало се е че той преходен при който частната собственост да стане обществена. Тоест всеки човек да притежава равен дял от всичко. Социалистическите страни се провалиха точно в това. Не направиха държавната собственост обществена. Не я дадоха на хората така както е било запланувано. Те просто създадоха държавен капитализъм при който малцина станаха капиталисти като си разделиха държавната собственост помежду си. Това веднага води до извода че утопията наречена справедливост за всички е непостижимо при всички положения. Хората просто не искат изравняване при никакви условия. Но биха помислили поне за наистина равен старт. Такъв в момента изобщо няма. Даже според мен и това е утопия. Така че може би Каролев си остава най-прав....Кой каквото си направи и кой каквото си изработи или изработи другите. Справедливост? ...тате каза че ще ми купи колело ама друг път.

Провокираш ме да споделя и аз някои мисли. В историята на човечеството, има два опита, направени с максимално напрежение на човешките духовни и физически сили, за да се постигне това, което наричаш справедливост. Аз мисля, че това е напън на човешкия род да надскочи себе си и да мине в ново качество на духа. Първият опит е християнството, вторият - комунистическата идея. В крайна сметка и двата опита са неуспешни като цяло, но заслужават уважение, защото ако не напълно, поне донякъде са променили човешкия род. И докато християнството опитваше да промени всеки човек поотделно, комунистическата идеология слагаше всички в един кюп. Тази масовост беше най-големият проблем. За икономическата страна на соц строя е писано и говорено достатъчно. За "масовизирането" на идеята - не. А ми се струва, че точно там е разковничето - докато Западът вървеше към индивидуализация и собствена отговорност на отделния човек, у нас и другите като нас човекът беше винтче и се чувстваше като такъв. Съответно винтчето не го е грижа как работи машината, то гледа да не изпадне от нея, от уютното си гнезденце. Там е лесно да си добър и справедлив, защото машината работи, не винтчето. Сега тепърва се учим да бъдем индивиди, а не бурмички. За резултата ще има да почакаме. Това е.

Октомрийският еврейски преврат изпонасра света за сто години напред. Загуби света, но най-вече загуби България, която руснаците вечно привързват за техните идиотски колесници.

Страхотен анализ ... Прави са подлогите от ГЕРБ ,че Русия или по-точно Путин е враг ...защото вкупом дори не са на нивото му ...

Поредния идиотизъм на Путя!!!!! Запада бил спечелил нефта, газа и неизчерпаемите природни богатства на Сибир! Мухахахахахахахаха!

Стало безпощадно ясно Путин агент на световен империализм.

Както и Ленин, Хрушчов, Горбачов и Елцин. Нищо хубаво не я чака Русия. Жалко.

Ленин го е казал много точно още преди 100 години "Империализма, в това число и руския го чака БУНИЩЕТО на историята"! Затова Ленин още лежи в Мавзолея и чака да види Великото събитие!

А мумията на тов.Ленин,защо е още в Мавзолея?Аман от високопоставени демагози!

Чака да види краха на руския империализъм! Мухахахахахахаха!

Джуджето казва, че на Запад се живее по-добре?

на запад по добре ама до момента на падането на берлиннската стена/ по точно до 11.09.2001г./Сега т.н. запад е един вторичен остатък върху койте се еспериментира -кормят го, порят го,бомбят го и вече населението му е от афроараби .А средната класа на запад от 60% през 80-те години се е стопила на 25 % днес.Факти от западните медии.

Комуноидите газ пикаят, и Путкин плюе на комунизма.

Дъщеря му в Западна Европа, той купува облигациите на САЩ, заплатите му двойно по-ниски от българските - седнал да поучава. Смешник.

дъщеря му си е в Русия а с тия двойно по- ниски заплати изкупиха цялото черноморие , България и половината западна европа.Горките руснаци.Че на всичкото отгоре и тройно по малки сметки имат за ток ,вода парно газ бензин,метро, транспорт и прочие от нас "богатите" българи дето сме и им обслужващ персонал по морето.

тоа жив ли е още? бравос, дълголетник