Мъж нахлу в ”Ехото на Москва” и наръга водеща

Мъж, въоръжен с нож, нахлу в офиса на радио "Ехото на Москва" в руската столица и наръга с нож в гърлото водещата Татяна Фелгенгауер.

Обратно в новината

Коментари - Мъж нахлу в ”Ехото на Москва” и наръга водеща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми и него да наръгат.

истинска новина ли е?

МАЙНАТА ВИ ..... ЛИЗАЧИ НА ... АН..СИ

ПРЕКРАСНА УЛИЦА ОБИЧАМ Я НЕ ОБИЧАМ МЕКЕРЕТА НА ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ЗАПАД ДА СЕРАТ ТАМ

Как така лесно се НАХЛУВА в офис на радио, за телевизия няма да питам!

в ЕФИР???

Дългата ръка на Путин.не му прави чест.да избиваш политически опоненти е израз на безпомощност и не е изключено и на психическо заболяване :мания за величие.просто за няколко сантиметра или милиметра я е изтървал.не е сигурно че ще води някога повече предаване.идеята е била да я убие в ефир че да чуят много хора.

Не е дълга ръка на Путин, а късия ти акъл. Пак американците искат да направят сакрална жертва на демокрацията . Путин няма никакъв интерес от такива събития. Всички ги знаят еврейовете, че работят за пари американски и че лъжат.

що пък само опозиционери се гътват така без време в Русия,а? Как пък един приятел на властта не попадна в катастрофа или на психопат с нож. В тази държава случайни неща няма!!

Ама нали Путин ги убиваше журналистите, а то се оказа че били евреи от Израел! МОСАД?

Да бе ударил патка Телепатично, Би било отлично

Радио "Ехо Москвьi"правильнее назьiвать "Ехо Моссада"

През 1917 година еврейте завзеха Русия, оттогава не са я изпускали, управляват еврейските олигарси начело с Путин. Нападната е еврейка от психично болен еврейн, "Ехото на Москва" е еврейско. Жалко за руския народ, че се е оставил да бъде ограбван от еврейте.

Нито това радио е руско, нито водещата! Эхо Москвы е еврейско свърталище! Интересно то е, че и нападателят й е чужденец (предполагам от бившите съветски републики). Пропуснали сте да споменете и за сексуалния тормоз от нейна страна към нападателя й... Новина та дрънка (за нашите медии).

Нападателя е грузинец, с израелско гражданство и живеещ в Израел!

Прави впечатление как напират щатните щатски толове да ръсят простотии. От една любовна драма направиха изводи за ... хм за колко цента всъщност?

Майката на Владимир Путин се е казвала Мария ШЕЛОМова! Който не вярва да провери в интернет!

Шило

И кво? Де го виждаш пък него тук? А бе, фуражка, за теб Русия само Путин ли е? Май си за други, също униформени, с тези твои фобии.

А твойта майка как се казваше? Щото не можа да ми каже, бях и запълнил устата с моя умерисан ...

"Шелом" е стара руска дума - така се е наричал характерният островърх руски шлем. Въз основа на това значение на думата са възникнали и фамилни имена, като Шаломови, например, каквато е фамилията на майката на Путин. Без връзка с това значение, има и еврейска фамилия Шаломови.

Давала му телепатични сексуални аванси, значи. Мръсница, а как не я е изнасилил, нали? Просела си го е. ...що ли ми е познато? Половината български бай-ганьовци имат същия модел на мислене, универсален е и "близко до ума".

Шилио, то и вашия работодател Вова Шеломов Путя е евреин, ама това не ви пречи да му целувате з-ка ежеминутно! Сигурно и сънища с него сънувате!

Шило

Ай, странна птица си...Все държиш да покажеш, че когато Господ е раздавал това- онова, си бил под моста. Що така?

се трепали. Кеф! Хаирлия да е!

Шило

А бе, перколясали има навсякъде.

Много странно, че е била толкова известна в Израел, та чак някакъв евреин да се побърка по нея. Аз за пръв път я чувам.

Е, щото ти си начетен и нищо важно не пропускаш...

Такава е евразийската ценностна система! Пияни мужици колят жени и после правят натюрморти с главите им и портокали ...

За пръв път чувам, че Израел е в Евразия. Ти сигурно си учил география в някоешколо в Хъмериката, там са толкоз Ентелигетни.

МАЙОРА е от тихите луди и е много опасен когато се разгони но това става веднъж на 98 години

Карма. Винаги те застига неочаквано.

"наръга" - какъв изискан изказ...

Не фърляйти бисерити си на свинити щот ши ги стъпчат у калта и га са обърнат ши ва разкъсат

Народа е най доволен от президента Първанов който взе това стратегическо решение и подписа за членството ни в НАТО и сега Русия не може да на нападне както нападна Украйна

Поредната невинна жертва на режима, която без малко не загуби своят живот пред олтара на демокрацията. След краткият период на затопляне и надежда през деветдесетте злото взе реванш и страната отново се върна в зимата на тоталитаризма, когато нежните цветя на свободата биват мигом попарени. Въпреки тази безнадеждност жаждата са за свобода и демокрация един ден ще бъде утолена

Не ми го побира главата, що за хора сте това троловете, че да трупате от една любовна драма политически дивиденти. Не ви ли горчи след това хляба който изкарвате по такъв гаден начин.

че психично болен е заклал либерастията. Тях сички ги обичат и болни и здрави. Тоя сигурно е майор от КГБ, пратен лично от Путин.

Кво ще кажат лизачите на евреина Шорош, дали еврейското разузнаване МОССАД няма пръст в това действие.

ми разбира се, че нямат общо!!! ЧОВЕКЪТ се е защитавал от телепатичните опити за изнасилване!!! Както целият свят знае руснаците имат психотронно оръжие.

явно ти си усетил това "оръжие" анално.

Единствено демократично предаване в цялата РАСИЯ и него путлеровци искат да унищожат!!!

А онзи "демократичен" швейцарец със секирата, ще коментираш ли дебил.

в тва да се лъже и изопачава истината? Аааа да схванах. Декоратично е, той така и Тони Блейката нали излъга, ама е демократ до сливиците чак, никой не го отрича. Значи и тези са деКорати.

е анти-руска еврейска медия. Тази особа (на снимката) и други такива от това радио редовно се появяват в ефира на крайно анти-руската еврейска телевизия RTVI.

Да прав си ... и при това обижда туземците !!!

Единствено демократично предаване в цялата РАСИЯ и него путлеровци искат да унищожат!!!

" в което видимо той се държи като проблем с психически проблеми" Абе как не Ви омръзна да се правите на тъпанари. Как един нормален коментар не можете да напишете. Каквато статията, такива и коментиращите, "еле па и я".

За нивото в Москва е средна хубост.Сега е разведена ,май.Понякога е мноооого досадна,налага своето мнение на интервюираните. Дано се оправи и да си намери нормален руснак.Тия дето минават през Ехо-то са...лееко проблемни.

Ти си май най-проблемна тук булко!!!

Какво красиво славянско име, дошло направо от рая на земята с Господ-Бог Путик

Путин е паднал много ниско - отмъщава на беззащитни журналистки. Как ще коментира Елена Йончева ?

нападателя поне е показал че от гледане на телевизия промяна не се случва.... трябват действия...

Щерев нададе вой, сякаш са му забили нож отзад

Не е нож. Прасто е голям и четвъртит!!!

Всяко насилие е неприемливо и трябва да се елиминира. Но защо Дира занимава аудиторията само с еврейските действия, били те в Русия, САЩ или Европа. Стига еврейски простотии. Явно всеки втори е евреин.

В еврейската половина на човечеството е и Владимир Владимирович Шаломов Путин.

Колкото и да прикачаш еврейски имена на Путин, той няма нищо общо с евреите. От безпомощна еврейска злоба, сега еврейчетата се опитват да се примъкнат към Путин. Но не става защото точно той ги изгони от Русия, изгони и техните НПО. Не се опитвай да лъжеш, знаем.

кагебейското джудже показва мускули

Боли ли те тлъстия задник Разпутенякоф ?

Аз си помислих, че работата е сериозна. А то се оказа обикновена еврейска любовна драма и НЕСПОДЕЛЕНИ ЛЮБОВНИ СТРАСТИ. В такива случаи евреите винаги действат с хладно оръжие ...

По сведениям полиции, напавший на журналистку мужчина является иностранцем-уроженец Грузии, гражданин Израиля либерал-борцунята делят гранты?

Дежурните форумни кречетала напъплиха благодатната тема, а то се оказа банална любовна драма. Безработен израелски физик влюбен до уши в добре изглеждащата журналистка от неговата вяра не срещнал обаче взаимност. Просто класика и никаква политика

Какво значение има етноса или вярата във случая бе троле!Путиновата идиология е фашизъм и национал социализъм под една шапка?!

като непълноценен "мъж" -жена му го изостави- пут мрази жените

Жалко за момичето ! Първоначална версия е че си е имала някакви отношения с мъжът които е срезал малко от шията ! Ехо на Москва е малко на Сорос когато е с Бенедиктов , а тази млада Дама води приятно и впечатляващо с Демократичен оттенък !

Според путинофилите всяко убийство или опит за убиство на някой критик на режима е извършено от запада, за да дискредитира путин. Такава е опорната точка.

соросоид, заплашен ли се чувстваш. А ти какво си мислиш, че винаги ще ни лъжете и мамите безнаказано. Не си познал, идва времето да плащате. Ще ни лъжете и ще се гаврите с нас щото ви плащат. И вие ще почнете да плащате и у нас. Погледни се, дебил, колко десетки коментари си изписал с различни никове. Ти подиграваш ли се с нас, та ти заслужаваш същото с ръцете. А тази фалшива журналистка пласира на руския пазар американска пропаганда, на която в САЩ вярват едва 15% от населението. Дали схващаш колко голям дебил си, вземайки се за големия тарикат, въобразил си, че ни врътка както си иска.