Лондон иска термин ”бременни хора” вместо ”бременни жени”

Лондон е поискал от ООН да замени в официалните си документи терминологията, отнасяща се до бременни.

Обратно в новината

Коментари - Лондон иска термин ”бременни хора” вместо ”бременни жени” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съвсем се обърках, сега като отида в тоалетната по голяма нужда, накрая какво какво избърсвам, г.за си или пу.ката си? Лондон, дайте опорка!

Всичката Англия оправиха до гъза на трансексуалните опряха.

съшото важи и за тъпаци по-добре e тъпи хомо сапиенс

Само за третополовите си мислят...всъщност кой ни управлява:)))

Добра вечер. Честно казано новината ме развесели. Това е добре защото тук така гадно вали и е такава мъгла. Есен. Та искам да попитам този умник от Лондон де, следното. Нека разгледаме една адски тривиална ситуация. Опашка от 12 човека пред каса на хипермаркет, да кажем Кауфланд. Опашката се състои от 5 лица от мъжки пол, т.е. мъже и 7 лица от женски пол, т.е. жени. Три от лицата, от женски пол са бременни и им личи. На някой човек му прави впечатление и прави снимка, която публикува, да кажем във Фейсбук. С нормален текст "Група хора на опашка пред каси на Кауфланд" ... Поводът за публикуването е това, че бременните са принудени да чакат а не им е дадено предимство. Простетеме за дългото писане но се смея на евентуалният "правилен, европейски и толерантен" текст, който би трябвало да е под снимката, а той би звучал така: Вариант 1. Бременни хора, бяха принудени да чакат на опашка. 2. Група хора, от коичо 3-ма бременни човека чакат на опашка. Отново ме извинете, но смятах, че тия дето измислят такива предложения отдавна са въдворени в Карлуково.... Явно съм сгрешил.

Да е смешно, но не е. Но тъжно и много тъжно за бъдещето на цялото човечество.... Все по-истински звучи- само 500 милиона човеци на Земята?

Ей от такива гениални идеи на ЕЛИТА И ЛИДЕРИТЕ им писва на хората и като добавиш презрението ,мизерията и експлоатацията са ,,готови ,, за ВОСР.

Лондон забременял, Па от страх се насрал, Защото видял, Кимчо ядрен удар, Да е изпърдял

Подиграхте се с всички закони на природата бе идиоти.

Най-накрая, Щерев, моя партньор, може спокойно да остане среден род ако забременее. Опитваме от година и нищо...

Откога пък жените станаха ора?

от десети век. вселенски събор решава че жената е човек. до преди това не се е знаело... интересно е че малко след това църквата се цепи на източна православна и католици...

Абе то лошо няма, ама как имат време да за това? Други проблеми нямат ли?

,,старите,, колониалисти...мноого ,,чуствителни,, бе...??? на тема ,,демокрация и з.дник,, ...!!! ние им отговаряме с една наша пословица...:??? ,,г.з -глава затрива,,...!!!

Да не би, някой да профанал....... Доста сериозни са пробите в тая насока

Лейди Е. Джон да не е бременна?!

гледах документален филм-Двойка "женени" мъже, единият от които беше бременен! Беше отвратително гледка, sorry....много противно нещо...Мъж с брада, с риза и панталон, нооооо бременен! Фразата вече се изтърка, ама пак- ТОВА ЛИ СА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ? Къде са посланията на немските философи, къде са мислите на Гьоте, на Балзак, на Дикенс....Къде е красотата /вкл. и еротичната/ от картините на импресионистите / да не се връщам чак към класиката/...Това ли е съвременната западна култура- безкраен спор за наименуване на "полове"...та стигнаха и до БЕЗУМНИЯ АБСУРД-бременни хора...

Явно Шизофрениците и психопатите в Лондон са се Увеличили... В Лондон да вземат да забранят колите с Аларма вдигаща Шум...АКо някой иска да си слага аларма, нека алармата ИЗВЕСТЯВА Само Собственика на колата, чрез дистанционното с ключовете... Няма защо да изнерва всички в квартала с гадната си аларма. Или ПРЕЗ НОЩТА, ако някоя котка или куче одраска колата му, да СЪБУЖДА целия квартал.

Сичкото Мара фтасала...

Някои упорито ДЪРПАТ Господ за шлифера и това ще им излезе през носа ,защото прекрачват всякакви граници !!!!!!!!!! Някои наши "ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ" със съмнителни наклонности запяха в този хор ,като се започна от граматиката , с премахването на женски род , въвеждате ни в клин ни в ръкав на английски обръщения ,Иванннннн ,а не Иване ,лудост ,която някои сервилни недоностчета и парвенюта папагали опипват почвата ,но май няма да им мине номера !!!!

Какво искате от ГМО нация ,отврат ...?!

Скритият коментар на "А бе" нито е извън темата, нито съдържа спам :-)

Аз

Да, ама съдържа намек за съществуването на некъф си там Интернет извън dir.bg.

Да бе, така е, но ако видиш "Изгледайте го и без коментар", например ...

Толкова се радвам че Англия се маха от ЕС ! Планетата е пренаселена и все по често ще се виждат гейбракове и квартали дори ще започне пропаганда да се толерира и симпатизира на подобна извратеност. Мъж да роди не мисля че е възможно но и в бъдеще може би което на дали ще бъде разрешено поне на тази планета.

:):):) Мисля, че новият термин не е достатъчно "gender inclusive". Предлагам да въведем "бременно то" (pregnant it, pregnant its). Има малък проблем на български в множествено число, така че хора, моля дайте предложения за множествено число. Да живеят еврогейовете! Да живеят Меркел, Макрон, баба му, жена му, любовника му и целият антибременен еврогейски бюрократичен апарат!

Мисля, че най-толерантния термин ще е бременни "същества" или "създания", защото далеч не всички могат да бъдат наречени хора, въпреки някои съвпадения във външността.

Да, това ми звучи напълно отговорно към всички същества. Обаче ако еврогейовете не го харесат, предлагам като алтернатива пълна забрана на забременяването, за да няма езикови проблеми и да избегнем политическата некоректност. Ми така де, проблемът еврогейската паплач идва от това, че някакви същества забременяват! :)

Аз

Ся... Да не съдим строго англичаните! Като се имат предвид англичанките, нищо чудно, че им се ще сами себе си да осеменяват...

Какво искате от генно дефектирал народ, при който до скоро се женеха първи братовчеди. Трябва да бъдат игнорирани от световните решения със световна значимост.

"бременни хора"? Че това ора ли са бе?

е рекламното лице на тази извратена политика. С нея се легализираха сатанинските намерения за генно- и психо-инженерството на новото човечество, необходимо на монополите. Интересно какво кроят за арабските мигранти? Тях ли припознават наистина като работна ръка?????? Имат ли предвид, че са люти, отмъстителни, жестоки? Ако се страхуват от цивилизованите бели европейци с все повече претенции за доходи и права? СМАЙВАЩО!!!! НО..... не ми се вярва.... това Всевишния няма да го изтърпи.Както докара десет урагана за месец над САЩ, така ще сложи в границите нещата. Съгласен съм, че само за век човечеството от 1.2 милиарда гони 7 милиарда. Но, това ли е начинът за разреждане? Може би ще заложат на естествения подбор, та като дойде време да се изнасят на друга планета, ще трябва да имат селектирана работна ръка.

Схванете, че коптора на Рокафеллер е базиран в Лондонското Сити! Лондонското Сити има статут на отделен град от римски времена, и отделно управление, което не е британско! Схванете, че Рокафеллер си е купил града, на негово лично разпореждане! като четете нещо ТАКОВА да идва от Лондон, то не е задължително да е от територията на британия, а е вероятно да е от Ситито! Схванете, че британците хабер си немът за това, и че са точно като вас, възмУтени! Схванете, че и на тех им е лошо да виждът това да се случва! Правете разлика между Зионизтите и куманягите, управлеващи, и народа! Точно като в балХар, управлеват едни ,а се възмущават други! Ей, явно останахте саму куманяги, щом за вас е се тая, и нема веке обикновен човечец, както обикновените британци, да се ядосва и възмущава!

Министерството на външните работи /МВнР/ на Великобритания е помолило ООН да замени в документите на организацията термина "бр

Рохана ти от какъв пол си?

Мъж не може нито да забременее, нито да роди, бе , боклуци изпедерасени... Забременяла е некоя лесбийка, която се прави на мъж. Да ви ева май-ката пииразка! Всички пииразе- на сапун!

Каквото кроят в бъдеще, това искат днес да му осигурят законова територия. Значи англосаксонците избягаха от ЕС, усетиха, че нещо се срива или сами копаят срива му. След години ще срещаме бременни травестити с навирени като корем ташури. Каква трогателна гледка! Само да не пресичат на пешеходни пътеки с корем в чатала, че шофьорите ще забравят да спрат от изумление - нова порода ора!

Пак англоговорящата измет, боклукът на света, не е разбрала, че мъж не е забременял, а жена не е осеменила никого. Редно е Създателят да слезе и да им го обясни, както на Содом и Гомор преди тях!

В Содом и Гомор също са си организирали гей забавления, сменяли са терминологията и са обяснявали извращенията като нещо нормално. Накрая на Бог му е писнало и направил каквото е трябвало да направи. Кога ли ще му писне от толерастията и ще затрие това гнездо на порока, наречено Европа.

Европа ще стане ядрена пустиня.

На тия БРЕКЗИТА явно им действа много зле- тотално изперкват вече....

..."от уважение към транссексуалните"...;) Ами при цялото ми "уважение към транссексуалните", ама аз досега бременен мъж не съм виждала;) Моля, ако някой е виждал бременен/раждащ мъж, да сподели, че да не се излагам с изостаналостта си!

НАМЕК ОТ СТРАНА НА КРАЛИЦАТА,ЧЕ ВСИЧКИ СМЕ ПРЕЕ..АНИ?! НИЕ СИ ГО ЗНАЕМ ОТДАВНА!!!

Кукундели. Да ходят да се праскат някъде, и да не ни занимават с глупости.

Тук на пръв поглед е, да се смееш ли или да плачеш. Само че нещата ще станат сериозни нататък. Особено като наложат от запад така да се учат децата и извратят и тях. Този процес все повече се прокарва.

Който робува на англичаните и емигрирал с децата си да живее там, да му мисли. Колкото повече се преместваш на Запад, толкова по-сложно е да възпиташ читаво поколение. Още от детската градина им втълпяват извратени ценности, а не са редки случаите социалните им служби да изтръгват деца от нормални семейства от Източна Европа и да ги дават на "семейства" тип Елтън Джон и СИЕ

МНОГО НАПРЕДНАЛИ!ГЛЕДАХ ФИЛМЧЕ,В КОЕТО УЧИТЕЛКИТЕ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ГОВОРЯТ НА ДЕЦАТА В СРЕДЕН РОД,ЗАЩОТО СПОРЕД ВЪВЕДЕНИТЕ ЗАК.ПРОМЕНИ,ДЕЦАТА ДО 7Г.ВЪЗРАСТ НЯМАТ ПОЛ,А СЛЕД ТОВА СИ ГО ИЗБИРАТ САМИ!!! ДЕЦАТА МАСОВО КАЗВАХА: НЕ СЪМ МОМЧЕ,НИТО МОМИЧЕ!!! ЕДНО КАЗВАШЕ:ДНЕС СЪМ МОМИЧЕ,УТРЕ МОЖЕ ДА СЪМ МОМЧЕ!!!УЖАСНО БЕШЕ!!!

Това е дискриминация на нормалните хора!

При новия световен "ред" ще е така: кучетата са с предимство пред хората, циганите - пред белите, престъпниците - пред мирните граждани, мюсюлманите - пред християните, обратните - пред нормалните, жените - пред мъжете. Лъжата става "истина". Дяволът става "бог". Изобщо новият световен "ред" е "старият", обърнат с главата надолу.

Тези вече са съвсем сбъркани и извратени същества. Да правят в държавите си каквито искат извращения. Но как така, ще ползват ООН като инструмент да налагат собствените си извратености и закони върху останалите държави. Идва момент, такива държави да бъдат поставени под карантина, тъй като управляващите ги режими превръщат живеещите там хора в маймуни.

Англичанин в аптеката и иска ВИАГРА . Аптекарката- Самолета ли ще вдигаш? НЕ- Ще се возя!

Тия съвсем изтрещяха!!! Я наистина да им спрат емигрантите, да се захванат те, да работят по полето и по улиците и тогава няма да имат време и сили да измислят глупости.

И тъй като имат пари, награбени от бедните страни и от труда на робите (вкл. българи и африканци, които им работят за стотинки), сега ще плащат на гладните антибългарски комитети и НПО-та и тук да се въведе трети пол и всяка друга извратеност. Българи, събудете се! Вижте какви са евроатлантически "ценности", които ни налагат! Време е да спрем този хомофашизъм и толерастлък!

Преди си е.яха родата , сега заплождат мъже. После що били с криви глави и жените им имали мустаци

Мисля, че най-толерантния термин ще е бременни "същества" или "създания", защото далеч не всички могат да бъдат наречени хора, въпреки някои съвпадения във външността.

Тъкмо няма да накърнява за вбъдеще правата и чувствата на женените за кози и омъжените за пръчове, магарета... Трябва да се мисли перспективно.

Браво, дерзайте, ама ако може, след като напуснете Евросъюза!

е изродила бременен мъж на 33 г. Майко-мъжът е в добро състояние, макар и изтощен.

ХА- ХА -- ХА ! КАКВО Е КАЗАЛ ЕДИН ГЕНИАЛЕН БЪЛГАРСКИ ПОЕТ 1880 ГОДИНА ЗА ДЖОН БУЛ: "... НЕГОВАТА СЛАВА ДАЛЕЧ СЕ Е ЧУЛА; ПОТОМЪК НА ЮДА, БРАТ НА ВЕЛЗЕВУЛА, НА ЗЛИНАТА ГЕНИЙ, НА ЛЪЖАТА - ЖРЕЦ..."