Популистите водят на изборите в Чехия

В Чехия завърши двудневното гласуване на парламентарните избори, на които се очаква да спечели популисткото движение АНО на милиардера Андрей Бабиш.

Обратно в новината

Коментари - Популистите водят на изборите в Чехия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не им знам на тези кампанията, но вече наляво и надясно обявяват някой за популист. Популизъм е опит да се харесваш на народа. Такъв е например и Бойко Борисов. Донякъде е нормално за политиката.

Браво на чехите! Умници са като унгарците, избират за лидери на държавата си хора, готови да отстояват националните интереси и осъзнали, че ЕС се ръководи от продажници.

Правилно. Продажници с/у закупчици. Има сделка.

Когато и ние си изберем милионер, а не ПРОЗД пожарникар, тогава и ние ще прокопсаме, дотогава - в блатото.....

отдавна е станал МИЛИАРДЕР, за сметка на чалгаджийската паплач която го боготвори.

Всички ония, които не се вписват в схемите на най-корумпирания в човешката история съюз са популисти и сепаратист!

Даам. Още един милиардер-патриот и борец за народни права и свободи. Просто трогателно.

Супер смешно е когато милиардери и медийни магнати се представят за алтернатива на статуквото, удобно пропускайки факта, че са забогатяли точно благодарение на това статукво. Тези ренегати изобщо не са алтернатива на нищо. Явно деградацията е повсеместна, щом и чехите се хлъзнаха. По добре да бяха направили нова пражка дефенестация.

ДефенестРация - от латински, изхвърляне през прозореца.

Глупако, такива като Тръмп и Бабиш не целят да сменят системата, а да я възстановят, да я рестартират - истинска пазарна икономика, а не идиотско държавно регулиране, истински патриотизъм, а не отворени общества и граници, през които нахлува всякаква паплач, нормални човешки отношения, а не толерастия, създаване на псевдоценности, лицемерие...

Популист означава Евроатлантик близач на Брюкселски зелки? Предполагам че това означава. Нещо , като Винету Неграмотни?

И Чехите го начукаха на еврогейците,само Боко със свалени гащи предлага на нас да ни го турят.

Ал

В Огледалния соросов свят всичко е наобратно... На нормалните ни викат "популисти", а на баш-популистите у нас им викат гербери... Замислете се какво от обещанията на Вожда-Слънце се е случило?...

Както го избират, така и ще го свалят. Там празно няма!

"ПОПУЛИЗЪМ - Примитивна политическа тактика, която има за цел да заблуждава и манипулира народните маси чрез щедро раздаване на обикновено неосъществими обещания и др.; демагогско флиртуване с тълпата." Може ли някой да посочи по-големи популисти от - Бат Бойко Батмана в България - баба Меркел в Германия - геронтофила Макрон във Франция - Клинтъновци, Обама в САЩ и пр. от тая паплач, чиято основна цел е да са на власт на всяка цена!

Кой определя да се залепи етикетът "популисти" на дадена партия? Тя самата ли се нарича така? Какво е съдържанието на това понятие?

Популизмът е термин с латински произход (от populus народ) и е политическа позиция или стил в реториката, адресирани към широки слоеве в обществото.

Защо пък "популисти"?

Глобалистите и техните медии са толкова извратени и изперкали че за тях нормалните хора са популисти! Много ясно че нормалните хора няма да искат бежанци и еврото! Трябва да си бая откачен и извратен да искаш подобни глупости!

Много ясно, че не си наясно с исканията на нормалните хора, защото си платен трол!

Браво! Ето това е нормална нация и нормално общество! Това наистина са ЦЕННОСТИ, за разлика от "ценностите" на тапетни чехъли и евромухъли. И не са никакви "популисти", защото такава дума не съществува и в нея няма никакво съдържание. Тези хора не се лъжат от "кохезия, консенсус и конкурентноспособности" и прочее соросоидни мантри. Чехите дават кураж и на поробени от сатанисти, каквито сме ние, вечно заспалите мрънкачи. Така са и другите вишеградци, сърбите и много други нормални хора. Да се поучим и засрамим и най-сетне да се научим да правим разлика между зло и добро. Повече не ни трябва. Чехите знаят добре. Браво! Шамар за високомерните евраци ислямизатори, толерантници и сексуално сбъркани. Браво!

Браво , е това са избори

Платената прозападна пропаганда нарича нормалните хора в чехия "популисти" - жалки нещастници - ГУБИТЕ !

милиардера ясно разбира националните интереси на Чехия. И разбира от финансии. Не на бежанците и принудителното заселване на хора в Чехия, не на еврото. Първото е вражеско нашествие, второто е просто плащане на целия чешки принаден продукт на ЕЦБ а оттам на Германия.

Популист вече звучи гордо. Като горе долу като антифашист през войната.

Мда, навсякъде противниците на политическия елит са сепаратисти. Докато меркелиците, сталинките и соросоидчетата се трудят за подобряване на генофонда на Европа, броят на сепаратистите ще расте, а краят на ЕС ще наближава. Брекзитът уцели ЕС в сърцето... ПП: Сорос снабдява ислямистите със специално ръководство преди да тръгнат за Европа...

Еврогейювете наричат национално отговорните партии Популистки !

Почне ли някой противник на мумията сороз, банките и фондовете около него - да надига глава, очаквайте още в заглавието на новината да бъде "популист", "диктатор", "отцепник" или "екстремист". Това е положението в медии, ПЛАТЕНИ от шибаните спекуланти зад Голямата Локва. Факт.

В европа има една мумия. Намира се на червения площад и е вашето божество от еврейски произход.

Какво пречи броят на мумиите да се удвои ?

АЙДЕ ! ПОЧНА СЕ ! ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ - ДОЛУ НАТО, ДОЛУ ЕС ! ПО ДЕМОКРАТИЧНОМУ - С ИЗБОРИ !

Защо популистка партия и за Австрийците така пишеше ! Герб са популистка ОПГ , но уважавана от Юнкер , сигурно ББ добре го финансира да мълчи ! Как гадовете на Герб засекретиха документите на границата , 200 милиона лева са дали до сега и колко още ще дадат, Бог знае !

мутро-олигарси, които дерибействат в България, Европата ли е виновна ???

бизнесмени, чиито контрагенти бяха осъдени и лежаха в Европа, а в България се радват на сладък живот, пак Европата ли е виновна ???

Туземните в бг са тия които гласуват за онзи наричащия се тиква и му лижат задника,защото зимат държавната заплата

Бочко Кафявият Гьобелс не е популист.

Всеки който не ими играе по гайдата е "популист".

Европейският Съюз даде 21.10.2017 16:56   ( нерегистриран ) качество на живот, възможности и перспективи, които никои народи в историята на света не са имали -------- Кажи го на БГ пенсионерите и 80% от бачкаторите ! Ни парцали , ни ДНК няма да остане от тебе !

Това се определя от туземните прорашистки олигарси, които овладяха икономиката на България.

качество на живот, възможности и перспективи, които никои народи в историята на света не са имали, но това не се харесва на разните алапутински диктатори и посредствените им привърженици.

Парите ги взимат Юнкер Меркел Борисов Мария Неделчева Габриел и техните слуги а не хората в бг с по 2/3 висши и 2/3 езика те ако случайно си намерят работа взимат 200 пенсия и 460 заплата а Габриел зима 20 хил евро заплата и 50 бона доживотна пенсия след 2019 кат и изтече мандата

И за протокола ако Путин е диктатор Борисов също е диктатор даже е по ояден към 200 кила е ако не и повече

столипиново, които никой по света не признава.

Ти си от доволните ! Ама печелят недоволните , значи Е.С. не е дал на колкото трябва , а на когото (не) трябва !

Дотук 3 абсолютни некомпетентни коментара, писани явно за покриване на норматив.

Великият Дъглас Адамс има един герой- Електрическия монах, който може само да ВЕРВА! Та така и ти, вервай си! Вервай си, че еврочиновниците подготвят светло бъдеще за Европейските държави, че мигрантите са безценна работна ръка, че Русия ще изчезне, че САЩ мислят само доброто на Европа и че накрая ще настъпи всеобщ благодат!

Браво, изреди си опорните точки, а сега душо кукурузена да те попитам - откъде знаеш аз в какво вярвам? А?

Мръсната соросоидна платена протестърска сган съсипа Европа и сега трябва да си плаща.

Ако Европа се разпадне, такива като теб ще вият на умряло и ще викат "къде си Европо".

По-добре без Европа с Боко Юнкер и бабичката Меркел от колкото Европа с тях

Щом подмазвачите ги наричат популисти, значи чехите са гласували правилно. Дано да има повече несъгласни с брюкселските предатели!

Слава богу че те, а не пробюрократите, сричащи безропотно директивите на полуидиотите в Брасълс.