Влак блъсна и уби на място мъж и жена

Влакът по направление Перник-София блъсна и уби на място възрастни мъж и жена.

Обратно в новината

Коментари - Влак блъсна и уби на място мъж и жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мир на праха им,но ми се струва,че новината е като реклама на НОИ-В България има и хора 95 годишни ,които се облужват от 80 г младежи и даже се, и движат ,и пресичат релси.Другата новина е ,че в България има даже и влакове.:(((

Не трябва ли машинистите да не носят наказателна отговорност, ако прегазват ,,безсмъртни" пешеходци или водачи на МПС . Шофьорите би трябвало да са по-умни и да спазват правилата за движение.

Не е ли по-сигурно да са поне на 10-15 метра във въздуха -трудно се скача толкова високо,за да ги пресечеш.Даже и на овчарски скок...

Един ден ,хората от Перник ще са като винкел!

Не знам защо ми спряха коментара че 50 души ръсят глупости без да са наясно каква е истината вместо да замълчат пред смъртта на двама души.Сега вече разбрах защо. Новината че са загинали мъж и жена е грешна. Това потвърждава мнението ми за глупостите на тези 50 души.

Хайде пак. 50 идиота дават акъл без да са видели нищо вместо да замълчат, че са си отишли двама души.

не съобразена скорост .......................протокол на КАТ,въпроса решен.........

И аз се чудя на заглавието, няма начин влак да блъсне каквото и да е мислещо същество, освен друг влак движещ се срещу него и то поради човешка грешка. Нека "журналистите" да се вгледат малко в себе си и да не ръсят гръмко глупости. Освен това от правна и морална гледна точка те вменяват вина на машиниста, каквато той, ако е свестен човек и без това ще почувства, макар че той няма вина за случилото се нито правно, нито морално.

Почина майката, която 7 болници отказаха да приемат - е заглавие от вчера, но за тази смърт нямат вина болниците, а е виновна майката. И тук са виновни само старците, защото ако съдя по коментарите, са стари и трябва да умрат...

Затова съм казал: Човек трябва да живее до 50 години. Правиш си един юбилейно-прощален банкет, а цветята от банкета ти ги закарват направо на гроба.

Като станеш на 50 да не се отметнеш...

Тъжно е да си заминават така нелепо хора, но още по-тъжно е, че точно тези, възрастни и улегнали би трябвало с поведението си да са пример за младите.Да побелееш и да не се научиш, как да спазваш елементарни правила за безопасност...

да бе - на територията на София ж.п.линиите под земята - като във ФРАНЦИЯ. Всичката Мара втасала, а селяните в провинцията - тях да ги газят. Браво.

заради някакви откачалки, които и да има ограда ще я прескачат. ЗА ДА Е ЕФЕКТВНА оградата трябва да е като на границата и тогава не съм сигурна дали няма да си носят стълби.

vasil

Една роднина,тогава беше над 70 годишна,си беше счупила ръка при опит да прескочи мантинелата между двете платна на булевард - на няма и 30 метра от пешеходна пътека.

Заглавието: четеш и оставаш с чувството, че влакът е убиец на невинни хора. Странно племе са журналята, от тях струи некадърност, липсва им речник, стилът и граматиката им е на ниво 3-ти клас, но самочувствието им е като на великани в професията. Мдааа, тъжно, много тъжно!

на тези възрстни трябва да се забрани да гласуват. НЕАДЕКВАТНИ СА.Колко пъти им се обяснява да не хвърлят парите си през прозорци и балкони и като преминават през ж.п.линия само на обезопасени прелези, когато бариерата е вдигната.

На младите - също. Неопитни са. На циганите и др. неграмотни - пак. На криминалните - съвсем. Горе-долу да останат едно 10%, но и пак не е сигурно дали ще е на добро...

vasil

Абе някои от младите стават...По-често съм оптимист и смятам казаните от теб проценти към а1аааа20,но наистина са ми казвали,че оптимизмът ми е завишвн.

И на всички без средно образование,учасниците в ,,Съдебен спор" по Нова,Биг брадъри и подобни тъпи формати,както и на всички фенове на СКАТ и АЛФА !!!

ЖЕЛЕЗОПЪТНИТЕ ЛИНИИ ТРЯБВА ДА МИНАТ ПОД ЗЕМЯТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА СОФИЯ - ГРАД ЗА ДА НЕ СЕ СЛУЧВАТ ИНЦИДЕНТИ, КАКТО Е ВЪВ ФРАНЦИЯ, ТРЯБВАТ КАРДИНАЛНИ РЕШЕНИЯ.

Не ти е ясна материята, затова не се напъвай по въпроса!

Дори и да са под земята, пак ще намери "влак да блъсне и убие някого", защото е човешката глупост и познание са безкрайни.

Не е ли по-сигурно да са поне на 10-15 метра във въздуха -трудно се скача толкова високо,за да ги пресечеш.

Ако жепейците си беха заградили линията, както пише в нормите им, немаше сега да има два трупа. Ама никой не търси причината, а всеки коментира старците. Причината е в незаградената линия, липсата на подлези или пасарелки, или поне пешеходни пътеки, но както са по правилата, а не прекараните навсекъде. Стотици пътечки има и никой от жп началниците не е предприел мерки да спре пресичанито с огради, каквито има в градовете по света. Амо то София град ли е? Пълно със селяния, баце...

Каде пише че жп линията трябва да е заградена?

Пише в Наредбата за проектиране на жп линии и гари. И ако не знаеш, при ремонта на жп линията София-Волуяк, на територията на града цялата ще е заградена с противошумни и предпазни огради, но от къде да знаеш. То кантонерите такива неща не знаят.

Машиниста в затвора, той е виновен. Що не е стрял?

За затвора ли е, ще реши съда. Но, че трябва да бъде на вниманието на прокуратурата, е сигурно.

влакът не е каруцата дето караш.едно е да дръпнеш юздата и магарето да закове на място, друго един влак дето тежи няколко стотин тона... почти е сигурно че машиниста ги е видял, но от де да му хрумне, че вместо да го изчакат да мине, пенсиите ше се засилят да пресичат? а и падането на бабата определено е било повина на машиниста... сигурно я е замерил с нещо за да я спъне.

ЗАРАДИ ТЕЗ ТЪПИРИ ХОРАТА ЩЕ СТОЯТ 3 ЧАСА ДРУГИ ТЪПИРИ ДА ЗАМЕРВАТ И ДА ЗАПИСВАТ В ДНЕВНИЦИТЕ ЕИИ УРОДИ - ИЗМЕТЕТЕ СЕ ДА НЕ ВИ ИЗМЕТЕМ ДО 99 КОЛЕНО МРША

пълно е с ОЛИГОФРЕНИ тук в БГ

предполагам имаш предвид дир.БГ

можеше поне някоя хилядарка да ми подхвърлят от балкона преди да ходят да са бухнат под влака

може и да са късметлии, милите! заминали са си заедно, както са и живели!

кат са гламави нека ги газят, жалко за другите хора дето ще чакат закъснението на влака

Като те "боли", върви си го лекувай....и мозъка също келеш долен....

и ко са ? крокодилски сълзи ли да роня или траурна лентичка да слагам ?

Е не го разбирам това с минаването на линиите...за да паднеш пред него баш, значи си го видял, че идва...нямам думи.

То се вижда, че нямаш думи. Вижда се по елементарния изказ.

О боже, УЖАС!!! Това ми напомня за една случка където ми я е разказвал мой познат, таксиметров шофьор. Значи една вечер в един проливен дъжд качва в колата младо момиче, и веднага му прави впечатление че е напълно суха въпреки дъжда. И страшно бледа, лицето и било почти бяло! Също така била съвсем леко облечена, с рокля, а навън било студено! Той я закарал на адреса тя му платила и слязла. И точно преди да тръгне, забелязал че тя си е забраила нещо в колата (вече не помня точно какво) и се качил в блока защото бил видял точно в кой вход влиза момичето. Когато стигнал до апартамента, на вратата имало некролог със снимка на същото момиче, което преди малко е возил!!! Навършвали се 5 години от смъртта й!

Б България и духовете си плащат за таксито, няма мърдане! Иначе сериозно, примера ви няма връзка със случая!

Не зная дали има връзка... Просто новината ми пречини едно гадно чувство и се сетих за тази случка!

О, боже, страшна история разказа ти ! Ако е било възможно да се случи това, ще се уплаша още по-страшно ! Ох, божке, божке.. Ох !

Да бе... то момичетата винаги казват на бакшишите номера на апартамента и етажа. Аре бегай. А входовете на блоковете до един се заключват. Освен това няма бакшиш в булгаристан който да върне нещо. С този акъл с който гласувате за комунистите, със същия акъл вярвате и на тази глупост. Айде у лево.

Вижте, вече не помня подробности точно как е влязъл, или дали некрологът не беше на входната врата на блока. Случката ми е разказана преди няколко години от кума на етървата на една много близка приятелка приятелка. Определено не е измислица! Човекът си беше изкарал акъла и дори ходил да му лее куршум една баба!

Скорцени, точно ти да се вържеш на тролене е забавен парадокс.

Госпожо, не сте добре, лекувайте се и гледайте по ведро на живота. И вашия приятел таксиджията и той не е наред.

Видял един шоп жираф и рекъл,че ,,ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА!"

или си много тъпа или си пишман трол. поне троленето ти да имаше смисъл или да беше смешно. и в двата случая си много зле.

Шопа спиране нема - и влака го не спира.

Сакън, да не пропуснат Дир-а поредната трагедия. Весело прекарване на уикенда......

Там има пътечки към парка от Гевгелийския. Линията е скрита от храсти, ако са били и глухи, защото влакът все пак се чува като идва...

А ако са били и слепи, ето какво става.