Австрия е готова да прати войници на външните граници на ЕС

Австрия е готова да прати войници да охраняват външните граници на ЕС, заяви вероятният следващ премиер Себастиан Курц.

Обратно в новината

Коментари - Австрия е готова да прати войници на външните граници на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще ми развали каналджииския бизнес да ега

при нас няма да пращат войници!

мисля че Хитлер беше австриец..това момченце ако си тури мустачки ще заприлича на Хитер, но точно такъв ни трябва който да защити християнството...вън ислямистите от Европа вън гнусните черни муцуни ..вън ..искаме да живеем в християнски свят смят на любовта и разбирателството и спокойствието ...черните маймуни вън от Европа..обичам те Курц

Как ще ги изхвърлиш бе Данче, ще ги събираш по градове и села, ще ги товариш на самолети, влакове и шлепове и ще изсипеш в Африка ли ???

Този е едно магаре с големи уши, ама като го има коня кой ще гледа магарето.

Какво и кого ще пази Австрия с каква сила. Едно време Сърбите ги пребиха от бой и избягаха като жени, а сега пак станаха герои, докато излезе някой и да им даде един хубав урок.

Тоя много е позинал, сигурно се е възбудил от формата на микрофона....

Айде нЕма нужда. Нас НАТО си ни пази. Мнооого маймуни ще се качите на клона.

Като ги знам кви са воници...

видно е, че май пак от Австрия ще започне обновяването на Европа!

Вероятно може да е така. Но мисля, че Унгария и Орбан направиха и правят МНОГО ПОВЕЧЕ в тази насока. А ние вече се хвалим, че съоръжението е завършено на 100 проц. и птичка не може да првхвръкне. Като се замисля то каквото трябваше да премине си премина. Добре си ,,свършихме,, поетия ангажимент спрямо чичи сам относно ислямизацията. Така де. Ей такива ми ти работи

Тъпиот Ахмак от Банкя---профука възможността да присъедини България към В4!!!:(((( ..и остави това, ами продължава да рупа интимните устни на дъртия Ангел и на любителя на баби!:))))))

и кога точно поканиха България да се присъедини към В4? Аз нещо не мога да се сетя за тази покана. Спомням си само предложението на Орбан да се оградим откъм Гърция. За ограда с Турция гусин Орбан тогава и думичка не обели...

Точно тогава ни поканиха!:)))) И тъпия Груйляк Боко---почна да бръщолеви за демократически ценности:)))) ...март-април 2016!:)))

Айде, нема нужда ! Точно пък вие ли? ? Кончита вече я видяхме на Евровизията !..? СЕГА и Европата ли да пази?

Чи, що да не пази? ГАДЖАЛИТЕ веднага ще захвърлят ножовете и ще почнат да се усукват около него !...?

тоз зализанията защо не е в панделата? австрията защо не е разтурена, а?

е това е приказка на мъже

Е, тва приказка ,бай Йордане, .. ама само ппиказка!

Поредния идиот избран да властва дето още не е разбрал че от години има такава ''охрана'' при Гърция ама ефекта е че ''пазителите'' просто ги натоварват на корабите в морето и вместо да ги върнат ги стоварват в Гъция....Докато не си избиете от главите лъжливата ви хуманност няма как да опазите никъуде..Пази си твойте граници а другите ги остави на страните,,

да изпратят ,,митничари,, и гранична ,,полиция,, че нашите се ,,оядоха,,...!!!

Трябва да се проверява всички от Турция, щом главатарите на ИДИЛ са избягали в Турция. Трябва да се проверяват и турските домати и зеленчуци за нитрати и отрови също. В България няма лаборатории и не се прави такъв контрол, но на Запад това е честа практика.

до 1989 година във всеки град имаше такава лаборатория и частниците за да ,,продават,, на пазара вземаха ,,разрешително,, след проверката наи късно за два часа...!!!

Идеално. Ето, че Обединена Европа има бъдеще.

Поканете австрийски войници да пазят границата с Турция.

късно е, чадо. европа е разядена откъм вътрешността си от разни нпо-та и правдари, психопатни и слабоумни, но алчни гурута, които много обичат експерименти с масите и чрез медийните си манипулации. но нищо не е вечно. ето. и дъждът отми последните мечета от площадите на зомбираните от гей-диктатурата, която води европа по пътя на содом.

Погледни първо своята кочина, параноиден истерико! Сам се давиш в отровно-жлъчната си помия-повърня и искаш да я излееш върху другите! Австро-унгарската държавица винаги е мечтала да бъде неразривно-втвърдена част от Османската империя!!! Дори гениалният композитор Моцарт дотолкова се е възхищавал от толерантността и хуманизма на османските турци, че в пристъп на дълбоко преклонение и спонтанно-задъхана, неспираща екзалтация-оргазъм е написал най-гениално-великата опера в целия Космос Отвличане от сарая!!!! Затова Моцарт се чевства като национален герой в Турция, а ти ще вегетираш като поредната жалко-окаяна мишка с малка бижка. Мога само да те съжалявам.

Този коментар не бе за Курц, а за репликиращия ме нащастник по-долу хХх.

... също ли е бил грабнат от качествата на османците?

здрасти. хубав коментар. както винаги. издава доста повече и по-мощни потенциали, отколкото името може да носи. не очаквах да напишеш за отвличане от сарая, а за турския марш. :-)))

Благодаря за допълнението, взе ми го направо от сочно-медената ми уста. Не споменах Турския марш на моето любимо Моцартче, този слънчев лъч в ислямската музикална Култура, защото той се явява само като балетно-танцувален елемент на едно действие от операта Отвличане от сарая. А и не исках да споменавам сладко-шекерената думичка турски, за да не дразня и без пощръкляло-озверелите националпутеноиди, които напоследък са толкова прегладнели, че кълват на всякаква стръв. А моята е от сой . :-)

Мюсюлманите изпитват омраза и ненанвист към всички останали, склонни са да убият деца и жени както пише в корана. Когато ние сме имали държава и култура, то вашите са доили камилите и с мимики са се разбирали.

Ти къде го прочете това, моноклетъчно-промито мозъче?! Кога се научи да четеш, та най-безсрамно да ми цитираш Корана? Аз изпитвам дълбоко-вопиюща, всенародно-тържествуваща любов към по-низшите създания от мен, която кара нежното ми сърчице да вибрира възбудено-неравноделно като издутата вена на една твърда като скала мъжка пулсираща гордост. ! Ще те задуша от любов, да знаеш!!!

Не може да опазите границите, как не го разбирате. Просто спрете да им дават "социални помощи" на имигрантите в ЕС. И те сами ще спрат да идват, а дори и тези които са тук ще се върнат откъдето са дошли.

Няма да се върнат. Защото дори от преравяне на бунищата, доста от тях ще живеят по-добре от кочината, в която са превърлали родината си. Поне докато не превърнат Европа в същата кочина.

А ти не разбираш ли, че това ОЧЕВИДНО е сценарий, в който участват и така наречените "европейски лидери"?

Само КУРц ше оправи европата!хахах

Не стига само Курц, трябва и да е Вейх.

Тоя пикльо се е взел на сериозно!Да му припомним че все пак не е канцлер на великата бивша Австро-Унгарска империя!

Ето това е политик! Няма 500К за Африка, няма мигранти. Или си защитаваш интересите, ако трябва със сила, или загиваш.

до понедилник ли ще ги държиш бе Мануеле? Новините си текат,в сутрешните блокове имаше големи резили...тука едно мързеливо лежерно...

БТА-ясно Българска Телеграфна Агенция. Ама тва ТАСС- ДЕТО ПОСТОЯНО ГО ЦЕТИРА БТА КАКВО ОЗНАЧАВА

ТАСС -означава Телеграфна Агенция на Съветския Съюз

Oня, чичко с мустачките, и той беше австриец, Hали??... и той, пращаше войски навсякъде и мачкаше суверенни граници, и той изнасяше мнооOоого пламенни речи и накрая, сам се "излекува" от мечтите си!!;))

Интересно,ако България прати войници да помагат на Австрия при охрана на планините,заплашени от ниско прелитащи чужденци,това няма ли да се изтълкува като акт за обявяване на военни действия-само размишлявам

трябва и покана, както местните кримчани са поканили Путин да ги охранява ..

Исторически погледнато България няма как да помага на Австрия. Докато българските царе и управници са се чудили как по-изгодно за себе си да продадат България, Австрия общо три пъти е отблъсвала османо-турските орди пред Виена. Вярно, последния път с безценната помощ на полския крал Ян Собиески. За разлика от Австрия ние се превърнахме в една държава-табелка.

Само Собиески е бил с тежка конница, скрита за Каленберг. На помощ са били и италиански и френски войски. Австрия сама нямаше да се справи никога. Но, съвременните австрийци никога няма да го признаят на поляците.

при първата обсада

Искат да ни кажат ,че нашата гранична охрана не струва.Ама го казват завоалирано.

Ало,освен гърци и италианци има и българи!Или ние не съществуваме за Австрия?

Страх ги е от Е.Йончева че ще им намери "кусур"!?

Ми не- ние избираме политици, които не подкрепят такава политика. Нашите са либерали и застъпници нс сегашното положение. Не Ви харесва? Да сте чели, слушали и мислили когато е трябвало.

Само че трябваше да ги изпратите преди около шестстотин години, когато, шишман, иван, драган се чудеха как един на друг да си турят пръста и накрая всички отнесоха рязания.

+1

Европа е пълна със всякакви мангали и сволочи от цял свят. Сега се сетили европейците, че трябва да си пазим границите. А пък австрийските мъже, които от малки ги учат да пикаят седнали, си представям що за войници са!

Генетичният материал наследен от техният дядо Хитлер, все още е в действие и е най голямата опасност за съвременният свят. Европейският съюз скоро ще се рухне и няма да издържи на хегемонията на Шанхайсият икономически гигант, още повече когато и Турция се присъедини. Австрия е малка страна с големи амбиции и много добре е че нищо независи тях .Антитурската и антиислямска политика е продължение на антиеврейската политика започната от техните дядовци-нацисти.

Усеща се тънкият сарказъм и/или опит за провокация. Иначе добре, Отличен (6).

И президентът Радев по време на предизборната кампания беше готов да прати бг армия на бг-турската външна за ЕС граница,но после някой му охлади мераците. Най-вероятно някой от - САЩ-Германия.

3456 ( нерегистриран ) 21.10.2017 10:26 30 години махаме войски и разграждаме границата с Турция по нареждане на неолибералната паплач. Сега изведнъж се оказва, че границата не се пази и всеки минава както си иска и трябва да се пращат войски да я пазят. Първо си изухме гащите, после ни го .... и се сетихме, че сме с изути гащи. Късно е либе за китка. Вече милиони от тях живеят в ЕС и се плодят като зайци. Да пазиш границата и да не я пазиш е все едно.

Даа, крепостта се превзема отвътре!

Те и еврейте бяха милиони :)

Нашите ли кротки и сервилни патриоти пречеха на слугите на "Новия световен ред" в европейската бюрократична машина? Ето ви сега сега патриоти - вишеградската четворката стана петорка.

Нека изпратят войници по нашата граница и да ни пазят от нелегални бегълци и заселници. От разни арабели, афганистанци и африканци. Тогава наистина ще благодарим на хер Себастиан Курц. Очакваме ви! Херцлих вилкомен, либе йостеррайхише Фройнде!

Heil

Нека това стане началото на един кръстоносен поход. Тия там отдавна плачат за такъв.

Виж какво ти означава фамилията и по-кротко....

И тоя къс като Путин нали !? :))))))

Някои хора явно са пробвали всичко....

Тоя от сега ги прежали....

Без(с)порно качество.

Да не забравяме и руската паплач на изток...!!!

Паплач е катуна в който те изсраха!

Интересно ми е вие циганите, които сте от смесени бракове между рускиня и българин, защо така яростно провеждате антибългарска политика ?? Не се ли притеснявате, че в един момент може да бъдете прогонени в Русия заедно със семействата си заради такава политика, и да видите как ще се отнасят към вас руските националисти ?? Знаете че сте от смесен произход и сте второ качество хора и затова ви питам -това ли е наистина което искате ???

В случая приемам че Георгиева е туркиня или циганка . Яд я е че Русия ни е освободила от Турско Робство . Мило , това е История , и не ти отива да наричаш Братята Руснаци Цигани .Вие сте такива .

Тоя с дръпнатите очи на снимката брат ли ти е ? Ти от коя монголия си , или си татарин ?

Паплач наистина е това, дето те е изсрало. Чистокръвна паплач. Ако знаеш какъв си боклук, от срам ще умреш. Пожелавам ти поне веднъж да посетиш Русия, така веднага ще разбереш какво омерзително нещо си написала. Но това няма да стане, така че напиши какво ще си купиш с хонорара за коментара си с който насъскваш към междунационална вражда.

Време е ЕС да изпрати Войници на БГ Оградата . Там Полицията заедно с Политиците вкарват Терористи в Европа за Пари . Дори забраниха достъпа на Държавата до Оградата .

а нии от маалата сме готови да фъелим австриата у атлантика, ако не с е разкара от балканите и не изтегли от тука всите си агенти и зомбита! ---- ЕС да се унищожи! европата да се потопи!

Добре си си написал ника - две нули, което означава "кенеф".

"...за да не оставим сами гърците и италианците." !!! Дългоухият австрийски пръч май изобщо не брои България за част от ЕС и външна граница,а?

Не я брои за държава. А, за територия.

Е ти какво очакваш? Бай Австриец иска да иде на море в Италия или Гърция, не на турската граница. Само тези които имат някакви наказания ще идват у нас хахахаха Официално ще кажат, че с тая невероятна ограда у нас всичко е наред.

Мисля, че въпросът с мюсюлманското нашествие по-успешно ще се реши с изпращане на войници от Вишеградската четворка и Австрия в... Брюксел.

Защо не споменават да помоглен на българите? Защото сигурно вярват на наште националистиза оградата...Елена да му проти на тоя снимката с дупката,и тая със стълбата.

30 години махаме войски и разграждаме границата с Турция по нареждане на неолибералната паплач. Сега изведнъж се оказва, че границата не се пази и всеки минава както си иска и трябва да се пращат войски да я пазят. Първо си изухме гащите, после ни го .... и се сетихме, че сме с изути гащи. Късно е либе за китка. Вече милиони от тях живеят в ЕС и се плодят като зайци. Да пазиш границата и да не я пазиш е все едно.

Само да не забравяме имената на тая паплач и когато дойде подходящото време да ги заврем всички в затвора .

Само намерете и някой художник да ги води :)

На тоя радвахме ли се ?

Направо ги скъса...