Френската левица: Макрон-президент на богатите

Френските депутати одобриха спорна данъчна реформа на данъка върху богатството, която според президента Еманюел Макрон ще помогне за рестартиране на икономиката

Обратно в новината

Коментари - Френската левица: Макрон-президент на богатите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китайският модел е бъдещето на света!Капитализмът се изчерпа исторически и само търси спасителни пояси,инициира войни, расова и етническа омраза,поляризация и силно нарушен имуществен баланс.Пазарната икономика не е негов патент-тя възниква още в древността с появата на парите като еквивалент на стоките.Тя е достижение велико на човечеството и може да се съчетава със социалната политика,а не й противоречи,както виждаме това сега в Китай като начален опит.Остава да се реши само проблемът с политическия плурализъм в тази ситуация,но и на това ще се намери социално приемливо решение занапред!

Франция, Франция, Франция.. Защо не покоментирате морала на социалистите, т.е. комунистите, които за да оправдаят съществуването на идеологията си твърдят че монарсите особено от женски пол са били отвлечени от някъде си и сабили в двореца, там където не им е мястото по волята на някаква опозиция... Кое му е чудното тогава че правят одобрение на спорни данъчни деклараций, след толкова неспорни кървави революций.. Капитализмът облагородява дори и социалистите не е ли очевидно това?!

Ротшийлдският експеримент президент-бабоеб дава началото на нова продуктова серия европейски политици.

Отдавна човешкия фактор при избори е заменен от парите, които чрезпритежателите си манипулират и лъжат човешкия фактор че ще работи за него, но след тях започват да наливат брашно отново в собствената си мелничка за да имат мангизи за следващите ''избори''а плямпането им е вродено ''качество''

Когато ''изборът'' на властващ се определя от парите действията на ''избрания'' винаги ще са в полза на тия дето са го спонсорирали за властта....

Интересно. След като акции, облигации и други ценни книжа се освобождават от данъка, това си е индиректен стимул да се инвестира в тях. Явно има притеснения, че Драги може да дръпне шалтера на облекченията и пазарът на гореспоменатите книжа рязко да се срине. Като се има предвид къде работеше Макрон преди време, тая мярка 'ич не е изненада.

И в Франция се върши глупост след глупостСледващия президент ще бъде крайно ляв който ще е по радикален и от Оланд.И след това един богат няма да се завърти в Франция.Всичко ще избяга защото арабите и негрите от Африка ще управляват Франция.

Капитализмът убива.

И нас мутренското правителство на диктатора от Банкя работи само за богатите и крадците,а за бедните и трохите от трапезата са много.Дока- заха го само преди дни като си уве- личиха заплатите със 100%.

Само,че не са ги увеличили!

На бедните не им трябва Президент, а някой като руския патриарх Кирил, който да ги баламосва, че парите са презрена хартия и трябва да гладуват за да ги обсипе Божията благодат!

И при нас е така. Правителството увеличава заплатите на богатите, а т. нар. министър на финансите ни съветва "Вярвайте, че сте добре".

епа то всите президенти работят за пари и за богатите и рогатите и морят хората! и наште са така! я желето ж ж колко измори! ами другте!?

Французите са богати щом го избират. А ние всички сме чиновници и цигани, за да избираме Боко.

ПЕДАЛ

samokato go pogledna i mi stawa qsno 4e e moshenik ot klasa

Защо не мистехте до сега ?

Мда, за Президента на богатите бабички беше ясно още преди да спечели изборите...

Французите казват,че само данък " сянка" нямат!Доста ги обира държавата и въпреки това самата държава не е просперираща!

Коя държава в Европа в момента е просперираща ?

Какво значи просперираща? Има много такива държви в Европа, според мен.

Оландов като беше президент на бедните, та какво направи за тях ? Увеличи им данъците, а безработицата при него нарастна. Един от най-слабите президенти, които Франция е виждала, който успя да унищожи дори собствената си левица. Още е рано да се коментират делата на Макрон.

За кои точно недвижими имоти става въпрос?Само жилищните или и индустриалните ,хотелите,моловете,магазините?Ако е и върху бизнес имотите,защото говори само за имоти не виждам как ще помогне точно на икономиката!Но от друга страна освобождавайки акциите,които може да са свързани с недвижими имоти,става двусмислие!

Уауууууууу биткойна мина $6000... тва са 10000 лева за биткойн... станах богат!

са изветрели като тукашната левица. Само че вече и във Франция и у нас няма кой да ги храни.

Глобалистката кукла банкер Макарон е президент на богатите - не може да бъде!

Ние пък изобщо нямаме такъв данък за нашите мутри - бизнесмени?! Само им снимахме къщите с хеликоптер, за да сложим снимките им в рамка.

ако ви прави впечатление, в Европа настъпват млади хора, не се радвайте скъпи мои, това са издънките на соросоидите, тия ще ни дококопаят, здраве и късмет на всички повярвали, че нещо ново ще се пръкне, хахахаха, унищожение за плебеса, докарване на населението до 2 милиарда и рай за гадовете, това е, който вярва, вярва, който се съмнява да чете, нали сте всички учени и интелегентни, чудя се как може да е толкова заблуден тоя народ по света, изключвам българите, те са си заблудени по дефолт

тъпи, статията е за проспериращи хора, дето си избират проспериращ президент дето ще просперират с него! голтаците , дето не плащате данъци, а се издържате от бюджета, що се пълни от проспериращите , нямате право да се обаждате!

Кои приспериращи? Тези които плащат 460 лв. заплати и невнасят осигуровки ли или тези на които фирмите им са постоянно на загуба?

Хайде сега вски млади и образовани били " соросоиди'!Ум море,глава шамандура!Ай спри се,голям тъпанар!

а добър дан

Френски реотани.

Макрон е инфатилен френски чекеджия и нотиг елз!!! Парле ву франсе?

Фантилен е фантилен Е. БАЯ МИ ГУ ФАТА

като гласувахте ,каде спахте,сега ли го разбрахте,нищо ли не ви говореше че малкия тарикат е работил в банката на ротшилд?

Че кой ви е казал, че демокрацията е за бедните, та тя е само параван, с който богатите лъжат бедните за да збогатяват още повече!

Че те, точно французките бесепари помогнаха на Макрон да се докопа до властта, а сега се пра'ят, че са срещу него: "Снимки: Франсоа Оланд, човекът, който създаде Еманюел Макрон празнува 63 години" (Photos : François Hollande, l'homme qui a fait Emmanuel Macron, fête ses 63 ans !", 12 AOÛT 2017, Europe1), ама и на франсетата като им е толкоз акълът, че да ги лъжат бесепари! Явно ще излезе вярно, че: "За 10 години Ай Кю - то на французите е паднало с четири точки (от 98 на 94)" ("Le QI des français a chuté de quatre points en dix ans (94 contre 98) !", jeudi 19 octobre 2017, AgoraVox).

Че как иначе! Нали е работил при Род Шилд ! Отваряте си очите франсета, когато избирате някои "световно неизвестен" !