Юнкер настоя за ускоряване на сделката на ЕС с ”Меркосур”

Председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер заяви, че „ще направи всичко“ за сключването на сделка с южноамериканския търговски блок „Меркосур“ до края на годината.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер настоя за ускоряване на сделката на ЕС с ”Меркосур” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

8 пъти повече от онова, 5 пъти повече от това, а колко по-малко данъци ще плащат концерните от времето, когато беше министър председател на люксембург? от това се интересуват обикновените ви роби, господин социалите юнкер.

дъртофелника е малоумен

Големите бързат за поредната си далавера. Но щом толкова бързат, значи се страхуват от нещо, което може да я препъне. Интересно какъв ли е препъникамъкът?! Сигурно ви прави впечатление колко късно научаваме за евентуалното споразумение, тоест договорките са се водили тихичко, тайничко, по-далеч от мисловните центрове на простосмъртните европейци?

Меркосур-В него влизат Аржентина, Бразилия, Парагвай, Уругвай и Венесуела с население над 250 милона

Коя организация не се е разпаднала след като България е попаднала там?

Стига с тия Споразумения...За какво ни е Европейски СЪюз, ако сме Разграден двор и всеки чужденец може да влезе, и да продава стиките си на ПО- НИСКИ цени от европейските ??!! За какво ни Европейски СЪюз, ако всеки чужденец, може да дойде и да вземе работата, къщата и държавите на Европейците ??!! Европейски СЪюз е направен, ние, белите Европейци да ЗАБОГАТЯВАМЕ. За това, араби, негри, китайци трябва да плащат ПОВЕЧЕ, ако искат да дойдат на Екскурзия в Европа или да продават стоки. И не ме интересува че някакви германци искали да продават коли в Южна Америка. Мерцедеси и БееМВета са скъпи коли. Който иска да купи, ще намери пари. Важнотое ние Българите ,а и Европейците да живеем добре.

ГРЕШКА! ЕС е направен за да се ограби ВСИЧКО от бедните страни и да се даде на богатите!

Имам чувството,че наименованието на блока Мер_мкосур е съчетание от немски и турски и ако е така нищо добро няма да ни донесе

Латинска Америка....то хубаво Германия да си изнася там колите... ама като залеят с месо от Аржентина... Европа....някои ще изреват. Месни и и земеделски продукти ...