Борисов подписа писмото на Нинова за ”оня списък” на КТБ

Бойко Борисов подписа предложеното от Корнелия Нинова писмо за публично огласяване на имената на политиците, получавали нерегламентирано пари от КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Борисов подписа писмото на Нинова за ”оня списък” на КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пореден път изразявам мнението си, че "разплитането" на "случката" /кражбата/ КТБ, трябва да започне от: "Аз, като се върна, една банка ще фалира, а може и още една ... " - Бойко Методиев Борисов, САЩ, Вашингтон, м.Юни 2014 г . .....

Че то това вече бе известно на всички. Само Чобанов и Орешарски си мислеха, че като окрадеш всичко, банката ще продължи, все едно нищо не е станало.

Мислех да ти отговоря ... но спрях ... не си заслужава ... досещаме се и двамата защо ....

Борисов , Вие подписахте писмото , но тая ограда стана много секретна май!Защо така грозно се издънихте с Вашите кражби и далавери гусин Премиер ?РЕЗИЛ!

пак излъга - никой дори не искал да чуе възванието ѝ, а то Борисов дори го подписал.Ти да видиш!!! Абе дори и техните медии се хванаха на въдицата ѝ и почнаха да разпространяват как лошите не искат дори да чуят за кървавото ѝ писмо, и останаха като посрани и замълчаха. А ако беше обратното - щяха поне седмица да думкат тъпана как Борисов излъгал - ха-ха-ха. На кого са усложливите медии.

Комунистът е унил. Партията се разпада, КУРНинова пък е дебил. Как не ви е срам, другари? Сдадохте властта без бой! Ленин ще ви порицае, спи червеният герой! Кво да правим? Що да сторим да си върнем пак властта? Ний на всичко сме готови, че е тежка участта! Този Бойко връх висок е! Страх ви е от него знам! Трябва да го сборим ние че ще станем пак за срам! Без униние другари, вий напреде аз отзад. Дайте да се понапънем да измислим компромат. Как допуснахме, другари, да ни лепнат този срам? Сто години комунизъм, а накрая кур голям! СЪЮЗ НАРОДНО ТВОРЧЕСТВО...

Днес от БНРадио няколко пъти съобщиха: -В Кърджали и областта "отбелязаха" 105 годишнината от освобождението на Родопите. Ние питаме Главните Директори на БНРадио за какво освобождение става въпрос, от какво и от кого сме били освободени???. Може би става дума за Освобождението на Родопите и на Пиринския край от петстотин годишното турско робство? Защо всичко това умишлено се изпуска и не се казва? Та това са онези мракобеснически петстотин години робство-кой е този, или тези, който забраняват да се казва истината?Кажете им имената, посочете ги, да ги знаят всички българи. -О, НЕРАЗУМНИ И ЮРОДЕ, ПОРАДИ ЩО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН? ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ 1762 г.

По-интересно е, дали по "независимите" и "свободни" телевизии ще дадат нещо от отбелязването в централните новини?

нинова - аз искам списак на всички политици учасвали в приватизацията !!!! и колко са гушнали !!!!!

комунистът е унил. Партията се разпада, Нинова пък е дебил. Как не ви е срам, другари? Сдадохте властта без бой! Ленин ще ви порицае, спи червеният герой! Кво да правим? Що да сторим да си върнем пак властта? Ний на всичко сме готови, че е тежка участта! Този Бойко връх висок е! Страх ви е от него знам! Трябва да го сборим ние че ще станем пак за срам! Без униние другари, вий напреде аз отзад. Дайте да се понапънем да измислим компромат. Как допуснахме, другари, да ни лепнат този срам? Сто години комунизъм, а накрая кур голям!

след като се накраде и ояде отива към гробището на историята с лопата в ръка.

Тотално изгубихте доверието на хората,каквото и да направите или кажи те .Не ви вярва ме .Фактите са налице

КОРНИ СЕГА СЪВСЕМ ЩЕ БЪДЕ ЗДЪВКАНА И ИЗПЛЮТА ОТ НЕЙНИТЕ АВЕРИ !!! ТЯ НЕ ЗНАЕ КАКВО ХАРАКИРИ СИ НАПРАВИ, МИСЛЕЙКИ, ЧЕ БОЙКО НЯМА ДА И УЙДИСА НА ТЪПАТА ТИКВА !!!

Ако се изнесат само имената на политиците получили пари от КТБ. няма да се постигне много. Трябва и сумите. А също и от техните съпрузи, децата им. Но и бабите и дядовците. Вече има доста примери например за субсидии от земеделското министерство взети от деца и родители на високоставен чиновник там.

Ами като ги знаете по списък ... защо не можете да съберете парите по списък.. Уж има и съд има и полиция.

Шикики-микики ... Пак ще ни поднасят специално ревизирани и подготвени за промиване на мозъци "документи". Къде са истинските банкови архиви? А къде изчезнаха и дисковете от Меркел? Всичко е шменти капели и пунта мара. Бисеров си мести стотици хиляди от швейцарските си в македонски сметки, делото се засекретява, протака се и се налага пълна тишина около него, и напълно очаквано след година-две го оправдават, сякаш тайните му, необлагани с данъци банкови сметки, пълнени от незнайни източници по повод на незнайни дейности, са били някаква махленска клюка ... При такава реалност в държавата, как лица като Ментата и #Кой да не поискат специален закон, който да ги оневини априори до живот?

Как няма да подпише тоя като знае колко пионки бушони са играли за него ама името му липсва в ограбването на хората..

сега подписва а утре ще нареди да не се приеме от народното събрание това е селския хитрец

Много си убав, ма да се обръснеш

ти от сандански ли си бе чадо та толко ти харесва това дупе

Тази тиква вече не размахва бухалка, а писалка.

Целия този цирк е да ви внуши, че се прави нещо в тази шибана държава за да възтържествува справедливостта, за да не страдате толкова, че върхушката ви ограби най брутално и вие трябва да плащате за последствията. 4 милиарда бяха задигнати от управляващите и поделени между тях, други 20-30 милиарда бяха "усвоени" от бандитите под формата на магистрали, саниране, ограда с Турция, изтребители, еврофондове, национална сигурност,... От вас глупаци се иска само да мирувате и да гласувате послушно. Новата партия-държава, новия "Тато", новата Цола Драгойчева ще се грижат за вас да не дебелеете и да не се мъчите да живеете дълго на този свят, само мирувайте и гласувайте!

А ние ще го видим ли?Или ще бъде засекретен?

Aleko

Пари на политици ли!

Време е деца Да си подадете Ръка... С кавги и ругатни, Няма светли бъднини

БАЙ СТОЯНЕ, те заради такива като теб сме Овце!!!

Очаквайте в понеделник този списък да влезе в графата на стратегическите документи за сигурност и няма да се публикува за да не клати лодката в коятоса се натръшкали Мутрата с неговите коалиционни пръдньори!!!!!!!!!!!!

Махленикте от БСП продължават със самодейността. Как иначе да приемем пълната липса на мисловен капацитет която личи от това - "нерегламентирано". Под каквато и форма да са дадени пари някому има следа или документ за това . Дори и да е давана двойна и тройна лихва е документирано и се вписва в някакви вътрешни правила на банката, най вероятно. Нерегламентирани пари са дадените с устно нареждане, но такива пари как са осчетоводени и кой ще ги хване, за да й ги изкара на Корнелия?

ЕЙ СЕГА ВЕЧЕ МОНТАФОНКАТА КОРНИ ЩЕ ХАПНЕ ДРЪВЦЕТО !!! ЧЕРВЕНИТЕ БАНДЮГИ, КОИТО СА В СПИСЪКА, ЩЕ И РАЗГОНЯТ ФАМИЛИЯТА !!! А ЛЕНЧЕТО, КОЯТО Е УПОТРЕБИЛА 700 ХИЛЯДИ ОТ БАНКЕРА, ПРОСТО НЕ МИ СЕ МИСЛИ !!!

Казаното от Корнелия, че всички са й отказали да подпишат писмото не е истина. Че казаното от Бъчварова и Борисов за това, че Борисов е искал веднага да й подпише писмото е вярно. Това е илюстрация на това как с подмяна на истината махленките от БСП се опитват да манипулират българите.

правилно казвате. мандата на тази селска клукарка е да саздава напрежение. лесно е да се опозиця, критикуваи и ще намериш идиоти да те подкрепят.

Не и се връзвайте на биволицата.Търси повод да е непрекъснато в светлината на прожекторите. Сега, след като стана това, ще измисли нещо друго - стига да има разправии и напрежениеа ГЕРБ да за губят сили от непрекъснати препирни.

"Политици получавали нерегламентирано пари от КТБ" - малко ме съмнява , че има такива потлиици , които ще вземат пари без предварително да са си "вързали" гащите с някакъв договор, а и ако имаше такива , вече би трябвало да им бъдат повдигнати обвинения, така ,че от цялата тупурдия нищо няма да излезе. Поредното циркче за три дни, докато народа мизерства, и се чуди как да си плати сметките и заемите.

Най ме е яд, че ни имат за овце!!!

ot 10 godini vseki den se pitam kak moje da ima 1100000 1200000 idiota koito da glasuvat za taq tikva i ne moga da si otgovora kak moje da ima tolkova kreteni v taq durjava svalete q ne q izdarjame

списък пари не връща. Лафа е вятър брашно не връща от една нар. приказка ама то е същото. Кой знае колко е орязан вече тоя списък и дали няма пък да наврат някого там незаслужено. Просто не им вярвам. Отделно един банкер и една банка имат право на спонсорство.

доста време мина докато го нагласят тоя списък !

Mnogo shtee e qko kogato tikvata i nai veche lakeite i padnat ot vlastta tova shte bade den v koito masovo naroda she praznuva

Близо си до истината, нищо, че си Бай!

Начи целия парламент отидохме! Споко бе ;) Само Бюреков ще опере пешкира. другарите сме си чисти като сълзи. Даже куфарчета от Луканов не сме получавали, пък вие за КТБ хахахаха

В България ама най верваме на Явор Дачков.

Идеята беше да прочетеш хронологията, поднесена от Дачков, която е проверима, и САМ да си направиш извода... Повярвай тогава на ББ! Прочети втората Стенограма от срещата за КТБ, по време на която ББ плоучава СМС, с който ГО уведомяват, че прокуратурата е сезирана за източването на КТБ и за връзката МУ с източването... Не иска името МУ да се свързва с ДПС; Ядосва се, че свързват единствено Неговото име с източването на Банката; Иска защита от Цацаров, Искров, Орешарски и Чобанов и се заканва: "... аз не мога от тук нататък да поема отговорност, че няма да си приказвам и няма да се защитавам. Или главният прокурор да излезе и да каже дали имаме... ето тук и БНБ могат да кажат, финансовият министър е тук, премиерът е тук, да ме защитят, иначе аз ще се защитавам и НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ НИКАКВИ ДРУГИ БАНКИ..." Заради егото си ли, заради страх ли, но е Готов да "оправи" всички банки...Истински "държавник"...

Тук ключовата дума е "нерегламентирано"! Защо позьорката Курнелия иска да се огласят само политиците получавали "нерегламентирано" пари и кой определя кое е "нерегламентирано" и кое не е! Всички политици, журналисти (Йончева, Гарелов, Сашо Диков и подобни) и всеки получил пари от КТБ по някакъв начин да се огласи! Толкова много соросоиди ще излязат че Курнелия ще съжалява!

Глупак такъв, тези,които са имали депозити в КТБ много ясно, че са си в правото да си получават лихвите! Проблемът се корени в това, кои ограбиха банката, това във всеки случай не са вложителите!!!

Ти заеби! Някои вложители са взимали 10% лихва. Това си е типична пирамида.

Списъка,та списъка,на ти списъка.

Защото,РЕДАКТОРИТЕ на този списък,са - ПОДОПЕЧНИТЕ МУ или ДЪРЖАНИТЕ на КЪСА КАИШКА !!!

Да се връзваш на номерата на Нинова по "антикорупционни" теми, е като да се бориш с прасе в собствената му кочина - и двамата ще се омажете в неговите ....а, но само прасето ще бъде щастливо и ще претендира за победител...

Значи ти нямаш нищо против, че едни 4,1 млрд. потънаха ей така, така ли? Щом нямаш против, значи подкрепяш тези, които направиха грабежа на века! ОК! Аз пък подкрепям Нинова, защото в момента тя е единствената, която иска дабъ разплетен този случай и да се разбере в крайна смета кой ощети държавата с милиарди.

Няма нищо по-опасно от глупака, който се опитва да играе ролята на умен. Гьоте

Истината е шило в торба... Цв. Василев предупреди, че нелицеприятната истина за политиците е нотариално заверена...В случай на смърт... Прочетете в "Гласове" статията "Борисов и ДПС опитаха да фалират държавата. Защо всички мълчат?"!! Автор: Явор Дачков

По времето на фалита на КТБ премиер беше Орешаро, финмин беше Чобанов, вътрешен Овчев, гуверньор Искров, шеф на ДАНС Писанчев, а Курнела барабар с цялото БСП бяха издигнали и гласували Пеевски за шеф на ДАНС. Бойчу се правеше на умряла лисица и яхна протестите на народа, които после заплю в лицата.

Преди да пишеш глупости, вземи прочети малко. БНБ отгаваря за банковия сектор, не правителството!!! И само да напомня, че тогавашното ръководство на БНБ беше избрано през 2009 с гласовете на ГЕРБ и ДПС!!!

Каракачанката, Пееф, Винкела, Болното, цялото БСП и цялото ГЕРБ. Интересно какво са унищожили и сега кой ще го хвърлят на вълците, та и Цацата на края на мандата да отчете дейност.

Рано или късно трябва да разберем , кои Политици , действащи или бивши се облагодетелстваха от умишленото унищожаване на КТБ ! Щом иска ББ да огласят списъка и Нинова държи на това политическо действие за огласяване на списъка , чисти са и двамата ги няма в списъка !

Тиквата и Пеевски отдавна са си покрили следите!

Влашката циганка, пак си вкара автогол. Да и е честото!

Тая не знам какво ви направи, ама такова квичене на умрело отдавна не е било. Е само за това ми става все по-симпатична :)

Оня подписал писмото за оня списък :) Да благодарим на пресцентъра на ГЕРБ!