Борисов се снима с белгийски полицаи

Премиерът Бойко Борисов, който е в Брюксел за заседанието на Европейския съвет, публикува своя снимка с местни моторизирани полицаи.

Обратно в новината

Коментари - Борисов се снима с белгийски полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бат' бойко пак си е дал лабаво и даже не се е избръснал

Материалът ли е тъп или мутрогербавите са нагли? Скочили от ОПГ -срещу добива на газ в Добруджа, че ще се замърсят водите. Га ви предлагаха газ от Сибир, що не мислехте за Добруджа, бре овчи калпаци.

Мутрата тъпа- все си е тъпа. Пратѝ я в Белгия, Германия, Англия, Финландия - абе, ако щеш и на Луната, не, на Марс чак я пратѝ, пак ще си остане една тъпа мутра.

Глупи!

е толкова ли не можа да намери поне двама пожарникари?

а казват че европолицаите били строини и яки ,наш борисборимечков ги е cграпчил като кокошка домат ша им скине вратовете

Българската тиква се снима с белгийски тикви! Парле ву франсе!

Наш'те свършиха ли?

Велик , харизматичен и голям ! Г.Марков каза в едно интервю , че където и да отиде младите майки са способни да си изпуснат бебетата , само и само да се доближат до Бойко и да го прегърнат . Еми прави са си - Мъж - Веднъж ! Дай Боже още мноооого мандати и мнооого снимки по целия свят ! Най-добрият начин всички да чуят за България !

Най-големият материал от материала.

Ти си гледащ, но невиждащ.

Добре че споменавате с кого още се е срещал, че иначе щях да си помисля, че е отишъл само да се снима с полицаите или да посети някой кучкарник! Нищо лично!

Тази снимка след пробата за алкохол ли е правена?

Това е едно нищожество без капка собствено достоинство, култура и възпитание.

А веднъж дори Красива полицайка Донът с любов дари

БРАВО , какво повече може да се каже ! По щастието , което е изписано на лицето му , човек би си помислил че не е виждал друг път полицаи !

Не е необходимо да си '' БСП-арски трол'' , или ''комунде '' за да видиш простотията на хората !!!

''БУЛГАР'' , ''БУЛГАР '' .... !!!!

..... да бяха го хванали за ...шлифера да им оглави водните оръдия срещу протестиращи.... ама не....

Бършете сополи дърти комуняги, близките 100 години власт няма да видите.

Борисов преди да стане лидер на ГЕРБ да не е членувал в Българския Ловно -рибарски съюз ? Или на него му се сърдиш, че е бил член на БКП?

Белгийски полицаи се снимаха с българска тиква...

Жалък човек трябва спешно да се лекува. Вярно е,че шизофренията и простотията не се лекуват,но поне няма да ни прави за смях пред света.Самочувствието му без покритие е взело маниякални размери.Потресаващ резил.

:))) Как да разбирам новината?Първо се е снимал с полицайте и после е имал срещи с политиците,или понеже в Брюксел не режат лентички,но знаейки,чег-нБорисов никъде не ходи ако няма рязане на ленти,като компесация са му предложили снимка с полицаи?

пък като се върне да се снима някой път и с българските!

Никога България не е по-жалък премиер!

Никога България не е имала по-жалък премиер!

Че тоя яко е закъсал,щом се натиска,прегръща и целува из цяла Европа,де с кого му падне. Надявам се скоро да видим края на безумния му вихър.

Ето ви го Бай Ганьо - в целият си ръст и блясък.... Кога ще видим снимка на СИКаджията и СЪКИЛИЙНИЦИ?

По-приемливо е да се снима с тия отрудени хора, отколкото с мазните чантаджии и васали на САЩ. Дето им се дупи непрекъснато

Селски манталитет в изобилие, ясно изразен чрез чобански похват непреходен момент от нашата жалка реалност. Трагичното е, че си седим и си кротуваме, докато бездарно безхаберни олицетворения на Бай-Ганьо ни заливат непреходна простотия и дебилност.

БСП-арските тролове побесняха и подивяха :))) Само заради това си заслужава Борисов да е начело. Пожелавам му дълъг живот и още няколко мандата!

няколко мандата....къде,в Белене ли??? А тая тиква изкарвала ли е цял мандат???

няма и да изкара

боже бже колко мъка има по тоя свят боже

Актуално, защо се излагате да публикувате снимки на оня от банкя, който е за смях в целия ЕС и на Балканите. Нали не сте банкянски сайт.

На Бойко му дай да се снима - това му е най-любимото! Няма място и време, където и когато да не може да се снима! В предишния си живот може да е бил модел или пък това да му е мечтата, ама с това шкембе не го виждам!

Шабес Гой-ко е придворният шут за общо ползване от ЕС, САЩ, Турция и който друг го хване. Пак е пращал възздушни сърчица на Могерини и Юнкер, а Туск го гледа като някаква непозната форма на живот.

Не мога да отрека, че този клоун има две незаменими качества за БГ-политик-уникално прост и никога не се уморява да го доказва!

Е, комундрелите са по-кадърни в тая насока, нали?

А бе фес. Тоя тотално започна да имитира Путин. Тая сценка Путин я игра преди 3-4 години в Италия.

На Доньо Донев синовете

Явно и белгийските полицаи са некадърни като нашите щом не са арестували българската мутра от СИК.

Крети, ако поживееш в Белгия, тогава дрънкай. Там нещата са много истински.

Б. Борисов, Далновиден политик, дипломат.Човек, който намира винаги начин да обясни и на простия и на високообразования -ясно, разбрано, мъдро,спокойно ... Много малко са българските политици, като него. Може би Буров е политикът с когото можем да го сравним макар, че той е от сой и е имал повече възможности. Борисов е самороден талант, израснал между обикновените хора и без Сорбона и Оксфорд, стигнал до върховете на политиката и признат по цял свят. Добре е, че сред хейтърите в тази държава мнозинството сме разумни и нормални и след толкова лъжи отсяваме зърното от плявата

кви лизачи имало по наште земи

Какво ни занимавате непрекъснато с този простак....

На снимката: пожарникаря с Маргини брадърс, преоблечени за карнавал, като полицаи. Или може би с Галеви брадърс?

чест и гордост за белгииските полицаи е да се снимат с престъпник преди да влезе доживотно в затвора,после ще продават снимката за милиони,някои да вижда разлика между белгииските полицаи и българските милиционери?

Пича Бойко се снима със сладураната Могерини в Съвета на Европа ,а превтасалата червена курабия нинова с цървула петното пред бордея на позитано !

Преди да се снима с Могерини е слугувал на Маргините

ии пазел колите пред Славия ама не са го пускали вътре

На два калпака по пет евро, десет евро му е излязла снимката на пожарникаря, с белгийските палячовци.

комуноидната помия, която само смърди в краката на Борисов, но дори не може да му изцапа подметките. Велик държавник е и целият свят го признава.

Жалко за България че има такъв премиер. А, света просто му се смее на глас и го сочат с пръст на всички заседания.

как няма да се смеят,нали е палячото на европа и америка,а на мен ми се гади от пиклив дебел боико

комуноидната помия - имаш предвид самия цар Тиква нали?! хе хе

Отвраааат...

Простият ,като не може да говори чужд език (той и български не знае) само това може - да награбва по най-просташки начин, който му попадне и да принуждава хората да се снимат с него.

Когато лъжкинята се натискаше пред камерите с петното и мишо лайнара като гимназистка,що не рева ,червена помио?

обясниха ли ти вече кой е червената помия- оня дето още си пази книжката и ботушите и мушамето.....айде у лево смехуран

Малиииии... много напълнял е Борисов, и състарен, беше мъж на Годината едно време

Винаги е бил Тиква,още от времето,когато слугуваше на Маргините.

няма ли кадърни шивачи да му ушият сако по мярка:))) Все малки ги скрояват....може и от кройка до шев размера да се променя.....пуста луканка:))

С Бойко всички искат да се снимат ,в задачата се пита лъжкинята с кого се е снимала, освен с петното и мишо лайнара и разни изкукали бабички и сополиви швестери по Бузлуджа ! Старите хора не случайно казват ,,Кадърния секогаш се сбира само с кадърните,а улавия само с улавите,,!

Това би трябвало да е Министър-председател , а ми се струва , че Министър-председател не би трябвало да има подобно поведение , но за прост и прости бива.

Вашият вожд-Тиква ви нарече вас -неговите фенове -прости.

боико спокоино може да приеме закон за еднополовите бракове и да се събере законно със приятеля си кмета на симитли и да си живеят спокоино до старини,късмелия е кмета на симитли че има такава достоина приятелка а не като "лъжкинята" ха-ха-ха

Я! Един мотор се е снимал с двама полицаи и една тиква!

Тикво, защо не се снимаш и с нашите тюфлеци, които ви пазят задниците от нас?!

Брееее, този човек за какво изобщо тръгна за Блюксел? Като го гледам тоя само снимки си прави и разправя вицове за друга работа изобщо не става.