Протестираха срещу добива на газ, чака се ОВОС

Граждани протестираха във Варна срещу евентуално добиване на газ в Добруджа. В Министерство на енергетиката се проведе среща с протестиращите и "Русгеоком БГ".

Обратно в новината

Коментари - Протестираха срещу добива на газ, чака се ОВОС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ямболският селяндур Сашо Дончев не се нахрани. Сега под името на руска фирма тормози хората от най-плодородната българска земя.

Хайде сега да видим дали пак ще има протести както преди, когато фирмата беше американска? Някак си е по-тихо, нали? Защото щом е руска фирма, значи може? Продажници! Не позволявайте да ви отровят земята и водата!

Да имаш за лежи от газ и да не го добиваш заради някакви маняци е престъпление!

Тази газова добруджанска история е движена до сега ТАЙНО ли? Аз поне нищо такова не съм срещал е медиите до сега и ми идва изненадващо в много напреднал вид. Никой друг ли не е неприятно изненадан?

И да си протестирате все тая защото когато сте блели други са се възползвали и продължават да се възползват.. Защо бе хора пречите на боко да си пълни хъба че герберасите намаляват и пръднята им няма да стигне..

През 2011 рушняците спонсорираха протестите против шистовия гъз, а сега наглосаксите спонсорират протестите против рушняшката фирма...

Под прикритие на проучване за газ, в земята се депонират отровни отпадни продукти от хим.промишленост, чиято утилизация по законен начин би била много скъпа. Идват фирмите, като в Полша, с обещания за "море от газ", правят си "проучванията" и обявяват, че газ няма. За туземците отстава отровената земя, вода и болестите и смъртта, до които водят. Проучвателите спестяват някой лев. На печелившите честито, както се казва.

Русгеоком си е руска фирма. Да си добиват в Русия с партньора си за прикритие Овергаз

Фирмата е само прикритие на същите гадове, които не успяха фронтално и сега опитват с обход, от изток.

Протестиращите да внимават! През 2011-а год. ББ се обърна към протестиращите и ги предупреди да не ГО дразнят, че щял да подпише "на инат"...

КОРПОРАЦИИ НАДУВАТ СОНДИТЕ ЗА ПОЛЕЗНИ ИЗКОПАЕМИ НЕ СЕ СПИРАТ ПРЕД НИЩО БЪЛГАРИЯ Е ПРЕВЪРНАТА В КАРИЕРА ЗА ШИСОТАВ ГАЗ СОНДИ В НЕДРАТА НА ЗЕМЯТА А ГАЗТА СЕ ПРЕПРОДАВА НА БОСЛОСЛОВИЧНИ ЦЕНИ ИМАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИЯ

"БОСЛОСЛОВИЧНИ" означава едновременно "баснословни", "безбожни" и "пословични".

Изцяло подкрепям протестиращите. Няма място за добив на газ чрез фракинг нито в Добруджа,нито в Черно море.Глупостите на Бойко Борисов по тази тема НИКОГА не бива да се случват в България. Това е една много вредна и опасна технология,с дълготрайни последствия.От всички гледни точки. Само един галфон,тъп и прост,може да я налага и бенефицира. Успех на хората!

По-интересното е на теб колко ти плащат?!

То това ни остана-земята и водата... Сега вземете ги отровете и какво ще ядете и пиете, прости като галоши "бизнесмени"!

Няма по-тъп народ от българския!!!

В смисъл? Така изказана позицията Ви е безпредметна. Тъп е защото не дава да му тровят земята, или е тъп, че търпи толкова време цървулите, които го крадат?

Има!Руският!Кой само ни ви е клал и е..ал?

Това е в полза на ФАЩ.

кат един под лозунга "Ний газ не ядем". Независимо откъде ни го пращат.

Правилно. И срещу- Беля?не!- също.