Кон предизвика тежка катастрофа на главен път

Пуснат на свобода кон причини тежка катастрофа на главен път София–Бургас в района на карловското село Певците.

Обратно в новината

Коментари - Кон предизвика тежка катастрофа на главен път | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По принцип собственикът на коня е извършил престъпление. Но прокурорите там престъпно бездействат, явно имат политически чадър.

Този сайт подкрепя расизма в България. Аз съм възмутен

етническа война, да започват да прилагат законите, щото скоро ще прелее чашата

заради мърлящината на мърлявото население на континента, да си счупиш прешлен и да осакатееш завинаги....

хората надолу в коментарите са го казали абсолютно точно! не е виновно животинчето, горкото. кой знае какъв му е животът му като притежание на циганите. виновно е паразитиращото безсмислено двуного, което двуного по непонятна причина се води хомо сапиенс и има българска лична карта.

И пак, и пак мангали.

, че сега шофьора ще е виновен заради несъобразена скорост. Егати страната, така както е тръгнало ще се превърне в територия.

Защо заглавието на статията е КОН предизвика тежка катастрофа? Вече и животните виним за нашите грешки! Защо заглавието не е безотговорен мангал предизвика тежка катастрофа? Преди да правиш нещо трябва капка мисъл и отговорност към обществото, нашите цигани нямат тези неща ..

в България показват ежедневно, че не им пука от никакви закони и си правят каквото поискат. И сега: най-после държавните институции да се вземат в ръце и да започнат да си гледат работата както трябва. Никакви коне и каруци в 21-век извън рамките на селото и черните пътища между нивите. Само там и българи, и цигани, да имат право на каруци с коне и магарета. Извън тях бъде ли хванат някой - яка глоба, условна присъда и обществено полезен труд поне един месец. При повторно нарушение .- затвор и конфискация на коне, каруци, магарета и всякаква друга твар. Това, което се е случило с този кон, може и да не се бе разминало само с изплашени и наранени шофьори, при това единият твърде лошо. Обикновено такива сблъсъци водят до смърт на шофьора на ударения автомобил. Ако имаше такъв случай какво щеше да се случи с мангала- собственик на коня? Абсолютно нищо по нашите закони и според воя на БХК и други подобни антинародни организации и комитети. Най-много веганите да ревяха за коня. НЕ МОЖЕ да има коне и каруци на главни пътища в една европейска държава в 21-ви век!

Бате, нас глоби не ни ловят. От условни не ни е страх. Бате има 22, аз само 6 зашото съм по-малък. Ама както я карам на годините на бате ще имам повече от него. Туй шъ знаеш младите сме много тарикат момчета.

Отново проблем не само с мангалите но и с конете им.Да се изземат всички коне,каруци и магарета на мангалите, защото с тях предизвикват ПТП, използват ги при кражба на дърва и т.н. Да се изземат в полза на държавата и да им се забрани да ти притежават. Това ако не стане със строги мерки относно регистрация или нещо подобно и не на последно място със жестоки глоби.Ако мангала няма пари да ги плати отива в панделата, където им е мястото на 90% от тях.Кой ще носи сега отговорността за тези пострадали хора и материалните щети по автомобилите, ако бяха загинали заради циганско безхаберие. Тези стават сериозен проблем на цялата държава.

а магаретата по пътищата седнали зад волана ...колко катастрофи правят ... ???

Значи,не кон,а мангалът,дето го е пуснал да се разхожда свободно по републиканските пътища на България и същия тоя мангал трябва да го пратят да си изкара хляба в затвора, защото никой не е длъжен да го хрантути

Умрял кон не рита.

брато, гооуфъ е железен, кат винкелу!!;))

Циганска държава.

По скоро циганска страна. Ние отдавна не сме държава.

Дали шофьорът е завил, за да спаси кончето? Ако е така, прави му чест. Но и да не е - дано се възстановят и двамата шофьори, много нелепа ситуация.

Уплашил се е, че БХК ще го съди че е убил кончето на тъмнозеления и ще го осъди да му плаща за пропуснати ползи.

А казват че асфалт не се яде. Я вижте как конете пасат асфалт дори нощем.

Кон или циганин? Револвер застреля човек?

Кон предизвика тежка катастрофа на главен път Точно така, конят не се е съобразил с пътната обстановка,бягал е галоп с несъобразена скорост и е завил рязко вляво на пътя. Вкръвната му проба са открити наркотици и 5 промила алкохол. Абе идиоти,виновен е мръсният мангал, който му е стопанина. Но ми се струва , че аняма акъл. колкото и на един кон.

Държавата незабавно да изплати морална и материална компенсация на собственика на коня.

напалм и тотална екстерминация - това е решението на тъмнолилавия проблеч

Конско-цигански.

от кат, правили ли са някога проверка на някой циганин дали има право да се движи с каруцата си по пътищата. Не би ли трябвало да знаят този закон? Все пак по пътищата се движат. Как знаят кой знак какво означава? Или както казва един приятел - Той коня ги знае.

Конят на суджук, мангалите на Сатурн!

"Ударът е бил жесток, БМВ-то е с много сериозни щети" ..сериозно ли, кмете?! Това ли ти роди тиквата?

Защо се толерира конската тяга в България след като и Румъния ги забрани.Няма човек на който да не му е ясно, че с тези коне само се краде и се правят золуми.

Румъния си е Румъния, НИЕ СМЕ СИ НИЕ - ЗА НАС ЗАКОНИ И ПРАВИЛА НЯМА !

бмв със циганин шофьор си ударил коня хахахахахахахаха