Обвиниха сина на Долорес Арсенова

Софийската районна прокуратура повдигна обвинение срещу сина на бившия министър на екологията Долорес Арсенова - Калоян във връзка със стрелбата в София.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха сина на Долорес Арсенова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълен И Д И О Т!!!

Да припомня приказката за крушата, която не падала много далеч от дървото: Долорес Асенова ожени сина си Калоян (видео и снимки) 30.10.2016 19:23; 24 часа онлайн Бившата министърка на екологията Долорес Асенова ожени първородния си син Калоян днес в църквата "Света Неделя" в София. Гоcти на венчавката са Симеон Кобурготски, депутати и бивши министри. Негова съпруга стана приятелката му Сара Слберт Кятовска. Венчавката води митрополитт Антоний, а на церемонията присъства и цар!?!?!?! Симеон, бивши министри и депутати от НДСВ...

от отрочето на родители разследвани от НАП, от баща продаващ лекарства за онкоболни с 300% надценка, майка министър на екологията, с глоба заради строеж на вила в защитена територия? Освен да го избие на откровен бандитизъм, друго не може да се очаква.

Комунистическите изчадия друго освен зулуми не могат да правят

Чудесна комбинация бандюги, министри, празнуват си хората, веселят се. Явно имат защо. А Долорес сто процента е кръстена на водачката на испанските комунисти Долорес Ибарури, от "православните" си родители комунисти. Схващате, нали.

министър в либерастичното управление вкарало страната ни в НАТО и във войната в Ирак, така да се каже направило правилна цивилизационна и политическа ориентация. Не е прецедент едни от най-гласовитите депутати от СДС се казваха например Илич Цветков и Свободка Стефанова. Това са те издънките на либерастията и седеразията биещи се в гърдите, че са с правилната политическа ориентация.

Как пък не е приятел със сина на някой учен, изобретател или музикант....

Как ни е управлявала тази министърка, като не е била способна да възпита собствения си син като достоен гражданин на тази страна?!

Те повечето деца на властимащи са подобни утайки. Чувстват се безнаказани и то с основание.

мразя политици и издънките им

Интересно , ако дечицата на министър и мафиот си играят заедно..родителите да ли се познават?

А как мислиш са се запознали?

Арсен - име на отрова. Арсенова направи спечели 30 милиона долара от измама с лекарства за онкоболни. Вдигна палат в Баяна - ул. Розариум. Синът - по същия път.

докато беше министърка, вдигна лют скандал в Боровец, защото й поискали да си плати за престой на платен паркинг, та...щото те "бедните" като нея са освободени от плащане, а и така са си свикнали-все аванта да е,хаха

Тоя гнилоч няма да влезе в пандела. А трябва и дъртата комунистка - майка му да е там отдавна.

Животът в тая шибан табун сякаш е един затворен кръг. В него първо търпяхме някакви нещасни мутри и управници, който все още търпим а на туй от горе сега ще трябва да търпим и техните лениви сперматоиди. Питам аз ще свърши ли някога тоя кошмар!?

На този да му отнемат оръжието. Такава яка стрелба и да няма поне един ранен! Виж онзи герберунгел как застреля ресторантьора само с два-три изстрела!

Абе баламурници, как само административна санкция.....следващия път ако бъде убит някой.. кой ще носи отговорност????

Така де, глобете го и го пуснете да си ходи! Само да не забравите да му върнете пистолета на момчето! Щото този път не можаха да уцелят нито един човек; редно е да му дадете втори шанс !

Въпрос към "социалната" партия БСП, с каква надута надценка продава лекарствата за онкоболните Долорес ???

прочети в Гугъл - само напиши името на майка му и всичко излиза и за нея, и за него и за баща му - милионери. Царят не може да ни оправи за 800 дни, но себе си и министрети си оправи.

От време на време лъсват такива епизоди на сливане на властта с мафията. Каква работа има синът на министърката с бандитите? Да не са били семейни приятели и с родителите? Мафията си има държава...

Това е отдавна ясно. Първо родителите са си в удобно приятелство, а след това и децата им, нищо ново под слънцето, тея ако ги бяха оставили по планините , до сега да са се избили ( и не само...., справка - карамански), но в центъра на София, след като са изпотрошили съседните апартаменти и стъклата им някой е имал " наглостта" да викне полицията и купона се разпаднал, преди интересната му част. Чудя се... като са такива големи " мъже" дали ще се събере смелост у тях да платят прозорците на хората? Ама не , всъщност това е риторичен въпрос, стана ми любопитно , просто...

Какво работи този лигльо, че носи оръжие? Как са му разрешили - поради приятната компания с която се движи ли?

Нали пищова няма да му го земат?

loyola

аман от двоен аршин! В закона ясно е казано: Чл. 60. (1) Забраняват се: 3. носенето и употребата на оръжие и боеприпаси: в) в обществени заведения за хранене и увеселение; е) при и след употреба на алкохол, наркотични или упойващи вещества; Следва, че е извършил множество нарушения!!!

Много ясно ,че това лайно е стреляло.Вината я поема другия за повечко пари. Нали маКя му се предлагаше на царя и искаше дете от него. Какво очаквате от това котило?

Бок..ци

плейбой трбва да лежи дълго в ареста, ако не в затвора. Кой им дава оръжие на тези говна? Абе тъпанарьо защо ти е това оръжие да ходиш с него на датски партита ли, да се правиш на интересен, че теб закон не те лови? Четете - четете в Гугъл за сем Арсенови - хванати на тяхно и отказали се в полза на синът си - най-младия милионер - вмирисано лайно.

Типичен бандит.

вредни и...тчета няма абсолютно никаква полза.Дали е задържан,дали е пуснат този и подобни все едно.Майка му била министър,и тя е била пишман министър,само за лична облага.Нали знаем,как се става министър на тази територия.Но от една страна сме отмъстени,защото всички отроци на такива бивши,настоящи "величия" са бокл,ци.

Да, понеже е с чисто съдебно минало, вероятно ще понесе административно наказание - глоба, а тъй като е син на Долорес Арсенова, глобата ще е в минимален размер - т.е. нищо ново под слънцето- в БГ е така.

Създало се е едно котило от деца на мутри и политици, тоест все боклуци, което показва нивото на потическия елит" в България, съставен от нагли, безцеремонни, нечистоплътни същества, дълбоко неуки и неграмотни, но с огромно самочувствие без никакво покритие. Тези същества, които се сливат с чалгапевиците, съставляват продължението на чалга обществото, започнало 90-те години и на практика показват, че дори и в ЕС България си остава една държава, в която елит ознамача прост, надупен и във всички случаи с огромно самочувствие и с мръсни пари

Тая "парична гаранция", дето са му я определили, сигурно е по-малка от сметката в кръчмата, където е празнувала веселата дружина от министерски син и издънката на престъпен бос! Направо са им накривили шапките! Довечера някоя чалгарка няма да си получи бакшиша - мъкааааа, мъкааа!

Майка му отдавна трябваше да е в затвора. Да не говоря за това как трябва да я съди Господ някой ден, ако има такъв. Толкова злини е направила тази жена... Имала съм личен досег навремето с тази "министърка", за съжаление. Синът й явно не е паднал по-далеч от нея! Престъпна мутра, научена с цената живота на другите да се изкачва нагоре. Дано има правосъдие.

Голям праз. И тоя ще излезе невинен, като се има предвид, коя е майка му. Самият факт, колко "страховита" глоба му наложиха говори за специално отношение към него.

Ква е тая глоба бе, вие майтапите ли се? Тоя трябва автоматично да изгуби разрешителното си за носене на оръжие завинаги и да потърка наровете поне 3 месеца. Иначе не ме занимавайте с мафиотската ви държава.

и ние знаем - с пълзене и лежане на точното място, с точните хора, в точното време!

Този син на бивш министър има съвсем подходящи приятели и заобикаляща го среда и този ъъъ изолиран случай въобще не е емблематичен за управляващата политическа класа ... не, чакайте, обърках нещо.

Гадна, долна, мутрагенска сган...господ да ви накаже!!!

d4

така ще е тя... за армията пари за джепане нЕма, а тия посерковци пуцат на поразия посред бял ден...ами ако бяха уцелили нЕкой?? добре, че не са ходили в казармата, та да стрелят точно.

Омерзен съм, ама добре поне, че изобщо го съдят! По Живково време щяха да го потулят. Мноого имаме още да изминем...

Не е виновно детето. Допишкало му се и казало: "Данчо, пази ми пищова, отивам да пишкам." Данчо това и чакал...

Златев е навикнал да стои от време на време в следствения арест. Виж сина на Долорес е друга работа. Той срещу 500 лв гаранция е пак при мама. Ами то така стоят нещата мафиота недосегаем и изпълнителя му, който ще бъде измъкнат на по-късен етап. Просто тоя път бохемски са се разпуцали от радост!

Как ли Долорес Арсенова е успяла от някогашна келнерка да стигне до министърка, само един Господ знае...

И Царя!!!

c лапане на бибaTa :)

А, всички знаем как се стига до министерските висоти от проста келнерка! Проста, ама дашна - дала на когото трябва, после на друг, на когото също трябва, после на трети - и готово! Може и в повече стъпки да е било, но същността е една! Българският административен и партиен бос не е свикнал да плаща с пари на дашни мадами, а с постове и служебни назначения, повишения, уреждане на каквото там дашната мадама поиска - това е стара и добре известна практика! После почнала да урежда и по някоя сделка в поверения ѝ ресор, с което станала незаменим кадър ... Не една подобна кариера е известна по нашите ширини, да не е открила топлата вода случайно?

Физкултурничка е по професия.

Следете много внимателно дали на синчето ще му бъде отнето разрешителното за оръжие. Само по късмет нямаше убити или ранени. Аз мога да се хвана на бас, че няма да му бъде отнето! Запомнете - на нормални и честни хора оръжие в България не дават.

Да бе,да.Чисто съдебно минало ,минало през майка му.Големи чистници и честни на всичкото отгоре.Ето затова България ще е в тинята.Защото няма равенство пред върохевенството на закона

А бе как стават тези работи, уж от 1 до 5г. затвор и изведнъж само с глобичка????? Ба.си правораздаването, съдийството, прокуратурата, връзкарството.... Какво като е на ех министър -бесепар????

Не е на бесепар. А на министърка от НДСВ.

А НДСВ-ейската гарнитура министри и прочие шефове на агенции, общини и други подобни си беше просто слята с организираната престъпност! Не че другите партии не са слети, но тези просто са изтъкани точно от такива връзки чрез жени, мъже, деца и братовчеди, кумове и кумици ... Нали точно по тяхно време бяха продадени за компенсаторки и на пратика разграбени най-тлъстите парчета от общонародното имущество, националният дълг беше превъртян чрез такава "хитра" сделка от долари в евро, че от това фамилията на финансовия министър и неговия брат, родителите му и всичките им най-близки родственици станаха милионери, а бюджетът на целокупната държава затъна за десетки години напред! Само в такива истории бяха много вещи и опитни, за управление на страната - да не говорим! И догановите кръгове точно тогава се закръжиха покрай всички хранилки, а фаворитките - манекенки и чалгарки се обзаведоха с по няколко фирми ...

Гнусни боклуци, също като родителите си. Вярна е поговорката "крушата не пада по-далеч от дървото". В България мутра и политик, мафия и държава, бандит и прокурор са синоними. Тука е така....

Все си мисля, че ва син на бивша министърка ще му подхожда повече компания на.... математици, физици, лекари, програмисти примерно, а то... сина на златистия, пищови, стрелби... Що така се получава бе?

Математици, лекари, програмисти и прочие може да са подходящи и да са наистина приятели на някой друг син, в друга държава, а в нашата и бившите, и настоящите министри от никакви математики, лекари, програми и други такива абстрактни материи не се интересуват! На нашите средата им е от чалгарки, нарко-дилъри, бивши и настоящи босове на организираната и неорганизираната престъпност - нали и те самите са излезли точно от там?! Младите лекари и математици нямат пари, нито време или желание, да седят в кръчмите на Лозенец от сутринта и да се наливат с уиски за раждането на едно бебе месец преди това ... А ей такива боклуци - имат! И да стрелят също имат - и желание, и пищови, и патрони ...

ами,застото крушата не пада по-далече от дървото. децата на боклуците стават боклуци. ти какво искаш:да кажат къде са завършили престижен университет ли?

Сетих се за Тодор Живков. Това ако беше станало по негово време,,това гейче на снимчицата,барабар с оная курвентия майка му и вся изрод дето се именува роднини щяха да са на почивка в Белене. Голям лабут ги чакаше и поне 5 години на ,,топло"

Точно по живково време всеки се научи че никой нищо няма да му направи стига да е верен на партията и да носи прасета и агнета по празниците. Или си наивен или си точно от боклуците като този на снимката...

Не си прав. И тогава имаше богопомазани. Чувал съм истории за Фатик, че е правил подобни изцепки, а пристигналите милиционери му се извинявали дори. Ама нали човека внасяше "твърда" валута в хазната ...

Той допълни, че на сина на бившата министърка е определена мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер на 500 лева. Абе той с тази голяма "мярка" за неотклонение,със сигурност ще се "отклони" някъде в чужбина , че да го търсим с Интерпол.