Арестуваха мъж, предложил 2630 лв. подкуп на полицаи

Софийска градска прокуратура повдигна обвинение на мъж, предложил подкуп от 2630 лв. на двама полицаи.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха мъж, предложил 2630 лв. подкуп на полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е фалшива новина - а елементарна измислица, съответно лъжа. Но добре да бъде "фалшива". Първо - не е описано какво е това подозрително поведение. Ние не сме полицейска държава, не могат да ги спират безпричинно, както следва от статията. След това не става ясно - полицаят взел ли е парите? Сигурно ги е взел, защото ги е преброил и съобщил на журналиста. Съответно - защо не е арестуван подкупният полицай? И накрая, защо човек в стрес - ще предлага такава неточна сума пари? Наистина си е за бой и затвор този, но разбира се, не е предлага нищо.

Дилърчетата вече направо на коня под опашката ли шиткат? Май не са си платили "арендата"...

Само защото написах за ФАЛШИВИТЕ новини и ми скриха коментара! Пускай те фалшиви новини, ние ще четем и ще ви "вярваме" !

Еeee, на това му се вика тъпа бюрократщина. Само защото не му е достигнало малко до 3000...

Това е милиционерската версия, а истината каква е?

Малко са им се видели!!!

Не е малко, ами трудно се дели на 2.

сигорно са искали повече

Ама сигорно ли е това?

А заради какво са били съмнителни, та чак са предложили подкуп. Нещо на фейк ми мяза цялата история.

Арестуваха мъж, предложил 2630 лв. подкуп на полицаи Това е станало само заради тези 30 лева отгоре. Полицаите прибират само кръгли суми.

И то само в цигарени кутии:)))

се вдига! Явно в столицата се работи с по-високи ставки. Тези са отказали, но болшинството вземат и питат за още...

А решението не е толкова трудно. Сложете им по една камера, и за всеки предложен подкуп този който го предлага да си носи последствията пред съда, а подкупа да се изземва в полза на държавата и да се раздава на полиццааите на които е предложен. Със сигурност може да се измисли и шлифова. Ама трябва малко акъл. Пък и полицаите като станат добре платени, ще си пазят и ще си вършат работата, и ще почнат да спират и по специалните коли, както е на запад. А това знаем че никои от властимащите не иска да се случи, нали.

От нашите вождове от Позитано ще да са били!

По 1315 лева на човек :-) Веднъж исках да дам 5 лв на един просяк, но имах само банкнота от 50 лева и го попитах дали може да ми върне 45 лв. Просякът ме погледна учудено, кимна отрицателно с глава и с бързи крачки се отдалечи от мен. Аз си прибрах петдесетачката и още по-учуден закрачих бързо в студената зимна нощ.

А пък аз в годините, когато рушветът не беше толкова мръсна дума, дълго и тъжно се обяснявах на един пътен полицай, че нямам 20 лв и накрая се споразумяхме на 10. Да ама имах само 20 на цяло :)) Та, шапката без да се усети ми каза - няма проблем, аз ще ти върна :)

Ако беше изчакал малко щеше да стане сделката. Отишъл е за дребни.