Търсим пари от ЕС за жп връзката Русе - Солун

За изграждането на железопътната връзка между България и Гърция ще се търси европейско финансиране. Тя трябва да свързва Русе със Солун.

Обратно в новината

Коментари - Търсим пари от ЕС за жп връзката Русе - Солун | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е па чекай африканците да ти пратят помощ от 500 000 Е, идиото банкин?

За кво са ви пари,едва ли само за приказката,плямпанията да минава времето. Те гърците ще почнат от Солун и до като стигнат до Стара планина и Русе парите ще свършат и ще се откажат. Така че теоритично това може да стане поне за 20-25г- я камилата я камиларя. Хемус не е мръднала и с 10км. от времето на ТЖ.

За лъкатушещата жп линия ли става въпрос? Разбирам, че Бойко е решил да даде рамо на гърците да получат пари за линията от Солен до Свиленград покрай Кавала и Дедеагач, но ако такава линия се построи и ако ще се използва, това ще бъде основно за превоз на стоки от Гърция за Турция и Близкия Изток. България вероятно няма да загуби. От друга страна, ако поискаме пари за най-рационалния маршрут Солун - София - Русе, Гърция ще получи съвсем малко и няма да ни подкрепи.

"Аз знаех, че като се откажем от "Южен поток" той ще стане "Турски". Точно за това днес с Алексис Ципрас успяхме да УБЕДИМ останалите, че интерконекторната връзка между двете страни е много важна. За нас е много важен и газовият хъб. Трябва да можем да извършваме търговия с газ. И за това мисля, че УБЕДИХ колегите", се похвали...

То си я има връзката- за справка Разписание на БЖ

защото нашите пари заминават за АФРИКА!

Най глупавия проект, след тунела под Шипка

За мен това е безперспективен проект. При условие,че до 5-10 години ще се ползват дронове масово за транспорт. Кога ще се избият парите - никога ! Бойко стига прави глупости. Въведи за Северна България 0% данък първите 5 години за местните фирми защото скоро Румелия ще се разцепи и няма да иска да храни цялата държава.

Колко големи ще са дроновете?