Манолова си намери нов Хари Потър - банки и бързи кредити

Банките и бързите кредити са следващият ми противник, почвам ги от днес. Не престава битката с монополите и работодателите, които не изплащат заплати.

Обратно в новината

Коментари - Манолова си намери нов Хари Потър - банки и бързи кредити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На основание чл.18, т. 4 от Наредба Н-8 от 27.06.2008г. изм. ДВ, бр. 92 от 20. ноември 2009г. За условията и реда на извършени превози на пътници и товари за добствена сметка. Тази наредба е за международни превози,а се прилага за глоби над 1500лв за камиони над 12т. които никога няма да извършват международен превоз.

Някои почувставал ли е някво облекчение от дейността на Мая. Нищо съществено ,напротив още по засилен натиск от монополистите, единствено оуж облекчи някои разноски, като юрисконсултско възнаграждение, сега дружествата си наемат адвокати и брулят още по яко, таксите за ЧСИ тепърва ще видим намалели са, пък и това само ще облекчи монополистите да ви преследват до дупка.Мая действа открито за мнополистите: например в жалбата до ВКС по случая с таксите за парното поиска съдът да се произнесе само за противоречието между Закона за енергетиката и Закона за защита на потребитилите , а умишлено не посочи противоречието със Европейска директива /секи може да прочете жалжата и да се увери в това/ А Директивата е от по-висш порядък от тези закони , но съдът не е питан за нея. Така свърши тайна услуга на топлофикационните дружества , докато се правеше, че защитава потребителите. Тази играе много мръсно за всички монополисти срещу гражданите , докато се прави , че защитава правата им и ги мами. .

Народът е с теб в битката за справедливост!!!

Mая си намери амплоато. Браво на нея! Kогато беше в парламента, не можах да я гледам заради костинбродската делавера; не можех да я слушам заради тежкия й кюстендилски аkцент. Hо като омбудсман, е няма грешка. Браво! Kоето си е, си е.

Що не можеше да я слушаш за Костинброд - щото си беше Герберска изборна афера и фалшификация ли?

"частните съдебни заседатели"?!

Дебелото прасе от Господари на ефира, с претенции да бъде обществен коректив, най-нагло рекламира барзи кредити. Е , това ако не е поредното доказателство, че българия е закопана завинаги .... Няма оправия !

Не ми дреме каква е Мая Манолова или пък каква е била. Знам само че за пореден път благодарение на тази "устата" , нещо практично и засягащо пряко много хора стана реалност в тяхна полза. Сега наистина ако може да притисне топлофикация както и шибаните работодатели дето ми бавят заплата с 2-3 и аз се чудя от де да намеря кинти за да си плащам сметките а през това им работя безплатно защото е такъв закон....мамицата им дано им изгният душичките . Може да звуча като полит агитатотор но не ме интересува. Аз имам лично полза от това което Майчето постига и това ме интересува. Ако тя печели нещо от това нямам нищо против щом и аз печеля.

От борбата с безумните такси на банките пък ще има полза цялото общество! Аз нямам полза от борбата с топлофикация и бързите кредити, но и двете направления са ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ КРАДЦИ и последните трябва да се забранят. Топлофикация сама е причината хората да търсят други варианти и дори в блоковете да има отопление на дърва, гуми и всякакви други подръчни материали, което не само съсипва въздуха и здравето ни, но и създава неудобства на тези, които го ползват.

пък ми дреме, защото тя ги писа и прие същите тия простотии, които сега вредели на хората! Истината е, че ако не беше тя и разни подобни окло нея българите нямаше да имаме тия проблеми с колекторски фирми, банки....! Сега разбра ли или да го напиша .... бавно?

Майчето е яка пи..ка и след омбудсмансването ще я вземем като нежно острие в герб ,с курнела и лудата леночка ще си издерат очите! Команяките да го духат!

но само ако успее да се пребори с банките по темата "вечни длъжници"!

Вълкат козината си мени - нравът не!

Всеки има правото да греши, вски има правото да поправи грешките си! всеки държавен служите е длъжен да работи ЗА народа! Аз това виждам само в Манлова! Фактите са на лице ! Не ми дреме кво е правила в миналото и какво не , въпроса е че се поправя а и по-важното , единствената!

Първо да те поздравя за ника! Пасва ти! А сега за фактите: странно е, че ти приемаш за нормално тя докато е депутат да не приеме нито един читав закон и най вече социално насочен такъв, а след това когато омразната опозиция гласува нещо такова, то това е почти изцяло нейна заслуга??? Ти на какви хапчета си???

Да те свтна , Ника ми е също като името "господари на ефира" демек, сети се ..... ако можеш. Не ми дреме какво е приела! ние имаме примиер-митра а пак ся Манолова кво правила в миналот... толко си смешен че чак не разбираш че по добре изгнила ябалка да натори дървото от колкото да се отсече и да умре. Ам от къде акъл в тази държава, след като избрахте Пожарникар за примиер !

теб. Можеш ли да кажеш какво направи предишния омбуцман? Нейните поправки в законите помогнаха на много хора.

Hajde НЕ СИ ИЗМИСЛЯЙ "УМНИК" пЕНЬО!, ЛЪЖЕЦ пЕНЬО

Приемаш закони като депутат - псле се бориш против тях като омбудсман.

Предлагам Мая Манолова да се позанимае със Столична община и грабителската фирма "Център за градска мобилност". И днес ги гледам как слагат колове през метър на тротоар на който никой никога не е паркирал. Просто бордюрът е висок 35 см. Едни 2-3000 лева ей така да оправдаем

и на 50 см от стълбове и дървета, само и само клчетата да са през един метър! е нема и полско фиатче такова!

НО, МИСЛЯ ЧЕ С БАНКИТЕ ТРЯБВА ДА ВНИМАВА ! НЕ ДА СЕ ОТКАЗВА - ДА ВНИМАВА. ТОВА СА СТРУКТУРИ, ГОТОВИ НА ВСИЧКО КОГАТО ИМ ЗАСЕГНЕШ ИНТЕРЕСА !

Както и колкото да плюете факт е ,че това е единствения служител който реално прави нещо.Не ме интересува от коя партия е и от кой синод е но върши това за което е избрана.Всички останали са на принципа "да го духат бедните"

Най-очерняният политик у нас извърши най-много полезни неща за изстрадания ни народ през последните 27 години.

..и тази "очерняна", а? Нищо общо с това, което беше, просто са я клеветяли?

Уф!!!!!! Ни разбраф кви съ тиъ патъри!!!!!!!!!!!!!!

Браво ,Манолова !

''2007 г. Манолова прокарва в закона свръхправомощия на банките'' Как да го нарече човек, това сбръчкано, изрусено нещо ? С една дума ''бесепарка''(к)..А как да се нарекат тези, дето я бравосват?Ами, овце малоумни. Няма друг начин

Само така, дерзайте, г-жо Манолова!

Влюбена съм в престъпния й интелект. Това е жената, която удължи договорите на Мариците с 5 години. Това е жената, която прокара законите, против които се бори сега. ..и хората й вярват! Перфектният престъпник.

МНОГО ТОЧНО КАЗАНО , САМО ДЕТО НЕЯ НЯМА КОЙ ДА Я ПОДХВАНЕ , НО ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА....

В парламента наистина беше не на място ,но от позицията дето е сега върши отлична и полезна работа. Дали да не изберем следващ обудсман Корнелия Нинова?

Лобито на Р.Овч. натири Мая Манолова и й резна крилцата за кандидат-президентската кампания. С което жестоко я подцениха. Манолова започна страхотна кампания в полза на позициите си. Само за две години успя да излезе от рамките на "сестра Галева" и успешно се бори със закони, които сама е писала в Парламента. Чудя се каква е амбицията й, но ще се наложи да почакам още 3 години, преди да разбера.

пък ако беше попитала и кой е Хари Потър, вместо да плещи глупости.... Иначе браво за колекторските фирми и топлофикациите

няма ли кой да я оноди?

тая си има. Май ти си търсиш!