ДПС: Разделението не е ли политика и на ГЕРБ?

ДПС вече се замисля да не би разделението на нацията да е всъщност политика на ГЕРБ, а националистите да са само инструментът в техните ръце.

Обратно в новината

Коментари - ДПС: Разделението не е ли политика и на ГЕРБ? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нагли, но слава Богу, тъпи... Кърджали е български град, служил съм там и всеки празник в града е Български за всичките му жители! А като се "замисля" агата, на какъв език го прави- български или турски? Келемета неедни...

Не е, не е, в началото ние с БСПто бяхме и въртяхме обрачите сега е ред на ГЕРБ. Ще почакаме малко, ша са поцеливаме с Корнелийка ;ама без завист; и пак ще въртиме. Ех времена времена, търпение трябва от мен да го знаете.

Финансова и законова дисциплина - това е политиката на Герб! Без злоупотреби с европейски фондове, заменки, Престъпления срещу горския фонд и Водни огледала за над милиард лева!

Видяхме "финансова и законова дисциплина" - и при "Великата ограда", и при санирането, и при магистралите, и в общините, и в администрацията на "калинките". Аз съм българин и се считам за патриот, затова ме е два пъти повече яд за това, че истините в България трябва да се казват от една турска партия!

Какво сме видяли?? Глупостите и компроматите на БСП!! Има ли някой обвинен за нещо от това което казваш и по-важното осъден. Омръзна ми от празни приказки!!

Добре, че е ГЕРБ да се разбие монопола на ДПС в голяма част от общините в България. Добре, че е ГЕРБ, че се разби моделът БСП/ДПС, който си беше разделил България и я грабеше без жал и милост целият преход!!

...добре, че има глупци и слепци, като теб, та да може ГЕРБ да ни клати и да граби с пълни шепи, управлявайки, точно на принципа "РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ"! Добре, че сте ВИЕ, "кофти мат'ряла" бойков, та да та може Маймуната да се прави на Лъв...

А кога ще се разбие монопола на Герб в ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ???