Изоставен любовник преби жестоко съперник

29-годишният Детелин Цанов от Плевен е бил пребит изключително жестоко от бившия приятел на гаджето си. Младият мъж е в болница с множество травми.

Обратно в новината

Коментари - Изоставен любовник преби жестоко съперник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги е имало и ще има зарязани и на тяхно място ще се появяват други. Ревнивите хора просто не осъзнават колко са слаби. Въобще не осъзнават, че не могат да притежават никого.

Ауди, БМВ, стригани селски кратуни и тъпа селска ку.ва, всичко е ясно ! Тия са долни примати !

Лошото е че нашият милозлив и толерантен съд е снизходителен към такива биячи. Изкарват ги с добри характеристични данни, млади и ако са с чисто съдебно минало като нищо ще им дадат условни присъди и няма да имат възможността да бъдат обичани в затвора. А ако въобще ги осъдят ефективно ще е само на 2-3 години и ще излязат след половината време на свобода. При такъв побой в САЩ или друга държава с нормален съд на тези изроди им лепват минимум 5 години плътно зад решетките и обезщетения, които да изплащат цял живот.

Тоя що не е дал на заден и да избяга?

Ами жената е карала не прочете ли. Отде такъв рефлекс, пък и е на 20 няма много стаж зад волана

пич вади пищова и пуцай по тия дето са те подредили така! Немаш грижи после!

ша викна бати да та прибий..!!!

Ако имаше като моето секирче в колата можеше и да му се размине !

българина никога не се бие сам.страхливо племе сме

Агресивни луди тъпаци, убедени че са притежатели на всяка жена, която им харесва и имат право да убиват. Дано ги осъдят наистина.

по хулигански подбуди...пурво провинение...средна телеасна...глаба-пробация в микакув слуцаи ефецтивно-утре са на улицата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не и ако пребитият си извади свидетелство за травма на мозъка. Тогава става тежка телесна и нещата загрубяват. НО - дори да им дадат условна до 1 седмица ще ги приберат отново и ще си я лежат условната...

Ще го кажат ли довечера в Новините. Това е много важно и се случва за първи път у нас

Да си съсипеш здравето ..за една пача..Жалко за момчето,ако съм му майка.ще ми иде да ги ...очистя тия..

мутренска държавица, мутреси, мутра премиер... какво ли да очакваме

Защо снимате горкото момче, дайте мутрите на биячите - да ги видят всички и да се пазят от тях.

Да се пазят от тях ли!? По-добре ще да е с цел да ги пребият и тях..

Какви мъже са тия бе, трима срещу един. Много смело. А третия явно е отишъл случайно ако двамата не могат да се справят да помага. Това не са мъже, а п...тки, нещо, което се надявам да разберат в затвора. Такива там ги обичат. И не ... не ги оправя много затвор, а много, много здрава глоба и граждански иск. Плюс затвор, естествено. Такива примати трябва да стоят в зоологическата градина, редом до носорозите и мечките. При все че животните имат повече чест и достойнство от тия. То всяко стадо си има мърша, ама тези и смърдят! Ако пича беше истински мъж нямаше да постъпи така. Риба в морето-бол а и ако си я иска обратно трябва първо да се запита защо е избягала. Но от де толкоз акъл в главата на една маймуна!

Като цяло самата идея да набиеш някого, защото жена те е зарязала е тъпа. Да кажем, че е някой, който може да го набие и сам, примерно професионален боксьор, тогава ако го набие сам всичко е ОК ли?!

Само едно не мога да разбера, защо публикувате снимка и имена на жертвите, а никога на престъпниците???

За да ни е страх

В нашият занаят има много приятни моменти, но и съответните рискове. Ако ги няма обаче, тръпката няма да е същата.

Може ли да се трепете за една миризливка бе?

Невинната девойка сега е на 20 год, има 1 година с пострадалия, а преди това 4 години с побойника. Алооо, комисията за работа с малолетни спи ли? На 15 години вече любовница? Иначе, за този изрод - съд, при това строг!

vasil

Аритметика: Той :27-5=22 год. Тя: 20-5=15 год.,както отбелязваш.Според закона,щом е над 14,не е подсъдно.Надявал се е,че на такава възраст по-лесно ще я моделира по свой тертип.Христоматийно...

някои са в занаята от 13, та тази е направо престаряла...

Има едни дришльовци дето от малки са свикнали, че всичко трябва да бъде само за тях-реват, тръшкат се, удрят,докато не получат каквото поискат. Като порастнат продължават пак така, само дето се сменят играчките. И този май е от въпросните.

+10

Плевенските коври са най-опасните в България! Могат да ти запалят живота за отрицателно време! Иначе случаи като този ще са ежедневие докато не се прокара съдебната реформа, за която тиквата се прави, че не е чувал!

по света има примати. Само че някъде ги затварят в клетка ако правят лошо, а другаде не. Ето това е разликата между държава и страна.

Дами и господа правораздаващи. За подобен случай на "острова", на където заминават младите през терминал 2, 5 години строг затвор са минимума. След което години наред си човек 2-ра ръка и за работодатели и за цялото общество.

Глупости, Глупости.... Личи си, че на острова не си стъпвал.

Баща и син мюсюлмани за забележка към съседско дете-момиче за неприемливо облекло ... две години ефективно.

за съжаление в такива случаи кочовете предимно го отнасят докато кифлите си развяват ...

Изоставен любовник преби жестоко съперник Какъв е този едър рогат добитък , който се разхожда из държавата и те пребива , само защото лошо си го погледнал.

Бият защото знаят че няма държава и няма да лежат. Щом една държава не може да защити гражданите си, значи няма държава.

Проблема е ,че държавата - тоест тарикатите,които смятат,че са държавата, не те броят за човек.

Ма той май сиганин , А?

Момчето е 100% българче- мое съседче. Много добро и свестно човече....

Вече е трудно да различиш циганче от българче,нали ?

В кой век живеем, след като толкова много мъже са агресивни бавноразвиващи се, които смятат, че жената им принадлежи пожизнено. Наистина ли мястото ни е в Европа, след като съзнанието ни още е азиатско. Що за олигофрения е тази саморазправа на примати.

разиграващи разгонените кочове

Бъркаш азиатци и араби. Азиатците са много по напред в разбирането си за отношението между 2-та пола.

Класически БГ пример двама или повече ''Мъжаги'' пребиват един. Питам а защо тоя ''мъжага не отиде сам да се разберът по мъжки!?