Прокуратурата разследва развъдника на кучета в Маломир

Прокуратурата започна незабавна проверка след репортаж за незаконен развъдник на кучета в ямболското село Маломир. Полиция влезе в развъдника.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата разследва развъдника на кучета в Маломир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ще ви стигне ли време да видите как някои възрасните хора живеят с жалки пенсии, доста по-зле от кучетата в този кучкарник. Ама си траете, оу, извинете, сигурно няма такива членове в закона. Да ме простите.

Напоследък куцо и сакато отглежда и продава кучета! Изглежда е доходно! Нета е пълен с обяви за продан на расови псета! Що за идиоти ги купуват не е ясно!

ами... идиоти, какви. Една позната си купи скъпо "расово куче" от подобен развъдник, което после се оказа, че има епилепсия и куп други проблеми, не успя да го върне и хвърли още камара пари в опит да го лекува

НАП-аджийките гербави напънаха производителите на суджуци и ги довършиха.Сега напънаха и кучкарниците !

важното е да има ветеринарен контрол, че иначе млякото и другите продукти от кравите може да се окажат заразени с кучешка тения, а от това се умира

"...Полиция влезе в развъдника..." Колко нови униформи ще се купуват?

---ФАКТ!

Прощавайте, ама кучетата са животни като всички други. Мога да пратя Цацаров в стотици и хиляди лични стопанства, където се отглеждат крави, кокошки, щрауси, коне и какво ли още не.

ако отглеждаш крави незаконно, продаваш ги и не си плащаш данъците, и теб ще те погнат от НАП, изненада?

Цацаров вече и на НАП ли стана шеф. Знаех само за Висшия съдебен съвет.