ДОСТ отрече да е финансирана от резследвана фондация

Партия ДОСТ отрече предизборната й кампания да е била финансирана от фондация чрез анонимен превод от турска банка, както твърди прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - ДОСТ отрече да е финансирана от резследвана фондация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Местан се натресе сам. Много е странно как фирма регистрирана по ДДС, разбирай оборотът и за последните 12м. е над 50000лв. , издава първата си фактура. Ха ха.

ДА МЪЛЧИ!!!!!!!!!!!!!!

Каква гнусна физиономия на още по-гнусна личност. Тоя защо е ощв Бг и е на свобода?

Ако някоя българска партия раздава бонбони на етнически принцип, както прави това жалко нижтожество, представяте ли си какъв вой до небесата ще има.Който снощи е гледал документалня фил за мнението на американците и тръмп за черни и кафеви, нека си направи изводи.Хората си го казват направо-не желаем пасмина която лежи на наш гръб-ДПС, ДОСТ,Карадайъ, Местан , Доган и кръжеца им.Този защо не е в затвора само питам.

Цялото "законотворчество" на въпросния ренегат се състоеше от опяване на многострадалните жертви на "възродителния" процес; това обаче не му пречи да се целува с БКП-то, което извъртя тази чудовищна дивотия. Сега е зает най-вече с компромати срещу Доган и с кътане на парици, мести ги една завера в друга, разпределя ги по предназначение и гледа да е тихичко, защото следващия път нищо чудно да не изпроси и един грош. Зает човек.

ФЕС!!!

Партията на Лютви Местан твърди, че никога не е имала отношения с каквато и да е фондация Направо ти повервахме!!

КАЖИ СИ МЕСТАНЕ :-)

Те толкоз струваме...100 бона. Колко кюфтета/гласа са тва? Към 200 хиляди?

OTVLICHANE NA VNIMANIETO NA MALOUMNITEEE... GOLYAMA RABOTA NYAKOY DAL 100 000 I DRUG VZEL..KADESA MILYARDITEEE???