Бивш МВР-шеф осъди прокуратурата за 30 000 лв.

Бившият директор на полицията в Стара Загора Тончо Михайлов осъди прокуратурата да му плати 30 000 лв. обезщетение за претърпени душевни болки и страдания.

Обратно в новината

Коментари - Бивш МВР-шеф осъди прокуратурата за 30 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този тюфлек като беше шеф на полицията, на колко хора е съсипал живота, а сега реве. Когато трябваше да бъде съден за престъпленията си, целият старозагорски съд си направи отвод, с мотив, че били пристрастни и предубедени, а сега същите тези окръжни старозагорски съдии с охота му присъждат 30 хилядарки. Интересно, как от предубедени и пристрастни, станаха непредубедени и безпристрастни! Само на това основание, апелативния съд ще отмени това решение и ще прати делото я в Пловдив, я в Ямбол. Отиоха още 5-6 години, а тюфлека май гони 70 лазарника - ще види пари на мукавей.

Поредното осъдително решение по некадърните акции на Цвъки... А има да се точат доста още ....

Абе много крехки и раними души били тези шефове на полицията! Ти да видиш! Нежен мъж на пост, който изисква твърдост?

Като местен човек,просто си е намерил връзки.В Софийският районен съд делото му щеше да бъде прекратено по" давност" и щеше да пие една вода. Не случайно из София се носи адвокатската приказка:"Не е важно да познаваш законите, а съдията".

на 1 познат шофьор му задигнаха кеша 6 000 лв от камиона, с който разкарва салами, докато спре да си купи закуска и ги изплати като поп! За шофери може, за прокурори - не! Гати беззаконието!

виновният прокурор - 30 000 да връща на държавата! В частния сектор е така! Нанесените щети се заплащат!

Фъкината им фъкинка ! - аман от Ченгета ! ... Всъщност - това Е индикация че Схемата с 'нашта' секция в Страсбург/ЕСПЧ - Е Смряскана.

Не разбрах името на прокурора,който ще плаща с моите пари.НАЧАЛНИЦИТЕ му ги знам-цвък и бок

"наведените в исковата молба твърдения", ме навеждат на логическата мисъл, че още 10 години-до 2027 година, ще получавам пенсията си от 2016 година, за да се съберат присъдените пари на Тончо Михайлов и парите за заплатите на всички ангажирани във веригата тюфлеци.

КОМУНИСТ ОТ ВРЕМЕТО НА БКП!БОЖЕ В КАКВА ДЪРЖАВА СЪМ СЕ РОДИЛ!СРАМ И ПОЗОР!!!

Ако знаете колко корумпиран е Тончо не за затвора, ами за бесилото е ;). Да не забравим, че един от най големите бракониери в района!

Може би си прав, но проблема е в НЕКАДЪРНИТЕ следователи и прокурори! ТЕ е трябвало да докажат, че е корумпиран! А сега ще плащаме НИЕ !

При душевна болка, плащаме душевни пари.

Така й се пада на продажната корумпирана цацаратура!

И ПАРИТЕ ЩЕ ГИ ПЛАТИМ НИЕ! ДОКОГА?