Каракачанов: Снимайте откъм Турция, да ви видим

Красимир Каракачанов иронизира, като изрази разочарование, че БСП искат само две оставки. Той прикани който иска да снима по границата да снима откъм Турция.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Снимайте откъм Турция, да ви видим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЛАТНА СВИНЯ .!.. ..!.

kirchevo

Много ги обича Бойката такива тъпунгери като този.Така той винаги е най-умният.

каракачанката задмина боико по ум и килограми,на бас че му трябва огледалото на пеевски за да си го види

"Като не те пускат от българската страна, защо не минеш откъм турската..." Наглостта на дебелокожите е правопропорционална на килограмите им... Безсилие - страх - агресия... И сами падат в собствения си капан...

Коалицията Герб=Патриоти стана прасе=шопар=милиционер=идеали !

идат избори крадете БРЪЖЕ, че не виждам вече кой ще ви се ВРЪЖЕ. КАПУТИ СМОТАНИ ДОЕБАХТЕ МАМАТА НА НАРОДА ПРОДАЖНА ИЗМЕТ

АЙДЕ В ТУРЦИЯ ТАМ ОБИЧАТ ДЕБЕЛИ ПРОДАЖНИ БГ ЗАДНИЦИ

Колкото си дебел-толкова си и прост!Де се набута и ти в шамарите! Що не направи туй дето го рече!

Два пъти по-прост и три по-нагъл.

Явно простотията е заразна! Този се повъртя малко около Тиквата и взе да ръси по-големи и от неговите глупости. Каракачанов, а ти виждаш ли си вече пиш...ока с това шкембе или го гледаш само на селфи?

А ти като си го виждаш защо не показваш признак на разум? Много животни си го виждат, даже си го и облизват, ама дотам. Мислене - никакво, та и при теб така. Радвай се че още го виждаш, то така и така не го ползваш.

Тоя, тъп ли е, или се прави? Та нали гледам снимка на оградата от към Турция. Какво иска да каже? Съвсем са изпростяли вече. Те самите мигранти си правят гавра с "нашата Велика", а тоя си мисли, като го плюят, че вали дъжд. Няма съд и прокуратура - това е смърт за БГ.

Наплюскан и нальокан от поредната кьософра е дюмбела освинен!

Дедо Тошо прави ограда за 50 г царуване и още е здрава. А сега се прави да издържи един мандат. Следващия мандат други да ремонтират следващите 50 г

Ако оградата и съоръженията по границата ни с Турция бяха изпълнени така както е било планирано, то не пиле, а комар нямаше да може да премине. Но нито изпълнението, нито поддръжката, нито охраната са такива каквито трябва да бъдат. А за не бъде това видно се прилагат други методи.

Кара какво те интерисува турците какво щяли да направят? Защо се интерусуваш от чуждия задник, а не виждаш нашия как изглежда??? С Валерката да не сте АД от 2 члена???

Прав е

Неговите думи ги разбирайте: в Турция има закони и се спазват, в България има закони и не се спазват. Все едно казва, ние сме мишки те не са !

Тези "патриоти " уж българи а всички с турски фамилии : Каракачанов, Джамбазки .... Сменете си първо имената на български и после се правете на патриоти-българи . Еврейски джуджета ! Ще се подрискате от страх от Турция. Но явно има защо ?! Въшки

Егати наглеца ,тия тъпаци надминаха Ердоган .Да те снимат в енергото .

Този върви по стъпките на Валерката.

От изказването на Карата излиза, че някой ще си помисли, че има договореност между България и Турция да слагат белезници на журналисти и депутати, ако снимат границата, а мигрантите да не ги закачат, когато преминават границата. Глупаво го е измислил, нали?

Ще снимат от Турция голия ти задник.

Най-добрия начин да се справим с проблема е да забраним да се говори за него. А пък тези на Българо-Сръбската граница, явно са се телепортирали.

"Като не те пускат от българската страна, защо не минеш откъм турската да снимаш.".... запита Каракачанов.Това сериозно ли ?!?Каракачанов ,ваше задължение е да пазите нашата граница !Вие сте заплаха за националната сигурност !

Когато избирахме президента Радев, това не беше ли едно от основните му обещания -границите да бъдат стабилно изградени. Това ме впечатли в него и предположих, че веднага ще предприеме действия, ако бъде избран.

Ама верно ли предположи, кретен скапан? Я първо разучи кой какви права и задължения има в тая държава, ще останеш доста изненадан!

То по нашата граница е пълно със "самолети, ракети "с еди какви си възможности". Така че, никакви снимки.

Важното е, че се минава и в двете посоки без проблем, най-много да хвърлиш 100-200 евро на граничните.

Как играе гимнастика с арабите ли?

И ЧЕРВЕНИ , И СИНИ , И ПАТРИОТИ.... ---Б-О-К-Л-У-Ц-И-!

''Калинка-министър'' , това е модата в управлението на България. Не е важно колко разбира , важното е да е НАШ ЧОВЕК . Нали , гусин Цветан Цветанов ?

До КАмИНЕТА! ---Кога ще теглим заем за НАТО ? И още един въпрос ? --Какво му е ''стратагическото'' , на Бг-граница ?

Боже, прибери си вересиите.

Този рапон все ще изръси "бисер".

Елена е блестящ пример на смела БЪЛГАРКА!!!

от руски произход!

Аман от кретенизми! Каква Русия, бе идиот, тук става дума за охраната на БГ граница от "суперпатриотите"! Да си чул Тръмп да обяви за стратегически обект новостроящата се бетонна граница с Мексико? Няма да се учудя, ако нашите телове излязат по-скъпи от америксанските 10-метрови бетонни плочи. За това иде реч, ако тъпата ти тиква нне го е разбрала!

Как можахме пак да ги вкараме във властт, ами Каракачанов вече е бил, Волен също. Само Симеонов е за първи път, но скандалите с него са най-много. Борисов му е добре така, стане ли някой гаф с ГЕРБ, например с Делян Добрев, хоп поредната история със Симеонов и така ще бъде докато си подаде пак оставката.

Не ми пука, от къде ще снима стобора Йончева. То, каквото имаше за показване вече го показаха - орките, дето катерят оградата с помощта на стълба и оргомният ров под оградата, в участъка направен от фирмите "закриляни" от другия патриотар - Симеонов... А ти Каракачанов продължавай да се изживяваш като политик и министър - за последно ти е. Некадърно ченге си бил, сега си некадърен политик, а като министър се изявяваш единствено като клоун, който дори БоБо не иска да наеме за шут. ВМРО в твое лице се доказа като тотално продажна, клиентелистка и некадърна партия. До тук бяхте.

Амин.

Кучето Каракачанка на Тиквата е паНикьосан, защото бандата крадци си отива.

"Като не те пускат от българската страна, защо не минеш откъм турската да снимаш. Дали там ще те пуснат и дали въобще там някой ще се церемони с теб и ще ти поиска депутатската карта, а няма да ти тури белезниците и да те хвърли в джипа?, запита Каракачанов..." Тъпо, Каракачанов, тъпооо... И дали някой в Турция или в която и да е друга държава ще се церемони с такива министри като теб и колегите ти, а няма да ви тури белезниците и т. н.?

Червените вампири, отзад се хапят, че загубиха изборите и се държат нагло .Ало, не обикаляйте по трънаците да търсите сензации и да всявате размирици, ами си стойте в парламента и работете по законите в държавата - за това сте изпратени там.

Цвъки, ха стига въртя тази изтъркана плоча, измисли нещо друго!

Даа, другарката Йончева най-лицемерно се прави на загрижена, че мигранти прескачали оградата, ама пропуска да пише за бесепарското предателство с гласуването на резолюцията за приемане на тази паплач: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.10.2016, ТВ Европа. Също като другарката Курнелия, която уж се беше възмутила от този убийствен за България и Европа акт на бесепарските соросоиди и накрая нищо! Ама така е. По-лъжливо, по-престъпно, нагло и убийствено за България от бесепарското племе е само онова, соросоидното! Дори не съм сигурен, че има някаква разлика!

Този не е толкова прост, колкото се опитва да изглежда с това изказване: "Като не те пускат от българската страна, защо не минеш откъм турската да снимаш. Дали там ще те пуснат и дали въобще там някой ще се церемони с теб и ще ти поиска депутатската карта, а няма да ти тури белезниците и да те хвърли в джипа?, запита Каракачанов, цитиран от "Фокус".

Къръккачанов туроператорска агенция ли го играе та праща на екскурзионни пътувания.

Голямо преселение от дневник към дир!

Защото по интелигентни хора са започнали да взимат отношение чрез форума на Дира ли? И на троловете ви е невъзможно да им опонирате?

Троловете са и тук, но тук няма регистрация, да те обсъждат персонално, не си длъжен да хвалиш Костов и насън. Пък и статиите са по-обективно написани.

там ако си против модераторското виждане за живота ти правят доживотен бан по ИП! Оттам си тръгнаха обидени и завинаги страхотни анализатори и специалисти във всякакви области! ДИР-а , ако си пооправи малко дизайна и направи нещо като стария дизайн на "Дневник" просто ще "избие рибата"

Тръгнаха си обидени не толкова от модерирането, колкото от троловете, които сипят квалификации, пишат със сто ника, въпреки регистрацията, говорят си сами, хвалят самите себе си, обясняват се в любов.

Каракачанката се е разлаяла...Тези се напикават прави, когато само чуят думата "оставка"!Защото знаят, че ако напуснат постовете, които спазариха сега, никога няма повече да ги видят!

Сега и да мрънкате няма смисъл. Вие сте си ги избрали тези идиоти.

бяха измислили гербаджиите около фалита на кТБ? Искаха да се криминализира всяко говорене и обсъждане против банка! Борисов беше в чужбина и се измъкна от ситуацията като каза"нямаше ме и мойте пак са цопнали" и свалиха от зневен ред закона. Така се борят срещу далаверите тука...със засекретяване и забрани!

НЕЩО ЗАВАЛЯХА"ОПОРНИ" ЯВНО КУТЕВ СЕ Е ПОЯВИЛ.

може да бъде един факт от преди 3 години, който вие удобно сте забравили?

Ами то това е самозащита, която е много силно развита у тези рептилии! Иначе ще им лъснат далаверите и ще има основания да ги бесим по дърветата в Борисовата градина. Не че сега няма, но който не е хванат не е престъпник.

А спомняте ли си какъв закон си гласуваха тройната коалиция когато видяха че иде дебелата сопа, амнистия братко, за нищо не може да ги съдиш и делата им са засекретени. Едното е факт, а другото е празно говорене...

Тоя новоизлюпен политик не се усеща колко е смешен и жалък, давайки за пример как турската страна работи по границата! Ами така е, Каракачанино! В Турция има държава и не може кой каквото си иска да прави на държавната граница! Не е разграден двор като нашата граница, за което ти говори Йончева! Но тоя е толкова ограничен, та не се усеща какви ги плещи. То и по нашата страна на границата преди нашенската "демокрация", допуснала подобни недоразумения да станат министри, не можеше и да се снима и да се минава безнаказано без документи, но сега може и даже някои правят пачки от това, вероятно не и без чадър "отгоре"! Но с такива управници - толкова! До пълното ликвидиране на държавата ни!

То преди 30 години пак беше забранено снимането на границата, но оттам се минаваше много много трудно.

иончева е воиник, а каракачанов жена!

ВЯРНО ЧЕ ГО ДОКАРВА НА МУСТАЦИ:):):)

Не бъркай жените ни с тюлените!

Добре е,че Каракачана не е жена...нито можеш да я нахраниш,нито да я наеш.Ще се котира само оттатък границата...на юг :))